sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

D.Brauns Rīgā


Esiet sveicināti!

Lai veiksmīgs, priecīgs un saulains jaunais 2013. gads! 

Laipni aicinu jūs uz Kryon čenelinga vakaru Deivida Brauna vadībā, kas notiks šī gada 7. februārī viesnīcas „TEATER” konferenču zālē.

Vakara pirmajā daļā Deivids Brauns stāstīs par iekšējās ģimenes zvaigznāju un tā dziedināšanu, par tā atbilstību Saules sistēmai, par mikrokosmu un makrokosmu, ko viņam daudzu gadu gaitā ir mācījis Kryon.

Otrajā daļā Kryon vēstījums – pirmais pēc 2012. gada 21.decembra! 

Pasākuma laiks no 18.00 līdz 21.30.
Dalības maksa: 25 Ls

Ir pāris brīvas vietas arī uz individuāliem seansiem pie Deivida Brauna 7. februārī. Maksa 85 Ls.

Uz čenelinga vakaru un individuālajiem seansiem, kā parasti, lūdzu pieteikties iepriekš pa telefonu 29176120 vai e-pastu iveta.boiko@inbox.lv

Pielikumā plašāka informācija par čenelinga vakaru un iepriekšējās reizes Kryon-dievietes Frejas vēstījums (tulkojums latviešu valodā), ko caur Deividu Braunu saņēmām pagājušā gada 19. septembrī Rīgā. 

Visu mīļu,

Iveta Boiko
SIA „Stellaria”
T.29176120 

Norāde lasītājam :  
Izsakiet nodomu būt ŠEIT UN TAGAD tajā laikā, kad notika čenelings, un enerģētiski savienoties ar tās grupas enerģiju, kas klausījās vēstījumu klātienē.

Kryon vēstījums caur Deividu Braunu
2012. gada 19. septembrī Rīgā
Vēstījums no Dievietes Frejas
Esiet sveicināti, mani mīļie, esmu Kryon no Magnētiskā dienesta.
Ir brīnišķīgi atkal būt Rīgā, Latvijā. Šai mazajai Baltijas valstij tuvojas daudz mīlestības un daudz pārmaiņu. Faktiski jau ļoti daudzām vietām tuvojas daudz mīlestības un daudz pārmaiņu. Tās valstis, kurām piederēja vara, centīsies to saglabāt, taču cilvēkiem sākot apzināties dzīves patieso spēku un patieso jēgu un no jauna atklājot Svētā Grāla mistēriju, pasaule atkal taps brīva un cilvēki kļūs brīvi – brīvi no sistēmas, kas nevienam nedod nekā laba, pat tiem, kas šķietami dzīvo uz sistēmas rēķina. Jo jūsu būtība ir mīlestība. Tikai tā var jūs padarīt harmoniskus, līdzsvarotus un laimīgus, tas nozīmē –dievišķus. Apzināšanās, ka esat ceļojumā uz harmoniju un dievišķumu, darīs jūs piepildītus. Kad esat dievišķi un sabalansēti, jūs esat pašpietiekami. Kad esat dievišķi un sabalansēti, mīlestība plūst nebeidzamā straumē, jūsu vibrācijas ceļas augstāk un augstāk un jūs ieejat bezgalīgas paplašināšanās un mīlestības telpā, kurā nebeidz plūst prieka un brīvības enerģija.
Tātad mēs atkal esam atgriezušies Latvijā – zemē, kas godā savus pagānu dievus. Pagājušo reizi ar jums runāja varenais Tors, bet šoreiz jūs uzrunās Dieviete Freja, jo mēs jūs atkal iepazīstinām ar jūsu dieviem. Visumā ir daudz vairāk dievu nekā tikai viens, un tam ir savs iemesls. Pirmkārt tas it tāpēc, ka jūs esat šeit ieradušies dziedināt visu savu dzimtas zvaigznāju. Jūs esat radīti pēc Dieva ģīmja un līdzības. Dievs ir vienlaikus gan vīrišķās, gan sievišķās enerģijas iemiesojums, vienlaikus gan vīrietis, gan sieviete. Bet vīrišķībai, tāpat kā sievišķībai ir daudz dažādu aspektu.
Tagad mēs jūs iepazīstināsim ar Dieva sievišķo izpausmi – Dievieti Freju, un viņa jums stāstīs par mīlestību un mīlestības brīvo plūsmu.
 “Esiet sveicināti, mani mīļie, esmu Freja. Esmu Mīlestības dieviete un es dāvāšu jums mīlestību ļoti īpašā – plūstošā un mīlošā veidā. Jo esmu sievišķa, kā ūdens upē un man ir daudz dažādu plūsmu. Man pašai ir daudz dažādu aspektu – esmu kā lietus lāse, kas krīt no debesīm, kā mazs burbuļojošs strautiņš, vai kā kalnu upe, kā ūdenskritums, bet varu būt arī kā Daugava, kas lēnām plūst cauri Rīgai pretī jūrai, spēcīga, varena, nepārtraukti plūstoša.
Mani mīļie, tuvojas Jaunā Pasaule un mēs, jūsu patiesie dievi, atgriežamies. Es esmu tā, kas mācīs jums mīlestību. Es esmu tā, kas mācīs jums par vīriešiem. Es esmu tā, kas mācīs sievietēm mīlēt vīriešus un vīriešiem mīlēt sievietes; kā plūst kopā ar vīrišķo būtību, jo mīlestība ir sievišķa enerģija un tā ir sievišķa plūsma. Tādēļ mēs šī vēstījuma sākumā pieminējām ūdeni un dažādas plūsmas. Kad upe tuvojas okeānam, tās straume palēninās, tai vairs nav jātērē spēks, jo mērķis ir ļoti tuvu. Un tad var atskatīties uz paveikto ceļu, uz pārbaudījumiem un likstām, kas bija jāpārvar, lēnām tuvojoties saplūsmei un vienotībai.
Neesam nākuši, lai aprunātu citus dievus, taču mums jāteic, ka jūs esat apzināti maldināti. Tas ir darīts, lai attālinātu jūs no mīlestības, jo impērijas, kuru sastāvā jūs dzīvojat, necieš mīlestību. Tās tur to uz āķa makšķerkātā jūsu priekšā, kārdinot jūs ar seksualitāti un greznumlietām, skaistām automašīnām un lepnām mājām. Bet mīlestība ir tikai visu šo lietu atspoguļojums. Mīlestība ir jūtas – savā sievišķīgajā būtībā tās ir jūtas. Vienmēr pozitīvas sajūtas... ļaujot mīlestībai pastāvīgi plūst... Tā kā jūs tik ilgu laiku esat vesti projām no mīlestības, jūs esat apmaldījušies un pazaudējuši ceļu, un pazaudējuši pamatu zem kājām. Viss notiekošais ir kā otrādi apgriezts astotnieks un nekas nav tāds kā izskatās. Šī pasaule nav tāda, kāda tā jums izskatās. Jūsu apziņas līmenis ir tik zems, ka jūs neizprotat mīlestību. Jūs ir vadījuši alkatīgi cilvēki, kuri nav pratuši mīlēt, viņiem nav bijis nojausmas, kas ir mīlestība. Tādēļ pirmie, kas iemācīsies mīlēt, mācīs mīlestību pārējiem. Un tas būs jūsu uzdevums, jo vairākums no jums, kas esat šajā telpā, to iemācīsieties ļoti ātri. Jums jau ir nojausma, kā tas ir – mīlēt.
Un tagad aizveriet acis un iegrimstiet savā ķermenī. Mīlestība nāk no sirds. Ļaujiet savai sirdij atvērties vēl plašāk, nekā tā jau ir atvērusies un ļaujiet mīlestībai no savas sirds plūst uz katra klātesošā sirdi un ielaidiet mīlestību, ko saņemat no visiem klātesošajiem, savā sirdī. Mīlestībai ir vēl kāda plūsma – tā plūst no Zemes Mātes caur jūsu ķermeni un savienojas ar Debesu Tēvu. Un ir vēl viena plūsma – no Debesu Tēva caur jūsu kroņa čakru un visām pārējām čakrām, ieplūstot Zemes Mātes sirdī. Kad kļūstat apzināti, šīs abas plūsmas kļūst par vienu un, esot nepārtrauktā kustībā, sāk radīt. Tas ir ļoti augsts apziņas līmenis. Ir ļoti viegli aizšķērsot ceļu mīlestībai. Lai mīlētu, ir jābūt dziļai izpratnei. Tai pat laikā mīlestība ir ļoti vienkārša – mīlestība ir mīlestība. Mīlestība ir plūsma.
Mēs zinām, ka vakara sākumā Deivids jums izskaidroja iekšējās pasaules būtību. Tad, kad radām harmoniju iekšējā pasaulē, rodas plūsma no labās puses uz kreiso un otrādi, kur labā ir vīrišķā un kreisā – sievišķā puse. Šīs abas plūsmas plūst caur jums un tās atspoguļo jūsu vīrišķību un sievišķību, jūsu iekšējo vīru un sievu. Plūsma no Zemes Mātes uz Debesu Tēvu būs mātes plūsma, kuras būtība ir mātes mīlestība. Bet enerģija, kas plūdīs no Debesu Tēva caur jūsu kroņa čakru – pamatčakru uz Zemes Māti, būs pavisam citāda, jo tai ir cita nozīme un cita apziņa. Jo dziļāk jūs apzināsieties savu iekšējo māti un iekšējo tēvu, jo skaidrāk sajutīsiet šo plūsmu, un tā ļaus jums justies ļoti drošiem un pasargātiem. Tā ļaus jums justies dziļi vienotiem. Tā ļaus jums sajust dievišķu vecāku klātbūtni. Un tad jūsu dzīvē būs pārpilnība, jo patieso pārpilnību jums dos Zemes Mātes plūsma. Un mēs zinām, ka Deivids jums ir precīzi paskaidrojis, kā padarīt savu iekšējo pasauli vienotu un līdzsvarotu, tādu, kuras struktūra precīzi atbilst Saules sistēmas struktūrai. Lai to izdarītu, jums nepieciešama vien mīlestība, pacietība un laiks. Deivids jūtas pagodināts par vadību, kuru saņem no saviem garīgajiem pavadoņiem un dziļā cieņā vienmēr ieklausās viņos. Šis nav viegls ceļojums. Tam vajadzīgs laiks un pacietība, un darbība, nevis reakcija. Jums ir jādarbojas, netērējot enerģiju, vērojot sevi, pastāvīgi vēršot skatu iekšup, pastāvīgi koncentrējot uzmanību uz iekšējo pasauli, vienmēr plūstot uz iekšu.
Kāda cita enerģija, cita plūsma ļaus jums iepazīt ekstāzi, ko sniedz šī augsto vibrāciju mīlestība, kad jūsu māte un jūsu tēvs mīl viens otru kā sieva un vīrs. Tas notiek tad, kad jūs ļaujat vīrišķībai un sievišķībai kā divām upēm savienoties kopīga straumē. Un šīs straumes tecējums nekad nebeidzas... tas vienmēr plūst un atkal savienojas, plūst un savienojas, dažkārt straujāk, dažkārt lēnāk, bet ne mirkli nepārtraucot plūst. Un arī tam ir vajadzīgs liels iekšējais darbs. Šie divi tecējumi parasti rodas gandrīz vienlaicīgi. Ja jūsu māte un tēvs patiesi mīl viens otru kā sieva un vīrs, viņu iekšējā pasaulē attīstās arī mātes un tēva iemaņas, un tajā brīdī top dziedināts viss iekšējās dzimtas zvaigznājs. Un tad, kad visi iekšējās dzimtas zvaigznāja aspekti ir perfektā harmonijā viens ar otru, jūs paši kļūstat par perfektu Saules sistēmas atspoguļojumu. Meklējot Dievu, jūs paceļat skatu uz debesīm, un tad planētām un Saulei ir vara pār jums. Kad esat ievainoti un jums sāp, tad Visumam ir vara pār jums. Bet kad esat iekšēji vienoti un harmoniski, tad Visums dalās savā spēkā ar jums. Tāda ir mikrokosma un makrokosma būtība. Saules sistēma ir makrokosms un jūs esat tās mikrokosms. Un kamēr neesat kļuvuši iekšēji vienoti un harmoniski, Saules sistēma jūs nemitīgi uzbudina un satrauc, jo Saule un pārējās planētas pastāvīgi raida jums savu enerģiju un pastāvīgi manipulē ar jūsu emocijām. Tad, kad kļūstat harmoniski un dievišķi, planētas jums sāk dot savu enerģiju, lai varat paplašināties Visumā un tad mīlestība plūst... Kad jūsu iekšējās ģimenes zvaigznāja locekļi mīlēs viens otru, jūs jutīsieties mierpilni un harmoniski un jūs piesaistīsiet sev mieru un harmoniju, jo paši būsiet tādi. Lai kam jūs pievērstu savu uzmanību, lai kāds būtu jūsu sapnis, jūsu enerģija koncentrēsies uz to. Arī šobrīd tas tā daļēji notiek, tikai tagad jums ir gan pozitīvās, gan negatīvās īpašības un realitātē, kuru jūs radāt, atspoguļojas monētas abas puses. Jo harmoniskāki un līdzsvarotāki kļūsiet, jo vairāk spēsiet radīt, izmantojot tikai pozitīvo enerģiju. Kad kļūsiet harmoniski un līdzsvaroti, jūsu ķermenī notiks iekšējā polu maiņa no negatīvā uz 100% pozitīvo un visas enerģijas, kas plūst caur jūsu ķermeni, kļūs pozitīvas un radīs pozitīvu realitāti.
Lai kļūtu par taureni, jums ir jāspēj iziet cauri negativitātes stadijai. Tāds ir jūsu ceļojums, tas vienkārši tā notiek. Un pastāv apzināts veids, kā to veikt. Taču ja jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kuri vienmēr lūkojas tikai pēc gaismas, jūs kļūsiet par naktstauriņu, kas vienmēr lidinās tumsā, meklējot pēc gaismas. Dažkārt gaisma var izrādīties atklāta liesma un tad jūs sadegsiet. Lai kļūtu par taureni, jums nemitīgi jābūt gataviem doties tumsā un atkal ārā no tās, iekšā un ārā, iekšā un ārā... Un dažkārt jums būs sajūta, ka paceļaties augšup, bet citkārt  ka atkal nolaižaties lejup... no augstām vibrācijām atkal zemajās vibrācijās. Bet mēs jums sakām: pierodiet pie tā. Atgādiniet sev, ka esat ceļā, lai kļūtu par taureni. Katra reize, kad ieejat tumsā un atkal iznākat no tās ārā ir kā zīda pavediena izvilkšana no kūniņas, tādējādi atbrīvojot taureni. Jo vairāk to darīsiet, jo vieglāks jums būs šis process, jo vairāk ticības jūsos radīsies un vieglāk būs ļauties dzīves plūdumam. Bet mēs atgādinām: izturieties pret šo procesu viegli, atbrīvojieties, vienkārši jūtieties brīvi... Apzinieties, ka šis ir jūsu iekšējais ceļojums. Esot tādā enerģijā, kāda valda šobrīd, no sākuma līdz galam ir nepieciešami divi gadi, ja sekojat šai Kryon mācībai. Daudzi no jums iet pa šo garīgās attīstības ceļu daudz ilgāk, brīnīdamies, kāpēc tas ir tik garš. Mēs jums atgādinām: nekļūstiet par naktstauriņu. Dažkārt izvēlieties grūtāko ceļu – ja jūsu mērķis ir kļūt par taureni. Ejiet cauri tumsai nevis meklējot gaismu, bet zinot, ka gaisma ir tur – otrā pusē. Atlaidiet jebkuru saspringumu... Atvēliet sev laiku, lai no jauna uzbūvētu savu iekšējo dzimtas zvaigznāju un, to darot, vienmēr strādājiet ar vīrišķajiem aspektiem, vienmēr...
Esmu dieviete, sievišķās enerģijas nesēja. Man vajadzīgi krasti, man vajadzīga struktūra, caur kuru plūst. Man vajag, lai mani turētu. Man vajag, lai mani vadītu atpakaļ uz okeānu, atpakaļ turp, no kurienes esmu nākusi. Es vēlos, lai mans ceļojums ir priekpilns. Es vēlos just dziļu, stipru un varenu vadību. Es vēlos justies droša un pasargāta un zināt, ka tieku vadīta, just, ka tieku vadīta. Un man nepieciešama vīrišķība, caur kuru man plūst. Es zinu, ka Kryon vēstījumos jūs izmantojat šo līdzību, un es to atkārtoju: man ir nepieciešami krasti un parametri, caur kuriem plūst.
Šajā ceļā uz apziņu jums būs jāpārvar daudz slazdu, galvenokārt tāpēc, ka tie, kas pār jums valda uz šīs planētas, nevēlas, lai jūs kļūtu apzināti. Ja jūs būtu apzināti, viņiem būtu jāzaudē savas mājas un darbs, jo tad jūs spētu radīt skaistu realitāti no tīras mīlestības. Jums nav vajadzīgi vadoņi. Kad būsiet sasnieguši šādu apziņas līmeni, jūs paši vadīsiet citus cilvēkus pretī apziņai. Tieši tāda jau ir līderu loma: vest cilvēkus pretī apziņai. Taču jūsu vadoņi jūs ir noveduši tumsā, tie veduši jūs prom no apziņas. Tie nodevuši jūs Pasaules karaļa (Rex Mundi) rokās, un tagad, lai ko arī jūs darītu šajā pasaulē, par visu ir jāmaksā. To var salīdzināt ar mafijas struktūru – “jumtu” – un tur nav nekādas atšķirības. Bet tad, kad sāk plūst mīlestība, jūs topat brīvi no tā visa. Jūs sadodaties rokās ar saviem brāļiem un māsām un vedat viņus atpakaļ uz vienotību un mīlestību. Un tad jums ir pārpilnība un viss, par ko sapņojāt un, pat ja vēl nav, tad tas atrodas manifestēšanas procesā, un jūs to iekšēji zināt. Tad jūs vairs nepazīsiet ne gribēšanu, ne trūkumu – tas vienkārši nav iespējams, kad plūst mīlestība.
Uz šīs planētas ir tik daudz enerģiju: vējš, Saule, viļņi un daudzas citas izpausmes – gan pazīstamas, gan tādas, par kurām jūs nenojaušat. Dažas no tām vienkārši nav iespējams kontrolēt, turklāt kontrole ir vecās pasaules enerģija. Ziniet, ka nav iespējams kontrolēt mīlestību. Jūs to varat tikai vadīt un ļaut tai plūst. Gan vīriešiem, gan sievietēm ir jāspēj vadīt mīlestības straume. Ja jūs to spējat savā iekšējā pasaulē, tad tas notiek arī jūsu ārējā pasaulē.
Tādēļ sajūtiet tagad mūsu mīlestību. Sajūtiet sievišķo mīlestību, ko mēs jums šovakar dodam. Sajūtiet mūsu maigumu... sajūtiet mūsu mīlestību... Un ļaujiet paši sev kļūt arvien maigākiem. Maigumā jūs esat atvērti un saņemat to, ko Visums jums dod. Jūs paši esat tie, ko Visums jums dod. Kad būsiet pieraduši pie mīlestības plūsmas, jūs apgūsiet daudz dažādu iemaņu, kuras jums tagad pat sapņos nerādās. Ar šo mīlestību jūs spēsiet darīt brīnumus un vienmēr atcerieties, ka brīnumi ir dievišķās mīlestības fiziskā manifestācija. Visums, jūsu Radītājs, vēlas, lai jūs kļūstat par Mīlas Meistariem un Brīnumdariem, kas rada brīnumus no tīras mīlestības, aužot brīnumskaistu, mīlestības pilnu dzīves gobelēnu.
Mēs aicinām jūs tagad sajust savu ķermeni ar nodomu padarīt to arvien maigāku. Raupjums rodas no ievainojuma. Tad ļaujiet maigumam kliedēt jebkuru raupjumu un ziniet, ka raupjums nevar uzvarēt maigumu – maigums vienmēr ir tas, kurš uzvar raupjumu. Kā oļi upes dibenā – ūdens nogludina jebkuras šķautnes, padarot oļus gludus un maigus, kad tiem pieskaramies; un ar laiku ūdens pārvērš oļus maigās smiltīs. Kļūstiet arvien maigāki un maigāki... Sajūtiet manu mīlestību, jo es esmu dieviete Freja. Sajūtiet manu mīlestību... sajūtiet manu mīlestību... sajūtiet manu mīlestību... Kļūstiet arvien maigāki... Maigumā mīt jūsu sapņi... visi jūsu sapņi... Mans maigums kliedēs jūsu raupjumu. Piesauciet mani, kad vien to vēlaties... Sievišķības būtība ir maigums un maigumam ir brīvi un droši jāplūst caur vīrišķo struktūru.
Šajā telpā šovakar ir droši būt maigiem... maigiem kā lietuslāsēm... maigiem kā ziedlapiņām, maigiem kā vasaras vēsmai... maigiem kā okeānam tropos... siltiem un maigiem... Tāda ir mīlestība – silta un maiga. Tā ir risinājums jebkurai jūsu problēmai. Vienkārši ļaujiet plūst siltumam un mīlestībai.
Šim maigumam jāierāda īpaša vieta – par maigumu un mīlestību ir jārūpējas. Par manu mīlestību ir jārūpējas vīrišķībai. Tāpēc pagājušo reizi mēs jūs iepazīstinājām ar Toru, jo bez viņa es neesmu nekas. Bez viņa es esmu kā straume bez krastiem, kurai trūkst vadības. Tādēļ ļaujiet tagad savā ķermenī ienākt Tora enerģijai. Mēs jūtam, ka jūs baidāties no šī maiguma, tādēļ ļaujiet Tora enerģijai ieplūst savā ķermenī un ļaujiet Toram būt par jūsu vīrišķās enerģijas plūsmu un es, Freja, būšu jūsu sievišķās enerģijas plūsma. Ļaujiet, lai jūsu ķermenī notiek tas, kam jānotiek. Mēs uz brīdi apklusīsim, lai jūs varat izbaudīt savas sajūtas... Jo mēs visi atgriežamies pie jums, ne tikai Tors un es, bet viss Dievu Panteons. Mēs atgriežamies, lai mācītu jums kļūt par maģiskām, absolūti brīvām un dzīvām būtnēm – kā vējam un viļņiem... brīviem un plūstošiem.
Mani mīļie, mēs ievedam jūs citā pasaulē – jūsu sapņu pasaulē jeb tādā pasaulē, kuras realitāte pārspēj jūsu pārdrošākos sapņus. Taču atcerieties, ka esmu sievišķa būtne un man vienmēr blakus būs nepieciešams vīrišķais aspekts. Es viņu gribēšu un man viņu vajadzēs un tāpat tas būs ar viņu, jo arī vīrietim vajadzēs mani. Es padarīšu viņa dzīvi interesantu un jēgpilnu. Es mēdzu būt arī nerātna un man vienmēr padomā dažādi stiķi, lai viņa interese ne mirkli nezustu. Mēs piederam viens otram, mēs kopā radām Gara deju kā visdziļāko mīlas mistēriju. Esmu kā mīlas attiecību un mistērijas labirints, kuram pastāvīgi nepieciešama vīrišķā enerģija, lai to atklātu. Tāda ir mana būtība – esmu nezināmais un vēlos kļūt zināma. Un būs brīži, kad es rotaļāšos, ķircināšu un manipulēšu ar vīrieti, lai jau nākošajā mirklī mīlētu un lolotu viņu. Es katrreiz būšu savādāka un nekad nebūšu tāda kā iepriekš, jo esmu mīlas attiecību un mistērijas labirints, kas gaida, lai to atklātu.
Palieciet sveiki, lai Dievs jūs svētī.  Esmu skaistā Freja, Mīlestības dieviete, kas atdusas varenā Tora rokās. Paldies jums un uz redzēšanos. Es atvados, bet ne uz ilgu laiku. Mēs drīz atgriezīsimies, lai paliktu. Paldies jums visiem.”
Mani mīļie, tā bija Freja un varenais Tors. Jūs mācaties patiesību par savu esību un jūs vēlreiz tikāt svētīti ar patiesību.
Palieciet sveiki, lai Dievs jūs svētī. Kryon no jums atvadās. Paldies visiem.
Copyright © David Brown.
All rights reserved.