svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Ilarions 27.novembris-4.decembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
 
Mīļie!
 
Patlaban katrs cilvēks sevī sajūt pretējo spēku spiedienu. Jūsu Butībās šīs enerģijas savienojas un izpaužas kā spriedze, saspringums, īpaši saules pinuma apvidū. Vajadzīga pamatīga griba, lai stingri paliktu uz Ceļa. Ik dienas savienojieties ar savu Dievišķo un saskatiet Dievišķo arī citos, tad viss būs labi. Pretējie spēki jūsu iekšienē ir pēdējās trešās dimensijas domu, ieradumu un rakstura iezīmju paliekas- tieši tāpēc ir grūti, vienīgais ceļš kā tās iziet ir tās pieredzēt/iziet un pieņemt, meklējot līdzsvara punktu sevī.
 
Turpinās jūsu enerģētisko lauku kalibrēšana, visai cilvēcei tiek sūtīti svētie ģeometriskie kodi, tie konstanti „bombardē” Zemi. Saņemiet šos kodus ar sekojošu nodomu- uzņemt visu, ko spējat asimilēt un integrēt sevī. Ir tādi kā uzņemšanas cikli, kas mijās ar atpūtas un asimilācijas brīžiem. Patlaban atrodaties atpūtas un asimilācijas ciklā un tas vēl kādu laiku tā turpināsies. Mīliet sevi un ieklausieties sava ķermeņa elementālī, sekojiet tā iekšējiem čukstiem. Daudzi daudz guļ un atpūšas, tas nozīmē, ka apstrādājat un uzņemat sevī jaunās enerģijas, kas, turpinoties transmutācijai, intensificējas un rada pārmaiņas jūsu ķermeņos.
 
Turpiniet novērot visu to, kas paceļas no jūsu iekšienes un attīriet brīdī, kad tas parādās. Enerģijas, kas jūsu iekšienē rada šo diskomfortu pavisam drīz izzudīs un kļūs daudz vieglāk un labāk. Jūs patlaban atrodaties vidū starp cikla noslēgumu un cita cikla sākumu. Viss var tikt radīts no jauna un tieši tāpēc mēs mudinām jūs piesaukt, izteikt afirmācijas un paust nodomus par visu to, ko vēlaties savās personīgajās dzīvēs un tajā Pasaulē, kurā dzīvojat. Jūsu uzticība un nodošanās jaunajam ciklam ir zināma un pamanīta, un mēs kopā ar jums strādājam, lai to īstenotu. Skatieties uz sevi kā uz lielākas Gaismas iemiesojumiem- tas šobrīd ļoti palīdzēs.
 
Ikdienā esiet priecīgi un pateicīgi par visu, kas notiek, jo pateicība nes vēl vairāk par ko pateikties, un tā veidojas Zemi apņemošā vienotā apziņas lauka noskaņa un ietekmē ikvienu, kurš ar to ir savienots; tā parādās lielāki iekšējie redzējumi un izaugsme, pēc tam seko un atnāk vēl citu iemeslu un mērķu atcerēšanās; jūsu apziņā tagad ienāk tādi sevis apzināšanās aspekti, kādiem agrāk vēl nebijāt gatavi. Lūdziet katru dienu integrēt jaunākos sevis aspektus un pieņemiet tos visā pilnībā.
 
Mīlestības spēks turpina savu brīnumaino darbu ar katru šīs Planētas cilvēku, un tad, kad katrā Dvēselē pirmo reizi notiek tās izplešanās, tad tā telpa, kas nav Mīlestība, izkustās un atbrīvojas. Pastāv neskaitāmi daudz veidu kā šīs promejošās enerģijas var jūsu ietekmēt, ja vien nepraktizējat atsvabināšanos no tām. Neiesaistieties, kad tās parādās, bet mierīgi pamaniet un sviniet faktu, ka tās atstāj jūsu sistēmu uz neatgriešanos. Pavisam drīz ceļš jūsu priekšā attīrīsies un jūsu apziņā ienāks lielāka sapratne. Esiet mierā, mīļie, mīliet sevi un citus, ziniet, ka vienmēr esam ar jums, lai palīdzētu jums iet tālāko Pacelšanās Ceļu.
 
Līdz nākamajai nedēļai,
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante