trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Buda Vairočana 26. decembrī


Buda Vairočana 26. decembrī
 
Jūsos slēpjas gigantisks pašnoskaņošanās potenciāls uz Augstākajām pasaulēm

2012. gada 26. decembrī
 
ES ESMU Vairočana. ES ESMU vēlos šodien dot savu vēstījumu tiem, kas ir gatavi uzklausīt mani un pieņemt manu Mācību.
Nesteidzieties sākt lasīt manu vēstījumu. Vispirms koncentrējieties uz savu sirdi, uz savām sajūtām. Ja pasaules kņada, ikdienišķas domas, jebkādas nelīdzsvarotas pasaules parādības valda pār jums, atlieciet mana vēstījuma lasīšanu. Tas jums labumu nenesīs.
Mūsu vibrācijām ir jāizlīdzinās, jānonāk saskaņā. Tikai tādā gadījumā jūs spēsit uztvert manu vēstījumu, un mana vēstījuma nektārs iekļūs visslēptākajos jūsu dvēseles stūrīšos un atnesīs jums ne ar ko nesalīdzināmu svētlaimi.
Mūsu vēstījumi iekļūst jūsu būtnē un smalki iedarbojas uz jūsu enerģētisko sistēmu. Var šķist, ka nekas nenotiek, un otrādi – var sajust enerģiju, kas ieplūst jūsu būtnē. Gan vienā, gan otrā gadījumā labums, kādu saņem jūsu dvēseles, būs milzīgs. Tāpēc, ka mūsu pasauļu mijiedarbība notiek jūsu būtnes iekšienē, kad jūs esat saskaņojušies ar Augstākajām pasaulēm un esat gatavi Augstāko pasauļu enerģiju uzņemšanai.
 
Tagad, kad esmu sagatavojis jūsu apziņu, es esmu gatavs sākt.
Jūs zināt, ka jūs esat ne tikai fiziska būtne, kas sastāv no muskuļiem un kauliem. Jūs esat smalki organizēta enerģētiska būtne.
Līdz tam laikam, kamēr jūs nepievēršat uzmanību savai smalkajai dabai, tā var neizpausties. Bet katras dzīvas būtnes dzīvē pienāk brīži, kad tā ir gatava smalko pasauļu uztverei. Tas ir līdzīgi tam, kā jūsu enerģētiskā sistēma uzplaukst. Visas jūsu čakras atveras un atgādina brīnišķīgus ziedus vismaigākajos toņos un nokrāsās ar ļoti smalkām un noteiktā veidā orientētām ziedlapiņām. Jūsu čakras ir kā ļoti smalki un precīzi noskaņots mehānisms, kas spējīgs mijiedarboties ar Augstākajām pasaulēm. Šīs ir tās antenas un lokatori, kas dod jums iespēju ar savu apziņu iekļūt Augstākajās pasaulēs.
 
Kad jūsu enerģētiskā sistēma ir noskaņota, jūs gūstat iespēju netraucētai saskarsmei ar smalkākām pasaulēm un pasauļu sistēmām.
Diemžēl kad es vēroju cilvēci no sava esamības plāna, es ārkārtīgi reti redzu jūsu čakru uzplaukušos ziedus, kas liecina par jūsu garīgo līmeni un spēju uztvert Augstākās pasaules. Parasti cilvēciskajiem indivīdiem atvērtas ir tikai viena, divas vai trīs zemākās čakras. Bet daži indivīdi ir pakļāvuši sevi savu vēlmju un kaislību saplosīšanai, un viņu gaismekļi – čakras ir apdzisušas, un tās ir melnie caurumi telpā, kur saplūst viņu neremdināmo vēlmju enerģija.
Baismi ir vērot, ko daži cilvēki ir izdarījuši ar sevi. Viņi ir nevis izpauduši sevi kā Dievišķas būtnes, bet kļuvuši par Dievišķās enerģijas absorbētājiem.
 
Visa jūsu turpmākās evolucionārās attīstības jautājuma būtība ir: cik jūs spēsit atvērt savus enerģētiskos centrus, savas čakras. Un ne tikai zemākās čakras, bet visu jūsu būtnes enerģētisko sistēmu. Jo vairāk nolīdzsvarotas ir jūsu čakras, jo vairāk jūs tuvojaties Dievišķa cilvēka ideālam.
Ļoti daudzi no jums nodarbojas ar dažādām garīgām praksēm. Tomēr dažkārt jūsu nodarbības ir vienkārši bezjēdzīgas, dažkārt - nederīgas, bet dažkārt nodara ļaunu jūsu dvēselei un jūsu attīstībai.
 
Kā noteikt, vai jums ir vajadzīga šī prakse vai nē? Kā atrast tieši to, kas pašreizējā brīdī ir nepieciešams jūsu dvēselei?
Protams, ja es lasītu lekciju skolniekiem austrumos, es ieteiktu vērsties pie Skolotāja, kas ir uzticīgs tai vai citai senai tradīcijai. Tūkstošiem gadu laikā daudzu garīgo tradīciju prakse ir apliecinājusi savas tiesības tikt pasniegtai un ir nesusi savus augļus kā skolnieku garīgos sasniegumus, kuri ir sekojuši šīm tradīcijām.
 
Ko darīt rietumu cilvēcei, kas ir pazaudējusi īstās tradīcijas, bet tie šarlatāni, kas atbrauc, lai mācītu, paši ne sevišķi labi pārzina garīgās tradīcijas un samulsina tos, kas mēģina viņiem sekot?
Tomēr ir seno zināšanu drusciņas jūsu pasaulē, ir tradīcijas un prakses, kas vēl nav pazaudējušas agrāko laikmetu Augsto Skolotāju Zināšanas.
 
Tieši toreiz, pirms daudziem tūkstošiem gadu gudrie bija spējīgi uztvert īstās metodikas un zināšanas par cilvēka enerģētisko sistēmu. Tie bija tie, kas bija palikuši pēc senajiem gudrajiem un jogiem un saglabāja Zināšanas. Daudzu garīgo Skolotāju iemiesojumu mērķis un uzdevums bija sniegt cilvēcei izpratni par cilvēka smalko enerģētisko struktūru. Tāpēc, ka varēja paredzēt: Kali jugas laikos cilvēce pazaudēs senatnes pamatzināšanas. Tā arī notika. Vissvarīgākās zināšanas cilvēce pazaudēja. Tikai seno zināšanu dzirkstelītes uzliesmo šur un tur uz planētas kā seno skolu skolnieku sasniegumi.
 
Jūsu apziņas līmenis jums neļauj pat pieskarties senajām patiesībām. Tomēr tai vai citā pakāpē mēs dodam jums nepieciešamās atslēgas mūsu vēstījumos, kuras, ja uzmanīgi tās izpēta, spēj atvērt jūsu apziņu un jūsu snaudošās spējas un parādīt jums pareizo virzienu jūsu garīgajos meklējumos.
Mēs sākam no mazumiņa. Ar pareizajiem paraugiem, kādus jums vienmēr ir jātur savā apkārtnē. Katrs priekšmets vai tēls, kas nokļūst jūsu redzes laukā, iedarbojas uz visu jūsu enerģētisko sistēmu. Ja jūs pastāvīgi skatāties reklāmu ar nepareiziem paraugiem, tad tas liek jūsu enerģijai koncentrēties zemākajās čakrās, un Svētajai Ugunij liedz iespēju pacelties jūsu būtnes augstākajās čakrās. Jūs paši brīvprātīgi bloķējat augstāko enerģiju plūsmu gar savu mugurkaulu.
Nekvalitatīva mūzika, gaļas produkti, narkotikas, alkohols, nikotīns, pornogrāfija novelk jūs uz zemākajiem enerģētiskajiem līmeņiem un jūsu dvēselei liedz iespēju attīstīties.
Atsakieties no nepareiziem paraugiem un izpausmēm, un jūsu augstākais Es spēs jūs izvest uz pareizā Ceļa. Jūs iegūsit spējas atšķirt un vairs neatgādināsit aklus kaķēnus, kas mētājas no viena garīga novirziena uz citu.
 
Viss Ceļš ir jūsos.
Kad jūsu enerģētiskā sistēma atbrīvosies no masu apziņas modeļiem, tā būs spējīga uzskaņot jūs. Jūsos ir apslēpts gigantisks pašnoskaņošanās potenciāls uz Augstākajām pasaulēm.
Ja jūs spēsit atbrīvoties no masu apziņas važām, no nepareiziem modeļiem, kas ir ap jums, tad dažos gados jūs iegūsit garīgās spējas, arī atšķiršanas spēju.
 
Masu apziņa un struktūras, kas aiz tās stāv, ir iemiesoti ļaunuma spēki. Cilvēcei nākamajā posmā ir uzdevums atbrīvoties no visa, kas neļauj jūsu Kundalini enerģijai pacelties no mugurkaula pamatnes čakras.
 
Pasaules Māte pašlaik ir slēpta zem ilūzijas plīvura, bet nākamais laikmets atklās pasaulei Pasaules Mātes seju. Un pēc tam nekas vairs neapturēs cilvēces virzību uz Zelta Laikmetu.
 
Mūsu šīsdienas saruna satur daudzas slēptas atslēgas. Es pieskāros jūsu snaudošajai apziņai ar rūpīgu tēva roku. Es pacietīgi gaidu, kad cilvēces labākie pārstāvji pamodīsies no saldā miega un tieksies uz Dievišķo zināšanu sauli.
ES ESMU Vairočana.
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle