trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Surija 25. decembrī


Kungs Surija 25. decembrī
 
Skaidrojumi par situāciju uz planētas
 
2012. gada 25. decembrī
 
ES ESMU Surija, atkal atnācis pie jums šajā dienā.
Es atnācu no tālienes, no tāliem Visuma plašumiem. Un bija vajadzīgs zināms laiks, lai adaptētos un noskaņotos uz planētas Zeme vibrācijām.
Kopš mana pēdējā vēstījuma laika daudz kas ir mainījies uz planētas, un man ar gandarījumu jākonstatē fakts, ka ir notikušas nenovēršamas pārmaiņas uz labu. Daudziem no jums šie mani vārdi šķitīs vismaz dīvaini, jo jūs nejūtat, ka ir kļuvis vieglāk jūsu apkārtnē. Tieši otrādi, šķiet, ka mijkrēslis joprojām sabiezē un situācija kļūst nopietnāka.
Jums šķiet, ka nav izejas, un jūs esat izbrīnīti, kāpēc Dievišķās būtnes līksmo.
 
Man jums jāsaka, ka jūsu situācijas izpratne un mūsu situācijas izpratne atšķiras viena no otras. Jūs uztverat pasauli ar savu dzīves pieredzi un ar saviem realitātes uztveres orgāniem. Jums šķiet, ka situācija saasinās un arvien pasliktinās.
No mūsu redzes viedokļa tieši otrādi – viss kļūst labāks.
 
Visa lietas būtība ir vibrāciju atšķirībā.
Kad fiziskā plāna vibrācijas paaugstinās, jūs to varat uztvert kā pasliktināšanos, jūs varat just fizisku nespēku, savārgumu un smagus savas apziņas stāvokļus, negatīvas domas un jūtas, kas jums uzmācas.
 
Mīļotie, tas ir dabiski. Vienmēr, kad cilvēce pārgāja citā apziņas līmenī, sākumā šķita, ka viss visapkārt kļūst sliktāks. Tāpēc, ka jūsu vibrācijas neatbilst tam jaunajam līmenim, kas tagad nāk uz planētas.
Tieši tāpēc jūs jūtat, ka viss kļūst sliktāks. Tai pašā laikā no mūsu redzes viedokļa mums beidzot izdevās panākt neatgriezeniskas pārmaiņas un stabilu planētas Zeme vibrāciju fona paaugstināšanas tempu.
Tagad ir tikai laika jautājums: cik ātri cilvēce spēs atbrīvoties no savām ielaistajām kaitēm un uzvedības stereotipiem.
 
Tiem indivīdiem, kas sevī ir orientēti uz Augstāko realitāti, kas ar visu savu būtni ir pieņēmuši mūsu Mācību un ar trīsām gaida katru jaunu vēstījumu no mūsu pasaules, tiem apkārtējās pasaules smaguma sajūtu ļoti drīz nomainīs viegluma un pacilātības sajūta. Viņu jutīgā daba vienkārši uztver apkārtējās telpas vibrācijas, un šīs vibrācijas tik ļoti neatbilst viņu pašu vibrācijām, ka liek viņiem just dažāda tipa nespēku un dvēseles skumjas. Tā drīzāk ir līdzcietība pret pasauli un pasaules karmas daļas uzņemšanās nekā jūsu pašu negatīvs apziņas stāvoklis.
 
Citi indivīdi, kas diemžēl ir lielākā cilvēces daļa, joprojām ir orientēti uz vecajām vērtībām, un viņu apziņa pagaidām nav gatava pieņemt Dievu. Tieši tāpēc šie cilvēki jūtas neomulīgi. Un cenšas ar pārbaudītiem paņēmieniem atkal pazemināt savas vibrācijas un nokļūt viņiem dabiskā vibrāciju līmenī. Bet tas vairs nav iespējams, jo planētas vibrāciju fons jau ir pacēlies augšup.
 
Jūs nevarat nebraukt kopā ar kuģi, uz kura jūs atrodaties. Jūs kuģojat uz nākotni ar kuģi, ko sauc par planētu Zeme. Lai cik jūs nebūtu sašutuši par jauno kursu, kādā virzās jūsu planēta, jums būs vien jāsamierinās ar to. Tāpēc, ka šo kursu Zemes cilvēcei ir nospraudusi šā Visuma Radītāja griba.
 
Ja jūs nevēlaties virzīties pēc šā kursa, tad jums atliek viena izeja – lēkt pār bortu un palikt aiz cilvēces vēstures borta, papildināt pagātnes neizdevušos civilizāciju atkritumu izgāztuvi.
Protams, katram tiks atvēlēts vēl kāds kosmiskās iespējas laiks. Kosmiskās būtnes ļoti saudzīgi strādās ar jūsu dvēseli un mēģinās dot visus nepieciešamos norādījumus un apmācību.
Taču, ja daži no jums tomēr uzskatīs par labāku virzīties pēc sava kursa, tad pēc noteikta laika mēs liksim jūs mierā un ļausim Karmas likumam pabeigt savu darbu kosmiskās likumības atjaunošanā.
Kosmiskā žēlastība ir bezgalīga, bet nav neierobežota. Mēs varam jūsu dvēseļu labā izdarīt pat neiespējamo, bet tikai tādā gadījumā, ja jūs ievērojat šā Visuma Likumu.
 
Ja jūs stūrgalvīgi turpināt iet pēc sava kursa, tad jums būs jāatvadās no cerībām uz mūsu palīdzību un atbalstu.
Nevienu kosmiskās enerģijas ergu mēs vairs netērēsim, lai atbalstītu to, kas brīvprātīgi pakļāvis sevi nāves un elles spēkiem.
 
Tāpēc tagad uz planētas izskatās tik nepievilcīgi un nemājīgi. Tāpēc, ka pārejas laikā, kad Gaisma vēl vairāk sajaukusies ar tumsu, ir ļoti grūti dzīvot. Tāpēc mēs nākam un dodam savus skaidrojumus par situāciju uz planētas. Ja jūs zināt, kas notiek, tad jūs varat darboties ar lielāku noteiktību un sapratni.
Mēs apbruņojam jūs ar zināšanām par notiekošajiem procesiem. Šīs zināšanas un mūsu palīdzīgā roka, kas pastiepta cauri pasaulēm, sniegs nenovērtējamu palīdzību to cilvēku dvēselēm, kuri ir saskaņojušies ar evolūciju.
Ja jūs atraujat savu roku, nevēlaties satvert jums pasniegto palīdzības roku, tad mēs mēģināsim vēl un vēl nākt un dot mūsu Mācību, tik ilgi, kamēr neaizvērsies Dievišķās iespējas logs.
 
Kad tas notiks, es jums neteikšu. Bet jums ir pastāvīgi jāapzinās, ka Dievišķā iespēja var tikt pārtraukta jebkurā brīdī, un jāizmanto katrs jūsu uzturēšanās mirklis uz Zemes savas dvēseles labā.
Es ļoti ceru, ka mans šīsdienas vēstījums kalpos jums par drošu orientieri joprojām vētrainajā dzīves jūrā uz planētas Zeme.
 
Mēs kopā varēsim pārdzīvot šo pārejas laiku un sagaidīt tos priecīgos laikus, kad apklusīs visas vētras un orkāni un mīlīga saule parādīsies starp mākoņiem.
Es gribu, lai jūs vienmēr uzturētu sevī tikai pozitīvu noskaņojumu. Neļaujiet nekam, kas notiks jūsu pasaulē, izsist jūs no līdzsvara un iekšēja miera stāvokļa.
Tādējādi jūs sniegsiet nenovērtējamu palīdzību ne tikai savai dvēselei, bet arī daudzām planētas Zeme evolūcijām.
 
ES ESMU Surija.
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle 
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2012-12/25-12-2012.doc