sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Vilnis KIB – IK – LAMAT (26.01.13. - 07.02.13.)

Vilnis  KIB – IK – LAMAT (26.01.13. - 07.02.13.)
(pēc maiju kalendāra)


KIB - Dzeltenais kareivis, Dumpinieks, Alķīmiskā uguns, Piedošana.

Šajā vilnī pati galvenā un svarīgākā lieta ir tā, ka mums katram ir jābūt „šeit un tagad”, jo šis kopumā ir rezultāta vilnis, kas mums atnesīs augļus no visa iepriekš saģenerētā. Tas gan nenozīmē, ka nekas nav jādara!!
 
Pats būtiskākais šī viļņa uzdevums ir caur būšanu „šeit un tagad” sadedzināt, palaist vaļā un atbrīvot savu pagātni - visus tos notikumus, kas ir... bijuši smagi un skumji, visus tos cilvēkus, kas mūs ir sāpinājuši un kuros esam vīlušies, visas tās situācijas, kas ir iesēdušās ar negatīvām emocijām un domām – mēs caur piedošanu atlaižam, lai kāds maģisks spēks mūs pavirzītu uz priekšu, līdz mēs radītu sev apkārt skaistu nākotni!
 
Šajās 13mit dienās mums ir jāizmanto sava griba un intelekts. Tā ir kā misija, kurā mēs esam kareivis un dodamies pretī izaicinājumam. Līdz ar to izaicinājuma pilns ceļš var radīt arī spreidzi!
 
Katrs cilvēks, ja viņš ir laimīgs, var atrast to vietu, kurā tieši viņam ir jābūt! Un šo punktu, no kura tas viss veidojas, veidojam mēs paši. Mēs šad tad brīnāmies par to, ko mēs darām uz šīs zemes? Ja šobrīd nav atnākusi atbilde, izmantojiet šīs dienas lai to atrastu. Mums katram ir sava misija, ja pat mēs to nezinām vai nenojaušam. Tamdēļ šajās 13mit dienās mums ir iespēja pietuvoties savam aicinājumam, jo tagadne ir tā, kas veido mūsu nākotni, tamdēļ atsvabinot visus sasietos mezglus mūsu pagātnē, mums priekšā parādās kristāla skaidrs redzējums – viss, kas pastāv noder enerģijas iegūšanai un viss, kas dod enerģiju kļūst skaists!

Šis ir laiks sarežģītiem lēmumiem un to pārbaudīšanai, vieglāks tiem, kas ir ar reālistisku skatījumu un pastāv paši par sevi. Grūtāks laiks jūtīgiem un vājiem cilvēkiem. Laiks, kad mēs nonākam pie sapratnes, kas ir reāls un kas tikai ilūzija. Līdz ar to, kāds šajā laikā var justies nomākts, kāds sāk strādāt vēl vairāk, bet kāds saprot, ka skaistais ir tepat vien mūsos, lai tas taptu par vēl skaistāku!!
 
http://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni