otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

Semināri šonedēļ


Labdien! 

  

Jau šo ceturtdien, 17. janvārī pulkst. 18:00, Rīgā,  Vecpilsētas ielā 19 notiks 

Intas Blūmas- Vītolas seminārs „Pieci soļi pašam pie sevis, jeb kā ātri un efektīvi atrast atbildes” 

Ikdienā darbojoties ar cilvekiem, kuri meklē atbildes, vēlas atrast savu īsto vietu, īsto sirds nodarbošanos, izprast attiecības, savu sūtību un sadzirdēt sevi, redzu, ka atbildes ir ļoti tuvu, vajag tikai zināt, kurā virzienā skatīties J 

1.    Esmu daļa no visa, kas ir. Savas būtības, esamības jēgas un sūtības apzināšanās, jeb „paskatos uz sevi no cita skatupunkta”. 

2.    Visas atbildes ir manī pašā, jeb kā uzdot sev pareizos jautājumus un sadzirdēt pašam sevi. 

3.    Brīvība un atļaušanās būt pašam, atbrīvošanās no stereotipiem, jeb „radu pats savus noteikumus spēlei ar nosaukumu „Dzīve””. 

4.    Būt veselam nevis dziedināties. Psiholoģiskā un fiziskā komforta pamatnosacījumi, meditāciju terapija, atbrīvošanās no šaubām un bailēm, jeb vienkāršas praktikas iekšējā līdzsvara sasniegšanai. 

5.    Es pats savas iedvesmas avots. Priekšnosacījumi prieka un gandarījuma pilnai dzīvei, jeb kā sākt dzīvot savu patieso Dzīvi. Tehnikas sava ceļa atrašanai un radīšanai. 

Semināra laika, tā dalībnieki saņems visaptverošu, tomēr arī vienkāršu, precīzu un koncentrētu informāciju, vairāks praktiski pielietojamas tehnikas, audio CD ar meditacija „mājas darbam”, bet svarīgākais, ko iegūs, tas ir- iedvesmu un spēku turpmāk dzīvot ar Prieku! J 

Dalības maksa 15 Ls. 

  

Vēl ir iespēja pieteikties uz konferences „Baltu Sakrālais Mantojums” paplašināto semināru 15. janvārī pulkst. 18:00 



''Latvijas Senvēsture, Pilskalni, Svētvietas, Svētbirzis u.t. arheoloģiskā skatījumā'', ko vadīs Juris Tālivaldis Urtāns- arheologs, kultūrvēsturnieks un vēstures zinātņu kandidāts. 

  

Dalības maksa 12 Ls. 

  

Vairāk informācijas par lektoriem un semināriem  var skatīt www.omnia.lv 

  

Lūdzu uz semināriem pieteikties aizpildot pieteikuma anketu omnia.lv mājaslapā:   http://www.omnia.lv/pieteikums.html , 

vai rakstot e-pastu (norādot semināru, vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru) uz omnia@omnia.lv. 

Vai pa tālruni 27037878 

  

Norises vieta: Pašizziņas, Izaugsmes un Attīstības centrā „Omnia” Rīgā, Vecpilsētas ielā 19, ieeja no Alberta laukuma puses. 

  

  

Jauku Jums šo nedēļu ar Gaismu un siltumu sirsniņā, 

Vita Poželaite