pirmdiena, 2011. gada 14. novembris

Regresīvās terapijas seminārs 3.decembrī pārcelts uz 19.novembri

Labdien!
Dārgie Draugi, ir notikušas izmaiņas Manos aizbraukšanas laikos un līdz ar to es mainu laikus semināram, ceru ka neizjaucu Jūsu plānus, jo variantu nav kā pārcelt semināru uz 19. Novembri, sapratīšu, ja Jums ir ieplānots cits pasākums vai darbi, bet citu variantu man nav. Atvainojos par sagādātājām neertībām!

Здравствуйте!
Дорогие друзья, произошли изменения в моем време вылета и  я изменил время семинара, я надеюсь, что етo не препятствует ваши планы, вариант -семинар 19-го Ноябрья, поймитe, если вы запланировали другие действия или работы, но у меня нет другого выбора. Извините за неудобства!

Normunds
Ziedus RAdošais
momento vivare

http://ziedusradosais.com/

Labdien!
2011. gada 3. decembrī no pl. 10.00 līdz  17.00 Es uzaicinu Jūs uz savu pēdējo šai sezonā, Regresīvās Terapijas semināru, kurš notiks Latvijā, Rīgā, Bruņinieku ielā 49 K 2 3. stāvā. Ceru satikt daudzus draugus un domubiedrus, jo pēc semināra dodos prom no Latvijas uz 6 mēnešiem, tad šis seminārs ir pie reizes kā atvadu tusiņš. Nododiet šo informāciju saviem Domubiedriem lai varam tikties kopīgā pasākumā, kopīgam darbam mūsu Planētai Zeme.

Здравствуйте!
3. декабря 2011. годa c 10.00 до 1700  Я приглашаю ваc на мой последней семинар " Pегрессионной терапии"  этой сезоны, который состоится в Латвиe в Риге, улица  Bruņinieku 49 k2 на 3. этаже.
Я надеюсь встретиться со многими друзьями и коллегами, потому что после семинара я уеду из Латвии на 6 месяцев, этот семинар в качестве прощание.
Передайте эту информацию своим сторонникам, чтобы мы могли встретиться в совместном мероприятии, для работы вместе для нашей планеты Земля.

Normunds
Ziedus Radošais!
momento vivare
CEĻOJUMS LAIKĀ UN  TELPĀ
                                                    
Ziedus RAdošais PIEDĀVĀ-
SEMINĀRS:
REGRESĪVĀ TERAPIJA (Reinkarnāciju Joga) – DVĒSELES ATVESEĻOŠANAS SISTĒMA VAI SITUĀCIJU HARMONIZĀCIJA TAGADNĒ, PAGĀTNĒ UN NĀKOTNĒ. 
2011. gada  3. Decembrī    (Sestdienā)

Sporta klubs  „ Bruņinieks”  Bruņinieku 49 K2   3. Stāvā, Rīgā, Latvija

 Seminārs Jums būs noderīgs, ja: 
• Jūs pirmo reizi uzzinājāt par iespēju ceļot savās Iepriekšējās un turpmākās reinkarnācijās un vēlaties iegūt savu pirmo šada ceļojuma pieredzi; 
• Jūs jau lasījāt Maikla Ņūtona, Kerola Boumana, Silvijas Braunas un iespējams kādas citas  grāmatas par Dvēseļu Ceļojumiem un Dvēseles dzīvi smalkajos plānos un gribat vairāk uzzināt par teorētiskajiem un praktiskajiem regresīvās (jeb reinkarnāciju) terapijas aspektiem; 
• Jums jau ir bijusi sava personīgā Iepriekšējo Dzīvju pieredze un Jūs vēlaties uzlabot savas iemaņas, kā arī vēlaties harmonizēt situācijas kuras esat izveidojuši dažādās reinkarnācijās; 
• Jūs vēlaties parunāties ar saviem Skolotājiem, Pavadoņiem Sargeņģeliem, paši bez citu starpniecības t.i. saņemt informāciju no pirmavota;
• Jūs vēlaties brīnišķīgi pavadīt laiku domubiedru pulkā un padalīties ar personīgo pieredzi, kā arī pavadīt piesātinātu dienu Jautrā gaisotnē. 
 
Semināru vadīs: Normunds Gržibovskis 
 
Semināra maksa simboliska - tikai 5 lati. 
 
Semināra ilgums: no 10:00 līdz 17:00. Pusdienas pārtraukums no 14:00 līdz 14.30.  

Pielikumā: Saite uz norises vietu:
http://www.bruninieks.lv/lv/index.php
Līdzi ņemt: 
1. Ērtu siltu apģērbu un siltās zeķes 
2. Tūrisma vai jogas paklājiņu (ja ir)  
4. Acu apsēju vai jogas masku  
5. Pledu vai segu, ar ko apsegties ceļojuma pagātnē laikā  
6. Pudeli ar ūdeni 
7. Kaut ko paēst pie kopējā galda
8. Labu garastāvokli                                                                                      
Vietu skaits neierobežots 
Savu dalību seminārā piesakiet uz e-pastu:
Ziedus RAdošais normunds_g@hotmail.com telefons 26524873 par semināra norisi
Par semināra norises vietu –   info@bruninieks.lv  telefons  26969169
Pārsūtiet informāciju par šo semināru draugiem, iespējams, tas izmainīs viņu pasaules uztveri un dzīvi!