otrdiena, 2011. gada 1. novembris

Krajons caur Sergeju Kanaševski; Nākotnes cilvēces pasaule


Sveicināti, cienījamie Gaismas Darbinieki!

Jūsu uzmanībai tiek piedāvāts kārtējais vēstījums no cikla “Krajons no Krievijas”: “KRAJONS. NĀKOTNES CILVĒCES PASAULE”. Bez tam, Augšāmceltais Skolotājs Sen Žermēns vada praktisku darbu pie dotās tēmas: meditāciju “ĒTERISKĀ ĶERMEŅA DZIMŠANA” – tiem, kam dotā informācija atrod garīgu atsaukšanos.
Meditāciju pavada ilustrācijas, kuras atvieglos tās veikšanu.
Ar Mīlestību, Sergejs Kanaševskis, Cikla “Krajons no Krievijas” Garīgo vēstījumu līdzautors
 
Sveicināti, mani dārgie. Es esmu Krajons no Magnētiskā dienesta.
Ir pienācis laiks sakārtot terminoloģiju, kas attiecas uz telpas-laika raksturojumiem. Parunāsim par jēdzieniem: “Dimensija”, “Ceturtā dimensija”, “Piektā dimensija”, “Telpas-laika kontinuums”. Protams, īpašu uzmanību veltīsim piektajai dimensijai, kur cilvēciskās būtnes turpinās savu lielo ceļojumu pa Visuma plašumiem. Pašā vārdā “dimensija” ir paslēpta šī jēdziena definīcija.

DIMENSIJA – tas ir tas, kas sastāv NO MĒRIEM*.
Ir jāatceras, ka MĒRS dotajā gadījumā ir ne mērīšanas veids, ne kaut kā pakāpe, bet īpaša DAĻA, KURA VEIDO VESELU.

Jūsu pasaulē ir ČETRI MĒRI. Trīs no tiem ir telpiski: garums, platums un augstums. Ceturtais mērs – tas ir laiks. Daži autori, runājot par jūsu dimensijas pasauli, izslēdz no pilntiesīgo mēru skaita laiku. No šejienes pasauli, kurā jūs tagad dzīvojat, sauc par trīsdimensionālu (3D), bet jūsu dimensiju attiecīgi – par trešo. Krajons jau vērsa jūsu uzmanību uz to, ka laiku nevajag atraut no telpas. Jo pavisam ne nejauši šos jēdzienus zemes zinātnieki ir sākuši definēt kā “telpa-laiks”, pasvītrojot to nedalāmību. Plaši izplatīts ir arī cits termins, apvienojošs telpas mērus un laika mēru: “TELPAS-LAIKA KONTINUUMS”.

ČETRDIMENSIONALITĀTE kalpoja par pamatu tam, lai jūsu dimensiju nosauktu par CETURTO. Tāpēc, lietojot terminu “ceturtā dimensija”, ir jāatceras, ka runa ir par dimensionalitāti – par trīs telpām un vienu laiku. Bet, kad garīgo informāciju pieņemošie runā par TREŠO dimensiju, tad visbiežāk runā par trīs telpas mēriem (garumu, platumu un augstumu). Taču no tā jūsu pasaule no četrdimensionālas, protams, taču, nekļūst par trīsdimensionālu.

Dotā Vēstījumu cikla ietvaros (“Krajons no Krievijas” – K.S. piezīme) mēs lietojam terminu “ceturtā dimensija”, kad runājam par jūsu četru mēru – garuma, platuma, augstuma un laika –  pasauli (vai citām pasaulēm).
Uzreiz ir jāpievērš uzmanība tam, ka planēta Zeme, kā arī būtnes, kas uz tās mitinās, nav tikai ceturtās dimensijas daļa. Tas ir, jūs, cilvēki, nedzīvojat TIKAI CETURTAJĀ DIMENSIJĀ. Jūs esat DAUDZDIMENSIONĀLI! Kā bezgalīgās Dvēseles daļa esat arī citu dimensiju iedzīvotāji – ar citiem MĒRIEM. UN VISAS PASAULES IR NESARAUJAMI SAVSTARPĒJI SAISTĪTAS. Planētai Zeme tāpat ir ne tikai četrdimensiju pasaules matērija, bet tā arī eksistē kā daudzdimensionālas pasaules daļa.

Tagad pievērsīsimies jēdzienam “Piektā dimensija”, kurš interesē daudzus Gaismas Darbiniekus – gan pieredzējušus, gan tikko sākošus...

Piektā dimensija – tas ir bezgalīgs piecdimensiju pasauļu daudzums. PIECU MĒRU DIMENSIJA. Piecdimensiju “telpa-laiks” nav homogēns, viendabīgs pēc savas dabas, atšķirībā no jūsu četrdimensiju, kurš tāds ir pārsvarā.
Eksistē piecdimensiju pasauļu varianti, tāpat kā arī četrdimensiju varianti.

Par ko ir runa? Piemēram, var iedomāties, ka eksistē PASAULES, kur ir ne viens, bet DIVI LAIKA MĒRI. Jums, dualitātes ierobežotiem, to nav viegli iztēloties. Tāpēc pagaidām vienkārši ziniet par to. Bet vēl par to, ka pašai piektajai dimensijai arī ir savas izpausmes varianti.

Pagaidām runāsim par PIEKTO DIMENSIJU, uz kuri potenciāli VAR VEIKT PĀREJU cilvēciskās būtnes PAŠAUGŠĀMCELŠANĀS rezultātā. Tā ir jūsu varbūtējā realitāte.

“Krajon!” Var pieņemt, ka PIEKTĀ DIMENSIJA, kurp mēs atnāksim, tās ir četras telpas un viens laiks? Vai tā tas ir?” Krajona atbilde: nē! Tas ne gluži ir tā... Iedomājieties, piemēram, ka jūs atnākat uz pasauli, kur ir ne trīs telpas mēri, bet trīs ar pusi... Un pusotrs laika mērs... Tas ir iespējams? (KRAJONA SMAIDS). Jā, ir IESPĒJAMS. Vienkārši ir jāatceras, ka cilvēciskās būtnes mīl visu salikt pa plauktiņiem un pārskaitīt: viens, divi, trīs, četri, pieci... Taču dabā viss ir savīts, savstarpēji saistīts, un reizēm ir ļoti nevienkārši atdalīt vienu no otra.

DAUDZIEM NO JUMS JAUNUMS IR TAS, KA PIEKTĀS DIMENSIJAS PASAULE, uz KURU, VISTICAMĀK, PĀRIES CILVĒKI... vēl tikai tiek radīta! TĀS NAV KĀ TĀDAS! Un, lūk, šeit ir ļoti svarīgs moments! Pati piektā dimensija (tas ir, daudzas piecdimensiju pasaules) eksistē! Un tajā patiešām dzīvo jums radniecīgas būtnes... Un tur ir jūsu citdimensiju daļas. Taču es jau teicu un vēlreiz atkārtoju: Eņģeļu no Lielās Centrālās Saules, visas Gaismas Ģimenes jaunrades procesā mums stāv priekšā ne vienkārši Atgriezties Mājās, uz Garīgo Dzimteni, bet arī RADĪT JAUNAS PASAULES, it īpaši – VIENU NO PIEKTĀS DIMENSIJAS PASAULĒM.

Pagaidām pastāstīšu par dažiem piektās dimensijas radāmās pasaules – JŪSU POTENCIĀLĀS NĀKOTNES PASAULES – raksturojumiem.

1. Īpašs TELPAS UN LAIKA MĒRU kvalitatīvi-kvantitatīvs apvienojums (savstarpējā saikne).
Ieviesīsim jaunus mērus, kuri nav vai nu tikai telpa, vai nu tikai laiks... O! Mani dārgie! Jūtu, kā jūsu ierobežojošie implanti ir sākuši izdot skaņas, kuras liecina par to, ka ir pienācis laiks... pieprasīt to nomaiņu. Pat vai pavisam aizvākt! Ierobežojošajiem implantiem tā negribas aiziet no dienesta... Viņi ir gatavi vēl pastrādāt... Taču jūs, mani dārgie, VAIRS NEGRIBAT AR VIŅIEM STRĀDĀT... LŪK, KUR TĀ LIETA! JŪS IZTEICĀT NODOMU PAR TO NEITRALIZĀCIJU, un, tātad – par APZIŅAS PAPLAŠINĀŠANU. Tad nezaudējiet dūšu un paplašinieties (KRAJONA SMAIDS).

Un tā, JAUNIE MĒRI vienlaicīgi ir gan telpas mēri, gan laika mēri. Pie pārejas (bet jūsu gadījumā – pie jaunas pasaules kopradīšanas) uz PIEKTO DIMENSIJU mainās visu jums pierasto mēru parametri.

Garums transformējas par “garumu/laiku”, platums transformējas par “platumu/ laiku”, augstums transformējas par “augstumu/laiku”. Bet tas, ko saucām par LAIKA MĒRU, arī transformējas un iegūst jaunus raksturojumus.
Kā izpaužas ciešāka telpas mēru un laika mēra saikne? To ir grūti izskaidrot būtnēm, kuras mīt četrdimensiju pasaulēs... Taču ir piemēroti paziņot sekojošo. Jūsu pasaulē jūs mierīgi ceļojat, pārvietojaties telpā; piektās dimensijas pasaulē jums parādās iespēja (pagaidām vēl ļoti ierobežota) pārvietoties laikā.

Īpašs piektās dimensijas mērs – tas ir ĒTERS: trīs jums zināmie telpas mēri plus vēl viens nepierasts mērs. Ēteru var nosaukt par četru telpu pasauli... Garums, platums, augstums un... Nu, mani dārgie, kā apzīmēsim ceturto TELPAS MĒRU? Cilvēciskajām būtnēm jau ir vārds šīs parādības apzīmēšanai... Un to lieto ne tikai fantasti, bet arī zinātnieki... Tas ir termins “HIPERTELPA”. Mērs, kurš apvieno sevī garumu, platumu un augstumu dotās dimensijas īpašas SINGULARITĀTES punktā (pārejas punktā uz kvalitatīvi citu līmeni)
Iedomāsimies koordinātu asis, par kurām jūs mācījāties skolā. X ass, Y ass, Z ass. Uzzīmējiet uzskatāmībai šo vienkāršo zīmējumu. Koordinātu sākuma punktu apzīmēsim kā singularitātes – pārejas hipertelpā – punktu. Tagad ieslēdziet iztēli. Šis punkts ir – PORTĀLS. Jūs ieejat tajā, un parādās iespēja iziet JEBKURĀ KOORDINĀTU PUNKTĀ. Tas ir, jebkurā telpas punktā. Lūk, kāpēc piektās dimensijas (un ne tikai) kosmiskie transporta līdzekļi var, aizejot hipertelpas koridorā blakus pašai planētai, iziet no tā praktiski momentāni blakus citai planētai. Tāpat arī piektās dimensijas Zemes iemītniekiem ir iespēja, atrodoties uz ekvatora, praktiski momentāni pārvietoties uz planētas magnētisko polu, kur izvietota pati patīkamākā vieta jautrai atpūtai. (DAUDZNOZĪMĪGS KRAJONA SMAIDS... Viņš “ieskatās” nākotnē un saka, ka daudzi no mums tur, piektajā dimensijā, mīl būt tieši uz Zemes magnētiskajiem poliem... Tur mēs izjūtam īpašu garīga komforta stāvokli. – S.K. piezīme).

Un tā, ĒTERS – tas ir, konkrēti, VISU ČETRU PIEKTĀS DIMENSIJAS TELPU kopums un SPĒJA GANDRĪZ MOMENTĀNI PĀRVIETOTIES UZ JEBKURU TRĪSDIMENSIJU KOORDINĀTU PUNKTU. Par tādu PIEKTĀS DIMENSIJAS raksturojumu daudzi no jums zina, par to jau ir ziņots no daudziem avotiem.

Ja telpa iegūst piecdimensionalitātē jaunus raksturojumus, tad papildus īpatnības iegūst arī LAIKS. Kā tas izpaužas? Nē, ne spējā ceļot uz nākotni! Piektā dimensija pagaidām neatļauj veikt lēcienus varbūtīgajās nākotnes realitātēs. Toties “iet” uz pagātni – lūk, reāla iespēja! Piecdimensiju telpā, par kuru tagad runājam, pēc saprātīgu būtņu gribas atklājas, piemēram, daļa no Akašas Hronikām. Bet pagātne ir šo Hroniku sastāvdaļa. No tās piecdimensiju pasaules jūs nevarat ieiet TĀLĀ pagātnē vai izmainīt to, kontaktēties ar pagātnes notikumu varoņiem... Taču pilnīgi pieejama ir NOTIKUMU NOVĒROŠANA. Bet pagātnes notikumu zināšana noteikti ietekmē piecdimensiju pasaules tagadni un, kā sekas, nākotni! Uzzinot patieso cilvēces, planētas vēsturi, uzzinot patieso savu iemiesošanos vēsturi, citas sava citdimensiju “Es” daļas, cilvēciskā būtne izdara secinājumus un pieņem attiecīgus lēmumus.

Bez tam, laiks piektajā dimensijā ir izkliedētāka enerģija (salīdzinājumā ar četrdimensiju pasauli) un, – tagad uzmanību! – tam piemīt variantums un daļēja inversija (laika elementu izvietojums pretējā kārtībā!). Variantums un inversija var izpausties tikai dažos ĪPAŠOS piektās dimensijas telpas-laika kontinuuma punktos. Citādi sakot, piektās dimensijas būtņu dzīvē dažreiz parādās iespēja ATGRIEZTIES ATPAKAĻ laikā (taču ne uz tālu pagātni!) un pāriet uz citu telpas-laika koridoru. Jums, mani dārgie, tas atbilst kļūdas apziņai un izsaucienam: “Ak! Ja es būtu zinājis, tad visu izdarītu citādi! Un nekad nepieļautu šo kļūdu!” Tad, lūk, piektās dimensijas cilvēkiem tāda iespēja ir! Viņi var (tikai dažiem dzīves posmiem) iet pa savas realitātes koridoru, pēc tam pieņemt lēmumu un atgriezties izejas punktā, kur nākotne ir atkarīga no lēmuma pieņemšanas. Citādi sakot – ir iespēja izlabot kļūdu, pieļautu viņu pagātnē. Pievērsiet uzmanību, ka runa iet par atsevišķu cilvēku dzīves vēsturi, bet ne par cilvēku sabiedrības vēsturi kopumā. Kaut gan, kā jūs saprotat, kaut kādā etapā atsevišķu pārmaiņu daudzums dzemdina jaunu kvalitāti un iespaido kopējo attīstības gaitu.

Un tā, mani Saulainie, gan telpa, gan laiks iegūst piektajā dimensijā jaunus raksturojumus. Par dažiem no tiem es jums pastāstīju. Par citiem – vēl noteikti paziņošu...
Nosacīti piektās dimensijas MĒRUS var apzīmēt tā:
- “Garums-laiks”;
- “Platums-laiks”;
- “Augstums-laiks”;
- Ēters (trīs telpas mēru vienots lauks plus hipertelpa);
- Variantais un inversais laiks.

2. Otra PIEKTĀS DIMENSIJAS īpatnība saistīta ar laika-telpas viļņveida raksturojumiem. Piemēram, katrai dimensijai ir savs viļņa garuma un frekvences diapazons, kurā vibrē laika-telpas matērija.

Konkrēti četrdimensiju pasaules vibrācijas notiek ar īpaša enerģētiska viļņa garumu un noteiktā vibrāciju frekvences diapazonā. Kad tāds vilnis pāriet un citu vibrāciju diapazonu un maina savu garumu, telpa-laiks, organizēts matērijā, vai nu izkliedējas, vai arī sablīvējas, pārejot jaunā kvalitātē. Taču vibrāciju DIAPAZONA robežās (un pat ar vienādu viļņa garumu) ir bezgalīgs daudzums variantu, balstītu uz citām transcedentām bāzes viļņa īpatnībām (piemēram, tā platumu, amplitūdu un t.t.). Tas atļauj eksistēt neierobežotam daudzumam tā saucamo paralēlo pasauļu, kuras ieiet DOTĀS DIMENSIJAS pasauļu kopā.
 
Piemēram, jūsu ČETRDIMENSIONALITĀTĒ EKSISTĒ BEZGALĪGS DAUDZUMS PASAUĻU, kurām ir savs unikāls bāzes enerģētiskais vilnis. Pārejot uz augstāku (mūsu gadījumā, no ceturtās – uz piekto) dimensiju VIĻŅA GARUMS kļūst mazāks, bet VIBRĀCIJU FREKVENCE palielinās. Tādas pārejas, tas ir, kvantu lēciena, rezultātā viļņu garums un frekvence pārdzīvo kvalitatīvas izmaiņas. Tieši KVALITATĪVAS, bet ne tikai kvantitatīvas. Viļņu raksturojumi maina savu pamatu, kļūstot kvantveidīgi. Viļņu vibrāciju garums un frekvence transformējas un iegūst jaunus raksturojumus.

Piecdimensiju pasaules, uz kuru, visticamāk, pāries atjaunotā cilvēce, īpatnības ir atkarīgas no tā, cik lielā mērā cilvēki un planēta PAAUGSTINĀS SAVAS GARĪGĀS VIBRĀCIJAS. Tas galu galā arī noteiks bāzes enerģētiskā viļņa raksturojumus, kuri savukārt noformēs telpas-laika matērijas vibrācijas. Tas ir, var pārvietoties uz piektās dimensijas apakšējo “reģistru”, bet var – uz augšējo! Jaunās radāmās pasaules kvalitāte tādejādi ir atkarīga no cilvēcisko būtņu Garīgās kopradīšanas.

Šeit mēs pārtrauksim PIEKTĀS DIMENSIJAS raksturojumu uzskaitījumu, lai dotu priekšstatu par jēdzienu “TELPAS-LAIKA KONTINUUMS” (saīsināti – TLK), kuru lietojam šajā vēstījumu ciklā.

Kas ir “kontinuums”? Cilvēkiem ir zināms, ka tā ir kopa, kas ir līdzvērtīga reālo skaitļu kopai. Piemēram, taisnes nogriežņa visu punktu kopums. Tāpēc, ja mēs runājam par jūsu telpas-laika kontinuumu, tad tas ir – visa dzīvā un nedzīvā (pēc jūsu, cilvēku izpratnes) kopa, no kā veidojas ČETRU MĒRU, kuri vibrē ar vienādiem BĀZES ENERĢĒTISKĀ VIĻŅA GARUMU UN FREKVENCI, telpa-laiks. Pie tam ir jāņem vērā, ka ir citi TLK raksturojumi, par kuriem pagaidām nerunājam, lai padarītu tēmu pieejamu plašākam lasītāju un klausītāju lokam.


Nākotnes cilvēces pasaule

 
Jēdziens “DIMENSIJA” tāpēc ir plašāks par jēdzienu “TELPAS-LAIKA KONTINUUMS”. Var nosacīti teikt, ka dimensija sastāv no daudziem telpas-laika kontinuumiem. Katrs TLK – tā ir dzīvā un “nedzīvā” (liekam pēdiņās tāpēc, ka pat elementārās daļiņas var nosaukt par dzīvām) matērija, vibrējoša ar vienādiem bāzes enerģētiskā viļņa garumu un frekvenci. Bāzes viļņa garuma un frekvences izmaiņa ved pie vecā TLK transformācijas un jauna izveidošanās. Kvantu lēciena (Augšāmcelšanās) laikā ceturtās dimensijas (tas ir, jūsu) telpas-laika kontinuums iziet aiz pieļaujamā viļņu DIAPAZONA robežām un iegūst kvalitatīvi jaunus viļņa raksturojumus, atbilstošus piektajai dimensijai.

Bez tam, ir jāatzīmē, ka TLK unikalitāte var būt saistīta ar bāzes enerģētiskā viļņa platumu, tā amplitūdas laiku un tā tālāk. Un tas ir – izpētes objekts jūsu zinātniekiem.

Piektās dimensijas, kurp, visticamāk pāries jaunā cilvēce, trešais raksturojums ir saistīts ar JAUNIEM ĶERMEŅIEM, kurus iegūs cilvēki. Iepriecināšu tos Gaismas Darbiniekus, kuri ļoti mīl savu ķermeni un bēdājas, kad iedomājas cilvēka eksistēšanu piektajā dimensijā bezķermeņa rēgu un spoku izskatā (KRAJONA SMAIDS). Mani dārgie! Pirmkārt, ziniet: JUMS IR DAUDZ ĶERMEŅU! Un tagad runāju ne tikai par ķermeņiem, metafiziķiem zināmiem – emocionālo, astrālo, mentālo, kazuālo un tā tālāk. Kā Gaismas Būtnēm, jums POTENCIĀLI IR BEZGALĪGS DAUDZUMS ĶERMEŅU, nepieciešamu dzīvei tās vai citas dimensijas tajā vai citā pasaulē (pasaule šajā gadījumā tiek uzskatīta kā TLK daļa, fragments)! Jā, tas patiešām ir tā! Vienkārši punktā “šeit un tagad” ir ķermenis, kuru jūs lietojat.
Un tagad pastāstīšu, kādi jums var būt ķermeņi piecdimensiju pasaules punktā, kurp jums ir ļoti liela iespēja nonākt pašaugšāmcelšanās rezultātā. Eksistēšanas sākuma stadijā jūsu fiziskie četrdimensiju ķermeņi (tagadējie vai nākošo iemiesošanos ķermeņi – tieši tie, kuros jūs agri vai vēlu augšāmcelsieties) varēs kļūt par daļu no JUMS – PIECDIMENSIONĀLIEM. Kā jau es teicu, viņi būs nepieciešami jums ceļojumam uz ceturto dimensiju (uz to pasauli, kurā tagad mājojat) un citiem svarīgiem mērķiem. Taču šie ķermeņi nebūs vienīgā jūsu sastāvdaļa un, jo vairāk – ne dominējošā.

Tā kā par pamata mēru, kurš savieno telpu pasaules, kļūs ĒTERS, tad jūsu piecdimensiju ķermeņus pilnīgi piemēroti ir nosaukt par ĒTERISKIEM... Un, ziniet, man vēl ir patīkams paziņojums daudzām... Nē... ĻOTI DAUDZĀM CILVĒCISKAJĀM BŪTNĒM! Ievērojamai četrdimensiju pasaules Gaismas Darbinieku daļai ir viena spēja, no kuras jūs no labas gribas nekādi nešķirsieties (LABESTĪGS KRAJONA SMAIDS). Jā-jā! TĀ ir patiesi liela garšīgas barības aprīšanas spēja! Daudzi no jums ir gardēži... Pat tie, kas regulāri un ilgāku laiku var apieties vispār bez ēdiena, veicot organisma attīrīšanas procesu ar dziedinošas badošanās palīdzību...

Tad, lūk... Sekojošais patīkamais jaunums no Krajona ir tāds: PIEKTĀS DIMENSIJAS ĒTERISKIE ĶERMEŅI BAROJAS AR VISGARŠĪGĀKO ĒTERISKO BARĪBU, kuru nekādi nevar salīdzināt ar jūsu tagadējo! Tā spēj patīkami pārsteigt jebkura gardēža gaumi!

Tagad dzirdu to domu balsis, kas nepieņem ar sirdi Krajona mācību, tomēr iepazīstas ar mūsu vēstījumiem: “ŠIS KRAJONS REKLAMĒ PIEKTO DIMENSIJU! EH, VAI TĀS NAV LAMATAS MUMS, CILVĒKIEM, NE SIERS PEĻU SLAZDĀ?!” Atbildu uzreiz: TĀS NAV LAMATAS... UN TAS NAV “BEZMAKSAS SIERS PEĻU SLAZDĀ”. Jūsu piecdimensiju pasauli jūs radāt paši, un visas veltes, kuras tur saņemsiet, TĀS IR JŪSU LIKUMĪGAS VELTES. Tas ir tas, ko jūs esat radījuši ar neatlaidīgu darbu, piedaloties Lielajā Eksperimentā uz planētas Zeme! Un, protams, ēteriskie ambroziji un nektāri – ne pati galvenā velte jaunajiem cilvēkiem (KRAJONA SMAIDS).

Un tā, mani dārgie, par piecdimensiju pasaules pamata ķermeni kļūst ēteriskie ķermeņi. Fiziskos ķermeņus jums, protams, nenāksies nēsāt sev līdzi vai glabāt mājās skapī, pakarot tos uz speciāla pakaramā (KOSMISKAIS HUMORS). Tos jūs varat AKTUALIZĒT, izpaust četrdimensiju pasaulē, apzināti pazeminot savu vibrāciju. Piecdimensiju pasaulē “iepriekšējais” fiziskais ķermenis nesagādās jums kaut kādas neērtības, tā kā viņu vienkārši nespēsiet sajust. Var teikt, pielietojot jūsu pasaules terminus, ka viņš būs DEMATERIALIZĒTS līdz tam brīdim, kamēr neievajadzēsies.

Bet, lūk, jūsu piecdimensiju pasaules pamata ēteriskajam ķermenim piemīt vesela virkne priekšrocību salīdzinājumā ar četrdimensiju pasaules fizisko ķermeni.

Pirmkārt, tas nenoveco. Otrkārt, nav pakļauts saslimšanām. Treškārt, jūs varat pilnveidot to, mainīt pēc savas vēlēšanās. Pie tam, negriežoties pie plastikās ķirurģijas palīdzības! (KRAJONA SMAIDS).

Jūsu jaunais ķermenis atļauj jums patstāvīgi, bez transporta līdzekļiem, pārvietoties pa ētera viļņiem (tas ir, pa četrām telpām/laiku un “piecdimensionālo” laiku). Bez tam, kā jau es teicu, tas dara iespējamu, nepieciešamības gadījumā, aktualizēt četrdimensiju fizisko ķermeni.

Ēteriskais ķermenis – tas ir augstāku vibrāciju ķermenis, kur Garam ir daudz vieglāk mitināties, ja salīdzina “dzīves apstākļus” ar jūsu četrdimensiju pasauli. Piecdimensiju ķermenī GARS IEGŪST JAUNAS IESPĒJAS RADĪŠANAI. Sākot ar savas eksistēšanas sadzīves apstākļiem (kad piecdimensiju cilvēks var uzcelt savai dzīvošanai ar nodoma un apziņas/saprāta spēku lieliskas mītnes), beidzot ar jaunu pasauļu radīšanu, kurp cilvēciskās būtnes var doties nākotnē.

Pārejas uz piekto dimensiju rezultātā cilvēkiem transformēsies arī smalkākie gaismas ķermeņi, “mītoši” augstākās dimensijās – līdz pat 12-ai! Tie iegūs jaunas īpašības un formas, nepieciešamas tālākai evolūcijai un Uzkāpšanai pa Gaismas Spirāli.

Protams, ka, jūs, dārgās cilvēciskās būtnes, kuras dzīvo duālā sadalītībā, satrauc jautājums, vai saglabāsies piecdimensiju pasaulē tas, pie kā jūs tā esat pieraduši: dzimumu atšķirība, sadalījums vīrišķajā un sievišķajā. Krajona atbilde: JĀ! Piecdimensiju pasaule, uz kuru jūs augšāmcelsieties, ir sava veida PĀREJAS pasaule Eņģeļiem no Lielās Centrālās Saules, kuri atgriežas Mājās. Un jums vēl būs nepieciešams telpas-laika posms, lai pārietu no cilvēciskās uz eņģelisko eksistenci. Taču attiecības starp dzimumiem iegūst pavisam citādu pamatu. Jēdzieni “ģimene”, “laulības savienība” pārcietīs ievērojamas pārmaiņas. Pirmajā vietā izvirzīsies jaunu sakaru veidi starp cilvēciskajām būtnēm, balstīti ne uz materiāli-garīga izdevīguma principiem, bet uz attīstošos BEZNOSACĪJUMA MĪLESTĪBAS principu. Bez mīlestības kļūs neiespējamas attiecības starp vīrišķo un sievišķo enerģiju! Tajā skaitā arī tāpēc, ka TELEPĀTIJA UN SKAIDRZINĀŠANA padarīs neiespējamus MELUS, SAVTĪGUMU, PRAGMATISMU. Jūsu potenciālā piecdimensiju pasaule – tā ir garīgo īpašību slīpēšanas pasaule, patiesu garīgu spēju atgriešanās pasaule, pašpilnveidošanas un atbildīgāku un augstāku misiju izpildīšanas iespēju pasaule.

Spērušas soli uz Mīlestības augstajiem līmeņiem, iemiesotās vīrišķās un sievišķās enerģijas var sasniegt neparastas virsotnes smalko vibrāciju apvienošanas mākslā un dzemdēt brīnišķīgu jaunu dzīvību. Un, ticiet, šo burvīgo procesu diez vai ir vērts salīdzināt ar to, ko jūs izjūtat jūsu četrdimensiju pasaulē. Tieši “dziļās”, garīgi-ģenētiskās atmiņas par citu, eņģelisku mīlestību, ļoti bieži padara neiespējamu ilgstošu harmoniju starp vīriešiem un sievietēm jūsu pasaulē... (SKUMJŠ KRAJONA SMAIDS). Taču šī harmonija kļūst arvien iespējamāka, kad cilvēciskās būtnes piecdimensiju pasaulē sāk aktivizēt savu īsteno, eņģelisko būtību.

Sakarā ar gatavošanos uz Augšāmcelšanu un cilvēcisko būtņu gaismas, smalko ķermeņu pārskaņošanu ir jāpieskaras daudziem delikātajai barošanās tēmai. Caur dažādiem informācijas avotiem Gaismas Ģimene ne vienu reizi vien ir ziņojusi jums: PĀRKĀRTOŠANĀS AUGŠĀ IR NESARAUJAMI SAISTĪTA AR PĀRKĀRTOŠANOS APAKŠĀ. Jūsu gaismas, smalko ķermeņu transformācija un pat transmutācija ir saistīta ar fizisko ķermeņu pārkārtošanos. JŪSU NĀKOŠIE RODOŠIES ĒTERA ĶERMEŅI JAU SŪTA JUMS STARPTELPAS SIGNĀLUS, vibrāciju augošais līmenis ietekmē jūsu fizisko ķermeņu orgānus, tai skaitā – kuņģa-zarnu traktu (KZT). Daudzi Gaismas Darbinieki ir sajutuši nepatīkamas sajūtas KZT rajonā. Pārtikas produkti, kuri agrāk sastādīja jūsu devas pamatu, pēkšņi sāk izsaukt jums diskomfortu. Patērējamās barības daudzums arī izsauc daudziem Gaismas Darbiniekiem jautājumus: tas samazinās. Tajā pašā laikā rodas nepieciešamība pēc barības biežākas uzņemšanas. Augsto enerģiju ietekmes uz KZT simptomi var būt dažādi. Taču jēga ir viena: jūsu gremošanas orgāni pat fiziskajā plānā (nerunājot par smalkākiem plāniem!) pārdzīvo pārmaiņas. Jūsu ķermeņu fizika gatavojas kļūt principiāli cita! Vibrācijas paaugstinās, pārdzīvo kvalitatīvu pārmaiņu pats jūsu fiziskās DNS pamats!

Turpinot tēmu, vēlreiz pateikšu par dzīvnieku izcelsmes produktu lietošanu. Es ne reizi vien esmu ziņojis jums: dzīvnieki bija doti cilvēkam, konkrēti tam, lai lietotu barībā. Viņu Augstākais Es deva tam piekrišanu. Jūs varat lietot dzīvnieku gaļu, izsakot viņiem pateicību, patiesu atzinību par to, ka viņi atnāca uz šo planētu un pieņēma lēmumu kalpot jums tādā veidā, palīdzot cilvēciskajām būtnēm izdzīvot materiālajā četrdimensiju pasaulē. Neviens nevienu neaicina atteikties no gaļas produktiem. Taču Gaismas Darbinieki var iegūt nepieciešamo informāciju par gaļas, gaļas produktu lietošanu un paši izdarīt atbilstošus secinājumus.

Ir lietderīgi paziņot: cilvēki (mēs runājam par cilvēces vēsturi pēdējos 100 tūkstoš gados) ne vienmēr ir lietojuši gaļu! Šis barības veids nebija piemērots daudzās senajās kultūrās. Piemēram, lemūriešu barības pamats ilgu laiku bija augu barība. Virszemes un zemūdens. Viņi nelietoja barībā dzīvnieku gaļu, putnu gaļu un zivis. Un tikai vēlākā attīstības stadijā lemūrieši sāka lietot gaļas produktus – zivis, kalmārus, krabjus.

Gaļas lietošana sākās ar Atlantīdas civilizāciju. Taču arī atlanti sāka lietot barībā gaļu pavisam ne ātri. Gaļu ēda salas, kur nomitinājās nākošie atlanti, aborigēni – mungali. Tā kā šie aborigēni nodarbojās pamatā tieši ar lopkopību. Atlantiem dotais darbības veids nebija raksturīgs. Taču pamazām, kontaktējoties ar mungaliem, atlanti sāka lietot gaļu. Pēc tam nogalināt dzīvniekus medībās... Bet vēlāk – attīstīt lopkopību. Aktīvi lietot gaļu atlanti sāka pirms 14,3 tūkstošiem gadu. Tas ir, no pēdējiem 50 tūkstoš civilizētas cilvēces eksistences gadiem– 35,7 tūkstošus gadu absolūtais vairākums uz planētas Zeme iemiesoto cilvēku nelietoja barībā dzīvnieku gaļu.
Dzīvnieku izcelsmes produktu lietošana barībā sākās, protams, ne nejauši; tā atļāva atrisināt uzdevumus, kuri tika uzstādīti Lielā Eksperimenta veikšanas gaitā.

Pirmkārt, auga planētas iedzīvotāju skaits, tāpēc bija nepieciešams vairāk GATAVAS BARĪBAS (bet savvaļas dzīvnieki, pēc būtības, arī ir gatava barība, tas ir, tos nevajadzēja audzēt). Otrs uzdevums – tā ir iegrimšana lielākā matērijas blīvumā, garīgi-materiālo vibrāciju frekvences pazemināšanās. Jā, gaļas lietošana veda cilvēci prom uz zemākiem vibrāciju līmeņiem, uz lielāku blīvumu... Tas ir, Aizsegs sāka nolaisties arvien vairāk un vairāk...

Mazliet vēlāk, pēc gandrīz četrsimt gadiem pēc tā, kad atlanti sāka ēst gaļu, Atlantīdā sāka izplatīties vīns, parādījās pirmie alkoholisko dzērienu veidi. Tie tāpat veda pie garīguma līmeņa pazemināšanās, pie vibrāciju frekvences samazināšanās, pie Aizsega sablīvēšanās...

KOPĀ AR GAĻAS LIETOŠANU MAINĪJĀS CILVĒKA DNS. Tagad es runāju ne par magnētisko DNS, ne par daudzdimensionālo Genomu, bet par pirmo, materiālo DNS slāni... Šo pārmaiņu būtība izpaudās kā fiziskā ķermeņa sablīvēšanās, cilvēka garuma samazināšanās, dzīves ilguma saīsināšanās, tieksmes rašanās uzņemt enerģiju no... astrālās pasaules zemākajiem slāņiem. Jā, mani dārgie, jūs jau sapratāt, ka tas viss bija ietverts plānā... Gan zemāko astrālo pasauļu iemītnieku ierašanās, gan civilizēto reptīļu parādīšanās, gan attīstība tehnogēnās civilizācijas pamatam... Bez gaļas lietošanas būtu neiespējama šī plāna izpildīšana! DNS pārkārtošana atļāva cilvēkiem kļūt tiem, kas tagad viņi ir... Pilntiesīgi četrdimensiju pasaules iemītnieki un Lielā Eksperimenta galvenās darbojošās personas, ar kurām mijiedarbojās ne tikai Gaismas Spēki, bet arī visi pārstāvji, kuri spēlēja un turpina spēlēt Tumšās Puses lomas... Tas ir, gaļas produkti un vīns (kā jebkura alkohola vai narkotisko vielu forma) – tas ir viens no faktoriem, kurš radīja un turpina uzturēt dualitāti.

Tagad ir pienācis laiks iziet no dualitātes, paaugstināt materiāli-garīgo vibrāciju līmeni. Aizsega pacelšanas laiks... Mani Saulainie! Ir tie, kam vēl ir ļoti dārgas daudzas jūsu četrdimensiju materiālās pasaules vērtības! Neviens nenosodīs jūs par jūsu izvēli palikt dualitātē tik, cik vēlēsieties. Taču tie, kas ir sākuši iet garīgās attīstības un Augšāmcelšanās, atbrīvošanās no dualitātes ceļu, var uzskatīt materiāli-garīgā vibrāciju līmeņa paaugstināšanu par vienu no galvenākajiem uzdevumiem.

Ir vēl viens svarīgs iemesls, kura dēļ tagad runājam par dzīvnieku izcelsmes produktu lietošanu. Jaunās enerģijas, kuras nāk no kosmosa un jūsu planētas centra (kā viena no Visuma enerģētiskajiem portāliem), nes sev līdzi kodu komplektu jūsu magnētiskās DNS, jūsu daudzdimensionālā Genoma aktivizācijai. Un – tagad uzmanību! – šie enerģētiskie kodi ir orientēti uz cilvēku DNS īpatnībām. Tiem ir sava programma, kura, satiekot dzīvnieku DNS, dod komandu: “STOP! TE NESTRĀDĀJAM!” Citādi sakot, jaunā enerģija apiet dzīvnieku DNS un nesūta tām daudzdimensionālā cilvēka Genoma aktivizācijas kodus. Tāpēc, ka dzīvnieku valstībai šie kodi nav paredzēti! Atgādinu, ka dzīvniekiem ir savs evolūcijas ceļš, par kura dažām īpatnībām es jums jau teicu. Tas pats notiek, kad jaunā enerģija, ienākoša jūsu pasaulē, saduras ar tāda cilvēka ķermeni, kurš lieto dzīvnieku izcelsmes produktus (dzīvnieku gaļu, putnu gaļu un pat zivis!). Tāda veida produktu lietošana barībā piepilda jūsu ķermeni ar dzīvnieku DNS un aiztur jūsu magnētiskās DNS, daudzdimensionālā cilvēka Genoma aktivizāciju. Un, kā sekas, palēninās Gaismas Darbinieka garīgi-materiālo vibrāciju paaugstināšanās process. Pieņemt vai nepieņemt barībā dzīvnieku izcelsmes produktus – katrs cilvēks izlemj pats. Cita lieta, ka garīgi attīstītiem cilvēkiem ir iespēja apspriesties ar saviem Garīgajiem Audzinātājiem, pajautāt par nepieciešamajām rekomendācijām savam Augstākajam Es. Tāpēc, ka tieši Augstākā Es vadībā vislabāk veikt organisma attīrīšanu no dzīvnieku DNS un organizēt barošanās procesu jaunā veidā.

Kodi, kurus nes sev līdzi jaunā planetārā enerģija, ir neitrāli pret augu izcelsmes barību. Kvalitatīvus piena izcelsmes produktus ir pieļaujams lietot barībā kā pārejas perioda produktus – protams, gadījumā, ja to lietošanai nav kontrindikāciju. Piena barība nesatur mirušu dzīvnieku DNS. Ar Pienu dzīvnieku Augstākais Es ar Mīlestību dalās ar cilvēkiem. Protiet ar Mīlestību arī pieņemt šīs veltes.

Es vēršos pie tiem Gaismas Darbiniekiem, kuri aktīvi kontaktējas ar savu Augstāko Es, bet vēl nav pieņēmuši lēmumu par atteikšanos no dzīvnieku izcelsmes barības. Lūdzu, pārbaudiet un izpētiet doto informāciju ar mērķi saņemt nepieciešamās rekomendācijas no saviem Garīgajiem Audzinātājiem.

Tiem Gaismas Darbiniekiem, kuri pieņem lēmumu par atteikšanos no dzīvnieku izcelsmes produktu lietošanas barībā, Gaismas Ģimene uzstājīgi iesaka darīt to zem Garīgo Audzinātāju kontroles, nebaidīties iegūt no viņiem konkrētus norādījumus barošanās organizācijas jautājumos. Protams, jautājums par pāreju uz augu barību – tā ir ne tikai brīvprātīga lieta, bet arī PAŠDISCIPLĪNAS JAUTĀJUMS. Ievērojiet, ka mēs vairs nerunājam, kā pirms dažiem gadiem, par atteikšanos no kaitīgiem ieradumiem. Par to jau ne reizi vien tika pateikts. Gaismas Darbinieks, kurš pieņēmis lēmumu par augšāmcelšanos un aktīvu piedalīšanos planetārajā darbā, tas ir disciplinēts cilvēks, kurš prot organizēt savu dzīvi. Tieši Gara, bet ne Ego vadība atļauj cilvēkiem risināt svarīgas problēmas, kuras agrāk likās neatrisināmas.

Mani dārgie! Piecdimensiju pasaules radīšana, jaunu ķermeņu iegūšana – tas ir solis uz atgriešanos Mājās, Garīgajā Dzimtenē. Tā ir MŪSU UN JŪSU satikšanās iespēja – to, kas tagad ir dualitātes atdalīti... Iztēlojoties tādu situāciju... Jūs, pieauguši cilvēki, sensenos laikos nosūtījāt savus bērnus dzīvot uz tālu, agrāk neapdzīvotu salu. Bērni paziņoja jums, ka spēs izdzīvot un atgriezties... Jūs ticējāt un neticējāt tam. Ticējāt, tāpēc, ka zinājāt: jūsu bērniem ir milzīgs potenciāls. Neticējāt tāpēc, ka tie bija tomēr jūsu bērni... Un viņi varēja vienkārši neaprēķināt savas iespējas... Ilgu laiku uz salas bērni auga, ieguva barību, pēc tam sāka celt mītnes... Jūs redzējāt viņus, jūs dzirdējāt viņus... Taču ļoti-ļoti ilgu laiku viņi nevarēja runāt ar jums... Sajūtiet to! Jūsu bērns (vēl mazgadīgs) dzīvo tur, tālā salā, un viņam nav iespējas pat pazvanīt jums pa telefonu... Bet jums ir liegta iespēja aizbraukt turp un sniegt palīdzību... Tādi ir Eksperimenta noteikumi, kuram piekritāt jūs un viņi... Pēc tam pagāja vēl laiks. Un jūsu bērni radīja to, kas ļāva viņiem sazināties ar jums, sākt sarunāties – kā pa telefonu; redzēt jūs speciālos videosakaru līdzekļos (KRAJONA SMAIDS)... Sajūtiet jūsu prieku, kad jūs, beidzot, ieguvāt iespēju dot bērniem padomus un norādījumus... Iedomājieties laimi – no tā, ka jūs aizmirsušie bērni sāk atcerēties, kas jūs tādi, un ieklausīties jūsos un jūsu norādījumos. Sākumā prieks... Pēc tam laime... Bet, kā var nosaukt to sajūtu, kad bērni ne tikai ir sākuši kontaktēties, prasīt padomu, bet arī RADĪT KOPĀ AR JUMS?! Cilvēku valodā pagaidām nav vārda, kas pilnībā atspoguļotu jūtas, kuras tagad izjūt Gaismas Ģimene attiecībā pret cilvēciskajām būtnēm. Tas ir daudz vairāk, nozīmīgāk par prieka, laimes, gaviļu jūtām... Tā ir Mīlestība bez robežām... Tā ir Tēva-Mātes Mīlestība...Tā ir maiga, trīsoša atkalapvienošanās sajūta... Šī sajūta ir salīdzināma ar mātes emociju, kad uz viņas vaiga parādās pirmā asara, tikko viņa redz savu jaundzimušo zīdaini un vienlaicīgi, uzreiz, CIEŠI ZINA PAR VIŅA LIELO MISIJU UN SKAISTO NĀKOTNI... Vai mēs mīlam jūs, mani dārgie? Un jūs vēl jautājat par to!? Daudzdimensionālie portāli ir atvērušies... Miljoni un miljoni roku sniedzas pretī cita citai. Lielā Plāna svarīgākais etaps realizējas... Un tas ir tā...
 
Tas patiesi ir tā.

Jūsu Krajons

7.05.11
Vēstījumu saņēma Sergejs Kanaševskis
 
Krajons iesaka veikt meditāciju “Ēteriskā ķermeņa dzimšana” un nodod vārdu Augšāmceltajam Skolotājam Sen Žermēnam.

MEDITĀCIJA “ĒTERISKĀ ĶERMEŅA DZIMŠANA”

Sveicinu jūs, mani mīļotie! Es esmu Sen Žermēns.

Pirms sākt meditāciju, pateikšu dažus vārdus par to parādību, kuru cilvēki sauc par negatīvo enerģiju. Jums nebūs nekāds noslēpums, ka iemiesotās cilvēciskās būtnes, atdalītas no sava Dievišķā Es, izstrādāja un turpina izstrādāt negatīvo enerģiju. Šī enerģija krājas uz planētas ilgas tūkstošgades. Jums ir piemēroti zināt: negatīvo enerģiju planēta Zeme nekad nav nosūtījusi caur portālu ārējā kosmosā. Daļa šādas enerģijas tika pārstrādāta uzreiz. Atlikusī “saspiedās”, transformējās un tika nosūtīta glabāšanā. Tagad ir pienācis brīdis, kad to vajag pārveidot un izmantot kā radošu spēku. Bijusī negatīvā enerģija dotajā etapā tiek izmantota labajam – pie ārējo un iekšējo planētas struktūru pārkārtošanas. Zemestrīces, vulkāni, cunami – tas, konkrēti, ir bijušās negatīvās enerģijas darba rezultāts.

Kaut kas līdzīgs notiek arī ar cilvēku. Negatīvā enerģija, kuru viņš nav pārstrādājis, nav spējis iemiesot mīlestībā, pozitīvā, sākumā tiek “nodota ilgā glabāšanā”, tas ir, tiek novietota citdimensiju rezervuārā, kuru cilvēki ir nosaukuši par KAZUĀLO jeb KARMISKO ķermeni.

Tagad parādās iespēja ATBRĪVOTIES NO KAZUĀLĀ jeb KARMISKĀ ĶERMEŅA, neitralizējot visu negatīvo enerģiju, bet pēc tam transformējot to radošā, pozitīvā enerģijā.

Tāpēc ir piemēroti veikt meditāciju ar mērķi NEITRALIZĒT kazuālo ķermeni un radīt enerģiju sava nākotnes ĒTERISKĀ ĶERMEŅA radīšanai.

Ar ēteriskā ķermeņa eksistēšanu cilvēciskajām būtnēm tiek domāta kazuālā ķermeņa “atmiršana”, pareizāk – tā neitralizācija un transformācija. Šo procesu jūs varat sekmēt ar meditācijas palīdzību.

Bet tagad pārejam tieši pie darba.
1. Piesaucat kopradīšanai GAISMAS ĢIMENI, Karmas Valdniekus un savus Garīgos Audzinātājus. Noskaņojaties uz mīlestības viļņa... Izsakāt tīru nodomu par sava kazuālā (karmiskā) ķermeņa neitralizāciju un ēteriskā ķermeņa radīšanu.

2. Iztēlojaties kazuālo tēlu kā divus apļus, precīzāk – divas lodes. Viena balstās uz otras. Apakšējā lode ir divas reizes mazāka par augšējo. (Kam ir gūti iztēloties telpiskas figūras, var vizualizēt ciparu “astoņi”, kura apakšējā daļa ir divas reizes mazāka par augšējo).

Augšējo lodi (apli) piepildāt ar zaļu gaismu, apakšējo – ar rožainu. Pēc tam domās apvelkat apakšējo lodi – ar dzelteni-zeltainu krāsu. Iznāk rožaina gaisma, ierāmēta dzeltenā. Augšējo lodi apvelkat pa kontūru spoži-gaišzilā krāsā. Iznāk zaļš gaišzilā ierāmējumā.
 
Tagad domās zīmējam divas Fibonači spirāles,
pa kreisi – Iņ-spirāli, pa labi – Jaņ-spirāli: tā, kā parādīts šajā zīmējumā.

3. Kad spirāles savienojas, iznāk figūra, līdzīga sirdij. Iekrāsojat tās kontūras sarkanā krāsā. Ievietojat jūsu kazuālo ķermeni divu ložu (“astoņnieka”) veidā “sirds” vidū, pagriežam lodes-“astotnieku” par deviņdesmit grādiem. Tagad pa kreisi no mums – mazā lode, pa labi – lielā.
Nākošais uzdevums – piesātināt kreiso (mazo) lodi ar zeltaini-dzeltenu gaismu, bet labo (lielo) – ar gaišzilu.

Dārgie draugi! Lūdzu saprast: meditācijas brīdī jūsu kazuālo ķermeni jūs reāli ievietojat (smalkajā plānā) jūsu sirds čakrā un iekrāsojat to jaunās krāsās!

4. Pārejam pie darba galvenās daļas... Lūdzu, noskaņojieties uz... MAIGUMA viļņa. Nokoncentrējieties uz sirds čakru un saprotiet, ka tagad notiek kaut kas ļoti svarīgs jūsu dzīvē. Jūs šķiraties no tā, kas ļoti ilgi bija Jūsu “Es” daļa. Šeit, jūsu karmiskajā ķermenī, no iemiesošanās uz iemiesošanos koncentrējās negatīvās enerģijas, jūsu negatīvā pieredze, sakrāta dzīves laikā uz planētas Zeme, piedaloties noslēdzošā Lielā Eksperimenta etapā.
Kazuālais ķermenis astotnieka veidā – tās ir grūtības, kuras cilvēciskās būtnes saņēma šajā pasaulē, uzstādot Cēloņa un Seku likumu, Karmas likumu... Tagad, pārvēršot astotnieku bezgalības zīmē, mēs šķiramies no grūtībām, pārvēršot tās enerģijā kustībai, jūsu jauno bezgalīgo iespēju enerģijā.

Un šī enerģija – tagad ir jūsu sirdī. Paskatieties, kā bijušais kauzālais ķermenis pārvēršas... “mūžīgajā dzinējā”! Zeltaini-dzeltenā un gaišzilā krāsa it kā kļūst dzīvas, dzirkstī! Pa Bezgalības kontūru sāk kustēties spoža violeta dzirksts, līdzīga mazai zvaigznei... Tā kustas arvien ātrāk un ātrāk... Jūs iedarbināt enerģētisku procesu, kuru nav iespējams apturēt! Tas ir jūsu iekšējais atjaunotās enerģijas avots! Tagad skatieties uzmanīgi! Abām lodēm ir jākļūst vienādām pēc izmēra! Un, lūk, jau bijušais kazuālais ķermenis ir harmoniska Bezgalības Zīme, dzirkstoša brīnišķīgā violetā  krāsā. No tās nāk maģisks mirdzums...

5. Tagad sajūtiet godbijību... Tur, kur Iņ un Jaņ spirāles saiet vienā punktā, no vīrišķo un sievišķo enerģiju saplūšanas centra dzimst lielisks trīslapu Lotoss. Tā lapiņas – zila, dzeltena un sarkana... Tajā brīdī, kad ieraudzīsiet Lotosu – ziniet: jūsu Ēteriskais ķermenis ir sācis dzimt tajā piecdimensiju pasaulē, kurp jūs varat traukties Augšāmcelšanās rezultātā...

Klusu, draugi... Klusu-klusu... Lūdzu jūs... Klausieties tagad klusumu... Šajā klusumā dzimst brīnišķīga melodija... Jūs varat sadzirdēt burvju flautas balsi vai vesela orķestra simfoniju. Bet ziniet, lai kādu melodiju jūs neizdzirdētu – tā ir jūsu daudzdimensionālās Sirds mūzika, Sirds, kura ar Lielu Mīlestību vedīs jūs pa mūsu bezgalīgā Visuma citu pasauļu plašumiem...

6. Pateicieties par kopradīšanu Gaismas Ģimenei, Karmas Valdniekiem, jūsu Garīgajiem Audzinātājiem... Un, lūdzu, klausieties Gaismas Ģimenes atbildi... Tā atnāks caur jūsu Sirdi... Tie var būt vārdi jūsu apziņā vai vienkārši Mīlestības... Mīlestības un satikšanās ar jums gaidīšanas enerģija.

Ar Mīlestību, Augšāmceltais Skolotājs Sen Žermēns

Vēstījumu pieņēma Sergejs Kanaševskis, Krievija, Sibīrijas Federālais apgabals, Novokuzņecka.
*Autortiesības aizsargātas. Cikla “KRAJONS NO KRIEVIJAS” vēstījumi var tikt brīvi izplatīti un publicēti bez saīsinājumiem un izmaiņām.
http://waytosoul.ru/
Tulkoja Jānis Oppe