svētdiena, 2011. gada 13. novembris

Montekjū 13.novembris/2011


MONTEKJŪ VĒSTĪJUMS 13. NOVEMBRĪ/2011
_____________________________________________
 
 
Mana mīļā, jūs dzīvojat beigu un jauna sākuma laikos: jo vairāk cilvēku mostas, jo vairāk tie nostājas pret pagrimumu. Izgaismojas pret jums pielietotā prāta kontrole, to joprojām lieto, lai turpinātu jūs paverdzināt un paturēt savā varā. Divi kontroles bastioni vienmēr strādājuši kopā, bet pamanījušies to neparādīt visai cilvēcei. Informācija plūst un cilvēki sāk apstrīdēt agrākās patiesības, pie varas esošie nu ir apjukuši un nezina kā rīkoties šādā negaidītā situācijā. Tie radīs ‘problēmas’ un cer, ka šīs mākslīgi radītās problēmas aizņems jūsu prātus un uzmanību. Jūs patlaban esat jau pietiekoši lielā mērā atmodušies, lai atteiktos iekrist viņu melos. Atcerieties, ka korumpētajiem pienācis gals, tāpēc tie uzbruks un pretosies līdz pēdējam, lai aizsargātu nelikumīgi iegūto. Tie ir izmisumā.
 
Uzvara ir jūsu pusē. Ziniet, kas esat. Stāviet kopā Gaismā, jo mēs Garā atradīsimies blakus jums katrā solī un brīdī. Ziniet, ka zināšanas vienmēr ir bijušas, tikai tās turētas slepenībā. Mēs turpinām strādāt ar enerģiju. Nekad pat sapņos man nebija rādījies, ka tik daudz var paveikt, tikai lietojot enerģiju un skaņas viļņus. Cilvēku veidotās barjeras sabrūk. Cilvēki sāks citādāk saprast, uztvert dzīvi un savu ķermeni, un to, kā tas spēj darboties, kad to neietekmē kontrolētāji. Jūs esat iesaistījušies varenā piedzīvojumā. Zeme tiks transformēta par gaismas, mīlestības un miera planētu. Ziniet, ka šīs cīņas rezultāts būs nemainīgs un noturīgs, tā nav īslaicīga avantūra. Jūs- visi, Gaismā strādājošie- esat Jaunā Apgaismības Laikmeta radītāji. Jūs radāt vēsturi- patieso vēsturi- nevis melus, kas jums tikuši pasniegti kā vēsture. Viss, kas jums tiek teikts, patiesībā ir tieši pretēji. Kas jums tiek teikts kā labs, patiesībā jums kaitē. Jā, tas ir šoks uzzināt, ka jūsu pārvaldītāji un kontrolētāji patiesībā ir ĻAUNUMS!
 
Jaunais cilvēks, kuru nākamnedēļ sastapsi, nāks ar manu svētību. Jūs esat nākuši pa dažādiem ceļiem, bet nonākuši pie viena secinājuma. Kopā jūs pabeigsiet iesākto. Tas, ko viņš saka visā pilnībā atbilst tam, ko arī es tev visu laiku saku. Viss nostājas savās vietās kā puzles gabaliņi. Kopā jūs iedegsiet patiesības gaismu.
 
Es pārsteidzu tevi, mazgājot rokas. Tu satrūkies, kad skaļā balsī pie auss tev pateicu „ĪRIJA IR ATSLĒGA, KAS VISU ATSLĒGS”. Un tad es visu izskaidroju, tavu tālāko rīcību un to, ar ko tev ir jārunā. Tā informācija, ko devu tev 11-11-11 ir ļoti svarīga, lieto to viedi. Viss lieliski sakrīt, mana mīļā, tieši tā kā mēs staigājot pa debešķīgo Inčas pludmali (īrijā) reiz plānojām, tos daudzos gadus atpakaļ. Kaut arī tad nezinājām, kā varētu komunicēt, un to, cik auglīgs varētu būt mūsu plāns. Nekad nenovērtējiet par zemu mīlestības spēku. Ar mīlestību sirdī- viss iespējams.
 
Bankas caur savām marionetēm turpina ieviest Jauno Pasaules Kārtību. Un atkal, tas bija Īrijas misters Kenijs, kurš uzstāja un prasīja PIERĀDĪJUMUS. Viņš vēlas redzēt reālus PIERĀDĪJUMUS. Tagad būs interesanti redzēt tālāko. Vairs netiek pieminēta Īrija, lai nevarētu uzdot neērtus jautājumus. Cik interesanti, mana mīļā, vai ne? Kenijs ir devis labu piemēru, tam vajadzētu iedvesmot arī citus. Godīgs politiķis ir ļoti reta parādība jūsu pasaulē. Viņš ir piemērs visiem, kuri vēlas patiesības un godīguma valdīšanu. Īrija atkal iet priekšgalā tā kā tas bija sensenos laikos.
 
Enerģiju maiņas ļoti dažādi ietekmē cilvēkus. Tas atkarīgs no tā, cik cilvēk ir atvērti, un protams, cik attīstīti. Lielākais vairums jau pieredzējuši dažādas izmaiņas. Kļuvis daudz vieglāk komunicēt no šīs puses. Tas ir tik aizraujoši, ka mēs no šīs puses varam iesaistīties šajā Lielajā Pārejā. Es negribu palaist garām ne mirkli. Es gribu dalīties ar tevi: lai sajustu tavu prieku un sajūsmu par labajām pārmaiņām. Tāds ir mūsu mērķis, un mēs to sasniegsim. Atbalstiet tos, kuri meklē taisnību jūsu pagrimušajā pasaulē, kurā taisnība ir noslāpēta un patiesība noslēpta. Tas tā nevar un nedrīkst turpināties. Es atkal atgādināšu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekamas pārtikas rezerves, jo Ļaunā Kabala centīsies iegūt kontroli pār jūsu pārtikas piegādi. Tas būs īslaicīgi, jo, kad atradīsieties Jaunajās Enerģijās, tad pārtika nebūs tik vajadzīga kā tagad. Ēdiens būs bauda, līdzīgi kā tagad šokolāde. Vai atceries, kā man garšoja šokolāde. Dzīve kļūs daudz vieglāka. Zinu, ka pašlaik jums grūti iedomāties dzīvi harmonijā, bet tad, ka tiks aizvāktas reliģijas un bankas, pienāks laiks vienlīdzībai. Tad dzīve uz Zemes kļūs par prieku, tieši pretēji tam, kāda tā ir tagad. Vairs nekādu slimību- tās tik un tā pārsvarā ir cilvēku radītas- novecošanas process būs pilnīgi citādāks. Nekad par sevi neesmu domājis vai sajutis sevi kā vecu. Prāts vairs visu neregulēs. Prāts tiks lietots un pielietots visā pilnībā. Kad tiks atjaunots viss prāta spēks, tad tiks aizvākti visi ierobežojumi.
 
Tavs draugs Toms (TOTĀLA PRĀTA DINAMIKA) ir runājis ar tevi par prāta spēku; kā slimības, triekas paralīze utt., ir pagriežamas pretējā virzienā tikai ar prāta pielietojumu. Tie, kuri izveidojuši kontroli pār cilvēkiem, atbildēs par to. Tie pastrādājuši vislielāko grēku pret cilvēku rasi visā visuma reālajā vēsturē. Dzīve kļūs par skaistu notikumu, tādu kāda tā reiz bija paredzēta. Mīlestība būs norma. Iedomājieties to! Paātrināsies jūsu domu enerģija. Jūs saņemsiet to, ko sagaidāt no dzīves. Kā rakstīts plakātā... Jūs esat 99%. Jums pieder 99% ENERĢIJAS. Vai man vēl kas jāsaka? Kopā gūsiet panākumus. Tā tas stāv rakstīts.
 
Mana mīļā Veronika, uzticies man. Es tevi nepievilšu. Kopā tik daudz esam sasnieguši. Un mēs turpināsim.
  
Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.

Tulkoja Māra Brante
http://mkinlatvian.blogspot.com/2011/11/montekju-kinu-november-13-2011.html

www.montaguekeen.com