sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

No SOLĀRAS prognozes JANVĀRIM 2013



 
Starta Pozīcijās
http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Decembrī – pat pie visa tā, ka mēs bijām Nekurienes stāvoklī, un mums bija maz enerģijas – mēs izjutām lielu iekšēju prieku mūsu Patiesās Būtības Kodolā. Janvārī mūsu iekšējais prieks kļūs arvien lielāks. Tā, it kā mūsu Iekšējais Kodols zinātu kaut ko tādu, ko mēs vēl nevaram zināt. Kaut ko tādu, kas viņu padarīs ļoti, ļoti laimīgu.
 
Daudzi no mums jūtas ārkārtīgi uzlādēti, ar milzīgu daudzumu enerģijas un entuziasma savā paplašinātajā Patiesās Būtības Kodolā, – kamēr mūsu fiziskais, mentālais un emocionālais ķermenis joprojām vēl tikai piemērojas mūsu masīvajai ieiešanai Neredzamā plašajā Dimanta realitātē. To pašu var teikt arī par mūsu ārējo dzīvi.
 
Vairākus mēnešus vajadzēs, lai mēs tiktu līdzi, un no jauna pielāgotos šai masīvajai pārbīdei, kuru mēs veicām, pārejot uz Jauno Ainavu. Šinī laikā viena mūsu būtības daļa varētu justies, līdzīgi sacīkšu zirgam starta pozīcijās – satraukti kārpījot zemi zem kājām, nepacietībā gaidot, kad varēs mesties pilnos auļos savā Īstajā Dzīvē. Neskatoties uz to, mūsu emocionālais ķermenis vēl attīrās no saviem vecajiem emocionālajiem paradumiem un pielāgojas nesenajam spēcīgajam koncentrētas TĪRAS ĪSTAS MĪLESTĪBAS pieplūdumam, kas neatgriežami mūs izmainījis. Mūsu mentālais ķermenis joprojām vēl atbrīvojas no vecajiem uzskatiem un ierobežotajiem priekšstatiem – lai aptvertu paplašināto Ne-Prāta stāvokli. Bet mūsu fiziskais ķermenis vienkārši vēlas iet kaut kur pludmalē atgulties un atpūsties.
 
Jau vairākus gadus diezgan daudzi no mums dzīvoja pagaidu mājās. Vienalga – dzīvojām pie saviem vecākiem, vai arī atsevišķi – tās tomēr nebija mūsu Patiesās Mājas. Daudzi no mums jau ilgus gadus sapņo būt savās Īstajās Mājās kopā ar saviem Īstajiem Cilvēkiem.
 
Nesajuzdami īstu pamatu, mēs nevaram iesakņoties. Mēs varam justies, līdzīgi kokam, kurš izrakts no zemes ar visām saknēm, un stingri iepakots ciešā maisā. Patiesībā tas padara mūs patiešām portatīvus, taču tas nav tas, kas varētu sekmēt mūsu augšanu. Kad tas, pēc kā mēs ilgojamies, būs saskaņots ar mūsu Īsto Vietu – tad mēs beidzot varēsim ielaist savas saknes dziļi zemē. Tas ir tas – kā mēs varam paplašināties, uzziedēt, un dot augļus. Tieši tādēļ mūsu Īsto Māju atrašana šogad ir tik svarīga. Un daudzi no mums pārcelsies uz savām Īstajām Mājām, pirms vēl gads būs pagājis.
 
Tāda ir secība: Vispirms mums ir jāatrod sava Īstā Vieta. Tur mēs sanākam kopā ar saviem Īstajiem Cilvēkiem. Tad mēs varam manifestēt savas Īstās Mājas. Un tikai tad mēs esam gatavi savienoties ar saviem Īstajiem Cilvēkiem, lai īstenotu savu Patieso Nodomu.
 
Janvāris ir sagatavošanās mēnesis. Mēs zinām, ka mums daudz ko vajadzēs manifestēt šinī gadā, un mums ir jāsagatavojas pēc iespējas labāk. Tas ir tas, kādēļ mēs raugāmies uz visu – ar gluži citām – jaunām svaigām acīm. Tas ir vienīgais veids – kā mēs varam ieraudzīt savu brīnišķīgo Jauno Ainavu.
 
Un kamēr vēl VISAS mūsu Būtības daļiņas nav sasniegušas to vietu, KUR MĒS TAGAD ESAM, un KAS MĒS TAGAD ESAM – mēs nevaram vēl manifestēt savu Jauno Īsteno Dzīvi. Taču – tiklīdz mēs to izdarīsim – it viss sāks kustēties uz priekšu – skaisti, ātri un spoži!
 
Mēs esam iegājuši Vienota Veseluma laikā – nevis morālā ziņā, bet Vienotā Veselumā SAVĀ BŪTĪBĀ. Šeit tad arī realizējas – ka tas, ko mēs domājam savā dziļākajā būtībā – tas arī materializējas mūsu dzīvē. Un lai izmainītu savu nākotni – mums ir jāizmaina kaut kas mūsu dziļi iesakņotajos uzskatos – uzskatos, kuri iespiedušies caur mūsu domām un uzvedības modeļiem, – lai atbrīvotos no visa negatīvā, pie kā bijām turējušies, lai atbrīvotos no visām bailēm, kas velk mūs atpakaļ, un pārstātu domāt ierobežoti un ticēt ierobežojumiem.
 
Mēs varam pārradīt no jauna savu būtību, mēs varam uzradīt tādu dzīvi – kādu visu laiku esam vēlējušies. Un mēs varam to izdarīt – sakarā ar MĪLESTĪBAS pārpilnību. Jaunā enerģija ir NEAPTURAMA. Mēs virzāmies uz Augstākās Realitātes neapgūtajiem ūdeņiem, kuriem piemīt supervadītspēja, un tas nozīmē, ka enerģiju plūdumam tur vairs nav nekādas pretestības.