svētdiena, 2011. gada 20. novembris

Galvenie 2012.gada nozīmīgākie datumi



* 25.janvāris – 12-tā Pacelšanās Viļņa Sākums.
 
* 3.februāris – Neptūns Zivju Zīmē – Lielais Iekšējais Redzējums/Vīzija 12-tā Viļņa laikā uzlabojas.
 
* 8.februāris- Chiron Zivju Zīmē - lieliska iespēja individuālai atbrīvošanai un pasaules dziedināšanai.
 
*20.marts – Pavasara Saulgrieži – 4-tais un noslēdzošais Kosmiskās Iniciācijas vilnis, Kristālisko kodu lejuplāde un inicializācija.
 
*20.maijs – Saules aptumsums – Cilvēces Makro – Dievišķā Vīrišķā līdzsvara – integrācija.
 
*4. jūnijs – Mēness aptumsums – Cilvēces Mikro – Dievišķā Sievišķā līdzsvara – integrācija.
 
*6.jūnijs – Venēras tranzīts – b integrācija ar Sīriusa-Plejādiešu Aliansi, pilnīga Zelta Delfīnu enerģijas atgriešanās, sākotnējā Dievišķā Sievišķā, integrācija ar Dievišķo Vīrišķo.
 
*20.jūnijs – Vasaras Saulstāvji – ļoti spēcīgi, noslēdz datumu kvadrātu ar Saules aptumsumu - 20.maijā, Mēness aptumsumu - 4.jūnijā un Venēras tranzītu 6.jūnijā ... Tās būs ārkārtīgi intensīvas enerģijas, kas sevī ietver noslēdzošo enerģētisko kodu pieplūdumu un ļauj nekavētu atbrīvošanos (allows for obstructing releases).
 
* 22.septembris – Rudens Saulgrieži – Sākotnējā visu 12 sākotnējo Saules Disku formēšana kristāliskā formātā..
 
* 13.novembris – pilns Saules aptumsums –144 Pavadoņu Saules Disku aktivācija ar 12 Sākotnējiem Diskiem. Noslēdzošā Režģa integrācija Dievišķā Vīrišķā līdzsvarošanai ...
 
*28.novembris – Pusēnas/daļējs Mēness aptumsums – Noslēdzošā Režga pabeigšana un Dievišķā Sievišķā integrācija.
 
*12.decembris – (12-12-12) – Trīskāršā datuma portāls. Galīgā kulminācija un Kristāliskā Režģa pabeigšana. Atlantas Tempļa Kristālu noslēdzošā aktivizēšana jaunajā kodā un apvienošanās ar piramīdveida struktūrām un Saules Diskiem. Vīrišķās un Sievišķās enerģiju līdzsvara apvienošana Dievišķajā Vienotajā. Noslēdzošā Maksa (MAX) kodēšana Kristāla Virpulī.
 
*21.decembris – Ziemas Saulstāvji – Pār-lejuplādēšana no Pacelšanās Režģa un Kristāliskā Kvantu-Lauka tīkla veidošana. Paplašināšanās daudz plašākai piekļūšanai 12 dimensijām. Saturna, Jupitera un Plutona - „Dieva Pirksta” veidošanās.