svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Pasākumu cikls "Sākam kopā!"

Lai top!

Labdien!



Aicinu piedalīties pasākumu ciklā "Sākam kopā!", kura laikā nākamajā gadā paredzēti astoņi sākumi cikliskiem posmiem dabas dabiskajā ritmā, vadoties pēc mūsu senču Saules kalendāra. Tie būs sadziedāšanās un sadancošanās svētki un darbnīcas, kas aktuālas atbilstošajam posmam dabā un Saules kalendārā. Lai dziedot, muzicējot, dancojot, ejot rotaļās un darbojoties darbnīcās, dzīvotu saskaņā ar sevi, saviem mīļajiem un dabu, lai sajustos kopā gaišā mīlestībā un sapratnē - nākam kopā un sākam kā mūsu tautas dziesmās -" Dziedot dzimu, Dziedot augu, Dziedot mūžu Nodzīvoju"! Lai top!
Pirmā sadziedāšanās notiks 26.11. plkst. 18 00 Jaunpiebalgas kultūras nama telpās, kurā ir aicinātas piedalīties kaimiņu novadu folkloras kopas no Druvienas, Cesvaines, Madonas, Launkalnes, Lejasciema, Cēsīm, Dzērbenes, Kokneses, Atašienes un mūsu draugi no Rīgas un citiem Latvijas novadiem. Gatavosim puzurus no niedrēm un smilgām, rotāsim līdzpaņemtās piparkūkas ar cukura glazūru un dziedāsim savas mīļākās dziesmas Ziemassvētku noskaņu gaidot.

Nākamais pasākums paredzēts 21.1.12., kurā iecerēts danču vakars, ieskandinot Meteņus, sīkāka informācija būs par katru pasākumu atsevišķi.
Pasākumus organizē Ģimeņu skolu kustība sadarbībā ar Jaunpiebalgas kultūras namu. Ģimeņu skolu kustība vieno domubiedru ģimenes, kuras kopā ar saviem bērniem mācās dzīvot līdzsvarā ar sevi un Visumu, kuras gatavo jaunu mācīšanās modeli, lai bērniem būtu iespēja dabiski izglītoties atbilstoši savām dotībām un iekšējam ritmam, lai mums būtu stipras un veselas ģimenes, lai mēs ESAM LAIMĪGI! Iepriekš aprakstītais pasākumu cikls ir viens no veidiem kā darbosies jaunais mācīšanās modelis. Sākam kopā!
Šis ir kopdarbs idejai, ko jau četrus gadus lolo Ģimeņu skolu kustības domubiedri un tas top pašorganizējoties un liekot spēkus kopā. Tas nav projekts, tie esam mēs paši!

Ar cieņu, Talita
mob.26238898