pirmdiena, 2011. gada 24. oktobris

11-11-11 Kosmiskais moments un meditācija (attīroša vizualizācija)


11-11-11 Kosmiskais Moments ir TAGAD!
by Patricia Diane Cota-Robles

www.eraofpeace.org
Meditatīva mūzika- gan 10 min (ar video), gan 1h garumā atrodama zemāk norādītajā adresē. Diāna Patrīcija Kota Robles, kā arī skaņdarba autors, ir devuši atļauju skaņdarbu lejupielādēt un ierakstīt diskos- ar noteikumu, ka dalāties šajā ierakstā, nesaņemot par to samaksu. http://www.eraofpeace.org/music.php


11 ir Meistaru skaitlis, kas atspoguļo fiziskā transformāciju par Dievišķo. 2011.gada novembris ir 11 gada 11 mēneša 11 diena un mums ir vēl nebijusi iespēja palielināt Gaismas daudzumu uz Zemes. Šajā spēcīgajā dienā jau ieplānotas neskaitāmi daudzas meditācijas un visas tās pievienos savu Gaismu Dievišķajam Plānam. Gribu dalīties vēl kādā notikumā. Šis notikums piepildīs Dievišķā Plāna kritisko šķautni un palielinās ar Gaismu piepildītu notikumu norises uz Zemes.

11-11-11 notikumi būs daudz šķautnaini un daudzdimensionāli, bet viens no vissvarīgākajiem notikumiem ietver sevī Zemes Kristāla Režģa Sistēmas kvantu pāreju. Šī sistēma funkcionē Zemes Mātes ķermenī tāpat kā Cilvēces čakras, akupunktūras meridiāni un akupunktūras punktu darbība mūsu ķermeņos. Kristāla Režģa Sistēma ir transports caur kuru plūst Dieva Gaisma, lai palielinātu katra atoma un subatoma daļiņas enerģiju, vibrācijas un apziņu un izveidotu visu to smalko Dzīves enerģiju, kas eksistē uz Zemes. Caur šo sistēmu tiks paveikta Zemes Pacelšanās uz 5D realitāti.

Debesis lūgušas mūs (Gaismasdarbinieku grupu) doties 2 nedēļu garā svētceļojumā uz Jaunzēlandi, laikā kas ietver arī 11-11-11 datumu. Iemesls mūsu ceļojumam uz Jaunzēlandi- šī zeme spēlē nozīmīgu lomu Zemes Pacelšanās procesā. Jaunzēlande saņem pirmo katras jaunas dienas impulsu uz šīs planētas, tādēļ arī pirmās 11-11-11 frekvences apskalos Jaunzēlandi un tad izplatīsies pa visu zemeslodi kā bagātīgs Gaismas vilnis.

Gaismas Būtnes ir teikušas, ka Jaunzēlande ir Zemes Mātes Rokas. Jūs zināt, ka mēs saņemam un sūtām enerģiju caur rokām. Uz rokām atrodas visi akupunktūras punkti. Gaisma, kas plūst caur mūsu akupunktūras meridiāniem ir Dzīvesspēks, kas baro un uztur katru šūnu, dziedzeri, muskuli, orgānu un mūsu fiziskā ķermeņa funkciju. Tā ir tā Gaisma, kas ļauj mums dzīvot, kustēties, domāt un elpot. Gaisma, ko saņemam caur rokām, plūst cauri katram akupunktūras meridiānam un palīdz atbloķēt tās mūsu ķermeņa vietas, kurām ir kāda problēma ar elektroniskās Gaismas substances uztveri, saņemšanu un asimilēšanu.

Zemes Mātes Kristāla Režģa Sistēma funkcionē tāpat kā mūsu akupunktūras meridiāni. Zemes Mātes rokas, Jaunzēlande, tāpat saņem un pārsūta Gaismu, lai palīdzētu atbloķēt tās vietas Zemes Mātes ķermenī, kurām ir kādi traucējumi. Mūsu misija šajā svētceļojumā ir atbloķēt katru Zemes Kristāla Režģa Sistēmas vietu, kurai varētu būt kādas grūtības saņemt un asimilēt 11-11-11 Gaismas plūsmu.

Kaut arī šajā svētceļojumā piedalīsies tikai 120 cilvēki, tas ir vispasaules Gaismas aktivitāšu notikums. Jebkura vieta uz Zemes, kur atrodas cilvēki, ir akupunktūras spiediena punkts uz Zemes Mātes ķermeņa. Tas ir vitāli svarīgi, lai katrs cilvēks uz pasaules saņemtu un asimilētu Gaismas paplašināšanos, kas plūdīs caur Kristāla Režģa Sistēmu, lai aizvāktu blokus, kas atrodas Zemes Mātes ķermenī. Tas attīrīs ceļu vēl spēcīgākām Gaismas padevēm, kas plūdīs 11-11-11.

Gribu pieminēt vēl faktu, ka dalība šajā svētceļojumā tika izpirkta jau gadu atpakaļ, bet pēdējo dienu laikā esam saņēmuši dažus atteikumus. Ja jūsu sirds aicina pievienoties šim lielajam piedzīvojumam, tad ieejiet mūsu mājas lapā www.eraofpeace.org un uzklikšķiniet uz 11-11-11 New Zealand Pilgrimage. Tiem, kuri mums apzināti pievienosies un iezemēs Gaismu citās pasaules vietās, mēs gribam teikt, ka Debesis un Jaunzēlandes svētceļnieki ir bezgalīgi pateicīgi par jūsu vēlmi palīdzēt cilvēcei un visai Dzīvei un Dzīvībai, kas attīstās uz Zemes.

Mūsu svētceļojums sākiesies Ouklendā, 7.novembrī, Jaunzēlandē. 8.novembrī paredzēta atvērta tikšanās ar visiem, kuri vien vēlētos tikties un pievienot savu Gaismu Gaismas Kausā. Šī sapulcēšanās būs bezmaksas un atvērta jebkuram apmeklētājam. Atvērtā tikšanās notiks Kadimah College no 19:30- 21:30. Koledža atrodas blakus mūsu viesnīcai- Amora Auckland Hotel, 100 Greys Avenue, Auckland, New Zealand.

Ja vēlaties mums apzināti pievienoties, kad ceļosim pa tām spēka vietām, kuras mums norādījuši Augstākie Spēki, ceļojuma grafiks ir pieejams mājas lapā. Katru dienu mēs attīrīsim un spēcināsim vairākus meridiānus, kas atrodas Zemes Kristāla Režģa Sistēmā. Līdz 11-11-11 šī Dievišķā Plāna daļa būs pabeigta.

11-11-11 mums paredzētas divas Gaismas aktivitātes. Pirmkārt, 11 minūšu garumā, sākot no 11:00 līdz 11:11 rītā pēc Jaunzēlandes laika, mūsu grupa un Gaismasdarbinieki, kas organizē dažādus pasākumus visā Jaunzēlandē, atvērs portālu 11-11-11 enerģiju plūsmai, kas tad sāks savu ceļu apkārt pasaulei, laika zonai pēc laika zonas (Jaunzēlandē tas ir 10 stundas uz priekšu pret Latvijas laiku, tātad, Latvijā plkst. 1.00- 1.11!!! naktī 11-11-11). Debesu Spēki lūdz visus planētas iedzīvotājus piesaukt savu ES ESMU Klātbūtni un izplest savu Sirds Liesmu 11 minūšu garumā, sākot no 11:00 līdz 11:11 atbilstoši Jaunzēlandes laikam pēc sava vietējā laika. Šī rīcība atvērs apvienotās apziņas radīto Gaismas portālu katrā vietā uz pasaules. Tad caur šiem portāliem ieplūdīs neaptverami plaša 11-11-11 Dievišķās Gaismas plūsma Zemes Kristāla Režģa Sistēmā. Paaugstināsies un celsies katras Dzīves daļiņas enerģija, vibrācija un apziņa uz maksimāli pieļaujamo saskaņā ar Kosmiskajiem Likumiem.

Laika zonas saskaņojiet Google: New Zealand Time Converter.

Augstākie Spēki mums ir devuši ļoti spēcīgu meditāciju, ko varam uzsākt jau tagad un tā palīdzēs asimilēt 11-11-11 enerģijas, kas turpinās plūst līdz par 22.11.11. (22.novembris). Dievišķais nodoms ir dziedināt katru cilvēces fiziskā, ēteriskā, mentālā un emocionālā ķermeņa aspektus un tieši tāpat arī Zemes Mātes fizisko, ēterisko, mentālo un emocionālo ķermeni maksimāli augstā līmenī, kādu vien pieļauj Kosmiskais Likums.

Mūsu fiziskie ķermeņi atspoguļo Zemes Mātes ķermeni. Mēs esam Viens ar Zemi un viņa ir Viens ar mums. Kad mēs raidīsim intensificētās Transmutācijas Bezgalīgā Spēka Dziedinošās Liesmas frekvences cauri katrai mūsu ķermeņa sistēmai, tad šī Dziedinošā Gaisma plūdīs arī cauri savstarpēji saistītajām Zemes Mātes ķermeņa sistēmām. Transmutāciju Dziedinošā Liesma ir izsmalcināti smaragdkrāsas Liesma ar violetu mirdzumu. Šai Svētajai Ugunij piemīt visspēcīgākās dziedinošās frekvences uz planētas.

Pavisam nesen mums tika dots kāds ļoti svēts mūzikas skaņdarbs, kas veicina mūsu ķermeņu un Zemes Mātes ķermeņa dabīgās spējas pašizdziedināties. Šo īpašo skaņdarbu iespējams lejupielādēt bez maksas mūsu mājas lapā, ieejot www.eraofpeace.org un uzklikšķinot uz Musical Rapture. Tur arī varēsiet izlasīt vēl sīkāku informāciju par šo mūziku, par to, kāda svēta dāvana mums ir dota un kā to vislabāk lietot un gūt no tās maksimālu ieguvumu.
Šī mūzika lieliski spēcinās tālāk sekojošo Augstāko Spēku doto invokāciju, lai sagatavotu mūs 11-11-11 Kosmiskajam Momentam un laikam, ka sekos pēc tā.


Dziedinošā vizualizācija 11-11-11

ES ESMU ērti sēžu krēslā, ar taisnu muguru, nesakrustotām rokām un kājām. Tas ļauj man būt atvērtai(m) smaragdzaļajai Dziedinošajai Liesmai ar violeto mirdzumu-starojumu.

Es dziļi elpoju, ieelpoju, izelpoju. Es esmu pilnīgi atbrīvojusies(ies). Mana ES ESMU Klātbūtne liek pazust spriedzei, šaubām vai bailēm.

Šo laiku es veltīšu tikai un vienīgi sev, tas man būs īpašs brīdis un visas citas lietas, un notikumi pagaidīs mani līdz ES ESMU būšu pabeigusi(dzis) šo vizualizāciju un tāpēc šajā laikā es visam ļauju iet un kļūstu pilnīgi mierīga(s).

Šīs Gaismas aktivitātes laikā ES ESMU saņem Transmutējošās Dziedinošās Liesmas Spēku no Dieva Tēva-Mātes pašas Sirds. Šī Dieva dāvana ieplūst katrā manā četru Zemes ķermeņu šūniņā, atomā un subatoma daļiņā, katra Zemes cilvēka fiziskajā, ēteriskajā, mentālajā un emocionālajā slānī. Kad piesaucu Dziedinošo Gaismas Iedarbību, tad tā vienlaicīgi darbojas katrā Zemes Mātes cilvēkā, perfekti atbilstot katra personīgajam augstākajam labumam un Dievišķajam Plānam, jo mēs visi esam Viens. Nav separācijas. Šī Dziedinošā Gaisma ieiet katrā tīrības kodola elektronā, tā dziedina, atjauno un atspirdzina mūsu ķermeņus un transformē tos, padarot veselus un mūžīgi jaunus.

Transmutāciju Dziedinošā Liesma ienāk manī caur galvas virspusi un nolaižas manā sirds Dievišķajā Liesmā. Tai saplūstot ar manas sirds Trijkrāsu Liesmu, tās abas kopā uzdzirkstī kā varens zvaigžņots uzplaiksnījums un plūst cauri manai čakru sistēmai un akupunktūras meridiāniem, ieplūstot Zemes Mātes Kristāla Režģa Sistēmā. Šī Svētā Uguns dziedina, attīra, atjauno un iedarbojas uz katru šūnu, orgānu, sistēmu un katru mana ķermeņa funkciju, piešķirot ķermenim mirdzošu veselību.

Tagad, dziļi koncentrējoties, es vizualizēju kā šī smaragdzaļā un violetā Liesma iziet cauri vienai ķermeņa sistēmai pēc otras.

1. Smaragdzaļās un violetās Liesmas apvienojums sāk darboties un iziet cauri manai fiziskajai smadzeņu struktūrai, mugurkaulam, nervu sistēmai, čakru sistēmai, akupunktūras punktiem un tiem atbilstošajiem meridiāniem, likvidējot katru slimības vai disbalansa vietu. Dziedinošā Liesma paplašina manu apzināto apziņu un veicina domāšanas spējas, visus čakru sistēmas aspektus, kas spēcina manu domāšanas procesu, kad es radu Jaunās Zemes nākotnes pilnības vīzijas.

2. Tad dziedinošā Liesma ieplūst manās acīs- dziedinot un likvidējot jebkādas kaites vai disbalansus. Dziedinošā Liesma atjauno manās acīs perfektu redzi, ļaujot man saskatīt perfekto un pilnību visā Dzīvē.

3.Tagad Dziedinošā Liesma plūst manās ausīs un dziedē katru kaiti, slimību vai disbalansu tajās. Dziedinošā Liesma atjauno manās ausīs perfektu dzirdi, ļaujot sadzirdēt mana ES ESMU Klātbūtnes iekšējo balsi un sfēru mūziku.

4.Tad Dziedinošā Liesma ieplūst manās nāsīs, respiratoru sistēmā, sīnusos, plaušās, balsenē, balss saitēs, trahejā, bronhos, manas balss funkcijās un visā elpošanas sistēmā, likvidējot un aizvācot katru slimības vai kaites iespējamību vai jebkāda veida disbalansu. Dziedinošā Liesma uzlabo manu elpošanu un ļauj uzņemt maksimālu Svētās elpas prānu. Es tagad sajūtu Svētā Gara smaržu un elpu un ES ESMU spēj sarunāties ar eņģeļiem eņģeļu mēlē.

5.Tagad Dziedinošā Liesma ieplūst manā mutē, zobos, augslejās, smaganās, mēlē, barības vadā, vēderā, aknās, žultspūslī, mazajās zarnās, lielajās zarnās, aklajā zarnā, resnajā zarnā, nierēs, pūslī un katrā manā gremošanas un izvadīšanas sistēmas aspektā, likvidējot tur jebkādas kaites vai disbalansu. Dziedinošā Liesma atjauno visus manas gremošanas sistēmas aspektus, ļaujot attīrīt manu ķermeni un asimilēt ēdienu un dzērienu.

6.Tad Dziedinošā Liesma ieplūst manos garīgajos smadzeņu centros: hipofīzē, čiekurveida dziedzerī, hipotalāmusā un nervu mezglu centros, kas atrodas smadzeņu pamatnē. Tā ieplūst manā endokrīnajā sistēmā, vairogdziedzerī, tīmusā, aizkuņģa dziedzerī, liesā, virsnieru dziedzerī, gonādā un visos citos iekšējos dziedzeros un to sistēmās, aizvadot un likvidējot jebkādas kaites, slimības vai disbalansu dziedzeru darbībā. Dziedinošā Liesma atjauno visas šīs mana ķermeņa sistēmas perfektā līdzsvarā un darbībā.

7.Tālāk Dziedinošā Liesma ieplūst manā cirkulārajā sistēmā: limfātiskajā sistēmā, limfmezglos un pašā limfā. Tā plūst uz manas sirds muskuli, sirds kambariem, vārstiem, vēnām, artērijām, kapilāriem, sarkanajiem un baltajiem asins ķermenīšiem un ieplūst kaulu smadzenēs, likvidējot, dziedinot un aizvācot jebkādu kaiti, slimību vai disblanasu šajās vietās. Dziedinošā Liesma atjauno katru manas cirkulārās sistēmas aspektu, ļaujot Dzīvesspēku izmantot līdzsvaroti un harmoniski, Mīlestībā iedvesmojot manas sajūtas, kad es radu Jaunās Zemes perfektās pilnības nākotni un spēcinu mūsu Planetārās Dievišķās Mīlestības Jauno SĀKUMU.

8.Un tagad Dziedinošā Liesma ieplūst manā reproduktīvajā sistēmā, vīrišķajos vai sievišķajos orgānos, aizvācot, likvidējot un dziedinot jebkāda veida kaites vai disbalansu. Dziedinošā Liesma atjauno katru manu reproduktīvās sistēmas aspektu, ļaujot saglabāt man svēto telpu sev vai kādam citam, kura liktenis ir ielaist bērnus Jaunajā Zemē. ES ESMU radu tīru trauku katrā mātē un tēvā, Svēto Grālu, caur kuru šie īpašie bērni piedzims fiziskajā plānā. Šīs transfigurētās reproduktīvās sistēmas spēcinās atnākošos bērnus, lai tie iegūtu perfektus ķermeņus, kas savukārt palīdzēs tiem tālāk radīt Jauno Zemi.

9.Tālāk Dziedinošā Liesma ieplūst manā skeletā un muskuļu sistēmās: kaulos, muskuļos, saitēs, cīpslās, locītavās, skrimšļos, tauku šūnās un saistaudos, dziedinot, aizvācot un likvidējot jebkādas kaites, slimības vai disbalansu. Dziedinošā Liesma atjauno katru manu šīs sistēmas aspektu, piepildot mani ar spēku un mūžīgo jaunību.

10.Dziedinošā Liesma tagad plūst cauri manai ādai, matiem, nagiem un katram mana fiziskā, ēteriskā, mentālā un emocionālā ķermeņa aspektam, aizvācot, likvidējot un dziedinot jebkādu disbalansu šajās vietās. Dziedinošā Liesma atjauno manus ķermeņus, pārveidojot mani par manu Solāro Gaismas ķermeņu Absolūtās Veselības, Mūžīgās Jaunībās un Bezgalīgās Pilnības Nevainojamo Konceptu.
11. Tagad, ar smaragdzaļās un violetās Dziedinošās Liesmas pulsējumu, kas darbojas manī un ap mani, kā arī katrā Zemes cilvēces ķermenī un Zemes Mātes ķermeņos, es lūdzu Gaismas Pulkiem, kas saistīti ar šo Svēto Uguni, uzturēt un stiprināt šo Dziedinošās Gaismas Darbību iekšā un apkārt katram atomam un subatoma daļiņai un Zemes dzīves vilnim līdz mēs VISI esam pavisam un pilnīgi Pacēlušies un BRĪVI.
Un tā tas ir, mīļais ES ESMU. Sacīts- darīts.



Patricia Diane Cota-Robles
New Age Study of Humanity's Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization
http://eraofpeace.org              
      
FAX: 520-751-2981;
Phone: 520-885-7909

New Age Study of Humanity's Purpose
PO Box 41883,
Tucson, Arizona 85717

This article is copyrighted, but you have my permission to share it through any medium as long as it is not altered and the proper credit line is included.

©2011 Patricia Diane Cota-Robles
Tulkoja Māra Brante