piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Globālais telepātiskais tīkls


Natālija Koteļņikova, Krievija


“...mēs patiešām sekmīgi ieradāmies ļoti jaunā un drošā telpā un gatavojamies kārtējam pārvietojumam, kurš notiks katram no mums individuāli.”
Karena Bišopa
Kas ir izmanījies no tā, kas notika smalkajā plānā 2012. gada septembrī? Nu, lūk, mēs izdarījām izrāvienu... it kā tā pati pasaule, un nav pamanāmi nekādi pārgrozījumi.
Sajutīsim pārmaiņas pirmkārt sevī... Es, piemēram, biežāk esmu sākusi iegaumēt savas iziešanas un dzīvi citā realitātē. Vienreiz pamodos no sava “Es” sajušanas citā līmenī – un tā sev patiku! Es tur esmu vīrietis, garīguma skolotājs. Man ir tik daudz maiguma un tīrības, mīlestības un smalkuma, ka es ar lielām pūlēm atrāvos no sava “Es” tajā pasaulē... Tā negribējās atgriezties...
Citu reizi pa naktīm es ne reizi vien kļuvu par jaunā telepātiskā tīkla lietotāju. Es modos, lai apzinātos sevi kā sajūsminātu lietotāju un droši vien lai pastāstītu jums par to. (Ja es nepierakstītu naktī, tad no rīta neko neatcerētos – tas priekš tiem, kam ir slinkums celties, kad modina.) Tas ir kaut kas līdzīgs internetam, tikai bez datora.
Ko var pateikt par telepātisko tīklu konkrēti? Pieņemsim, jums ir vajadzīgas jebkuras zināšanas, jums vajag izpildīt kaut kādu darbu, un jūs momentāni ieejat “mapē” “Labākie speciālisti” vai “Paši pēdējie sasniegumi šajā jomā”. Teiksim, mēs tagad ceļam māju, un mums vajadzīgi celtnieki. Mēs ieejam emocionālā lapiņā, kur izrādāmies situācijā, saistītā ar konkrētu speciālistu vai pazīstamu cilvēku. Es pasvītroju vārdu “emocionāla” lapiņa, tāpēc ka mums ir svarīgas arī mūsu attiecības un kāda ir cilvēka uzvedība, un cik daudz labuma viņš atnesīs, un ko viņš prot. Viss tas tiek pasniegts emocionāli, pašā patīkamākajā līmenī.
Un mums būs LABĀKĀ informācija vajadzīgajā jautājumā. Mums nav nepieciešamības tērēt daudz laika jebkuru zināšanu iegūšanai.
Vēl viena ļoti svarīga detaļa – ja jūs kaut vai vienu reizi esat saskārušies ar šo cilvēku, par kuru iet runa, jebkurā situācijā jūs tūdaļ atcerēsieties šo, lai arī acumirklīgu tikšanos, lai cik sen tā nebūtu bijusi. Jūsu personīgais tīkls pateiks priekšā un atgādinās to gadījumu. Kā redzams, mūsu atmiņa iekš DNS saglabā visus dzīves gadījumus mūsu iekšienē, mēs vienkārši nevaram šeit to izmantot, bet jaunajā realitātē tas ir pieejams.
Viss tas notiek prātā, un nav vajadzīgas lietotāja iemaņas un sarežģīti ceļi ieiešanai “vispasaules tīmeklī”. Jūs varat pārlūkot visas tikšanās un kontaktus ar noteiktu cilvēku un paskatīties, kāda situācijā viņš ir bijis uzdevuma augstumos un kā viņš var jums palīdzēt. Jūs noskaņojaties uz jautājumu domās un saņem ziņas no vispasaules tīkla.
Nav robežu sajūsmai par tādu ērtu tīklu, kurš iekļauj absolūti visus cilvēkus. Savu personīgo pieredzi jūs nejaucat ar automātisku lapiņu, tā jums glabājas atsevišķi, un katram tā ir “iekonservēta” šeit.
Tas būs nākošajā apziņas līmenī, kur mēs “dzīvojam pa naktīm”. Gribu piebilst, ka esmu sajūsmā arī par Gaismas un Mīlestības līmeni visās tīkla lappusēs, patiešām, tur ir citas apziņas un cits vibrāciju līmenis, viss ir maksimāli ērti un patīkami.
Es vērsos pie Skolotājas Alfas, ar kuru mēs tagad daudz strādājam.
– Alfa, ko tu vari pastāstīt šajā sakarā?
– Telepātiskais tīkls ir parasta lieta, kas pavada nākošo apziņu. Visi ir atvērti šim tīklam, un nav noslēpums neviens gadījums no jebkura cilvēka dzīves un prakses. Tādejādi tiek atbalstīts katra gadījuma godīgums un atklātums.
– Es pamanīju, ka sazināšanās pa tīklu gadījumi izgaismojas atmiņā uz pašas augstākās emocionālās nots.
– Mēs gribam palikt planētas atmiņā tīri un skaisti un tāpēc cenšamies būvēt uzvedību pienācīgi.
– Pārskatot konkrētus gadījumus, es sajūsminājos par jaunajām apziņām.
– Šajā līmenī patiešām ir augsti attīstīti, patīkami un tīri kontakti. Pie kam, priekš Tīkla tiek izvēlētas pašas labākās atmiņas un pašas dziļākās zināšanas.
Tādejādi mums ievērojami atvieglojas visas dzīves un sazināšanās vajadzības.
– Kā notiek sazināšanās dzīvē nākošajā līmenī? Vai ir vajadzīgas sazināšanās verbālā līmenī?
– Nav vajadzīgas. Tu taču zini, ka pietiek ar nodomu un tu pa Tīklu uzreiz savienojies ar cilvēku un nodot viņam savu plūsmu. Parasti tā ir pateicība vai jautājums. Pēc sekundes tu jau zini atbildi. Atbildi tu saņem daudz plašāku par jautājumu, paketē. Un tajā ir ietverti visi precizējošie un papildinošie jautājuma momenti. Tam, kas pie jums šeit prasa vairākas minūtes vai stundas precizējumu un pat kaut kā noklusēta atklāšanu, jaunajā realitātē jūs visu saņemat paketes pieņemšanas brīdī. Un jums nevajag laiku tās atšifrēšanai, jūs uzzināt visu un uzreiz.
Ir vietā vēlreiz atgādināt jums par prasmes domāt un spriest asināšanu. Visa domāšana ir nelineāra, tā kvalitatīvi eksistē citā līmenī, un, ja šeit, duālajā domāšanā, jūs uzskatāt kaut ko par nesvarīgu pirmajā acu uzmetienā, nenozīmīgu, tad ar plašu skatu uz lietām jūs sapratīsiet, ka viss ir atkarīgs no visa. Jebkura nenozīmīga detaļa paceļ vai nolaiž visu dompaketi.
Viss ir atkarīgs no visa. Ja uz kosmiskā kuģa neievēro skrūvīti, tad tā palīdzēs visai komandai atgriezties uz zemi ātrāk, nekā bija domāts. Ja jūs joprojām nosodāt, tad tā arī ir jūsu “skrūvīte”, vai tā ir iepakota čenelingā, vai izteikta dzīvē – veikalā vai tirgū.
Negatīva domāšana veic cilvēka nolaišanos uz to līmeni, kurā viņš kļūst saprotams tādiem pašiem, tas ir, uz tumšākiem dzīves līmeņiem astrālā. Un otrādi, tīra un pozitīva domāšana uztur jūs augstāko pasauļu tīrībā un harmonijā un pamazām var jūs pārvest uz nākošo apziņas līmeni. Tas tad arī ir pakāpeniskās augšupcelšanās ceļš.
– Ko tu vari teikt par pēdējiem notikumiem uz planētas?
– Viss jau ir noticis. Viss pats galvenais jau ir noticis. Mēs ar izbrīnu un sajūsmu vienkārši vērojam to, kas pie jums notiek un kā tas notiek. Protams, jūs nepalikāt bez vadības, taču pats galvenais, kas iznāca spontāni, ir tas, ka jūs izgājāt uz augstāku apziņas līmeni, nekā mēs ieplānojām.
Ko vēl piebilst? Negaidiet no 21. decembra kaut kādas īpašas pārgrozības. Viss ritēs savā gaitā, visu laiku paaugstinoties un paātrinoties. Jūs sajutāt pēc savas dzīves, ka visi ir it kā pamiruši vai paslēpušies? Tu nosauci šo brīdi par klusumu, bet nevis pirms vētras, bet ar apstāšanos un domīgumu pirms izvēles. Jūs patiešām tagad izdarāt izvēli augstākajos līmeņos, kam un kā tālāk dzīvot. Viss vēl nav noteikts, visas klātbūtnes vienkārši paliek klātbūtnes, nelemjot zemiešu vietā neko, neuzspiežot viņiem savu zināmo gājienu.
VISI GAIDĀM.

No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2012., 6. numurs.
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru
Tulkoja Jānis Oppe