piektdiena, 2011. gada 18. novembris

Caur Jim Self; Planetārās ziņas 2011. gadam


No tulkotājas Lauras Leshchiner: Я перевела с записи MP3 рассказ Джима Сэлфа о предстоящих в 2011 году основных изменениях на нашей планете.
Laura saka: Es iztulkoju no MP3 ieraksta Džima Selfa stāstu par galvenajām gaidāmajām izmaiņām 2011.gadā uz mūsu planētas.
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Šis būs ekstraordinārs gads uz planētas Zeme.
 
Es piedāvāju jums vienkārši tās apzināt, un paprātot par tām. Gaisma, kas nāk no Galaktikas Centra uz Sauli, un no tās uz Zemi un mums – nes sev līdz tik spēcīgus redzējumus un intuīciju, kādi nekad vēl līdz šim mūs nav sasnieguši.
Mēs vaicājam sev – kā šīs visas izmaiņas iespaidos mani, citus, un kā šīs izmaiņas ietekmēs Zemi.
 
Izmaiņas, kas attiecas uz laikapstākļiem un Zemi – turpināsies vienlaicīgi ar izmaiņām mūsu fiziskajos ķermeņos. Mērķis ir tāds – lai attīrītu mentālos un emocionālos ķermeņus no smagām domām un emocijām, kas nāk no neapzinātām reakcijām, kurās mēs visi pastāvīgi atrodamies Trešajā dimensijā. Ir radusies iespēja tikt vaļā no atšķirtības stāvokļa, kas turpinās jau bezgala ilgi starp mentālo un emocionālo ķermeni. Mentālais un emocionālais ķermenis atkal taps par vienu veselu, un tos vairs neatdalīs vibrāciju lauki. Šo ķermeņu apvienošanās, kā arī no Galaktikas plūstošā Gaisma – ietekmēs Garīgo ķermeni, kas rosinās daudz lielāku Vienotības Apziņu. Tas ļaus katram no mums pārmainīt oglekļa elementu savos fiziskajos ķermeņos – uz KRISTĀLISKU Gaismas struktūru, ko dēvējam par „Gaismas Ķermeni” – vēl pirms tam, kad sapratīsim – kas ar mums notiek šinī noteiktajā brīdī.
 
Jauno Gaismas vibrāciju izmantošana sniedz bezprecendentas iespējas mums dziedināt atšķirtību trijās zemākajās čakrās, kas bija turpinājusies bezgalīgi ilgi.
Tam ir specifisks mērķis: Kā daudzdimensionālām būtnēm – mums ir jābūt daļai no Universālā Saprāta, bet kā fiziskām būtnēm, kam piemīt sava individualitāte – katram no mums ir jānes sava – Radītāja unikālā Dzirksts. Mums nepieciešams apzināties daudz pilnīgāk savu Vienotību ar VISU.
 
Līdz ar savu virzību/attīstību 2011.gadā – katrs no mums arvien vairāk Gaismas varēs vadīt caur saviem ķermeņiem. Tiem, kas izvēlēsies turpināt savu eksistenci ar Trešās dimensijas domām un jūtām – nepavisam nebūs viegli. Gaisma uzvarēs. Šaubu nav.
 
Mūsu esību 2011.gadā var salīdzināt ar atrašanos lidmašīnā, kas paceļas augšup uz Sauli. Paceļoties caur mākoņiem, tā sastop savā ceļā – gan zema, gan augsta spiediena zonas. Līdzīgi kā dziļas grambas uz lielceļa – tās var padarīt mūsu ceļojumu ļoti neērtu. Taču – līdz ar tuvošanos 2012.gadam – mākoņi pamazām kļūs vieglāki, ne tik blīvi, un Saule sāks izlauzties caur tiem. Negaidot pēdējais mākoņu slānis izgaisīs – un mēs izrādīsimies – pavisam savādākā – Zilas Debess ieskautā vietā. Tāds, ļoti iespējams, būs mūsu pieredzētais – Pārejā no 2011 uz 2012.
 
Zemei būs līdzīga pieredze. Viņai ir jāatbrīvojas no šausminošas cilvēces pieredzes slāņa, kas sakrājies domu un jūtu veidā – zemākajās ceturtās dimensijas sfērās.
 
Un Zeme to darīs ļoti aktīvi 2011.gadā līdz ar savu pacelšanos Augstākās Dimensijās. Laikapstākļi mainīsies vēl agresīvāk, vēl krasāk. Zeme izmainīs savu pozīciju – atbilstoši Kristāliskajam Režģim, kas viņu ieskauj. Tas būs apbrīnojami pārsteidzošs laiks. Ikviens cilvēks, kas mīt uz Zemes – izjutīs to – pilnā mērā – neatkarīgi no stāvokļa sabiedrībā, intelekta, apziņas līmeņa, un garīgas apgaismības.
 
Ņemts no: