svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Par laiku līdz 2012.gadam


Personīgo iespēju portāls, sākas laika atskaitīšana pirms 2012. gada iestāšanās
2011.gada pēdējās nedēļas koncentrēsies uz visa pabeigšanu, pabeigšana bruģē ceļu garīgajai meistarībai. Parādīsies daudzas jaunas iespējas, kas ļaus dziedināt un atbrīvot pagātni, ļaus ieiet jaunā laikā rītausmā, kas jau atrodas pie cilvēku apziņas horizonta.
Šī brīža enerģijas mētā mūs pa aptumsumiem- daļējs saules aptumsums (24./25.novembrī), tam sekos pilns mēness aptumsums (10./11.decembrī). Enerģijas tiks vairotas vēl arī ziemas/vasaras saulgriežos (tas atkarīgs no atrašanās vietas) 22.decembrī un tad jau klāt varenais 2012.gads. Pievienojiet visam šim mikslim vēl arī 25.novembra jauno mēnesi, kas iesēja visā jaunā sēklas.

Kas sagaidāms „Personīgo iespēju portāla” laikā
Sākot no šī brīža līdz 2012. gada sākumam, galvenā tēma ir pabeigšana; pabeigšana bruģē ceļu cilvēces apziņas atdzimšanai. Pabeigšana izpaudīsies daudzās formās- kā iespējas katram cilvēkam manifestēt, lai sadziedētu svētās brūces, lai pamanītu dāvanas, kuru dēļ tie nāca, lai te dalītos, un savienotos ar savu paša meistarību.
Pašreizējais ceļš pretim 2012. gadam tuvina mūs lielākas garīgās meistarības atzīšanai pašiem par sevi. Personīgo iespēju portāls dod apziņu par mūsu realitāti, un par to, ka mūsu realitāte nav tik viengabalaina- kā šķiet. Šī atskārsme ļauj sasniegt sevī meklēto piepildījumu un apjausmu.

 „Kodēto formulu”, kas atrodas aiz mūsu realitātes enerģētiskās matricas, lasīšana
Nekad agrāk nav bijis tik viegli saskatīt mūsu realitātes enerģētisko matricu. Kad sākam saskatīt šīs enerģijas, tad labāk spējam transformēt tur paslēptās „kodētās formulas”. Kodētās formulas satur mūsu dzīves apgūstamo mācību, garīgos kontraktus ar citiem cilvēkiem, garīgo mērķi un mūsu pašreizējos nolūkus. Citi faktori, kas spēlē mazāku lomu, bet vienalga ir ļoti svarīgi, ir uzturs, fiziskie vingrinājumi, ikdienas vide, fiziskā veselība, uzskatu sistēmas, personīgās izvēles, astroloģiskās ietekmes un saskarsme ar tām citām realitātēm, kurās mēs eksistējam.

Intuitīvās atklāsmes un psihiskie fenomeni būs ikdienas parādības
Šajā laikā sagaidāmas intuitīvās atklāsmes, spilgti un dzīvīgi sapņi, kuros sastapsimies ar agrāk, citos laikos pazītām dvēselēm, kā arī psihisku fenomenu parādes.
Šie psihiskie fenomeni sevī ietver gaismas uzplaiksnījumu redzējumus, dzīves spēka enerģijas izplatītos skaņas straumju dzirdējumus, vīziju, redzējumu un skaņu uztveršanu no blakus dimensijām vai paralēlajām realitātēm. Šie triecieni/ grūdieni tiek radīti tāpēc, lai mēs pamanītu citu vidi bez mūsu materiālās realitātes. Ja mēs esam atmodušies, gatavi un sagatavoti atrasties uz šo sajaukto enerģiju viļņa muguras, tad spējam palikt stipri un spēcīgi sevī un mūsu mērķis un transformēt visu, kas vien parādās mūsu priekšā.

Pievērsiet uzmanību „Caursišanas momentiem”
Nemaz vairs nav neparasti sapņot par dvēselēm, kuras ienāk mūsu enerģētiskajā laukā. Tie, kas mūs apmeklē sapņu laikā, parādīsies arī nomoda realitātē. Mēs varam periodiski sākt redzēt gaismas uzplaiksnījumus un saklausīt debesu skaņas, kas nāk no citām dimensijām. Pievērsiet uzmanību šādiem „caursišanas momentiem” un tie atvērs jaunas apziņas iespējamību durvis.
Esiet mierīgi un klusi, kad jūsu apziņā tiek lejupielādēti jauni redzējumi un atcerēšanās līmeņi. Šie jauno redzējumu momenti ļauj redzēt caur vecajiem notikumiem, enerģijām un pagātnes situācijām un dziedēt vecās brūces. Pār mums šajos laikos tiek lietas daudzas un dažādas svētības un mums ir tikai sevi tām jāatver.

„Saņemšanas prasmju” pilnveidošana un vairošana
Šis ir labs laiks, lai saprastu to, cik atvērts esat visuma piedāvātās svētības saņemšanai. Ikdienas dzīve sniedz daudzus atrisinājumus tam, lai saprastu, cik esat labs saņēmējs. Kad jums izsaka komplimentu, vai jūtaties neērti un slēpjaties aiz sevis noniecināšanas vārdiem? Tiem, kuri nav gatavi saņemt, būs grūti pieņemt citu uzslavas, jo dziļi sevī tie netic, ka ir pelnījuši uzslavu.
Vēl kāds veids, kā izprast sevi un pārbaudīt savas pieņemšanas spējas, ir vērot savu gremošanas sistēmu. Jūsu fiziskā gremošanas sistēma atspoguļo spēju sagremot un izmantot dzīves notikumus. Katra jūsu dzīves situācija ir radīta nolūkā palīdzēt jūsu dvēselei vairot sapratni un izaugt. Mums jāspēj atdalīt garīgās sapratnes no pieredzes gūšanas mācībām. Ja izjūtam gremošanas sistēmas grūtības, tad tas liecina, ka nespējam atšķirt garīgās sapratnes no dzīves pieredzes.
2011.gada noslēdzošajām nedēļām ir daudzas mums dāvājamas svētības. Esiet nomodā un pateicībā par to svētību, ko pāri jums lej visums. Bez apstājas vairojiet savas saņemšanas spējas. Tad pavisam dabiskā veidā pietuvosities personīgajām iespējām, kas tuvina garīgajai meistarībai.



Tulkoja Māra Brante