piektdiena, 2011. gada 11. novembris

Caur DL.Zeta: Mīlestība, Atzinība un Pateicība ir Atslēgas uz Piecdimensiju Realitātēm


03.11.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Pārejot no vienas realitātes uz otru, ir svarīgi – Pabeigt, tikt galā ar jūsu tagadējo realitāti, pirms pārcelties uz kādu citu. Pabeigšanas procesā jūsu prātā ienāk Svētības sajūta par to, ko jūs esat saņēmuši jūsu tagadējā realitātē. Izpaudiet Pateicību par VISU, kas ir bijis: par piedzīvoto, par skološanās iespējām, un par līdzdalību. Apstipriniet paši sev, ka viss ir bijis nevainojami, un viss ir tagad pabeigts.
 
Izpaudiet Pateicību par realitāti, kuru jūs atstājat, tādejādi palīdzot sev atlaist pat niecīgāko mājienu par to, ka jūs cenšaties ”aizbēgt” no patreizējās realitātes. Saprotiet – par cik jūs SEVĪ saturat to visu – katru un ikvienu realitāti, kuru jebkad esat piedzīvojuši – ideja, ka iespējams kādu no realitātēm ”atstāt AIZ sevis”, ir iluzora. Ja jūs centīsieties ”aizbēgt” no patreizējās realitātes, tad jūs tieši to domformu, ko ”nevēlaties” – ienesīsiet savā jaunajā realitātē, un pārradīsiet to tur atkal no jauna.
 
Pirms pārcelties uz jauno realitāti, tieciet galā ar jebkuru nenokārtotu emocionālu enerģiju, un izdziediniet savu piedzīvoto. Tas ļaus jums iegūt Pateicības sajūtu. Izdziedināšanās iesākas tad, kad jūs šo ”vecās” realitātes būtību apņemat ar savas Mīlestības, Atzinības un Pateicības spožo Gaismu.
 
Kad jūs spējat sajust Mīlestību un Pateicību par VISU, kas bijis, jūs esat gatavi sākt enerģētiski uzturēt jaunas iespējas. Kad jūs pieņemiet lēmumu sākt šo pārslēgšanos, – apstipriniet savu apņemšanos, paziņojot to, ko jūs VĒLATIES, nevis to, ko jūs vairs nevēlaties. Atlaidiet visas domas par to, kas jūs bijāt, un kas vairs negribat būt, un vienkārši pārejiet tanī identitātē, Kas Jūs Esat TAGAD, un par ko jūs vēlaties kļūt.
 
Pārliecinoši identificējoties, apzinoties sevi, kā savu jauno ES, kurš piedzīvo jūsu izvēlēto iespējamo realitāti, jūs sākat padarīt šo realitāti – par savas TAGADNES realitāti. Novirzot visu savu fokusu uz savu jauno realitāti – jūs virzāties uz to, kas jūs TAGAD VĒLATIES BŪT, un saprotams, ka tas palīdz dabiski distancēties no jebkurām pagājušajām realitātēm, un pārnes jūs uz tādas realitātes pieredzi, kas saskaņota ar ievērojami paplašinātu TAGADNES un NĀKOTNES redzējumu.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3570042