trešdiena, 2011. gada 23. novembris

Melhisedeks 22.novembris/2011


Mīļie!
 
Sāksim šo sarunu ar uzmanības fokusēšanu uz jūsu būtības kodolu. Jums katram iekšienē atrodas kristāliskais kodols (serde, centrs), tas atrodas kopā ar jums no pirmās iemiesošanās reizes uz šīs planētas. Jūsu būtības kodols ir pieredzējis visu šīs pasaules dualitāti, polārās galējības un šī procesa laikā ir pazaudējis virzību. Šajā dzīves laikā visi esat devušies atpakaļ, lai atcerētos Gaismu, kas mīt jūsu būtībā un patlaban jūsu dzīvē uzplaukst šī Dievišķā Būtība.
 
Ikviens esat brīnumains veidojums un tieši tagad pie jums atgriežas tās Gara dāvanas, kas jums ir visnoderīgākās un jūs dziedina. Mēs redzam, ka sākat kļūt par apkārtējo notikumu novērotājiem gan savās personīgajās dzīvēs, gan pasaulē ap jums. Jūs sākat saprast to, ka paši savās dzīvēs radāt notikumus un viss, kam tikai paši noticat, manifestējas ar jūsu līdzcilvēku un bioloģiskās ģimenes locekļu palīdzību un līdzdalību. Tie cilvēki atrodas šeit, lai palīdzētu jums atmosties un pieprasīt savu personīgo neatkarību un spēku, un viņi to dara perfekti- izpildot savu lomu jūsu dzīvē.
 
Ikviens cilvēks jūsu dzīves daudzajos gadījumos un notikumos ir jums skolotājs, un tieši tāpat arī jūs spēlējat īpašu lomu viņu dvēseles attīstībā un evolūcijā, un tā nu jūs sniedzat viens otram ilglaicīgu pakalpojumu, lai iemācītos un atcerētos to, ko jums ir svarīgi izdarīt, lai Atmodos vēl lielākiem noslēpumiem. Jūs esat nākuši ilgu un garu ceļu, Mīļie, veltiet laiku, lai apzinātu sevi un sviniet jau sasniegto. Pat sešus mēnešus atpakaļ jūs bijāt citādāks cilvēks nekā tagad.
 
Un tā jūs sākat saprast, ka transformācijas sākas no iekšienes un tad izstaro ārā. Tāpēc tieši mīlestība un darbs ar sevi ir ļoti svarīgs. Ja jums vēl joprojām ir mentālās un emocionālās problēmas, kas turpina radīt situācijas, kurās saprotat, ka neesat pietiekami labs un tās atkārtojas, tad saprotiet, ka tas ir jūsu tā brīža darbs ar sevi. Tā ir atklāsme, mīļie, ka vajadzīgais ir mīlestība un sevis audzināšana. Nekas neatrodas ārpus jums, jūs radāt visu to, kas ar jums notiek, vai nu apzināti vai neapzināti. Ja pamanītais neatbilst tam, ko pašlaik darāt, tad jūsu Augstākais aspekts jums ir izvēlējies tieši šādu pārbaudījumu progresam, lai pavirzītu uz priekšu jūsu apzināto zināšanu.
 
Kļūstiet par dēkaiņiem (ceļotājiem, pētniekiem) apziņā, eksperimentējiet; skaļi sev pasakiet, ka jums nav robežu vai ierobežojumu un esat bezgalīgi mīlošas Būtnes, kas virzās uz priekšu cauri šai Zemes dzīvei. Tas noteikti maina situāciju- viss ko darāt, jūsu domas un domu novērojumi maina vienoto apziņas lauku, un tas pilnīgi noteikti ietver jūsu un katra indivīda domas, sajūtas un nodomus uz šīs planētas. Uzņemieties pilnu atbildību par katru savu rīcību un, ja savā cilvēcībā jūs pārņem enerģijas, domas un darbi, kas neatbilst jūsu augstākajam aspektam, ātri atkal savienojiet sevi, sakot, ka uzņematies pilnu atbildību par savu rīcību, un tad izsakiet afirmāciju, kas atkal jūs savienos ar jūsu pašu Dievišķību.
 
Jūs esat pa šo Zemi staigājošas Dievišķas Būtnes; mīlestības piepildīti kalpojiet Zemei, visai cilvēcei un visām jutīgajām Būtnēm, kas ir Tās apdzīvotāji. Prasiet savu spēku, zinot, ka tas spēks ir Mīlestība un brīnumi notiek tieši tur, kur jūs tajā brīdī atrodaties. Turpiniet piepildīt savu Dzīves Grāmatu un ziniet, ka rakstāt brīnumainu stāstu, kas padziļina un pilnīgo kolektīvo apziņas lauku; ziniet to, ka viss veltīts un notiek tikai Dievam.
 
ES ESMU Melhisedeks
 
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante