svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

Kuthumi: 2012.gads- kvantu dzīve


Kvantu dzīvošana sākas 2012.gadā

Es, Kuthumi, tagad ienāku jūsu augstākās apziņas laukā. Tuvojoties jūsu 2012-ajam lineārajam gadam, daudzas jau agrākajos gados piedzīvotās pārmaiņas nostiprināsies jūsu prātā un tādējādi ienāks fiziskajā līmenī.
Pēdējie 3 gadi radījuši daudzas un lielas transformācijas. Pirms tam notika sagatavošanās un atmošanās jūsu Dvēseles Gaismai. 2010.gadā es runāju par finanšu tirgiem un pārmaiņām pasaules monetārajā sistēmā. Pēdējo divu gadu laikā valdībās šīs pārmaiņas radījušas ne mazumu haosa, tāpat arī jebkuram citam indivīdam, kurš izmanto naudu kā maiņas līdzekli. Daudziem šie procesi ir likuši naudu ieraudzīt citā gaismā. Haoss palīdzējis mainīt attieksmi naudas lietošanas jomā. Gudrākie iemācījušies kontrolēt savus naudas līdzekļus, nevis ļauties, lai nauda tos kontrolētu. Daudzi joprojām ir aizņemti ar šo jautājumu. Bet kopumā notiekošais process mazina dažu monetāro līdzekļu turētāju spēku un rada jaunu apziņu. 2012. gadā piedzims jaunas valūtas.
Pagājušo, 2011.gadu, es nosaucu par Vienotības gadu. Tas bija gads, kad bija jāsastopas ar daudzām jaunām realitātēm katrā dzīves līmenī. Tika atklātas ilgi slēptas lietas. Un tas turpināsies 2012.un 2013.gadā, jo vecajam ir jāatkrīt un jāaiziet.
Es mudināju tos, kuri atvērti augstākai apziņai, apvienoties un palīdzēt viens otram, palīdzēt citiem radīt sapratni par notiekošo un modināt tos. Šajā gadā parādījušās arī tādas drošsirdīgas dvēseles, kuras atdeva savas dzīves, lai līdzcilvēkus atbrīvotu no tirānijas. Tie atdeva savu dzīvi par patiesību un brīvību. Mans draugs, es dzirdu daudzus sakām, ka vēl taču daudzās zemēs joprojām valda liels satraukums un apjukums. Es jums saku, tas viss ir daļa no jūsu piedzimšanas sāpēm par jaunām būtībām un gatavošanās jaunam dzīvesveidam. Saprotiet, tie, kuri grib apspiest un kontrolēt citus, tiem neļaus tā turpināt. Jūsu spēks ir vienotībā, lai virzītu cilvēci tālāk evolūcijas procesā. 2009.gadu es nosaucu par Meistaru gadu. Tajā gadā daudzi cilvēki atmodās savai dvēselei, dalot ar citiem savas dvēseles zināšanas. Un tā nu Gaisma ir apņēmusi visu Zemi. Mans draugs tas ir atmodas process. Šī vienotība būs vajadzīga arī vēlākajos gados, kas sekos 2012.gadam.

2012

Daudzi viedie un vecajie ir runājuši par 2012.gadu kā par transformāciju noslēgumu gadu. Par apziņas paplašināšanos. Esmu caur daudziem kanāliem to jau skaidrojis. Protams, šis gads nenoslēgs transformācijas procesu, tas būs daļa no tā. Šis gads nodrošina brīnumainu pamatu izaugsmei un kvantu dzīvošanai. 2012.gads iezīmē cilvēces ilūziju beigu sākumu.
Jūs sāksiet vairāk saprast un orientēties telepātijā, un daži to sāks jau pielietot kā komunicēšanās formu. Izgaisīs daudzas trešās dimensijas enerģiju paliekas. Jūsu uzskati par materialitāti transformēsies un tiks aizstāsti ar ticību un uzticēšanos sev un jūsu kvantu spējām. Tās sajūtas jums ļoti patiks un gandarīs. Ai, es redzu daudzos pārsteigumu. Un tiem saku, neturieties tik stipri pie materiālajām vērtībām, jo visticamāk tās zaudēsiet. Tas nekādā gadījumā nav sods, nē. Tas vajadzīgs jūsu dvēseles izaugsmei un līdzsvara atjaunošanai.
2012.gadā tieši šajā jomā strādās ļoti daudzi cilvēki. Es gribētu visiem teikt- patiesi priecājaties par to, kas jums ir tagad, bet cieši to pie sevis neturat. Transformējiet savu personīgās materiālās pasaules kontroli par apbrīnas un laimes pasauli, kurā ir par ko priecāties un pieredzēt tagad- šajā momentā.

Emocionālā transformācija
2012. gadā būs jāsaskaras ar emocionālo transformāciju. Vai es jau teicu, ka tas notiks katrā līmenī? Esmu centies jūs tam sagatavot- soli pa solim. Daudziem cilvēkiem emocionālais līmenis ir saistīts ar materiālām lietām un īpašumiem. Un emocijas kāpinās, kad tiek skartas darba, naudas vai attiecību tēmas.
Es lūdzu jūs uz brīdi apstāties un vizualizēt cilvēku, kurš cenšas saglabāt darbu kompānijā, kas pieprasa aizvien vairāk un vairāk viņa mentālās un psihiskās spējas, vairāk viņa laika, pat meklējot veidu, kā pārņemt viņu, bet nesniedzot atalgojumu par virsstundām un papildus darba pienākumiem. Tad pēkšņi uzrodas kāds cits kandidāts un vēlas ieņemt šo posteni. Un sākas kauja. Pret sāncensi tiek raidītas satrakotas emocijas, sašutums, pat naids. Vai sākat saskatīt patieso scenāriju? Un cilvēks sev iestāsta- man šis darbs vajadzīgs, lai varētu nomaksāt kredītus, auto, TV utt.
Bet vai tā ir? Vai nav pienācis īstais laiks apstāties un aizdomāties- vai tas ir tas, ko es vēlos un gribu savā dzīvē? Vai tā jūs gribat dzīvot? Tieši tādi notikumi risināsies 2012.gadā. Kas tieši jums katram ir svarīgs? Vai jums patīk cilvēku izveidotais un radītais? Vai jums patīk tas, ko esat pats radījis? Jā, grūti jautājumi. Bet 2012.gadā jūs nāksies transformēt savas domas, vēlmes un dzīves.

Attiecības
Attiecības nāksies pārskatīt un izskatīt pilnīgi visos līmeņos. Sākot ar kompānijas bosu, kolēģiem, kaimiņiem, draugiem, partneriem, bērniem- katrā līmenī. Te vairs nav runa par es, bet par mēs. Vienotība. Tālākais ceļš kopā. Mainot attieksmi. Mainot savu domāšanas veidu.

Jūs varat teikt, ka 2012.gads ir noslēgums. Tas ir vecās domāšanas beigu gads. Tas izbeigs nesapratni par to, ka jūs katrs pats radāt savu nākotni. Jums jāatstāj vecās kontroles veidi- visos līmeņos- aiz sevis. Daudzi nesaprot kā to izdarīt. Vienkārši mainiet prioritātes, mainiet savu attieksmi, sāciet apbrīnot, un visur saskatīt skaistumu, patieso dabas skaistumu. Dabas skaistums vienmēr te ir bijis, tikai cilvēce bija novērsusies. Redzēja tikai naudiskās vērtības un varu. Es jautāju, vai tas ir darījis jūs laimīgus? Kas padarīs jūs laimīgus? Uzdodiet sev šo jautājumu. Jautājums ir tieši laikā.

Augstākās dimensijas

Meditējot jūs nonākat augstākās vietās, tur valda miers. Tas plūst caur jums. Tajās sasniegtajās augstākajās dimensijās laiks neeksistē. Tikai absolūts prieks un miers. Nekas vairs nav svarīgs. Jūs tuvojaties šai miera un prieka vietai, kas būs jūsu ikdiena. Jūs varat to izdzīvot, elpot to. Ļaujot aiziet vecajam, ieejat savas būtības augstāku vibrāciju līmenī. Jūs uzsākat kvantu dzīvošanu.
Nu redzat, ka 2012. gads ir noslēgumu gads, bet ne tāds kā daudzi to iedomājušies. Mainīsies Zemes tektoniskās plāksnes, mainīsies laiks (laikapstākļi). Vienalga, viss turpināsies. 2012.gads ir vecās domāšanas beigu gads, visu līmeņu kontroles un varas izbeigšanās gads. Tas uzsāks jaunā piedzimšanu. Tā piedzimšanu, kam tikāt gatavoti,- pirmajai pakāpei.
Sviniet 2012.gada atnākšanu. No tā nav jābaidās. Tas ir solis pretim dzīvei mierā un priekā. Tas ir laiks apvienoties visiem Gaismas darbiniekiem, lai palīdzētu iziet šīs pārmaiņas atvērtā draudzībā. Tas ir jauns ceļš uz priekšu.

Laimīgu 2012
Meistars Kuthumi
If you share this channeled transmission, please acknowledge the channel – Lynette from Kuthumi School of Wisdom. www.kuthumischool.com



Linetes Astroloģiskās piezīmes par novembri

Neptūns 9.novembrī nostājas valdošajā pozīcijā. Šis laiks ienesīs lielāku skaidrību. Fiziskajā plānā īstenosies iepriekš plānotās lietas. Plānojiet tagad pirms 20.novembra.

Pilns Mēness iestāsies Vērša zvaigznājā 11.novembrī. lielisks laiks, lai dzīvē parādītos labas lietas un notikumi. Lielisks laiks, lai radītu savā dzīvē prieku un pateicību un vienkārši atpūstos.

Merkurs retrogrādā sākot no 24.novembra līdz 13.decembrim. Jā, atkal pienācis tas laiks. Nodrošinieties ar visa veida aizsardzību savam datoram, atkārtoti pārbaudiet bankas lietas un ierakstus savā dienasgrāmatā. Merkurs atrodas Strēlniekā un tāpēc šī ir pacilājoša piezīme, tikai esiet uzmanīgi un pievērsiet uzmanību tam, ko sakāt.

Saules aptumsums Jaunā Mēnesī būs 25.novembrī. Atrodoties arī Strēlniekā, šis aptumsums veicinās sasniegt jaunas garīgās apziņas zvaigznes. Internets būs pieprasītākā vieta, jo mēs meklējam augstākās zināšanas caur šo mēdiju. Dominēs sava iekšējā es uzturēšanas tēma. Aptumsums radīs nelielu apjukumu, tāpēc nebūs labākais laiks lēmumu pieņemšanai. Labāk pagaidīt un vispirms redzēt, tikai tad- decembrī, izdarīt skaidru vērtējumu.

Tulkoja Māra Brante