ceturtdiena, 2011. gada 24. novembris

Erceņģelis Gabriēls: Dzīvot dzīvi pateicībā


Mīļie!

Pateicība ir tāda izpausme, kas ļoti ievērojami var mainīt jūsu apziņu. Kad dzīvojat pateicībā, tad tā ietekmē visu jūsu būtību bioloģiskā līmenī, mācot jūsu prātu un ķermeni dzīvot augstākā veselības un labsajūtas stāvoklī.

Pateicība jūsu dzīvē piesaista jaunas ar gaismas enerģiju piepildītas straumes, kas svētī visu savā ceļā. Pateicības svētība piešķir gaismas pilnu Dievišķo enerģiju cilvēkam, kurš to izrāda, kā arī viss notikums tādējādi tiek svētīts. Grūtību brīžos dažkārt varētu būt grūti atrast lietu par ko pateikties. Neskatoties uz to, viens veids, kā radīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē ir pateikties par to, kas jums ir jau tagad. Jūs pat varat pateikties uz priekšu- par to ko tikai vēl vēlaties radīt. Tāda prakse pieļauj apziņā pārmaiņas, un savā dzīvē sākat piesaistīt jaunas un labvēlīgas enerģijas.

Ja neko citu nevarat atrast, tad pateicieties kaut vai par to, ka esat dzīvi un jūsu dvēsele attīstās. Tā ir dāvana- atrasties cilvēka ķermenī un jūsu ķermenis ir brīnumains instruments. Ņemiet vērā arī faktu, ka jums ir sirds, kurai nav vajadzīga apzināta palīdzība, lai tā turpinātu pukstēt. Atcerieties arī to, ka jums nav jāsaka savai gremošanas sistēmai, ka tai ir jāstrādā.

Visas šīs ķermeņa daļas funkcionē brīnumainā Dievišķā plāna perfektumā. Kad pievērsiet uzmanību šīm savām ķermeņa sistēmām, kad sākat pateikties par tiem neticamiem procesiem, kas nepagurstoši 24 stundas diennaktī notiek jūsu ķermenī, tad tie strādās vēl labākā līmenī. Jūsu pateicības pilnā uzmanība un svētība nesīs vairāk gaismas un spēka jūsu orgāniem. Lai saņemtu vēl papildus enerģiju, tad domās piepildiet šos orgānus ar kādu dziedinošu krāsu, piemēram- rozā vai zaļu, lai vēl spēcinātu Dievišķo Gaismu. Lai būtu jautrāk, varat iedomāties smaidu uz kādas jūsu ķermeņa daļas, piemēram- aknām vai sirds. Tas ne tikai svētīs jūsu orgānus, bet padarīs gaišāku arī jūsu noskaņojumu un pašsajūtu.


Jūsu ķermenis un zinātne

Dr. Emoto Japānā pierādīja, cik ļoti skaistas kristāliskas struktūras radīja uz lapiņas uzrakstīti vārdi- mīlestība un miers-, kas tika novietoti uz glāzes ar ūdeni. Iedomājieties, kā pateicības pilnas domas un laipnības vārdi maina jūsu ķermeni, ja mēs zinām tā augsto ūdens sastāvu. Zinātne ir pierādījusi to, ka ķermeņa šūnas kļūst veselākas, ja cilvēks domā un veido pozitīvus uzskatus. Zemapziņa uztver visus teiktos vārdus un interpretē tos kā patiesību.

Atlēti sporta sacensībās kā spēcīgu līdzekli lieto radošās vizualizācijas. Pētījumi pierādījuši, ka prātam grūti nodalīt fizisko darbību no mentālās vizualizācijas. Atcerieties to un pielietojiet šo instrumentu- izsakot paldies savam ķermenim. Pateicība par brīnišķīgo, veselīgo, stipro un elastīgo ķermeni liek ķermenim atbildēt pozitīvi un radīt jaunas veselīgākas šūnas. Jūsu ķermenis satur Dievišķā perfektuma Gaismas kopiju, to varat ikdienā arī piesaukt. Jau tūlīt un tagad sāciet ar pateicības izteikšanu savam ķermenim, pateicieties tam par to, kāds tas ir tagad, un pievienojiet vēl domas par to- kādu to vēlētos radīt.

Kad pateicaties prātam par tā skaidrību un mierīgumu, smadzenēm- par līdzsvarotu un precīzu funkcionēšanu un īpaši, kad pateicaties par Dievišķo Gaismu, kas bez apstājas, spēcina jūsu domāšanas procesus, tad jūsu būtībā rodas pozitīvas reakcijas. Pateicība svētī prātu un ļauj tam funkcionēt augstākā vibrāciju līmenī. Tāda vienkārša rīcība ne tikai maina jūsu prātu, bet iedvesmo arī emocijas un tās reaģē un atbild ar prieku. Iedomājieties prieku un tikai domas par to jau dažkārt uzjundī jaunu iedvesmas līmeni. Jūsu iztēle ir ietekmīgs spēcinošs instruments, lietojiet to gan nedienās, gan visā labajā.


Pateicība nogādā jūs Sirdī
 
Iedomājieties, ka jūsu domas ir lūgšanas un tās aizplūst līdz Visuma dzīvības plūsmai. Apzināta domāšana kļūst par lūgšanu, kas maina nākotni, un jūs tad varat saskatīt lielāku notiekošā ainu. Pateicības lūgšanas ir ļoti spēcīgas un stimulē pieaugošu garīgās enerģijas plūsmu katram notikumam. Šis spēks jūsu dzīvē var radīt brīnumainas pārmaiņas uz labo. Jums tikai mazliet jāpacenšas atrast lietas, par kurām pateikties brīdi, kad jūtaties nomākti, bet kopumā pateicības lūgšana rada skaistas prāta pārmaiņas.

Ļoti liela nozīme ir līdzjūtībai pret sevi- par pieļautajām kļūdām, kas radušās apgūstot dzīves pieredzi, spēja piedot tam cilvēkam kāds bijāt pagātnē. Esiet pateicīgi par visu apgūto un to, kāds esat tagad. Tas ir labs sākums miera piepildītai un laimīgai nākotnei. Ar šodienas pateicības piepildītām domām jūs atverat jaunas durvis rītdienai.

Vienalga, kā jūtaties, bet jūs nekad neesat viens. Jūs atrodaties uz zemes tāpēc, lai dzīvē atcerētos savu Garīgo Klātbūtni. Jums paredzēts dzīvot laimīgu un pārpilnu, dziļa piepildījuma dzīvi. Lai tas notiktu, jāiziet no dzīves dotajiem pārbaudījumiem un jāieiet Dieva mīlestības plūsmā, tā nesīs radošos risinājumus. Pastāv kāda vieta, kurā vienmēr var sajust Dievišķās Mīlestības spēku, un tā atrodas jūsu sirdī. Pateicība jūs nogādās sirdī. Un nekas, ja neredzat par ko pateikties, tikai vārds pateicos jau atver jūsu sirdīs durvis pa kurām ienāk Dievišķā Mīlestība.

Ir tādi brīži, kad grūti izrunāt lūgšanas vai arī dažiem lūgšana jau no bērnības negatīvi asociējas ar reliģiju. Tāpēc, iespējams, jums noderēs dažas pateicības lūgšanas. Tālāk seko lūgšanas, kas var palīdzēt pacelt jūsu domas un savienot sirdi ar visu būtņu Vienu Sirdi:


Dievišķā Klātbūtne!

Pateicos par Dabas pārpilno skaistumu, kas mani iedvesmo un dāvā savu svētību visiem, kuri vien vēlas to saņemt. Pateicos, ka visos iespējamos veidos palīdzi man godināt Radīto.

Pateicos par šo dienu. Palīdzi man ieraudzīt manas dzīves svētību, apgūt un iziet man apgūstamās mācības. Parādi to, kas man jāzina, lai es kļūtu laipnāka, mīlošāka cilvēkbūtne, un mīļi un labi rūpējies par mani. Palīdzi dalīties man piešķirtajās dāvanās, lai vairotu pasaules labumu.

Pateicos par manu prātu, kas ir skaidrs un atklāts. Pateicos par to, ka palīdzi man būt atvērtam jaunām idejām, kas nes labumu manā dzīvē. Pateicos par manu apbrīnojamo ķermeni, kas ir stiprs un elastīgs, par orgāniem, kas tajā atrodas un perfekti strādā. Svētī katru manas būtības šūnu un šķiedru tā lai tas ir piepildīts ar tavu Dievišķo Gaismu.

Pateicos par aizvien pieaugošo piedošanas sajūtu un līdzjūtību manā sirdī, pateicos par to kāds es esmu tagad. Palīdzi man būt līdzjūtīgam un saprotošam pret citiem, kaut arī tie dzīvo katrs savu dzīvi.

Pateicos, ka palīdzi man dzīvot mierā un harmonijā, pateicos par to, ka pasaulē varu būt Dievišķajās Mīlestības starojošā gaisma.

Par visu to un visu jau saņemto svētību, es saku: „Pateicos, Dievs”.

Lai šis Pateicības laiks piepilda jūsu sirdi ar jaunu atmodu pret Mīlošo Klātbūtni, un ar tīru Pateicību svētī katru jūsu dzīves momentu.

Un tā tas ir. Un tā tam būt.
Sacīts- darīts.

Shanta Gabriel   
Šanta Gabriēla erceņģelim Gabriēlam
for Archangel Gabriel

21.novembris/2011
http://www.thegabrielmessages.com/

Tulkoja Māra Brante