otrdiena, 2011. gada 22. novembris

Sananda: Palieciet mierīgi, kad tuvojas vētra


Šis vēstījums Marlēnes Svetlišofas mājas lapā ievietots atkārtoti un attiecināms uz pašreizējo laiku.


28.augusts/2009
Sananda: Palieciet mierīgi, kad tuvojas vētra
Mīļie!


Nāku šodien runāt ar visiem jums par lielajām izmaiņām, kas notiek un notiks. Izmaiņas notiek cilvēces apziņā, tās vēl notiks arī cilvēces sirdīs, jo tās enerģijas, kas tiek virzītas uz Zemi ietekmē tieši sirds čakras. Atvērsies un attīrīsies sirdis un sirds centri, ienāks aizvien lielāka skaidrība gan pasaules skatījumā, gan domāšanā. Skaidrība radīsies tajā, kas ir reāls, un, kur meklējama patiesība par pasauli, kurā dzīvojat.


Tas notiks pilnīgi visur uz pasaules. Ļaudis vērsīsies pie saviem līderiem un mierīgā veidā pieprasīs paskaidrojumus, neatkāpsies, pastāvēs uz lielāku sadarbību ar tiem cilvēkiem, kurus izvēlējušies par savas valsts līderiem. Nākotnes līderiem jābūt ar Augstām sadarbības spējām, jo tautas vairs nevēlēsies savā priekšgalā redzēt cilvēkus, kuri domā tikai par sevi. Tautas vairs iecietīgi neizturēsies pret tiem, kuri tikai skaisti runā, bet nekalpo Visu Augstākajam Labumam. Revolūcija būs klusa un mierīga, cilvēki izlems dzīvot savai augstākajai patiesībai.


Jūs, Gaismasdarbinieki, jau esat izdarījuši savu izvēli un esat cītīgi ar sevi strādājuši, tīrot, attīrot visus savas Būtības aspektus. Jūs sākāt kā neapstrādāti dimanti un nu esat kļuvuši par slīpētiem, mirdzošiem, brīnišķīgiem dārgakmeņiem, par skaistām Apgaismotām Būtnēm. Visi esat gājuši dzelkšņainus ceļus, jo to izvēlējāties, lai uzkrātu pieredzi un stiprinātu sevi, lai sagatavotu sevi šiem laikiem. Tagad šie laiki ir pienākuši, un gatavie sāks Mosties, jūs atcerēsieties aizvien vairāk un vairāk- kas esat, kāpēc te nācāt, kāda ir jūsu Misija šim laikam. Tie, kuri jau zina savu Misiju, tiem tiks piedāvāti jauni uzdevumi. Tā ir jūsu izvēle- pieņemt tos vai nē, jo jau esat kalpojuši Augstākajam Labumam un, ja izvēlēsities turpmāk vienkārši atpūsties uz šīs Zemes, tad tā varat arī darīt. Pastāv arī tāda iespēja.


No mūsu redzējuma jūs visi esat burvīgi slīpēti dārgakmeņi. Daudzi esat tik daudzkrāsaini, citi spēcīgi mirdzat un izstarojat vienu gaismu, bet ikviens dodat savai Pasaulei bagātību, krāsainību, dažādību un interesantumu; ja jūs visi būtu vienādi, tad dzīve būtu garlaicīga un neinteresanta, un tāpēc mēs jums sakām, ļaujiet spīdēt un mirdzēt katrai jūsu dārgakmens šķautnei. Dzirkstiet un izstarojiet Gaismu visapkārt visam. Staigājiet Gaismā un savas Būtības brīnumā, jūsu Augstākās Gaismas Būtībā, jo ar savu piemēru, ar dzīvojošu Kristus Gaismu pār Zemi, jūs ietekmēsiet un radīsiet aizvien lielākas pārmaiņas nekā līdz šim, ar savu spīdošo piemēru nākamības dienās aizvien vairāk cilvēku atgriezīsies pie Gaismas, atcerēsies Gaismu, atcerēsies to, ka izvēlējušies šajā laikā te atrasties tāpēc, lai palīdzētu Zemei un visam uz tās Pacelties uz Augstākām Dimensijām.


Daudzi patlaban atrodas uz sliekšņa tam notikumam, lai atcerētos esošās atrašanās te uz Zemes mērķi, un tāpēc es jums saku, mīļie Gaismasdarbinieki, palieciet Gaismā, turiet, glabājiet Gaismu. Izstarojiet savas gaismas burvīgumu un savu Augsto viengabalainību un savu siržu tīrību. Daudziem nācies atkāpties no apkārtējiem, lai aizsargātu savu enerģētisko lauku no negativitātes, kas tikusi ap jums izpausta un tas ir dabiski, ka jūs to darīsiet, tas ir vajadzīgs jūsu atjaunotnei un tam, lai paliktu iezemēti Gaismā un tāpēc mēs iedrošinām jūs to darīt, kad vien varat, kaut arī tas ne vienmēr iespējams Pasaulē, kurā šobrīd dzīvojat, bet ja varat uz kādu laiku atkāpties, lai paš- atjaunotos un sevi sargātu, tad tas ir labi. Tas ir vērtīgi katram jums.


Mēs uzlūkojam katru no jums aizvien pieaugošā entuziasmā, redzot kā jūs paaugstināt savu frekvenču līmeņus un paceļat tos Augstākās un Augstākās vibrācijās, un tieši to mēs tagad arī ļoti iesakām darīt, tāds ir Plāns, kurā paši piekritāt piedalīties. Savienojieties ar savu iekšējo būtību un palieciet mierīgi tad, kad saceļas vētra ap jums, jo tie, kuri sāk Mosties teiks to, kas tik ilgi viņos ticis apspiests. Apkārtējo pamošanās notiks viļņveidīgi, tā nenotiks visiem vienlaicīgi, tā notiks viļņos un, ja saprotat, ka pienācis tāds atmodas vilnis, tad varat palīdzēt- tādos brīžos cilvēcei dodot mīlošās, dziedinošās enerģijas; tas palīdzēs arī nomierināties, apcerēt un pārdomāt, atjaunoties un atlaist bailes, ilūzijas, kā arī visu to, kas krājies daudzu pagājušo dzīvju laikos un ietekmē esošo dzīvi.


Šajā laikā ļoti, ļoti svarīga ir jūsu klātbūtne uz Zemes. Mēs esam jūs nosaukuši par mūsu ‘frontes līniju’, mīļie, jo jūs tādi arī esat, tā ir jūsu atrašanās Gaismā un ikdienas Gaismasdarba praktizēšanas metodes, kas radījušas šo iespēju cilvēcei kā veselumam, un Gaisma pieaug, tā izplatās pāri Pasaulei; Gaisma izplatās viļņveidīgi, jo tieši tādā veidā tā pārvietojas- viļņos un staros. Ziniet to, ka jums šajā laikā palīdz, un jums tikai jāiedomājas par mums un mēs jau esam ar jums. Ja jūs piesaucat un aicināt mūsu klātbūtni, mēs zibenīgi esam klāt un vairojam jūsu frekvenču līmeņus, dubultojot jūsu frekvences katru reizi, kad praktizējat savas vibrāciju celšanas metodes. Tas ir īpaši svarīgi un, jūs, kas esat mūsu ‘frontes līnijā’, tiekat atbalstīti tā, kā īsti paši nemaz nespējat apjaust. Kādu dienu tas kļūs skaidrs.


Esiet stipri savā Gaismā, mīļie, pavisam drīz būs ļoti vajadzīga jūsu mīlošā, stabilizējošā klātbūtne. Ziniet, ka tiekat bezgalīgi mīlēti.


ES ESMU Sananda


©2009 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
This Message may be shared with others provided that Scribe's name, copyright, and including this link, http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the website link when sharing this Message with others.

Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com