svētdiena, 2011. gada 13. novembris

Jēzus vēstījums caur Džonu Smolmenu; 13.novembris/2011


Jēzus caur Džonu

Vecākā brāļa padoms

Jūs visi esat aizmigušas perfektas, dievišķas būtnes

November 13, 2011 by John Smallman

Jūs vienmēr esat ietīti dievišķā enerģijas laukā. Kad atverat sirdis, lai atbrīvotu no sevis ne-mīlestības izpausmes un rīcību, un vietā sevī ielaižat Dieva bezgalīgās Mīlestības pārpilnību, tad lauks atbildot par Viņa pieņemšanu spēcinās un intensificējas. Tā kā enerģijas intensificējas, tad tikai pavisam daži nesajūt Viņa mīlošās enerģijas un tādējādi nespēj atbildēt, atveroties un saņemot To. Atrasties šajā laikā inkarnācijā uz Zemes ir- izmantot visbrīnišķīgāko iespēju, jo ikviens ir aicināts mosties no nakts murgiem un atvērties bezgalīgās Realitātes priekam. Eonu garumā cilvēki ir meklējuši ceļu ārā no bēdām, sāpēm un ciešanām, kas šķiet tik ļoti aptvērušas jūsu pasauli. Tagad dievišķās enerģijas lauka iedarbība ir sasniegusi savus intensitātes kalngalus un nodrošina pilnīgi visu cilvēku, kuri vēlas pamosties, atmodu.


Viss, kas jums jādara, lai atmostos- ir pieņemt jūsu Tēva dievišķo aicinājumu; tik tiešām tas ir tik vienkārši. Tomēr daudziem varētu rasties grūtības to pieņemt, jo daudzos joprojām mīt dusmas un aizvainojums pret cilvēkiem, kuri jūs sāpinājuši; jūs nespējat iedomāties, ka varētu dalīt Debesis kopā ar šiem cilvēkiem, joprojām uzskatot tos par mazāk vērtīgiem; jums ir nepieņemami atrasties Debesīs kopā ar viņiem- tās nebūtu Debesis, ja arī šie cilvēki tur atrastos!


Pilnīgi visi, kuri dzīvojuši kaut vienu fizisku dzīvi, kaut kādā veidā ir kādu citu cilvēku sāpinājuši vai nodarījuši pāri, un tā- kad pamodīsities, tad visapkārt jums būs „grēcinieki”! Ilūzija nodrošina jūs ar plašām mācību un pieredzes apgūšanas iespējām, un apgūstamās mācības ir sekojošas: pieņemšana, piedošana un mīlestība- tik vienkāršs uzdevums... un viss. Tikai jums šīs lietas ir jāiedzīvina (jāievieš dzīvē) un tieši tur saskaraties ar grūtībām. Tāpēc visu laiku sev jāatkārto, ka manifestējat ilūziju (radāt ilūziju) un viss, ko pieredzat un izdzīvojat šajā ilūzijā, nav patiešām reāls. Jūs visi esat perfektas dievišķās būtnes, kuras ir aizmigušas, jūs tikai sapņojat šo briesmīgos notikumus, kas izsauc tik daudz sāpes un neapmierinātības.


Piedot sev un tiem, kuri sāpinājuši jūs un citus, ir būtiski, jo nepiedošana ir viena no svarīgākajām enerģijām, kas uztur un atbalsta ilūziju. Tikai ilūzijā iespējams ienīst, apvainoties, tiesāt, kritizēt un nosodīt, jo tie ir nereāli, patiesībā neeksistējoši mentāli pieņēmumi. Ikviens meklē mīlestību- jūsu dabīgo stāvokli- tikai tas ir pavisam nesavienojami ar ne-mīlestības izpausmēm un uzskatiem. Jo spēcīgāk cilvēki izrāda ne-mīlestību, jo vairāk un izmisīgāk tie sauc pēc mīlestības un vienīgā sakarīgā atbilde un reakcija ir to piedāvāt un dot.


Savās sirdīs piedodiet tiem, kuri ir skarbi un nemīloši. Tad redzēsiet, cik ļoti tiem vajadzīga jūsu mīlestība un cik patiesībā mīloši tie ir. Pieņemot un piedodot, jūs saskatāt cilvēkos dievišķo dzirksti un saprotat, ka nav jau nekā ko piedot, jo arī viņi ir tikai jūsu būtības mīloši aspekti, kas apglabāti zem sāpju kalniem un ciešanām, no kā ir uzcelta ilūzija.


Un tagad ilūzija ir pietuvojusies izšķīšanas momentam, jo cilvēce sevi gatavo atmodai no nakts murgiem un ieejai Realitātē, kurā jums visiem ir sava bezgalīgā eksistence. Pieņemot un ieviešot praksē mīlestības pilnu attieksmi, pazūd ilūzijas atbalsts un pamats. Kad beidzot atmodīsities graujošajai apjēgai par savu dievišķo mantojumu un sāksiet saskatīt sevī un citos Dieva radītas Gaismas būtnes, kurām jāizbauda mūžīgā laimība, tad ilūzija būs beigusies, un kopā ar ilūzija izbeigsies viss tas, kas padarījis dzīvi par zaudējumu pilnu cīņu pret sabrukumu un nāvi. Jums jau jāmostas; šis brīdis strauji tuvojas; un neviens nebūs vīlies, jo Realitātē nav iespējama vilšanās.


Jūs mīlošais brālis, Jēzus.

Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com