svētdiena, 2011. gada 20. novembris

P.Grēniņš "Pieskāriens mūžībai"


Der izlasīt šo tikko iznākušo grāmatu: Paulis Grēniņš PIESKĀRIENS MŪŽIBAI
 
autors: Paulis Grēniņš
nosaukums: PIESKĀRIENS MŪŽIBAI
izdevusi: Jumava 2011
cena: 5,50 Ls
 
Apraksts:
Enerģiju raksturu katrs pats var noteikt, tā nav liela māksla, jāpaņem tikai svārstiņš, zara žāklis, gredzens vai kāds cits indikators, kurš katram indivīdam piemērotāks ― un tas uzrādīs āderes, enerģijas, atbildēs uz uzdotajiem jautājumiem. Katrs tīri vai gaišreģis var būt. Lai to visu sevī sakārtotu, uzsāktu apskaidrības ceļu, apzinātos šī ceļa neizbēgamību, pamudinājumam jāizlasa šis darbs. Ja šeit pausto turpināsit izzināt, apgūt ezoteriskās zinības, kas zina, jums dosies rokās ne tikai ziņas par noglabāto, bet arī pats apglabātais.
 
Vai zināt, ka Kurzeme ir pilna interesantu faktu, notikumu, neatklātu apslēpu mantu krātuvē?
• Vai zināt, ka Vidzemē ir apglabāts Čingizhana baltais sakrālais zirgs?
 • Ka Hitlera iecerētajā jaunajā reiha galvaspilsētā Kēnigsbergā (Kneiphofā) atrodama Dzintara istaba?
• Zināma arī Sakšu Morica kara kases vieta, daudzās karietēs vestie dārgumi vēl ir tepat. Templiešu ordeņa pasakainās bagātības lielāko tiesu bija izvietotas te, ap un pie Baltijas jūras. Pēterburga uzcelta ar to zeltu ko Pētera Pirmā armija iespēja atrast un aizvest no Livonijas.
 
Paula Grēniņa grāmata ir unikāla ne vien ar informācijas bagātību, bet arī ar to, ka pirmo reizi tiek skaidrota ezoterikas terminoloģija. Papildus tam daudz informācijas par mūsu mīļās tēvu zemes lielo ezoterisko nozīmi, kā arī cilvēka garīgo izaugsmi un pilnveidošanu.
 
http://www.jumava.lv/product/1081