otrdiena, 2011. gada 8. novembris

Montekjū 6.novembris/2011


Lasot šo vēstījumu, lūdzu, ielieciet Latvijas vārdu Īrijas vietā.
Māra

Montekjū vēstījums 6.novembrī/2011
 
____________________________________________
 
 
Mana mīļā, tagad notiek tas par ko tev stāstīju pavisam drīz pēc manas aiziešanas. Bija vajadzīgs kāds drošsirdīgs cilvēks, kurš aizsargātu savu tautu un savu zemi. Viņš netīši modināja pasauli tam, kas gadu simtiem neapstrīdami tika pieņemts. Kādu dienu un pavisam drīz kļūs skaidrs, kāpēc tā bija Īrija, kurai bija jādod Patiesības Gaisma par pagrimumu. Šai lomai tika izvēlēts Enda Kenijs.
 
Īrijas tautai ir jāapzinās sevi. Tikai tad kļūs skaidrs, kāpēc Vatikānam vajadzēja kontrolēt īru izglītību un valdības, novedot pie tā, ka īri nezina, kas tie ir patiesībā. Pat vēsture jums ir nozagta: tā tikusi apkopota un pārrakstīta. Tie sagrozījuši un radījuši viltus vēsturi.
 
Īrija, pienācis laiks atgūt un uzzināt savu patieso vēsturi! Pienācis laiks iznīcināt visas Vatikāna sarakstītās vēstures grāmatas, kas sniegušas pilnīgi nepareizu priekšstatu par jūsu īsto, svarīgo vietu un ieguldījumu pasaules patiesajā vēsturē. Banku VILTĪGĀS DARBĪBAS, kas ievilinājušas Īriju lamatās, tika rūpīgi izplānotas nolūkā uzlikt šai zemei vēl lielāku kontroli. Kabala pat lielīgi izteikusies- VIŅIEM PIEDEROT ĪRIJA. Kaut gan agrāk bija teiciens, ka Īrija ir „Dieva zeme”. Īri dzied kādu dziesmu par „aizmirsto nevienam nezināmo tautu”. Pienācis laiks šai tautai uzzināt- kas tie ir. Patiesību vairs nevar ilgāk noslēpt. Pret jums izdarīts liels noziegums. Cilvēki cietuši kopš tā brīža, kad Vatikāns pirmo reizi nolika kāju uz Īrijas zemes, tik ilgi. Jāapstādina jūsu tautas un zemes izmantošana. Pienācis laiks uzzināt patiesību.
 
Ļoti rūpīgi tika izplānota jūsu pasaules ekonomiskā „žņaugšana”. Neeksistē naudas vai zelta trūkums; tas tikai atrodas dažu nepareizo cilvēku rokās. Valdības jūs neaizsargā: tie paši ir daļa no slepenības. Tie ir daļa no problēmas, nevis risinājums. Valdības līdzinās aktieriem, kuri uz skatuves izspēlē savas lomas, cenšoties ietekmēt cilvēkus ar stāstījumiem par savu smago darbu un centību tautas problēmu risinājumā, tikai šīs problēmas paši vien ir radījuši. Deivids Aiks perfekti izskaidro šīs lietas un radušos situāciju. Kabala ir izmisumā, jo visi pavedieni ved pie tiem. Enerģijas turpina pieaugt un tāpēc arī parādās patiesība. Pienācis laiks mainīties, un pārmaiņas notiks. Varat būt pilnīgi droši.
 
Jūs nesaņemat notiekošā patieso atspoguļojumu. Jums tikai jāskatās, kuri kontrolē to, ko lasāt un skatāties. Jums vajadzīgi tādi cilvēki, kuri meklē īsto patiesību. Lasiet to, kas viņiem sakāms- tie veltījuši savu dzīvi patiesības meklējumiem. Papūlieties ieklausīties viņu sacītajā, tad pētiet tālāk paši. Tikai tad redzēsiet, ka patiesība no jums ir slēpta. Veronika var apstiprināt, ka es veltīju sevi patiesības meklējumiem. Mums bija jāsaprot, kāpēc Kabalai tik ļoti vajadzēja uzspiest savu un radīt konfliktus. Kad pārgāju Garā, tas kļuva pilnīgi skaidrs. Tad redzēju patieso ainu. Man bija jāizstāsta Veronikai reālā pagrimuma un korupcijas apjomi un jāpamato, kāpēc mums jāpalīdz cilvēkiem pašiem saskatīt patiesību un maigi pie tās jāaizved. Viņai vajadzēja krietnu laika sprīdi. Es viņai devu pierādījumus un mudināju izveidot Fondu. Tas bija tad, kad viņas sirds vai lūza no sāpēm. Mana pēkšņā aiziešana- bez jebkādiem brīdinājumiem- viņai bija tik smags pārdzīvojums. Mēs abi ar Veroniku daudzu dzīvju garumā esam strādājuši kopā. Mums nekad nav bijis viegli būt šķirtiem. Es joprojām pildu kāzu dienā Veronikai dotos solījumus. Mūsu mīlestība ar katru dienu kļūst tikai vēl dziļāka. Lūdzu, mācieties it visur saskatīt mīlestību un gaismu. Ielaidiet tās savā dzīvē. Izejiet no cietuma kameras. Kļūstiet brīvi, lai dzīvotu mīlestībā un mierā.
 
Karam nav attaisnojuma- NEKAD. Jūs neesat aitu bars. Rīkojieties kā sakarīgas Gaismas Būtnes, kas jūs patiesībā esat. Pasakiet karam NĒ! Visu var sasniegt mierīgā ceļā. Neuzķerieties no visām pusēm nākošajās blēdībās. Pienācis patiesības laiks. Ticiet, patiešām daudzas lietas notiek jums par tām neko nezinot. Lai sasniegtu mērķus, mums ir vajadzīgi arī pārsteiguma elementi.
 
Jūsu vidū daudzi cilvēki cenšas tuvināt Atklāšanu. Mīļā, valdības tik ilgi melojušas, ka sapinušās un vairs nezina, ko darīt tālāk, meli tiem vienmēr tuvāki. Pietiekoši drīz sastapsiet savus biedrus no citām planētām. Mūsu plāni ir vareni. Tikai jāizvēlas pareizais brīdis. Pienācis laiks uzticēties savam augstākajam es; neļaujiet sevi ietīt melos, lai cik ticami tie izklausītos, vai arī- lai kādi ‘pierādījumi’ tiktu pasniegti. Pienācis patiesības un taisnīguma laiks. To mēs jums apsolām.
 
Mana mīļā, šis tev ir aizņemts laiks. Un arī interesants. Pavisam drīz plīvurs tiks pilnīgi pacelts. Mana mīlestība, tas ir varens projekts. Mēs to pabeigsim.
 
Tevi apbrīnojošais, Montī.

Tulkoja Māra Brante