otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Erceņģelis Uriēls- Kas nozog jūsu spēku?


Pirms gada daudzos vēstījumos tika skarta tēma- pieprasiet atpakaļ savu spēku. 
Vairākus vēstījumus un afirmācijas šajā sakarā saņēma Mišele Kotanta (viņas vēstījumu tulkojumi lasāmi šajā blogā). Mišele, diemžēl,  vairs neatrodas fiziskajā plānā. 
Uriēla vēstījums izskaidro- kur un kāpēc paliek mūsu spēks un kādēļ tas jāpieprasa/ jāpaņem atpakaļ.
Māra
marabrante@inbox.lv

Uriēla vēstījums- Kas nozog jūsu spēku?
 
 
Cilvēkam ir pieeja visiem tiem pašiem spēka līmeņiem, kādi eksistē augstāko dimensiju esamībā. Dažādi (jebkura līmeņa) garīgās izaugsmes sasniegumi nebūt nedod iespēju piekļūt papildus spēkam, jo pilnīgi visam Visumā ir vienāds spēks, jo viss nāk no viena avota. Notiek sekojošs process- vibrāciju celšana aizvien vairāk savieno ar avotu, un tas arī dod lielāku sapratni par sevi kā dievišķo un sava spēka apzināšanos. Tieši tāpat kā neviens nevar kādam citam piešķirt vai uzdāvināt spēku, spēku neviens arī nevar atņemt.
 
Tie, kuri pamanījušies nozagt jūsu spēku, ir spējuši jūs pārliecināt- atdot to tiem un jūs to darāt labprātīgi. Jūs to darāt, domājot, ka kāds nespēj būt stiprs un netiek galā ar savu dzīvi, vai arī tam ir mazāk spēku vai iespēju nekā jums, vai arī kāds konkrētais cilvēks spēj daudz pilnasinīgāk un varenāk dzīvot ar jūsu doto spēku, nekā to spējat darīt jūs pats. Šie cilvēki saņem jūsu brīvprātīgi atdoto spēka dāvanu, un to šie cilvēki tad izmanto kā savu. Un tagad viņiem ir savs vienmēr esošais spēks un vēl arī jūsu labprātīgi dotais.
 
Nebūt nav nepieciešams palīdzēt citiem, atdodot savu spēku. Ja arī viens otrs izskatās bezpalīdzīgs un šķietami tam trūkst resursu un iespēju, tas rodas tikai no nepareizas pielietošanas vai pārliekas sava spēka izmantošanas. Nekādi nav iespējams, ka kādam būtu mazāk, bet citam vairāk iespējas kaut ko manifestēt/ īstenot un tādēļ tiem nākas dzīvot ilūzijā par savu bezspēcību. Ikvienam ir spēks un ikviens ir spēcīgs. Ja kāds neizmanto viedi un visā pilnībā savu spēku, kas ļauj iegūt visu vajadzīgo, tad pats vien rada sev mācību par sava spēka pielietojumu, apzināšanu, par to, ka ir vareni un spēkpilni savā dzīvē. Palīdzēt citiem nozīmē atgādināt, ka tie paši ir spēcīgi un katram pašam ir viss vajadzīgais spēks, lai mainītu savu dzīvi, jums jāpalīdz citiem to atcerēties, jums jāuzmundrina, neatdodot savu spēku.
 
Tā ir lielākā dāvana, kādu varat pasniegt līdzcilvēkam- ļaut viņam apzināt viņa paša spēku, jo jūs zināt un redzat to kā spēcīgu cilvēku, atgādinot viņam par pilnām iespējām un viņa savienību ar Avota klātbūtni un tā neierobežojošo spēku. Tad jūs ļaujat cilvēkiem mācīties izmantot viņu spēku, nedarot viņu vietā. Tie paši atradīs veidu kā atkal savienoties ar savu spēku un nodrošināt sevi ar sava iekšējā spēka resursu pierādījumiem, kurus var aktivizēt pēc vajadzības. Un tad vairs nebūs vajadzības meklēt cita spēku, jo cilvēki paši sajutīs savas iespējas un resursus, ikviens dzīvos sava spēka pilnībā un pietiekamībā, izsakot savas spējas un dāvanas, radot pārpilnības svētību savā dzīvē.

tulkoja Māra Brante