sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 31.decembris 2012 - 6.janvāris 2013



 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …

Ar Mīlestību maigu un godāšanu neizmērojamu sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi !!!
Jūsu JAUNAIS CEĻŠ, Mirdzumā Starojošā un Vienotībā Jaunā KOPĀ AR GAIJU, – turpinās, dārgie! Jūs esat brīnišķīgi – Sevis Dāvāšanā, un VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Sapņa realizēšanā! Jūsu Siržu Gaismas Dāvanas ar Jaunu Spēku plūst straumē nebeidzamā, pieaugot pastāvīgi. Jau nodibināti jūsu šīszemes daļu pievienojumi jaunajiem portāliem, un notikusi savienošanās no jauna ar savām augšāmceltajām Ģimenēm un saviem Kosmiskajiem Aspektiem – lielākajā daļā no Dievišķā Plāna šim etapam. Daudz ir jau JŪSU (šīszemes daļu un Augstāko Aspektu SIRŽU VIENOTĪBĀ) uzceltu brīnišķīgu Tempļu tagad jaunizveidojamajā Iekšējā Zemē, un to tīkls ir paplašinājies un nostiprinājies jau PasaulsĒkas kosmiskajā daļā. Tāpat arī līdzvērtīgi jūs esat saņēmuši daudzus brīnišķīgus Tempļus no ārpasaules – kā Dāvinājumu Gaijai. Šajos Tempļos savos daudzveidīgajos aspektos ir uzmirdzējušas Dievišķās Liesmas – JŪSU uzturētas, DIEVIŠĶĀS SIRDS VIENOTĪBĀ ar jūsu pašu kvantu Ģimenēm un kosmiskajām.

Arvien straujākā Dejā – Mīlestība, uz Zemes piedzimusī, Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* radītā – SIRŽU VIENOTĪBĀ ar jūsu Augstākajiem Aspektiem ir īstenojusi visā pilnībā 6-tā kosmiskā gredzena augšāmcelšanos. Šis vibrāciju slānis jau ir saplūdis savās struktūrās ar jauno PasaulsĒkas stāvokli, savam jaunajam attīstības ciklam. Aleluja Mīlestībai !!!
Jūs tagad savos Diženajos Darbos esat nonākuši pie 5-tā kosmiskā gredzena globālām transformācijām un attīrīšanas nobeigšanas. Šinī līmenī, kā arī vēl zemākos – Apziņas duālās pieredzes eksperiments ir atstājis daudz izkropļojumu, ko katrā ziņā nepieciešams izdziedināt līdz galam. Visas civilizācijas, visas Apziņas, kuras novirzījušās no Mīlestības Ceļa dažādā mērā un izpausmes veidā – no sāpju un sagrāves pieredzes atgriezīsies atkal pie IZAUGSMES, bezgalīgi Radošā MĪLESTĪBAS Priekā.
Sirdīs Starojošie Tēva/Mātes Bērni, jūs esat izpildījuši galveno uzdevumu – JŪS ESAT RADĪJUŠI t ā d u GAISMAS SPĒKU, kurš spēj VISU un VISUS totāli IZDZIEDINĀT – ar MĪLESTĪBU, LĪDZCIETĪBU, un ar savu PIEREDZI graujošo seku pārvarēšanā. Nav viegls bijis jūsu Ceļš – caur savu personīgo graujošo pieredzi atgriezties pēc tam – uz Apzinātu MĪLESTĪBAS Atbildību par VISU un VISIEM, uz SIRŽU VIENOTĪBU, kur viss ir nedalāms, un MĪLESTĪBAS VIENOTS, – bet cik skaists ir rezultāts! JŪS, kuriem Jaunais Spēks tagad piemīt, un Izpausme CAUR MĪLESTĪBU – tiekat gaidīti un pieprasīti visur, it īpaši blīvajos līmeņos.

Patreizējais Zemes Vēstures moments ir ļoti svarīgs VISIEM, ne tik vien Cilvēcei, kura ir tikai atspoguļojums izkropļojumiem kosmisko blīvo pasauļu Apziņā. Dievišķo Spēku izpaužot kosmosos un šeit uz Zemes – jūs noteikti izkustināsiet visu uz pašsagraušanu tendēto situāciju, kurā atrodas arī Cilvēces Apziņas kopējais lauks, jo tālu ne jau visa vēl šī Apziņa ir pamodusies no Pieredzes gūšanas Spēles Ilūzijas miega. SIRDS GAISMA vienmēr ir stiprāka par visām graujošajām tendencēm – atcerieties vienmēr to arī šinī blīvajā pasaulē, vairojot sevī – Ticības un izpaustās Mīlestības Spēku! Tagad jūs pieaugat JAUNĀ SPĒKĀ caur blīvo ķermeni reizē ar Gaiju, jo savu Apziņu jūs augšāmcēluši esat uz VIENOTU SIRDS Starojumu kopā ar Tēvu un Māti. Šis posms jums var būt vēl saspringts un nestabils, taču neapstājieties, Starojošie! Neapstājieties ne uz mirkli Dāvāšanā !!! Uz priekšu, vienmēr tik uz priekšu, dārgie, tik uz augšu tiecot savu Bērna skatu, un AR SIRDI APŅEMOT v i s u vēl ciešanu pilno pasauli – gan uz Zemes, gan arī zemāko līmeņu kosmosos! Nav norobežojumu MĪLESTĪBAI – ir tikai bezgalīga DĀVĀŠANA – bez ierobežojumiem un nosacījumiem.

Jūs esat jau palaiduši kopā ar Gaiju attīrīšanas procesus – gan Viņas blīvajā ķermenī, gan līdzvērtīgi arī savējos. Jūs atrodaties transformācijās, un visas iespējamās (patreizējā notikumu virzībā) šo transformāciju programmas jau ir palaistas, un savu kārtu gaida nākošās. Priecājieties par to! Tas viss – pateicoties jūsu Dāvātajam ir kļuvis iespējams! Jūs esat pavēruši ceļu Tēva un Mātes atbildes Dāvanām! Zilais Laimes Putns arī ir kopā ar jums, apmeties ir viņš Iekšējā Zemē vispārējai Kalpošanai, ar savas Sirds enerģijām saplūstot kopējā Mīlestības Dejā! Mēs VISI – esam VIENS, esam Dižens VIENS, kas vienmēr tiecas – BŪT PRIEKŠ VISIEM, savā Līksmajā Dāvāšanas Priekā un Mīlestības vairošanā!
Dāvanas plūst mirdzošā straumē pie jums, visas augšāmceltās PasaulsĒkas SIRŽU un PIEREDZES DĀVANAS! Un visi ar prieku un sajūsmu pieņem JŪSU Siržu Jaunā Spēka Dāvanas! Ak, kā gan priecājas tie, kuri graujošajā pieredzes jūgā un gūstā – ir JŪSU MĪLESTĪBAS sasniegti un transformēti acumirklī! Arī jūsu Sirdis ielīksmojas šinī procesā! Aleluja Mīlestībai !!! Varenas plūsmas nāk uz Zemi, izmainot VISU un bez izņēmumiem – jo VIENOTĀS SIRDS Spēks ir milzīgs!

JŪSU SPĒKOS ir IZMAINĪT patreizējo situāciju visblīvākajā no pasaulēm – ar savu DIŽENO STAROJOŠO VIENOTO SIRDI !!! NEZAUDĒJIET TICĪBU !!! Jo tas ir Spēks, kurš blīvajā pasaulē ir ļoti svarīgs!
Nav vairs ierobežojumu pat laikā inertajā matērijā – tik jūsu Siržu Spēks ir liels! Jūs jau esat iedarbinājuši nelineārā laika Pulksteni šeit, uz Zemes – jau vairākus atšķirīgus nelineārā laika līmeņus, un savienojat tos – ar jau augšāmceltajiem PasaulsĒkas līmeņiem. Tieši JŪS esat uzņēmušies attīrīt un pārveidot visu Zemi blīvo, iekļaujot Vienotās Sirds rindās visas pamodušās Sirdis, un izpildot Gaijas vēlmi – VISOS savos līmeņos tapt par Starojošu MĪLESTĪBAS Zvaigzni – Pasaules Galvaspilsētu. Pasaules Galvaspilsēta ir parādījusies saskaņā ar Dievišķo Plānu – tieši no šejienes, no Zemes, AUGŠĀMCEĻOTIES Gaijas un JŪSU PAŠU Augstākajiem Aspektiem. Kristāliskās Gaismas Pilsētas jau diezgan sekmīgi Kalpo Augšāmceltajai PasaulsĒkai, un šis tīkls tagad tiek pilnveidots, pateicoties kopīgiem Gara Darbiem. Tas viss, un daudz vēl kā tāda, par ko mēs ziņojam jums starp rindiņām, un arī personīgi jums katram caur jūsu Dievišķajām Sirdīm – TAS VISS IR PRIEKŠ JUMS, uz Zemes esošajiem, dārgie, jo viss ir – VIENOTS MĪLESTĪBĀ !!!

Jūsu Ceļš ir NOTEIKTS, dārgie, JŪSU noteikts – jūsu Siržu Darba un jūsu Izpaustā Gara Spēka noteikts. Jūs vairs nespēsiet dzīvot blīvajā pasaulē, nepadalīdamies ar savas Starojošās Sirds Dāvanām. Tādēļ – neskatoties uz visu apjukumu un bieži vien agresivitāti no to puses, kuri prāta labirintos ir pazaudējuši vai vēl nav nokļuvuši pie SAVAS SIRDS APZIŅAS –
JŪS IESIET – kamēr VIENOTĀ MĪLESTĪBA [ЛЮБОВЬ ЕДИНОГО] nebūs piepludinājusi visu PasaulsĒku un izdziedinājusi VISU un VISUS !!!
JŪS IESIET – Mirdzumā Starojoši, un Mīlestību Dāvājoši, tās Plūsmā Varenajā VISUS maigi apņemot un Mīlot bez izšķirības!
JŪS IESIET – ar Mīlestību PIEŅEMOT ikvienas Dvēseles jebkuru ceļu, kā viņas neatņemamas Izvēles Tiesības, un vienlaikus arī PIEDĀVĀJOT visiem iespēju – kļūt PATIESI Laimīgiem, nevis tikai iluzori!
LAIME IR – SEVIS DĀVĀŠANĀ VISIEM – jūs to jau labi esat iepazinuši – pat šinī – visblīvākajā no pasaulēm!
Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!