svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Ar kādām būtnēm mēs sastopamies miega laikā?



Sanita jautā: Vēlos pajautāt par sapņiem. Vienmēr esmu naktīs redzējusi sapņus, taču tie nebija bieži. Līdz šim sapņi bija kaut kādu situāciju priekšvēstneši, kurus jau pa šiem gadiem biju iemācījusies atšifrēt. Taču tagad sapņus redzu katru nakti (piefiksēju, ka sapņu cikls izmainījās pēc 21.12.12) un tie daudz savādāki nekā iepriekšējie. Sapņos satieku dažādas savādas būtnes, it kā tās nāktu no citām pasaulēm. Gadās, ka naktī redzu pat 5 dažādus sapņu sižetus. Vēlos noskaidrot – kas īsti ir sapņi, ko tie nozīmē, vai ar to palīdzību kāds/a grib nodot kādu ziņu jebšu man ir dots kāds uzdevums, kas jāatrisina? Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. gribu piebilst, ka TV neskatos, fantastikas grāmatas nelasu, lai dienas laikā gūtie iespaidi atreferētos naktī.

Elvita Rudzāte atbild: Miega laikā (1-3 stundas, katram individuāli) mūsu Gars atdalās no mūsu fiziskā ķermeņa. Tad mūsu Gars dodas uz smalkajiem plāniem. Vispirms uz Astrālo plānu, kur tiekas ar astrālām būtnēm, kuras savas nepareizās rīcības dēļ uz Zemes, vairs nevar iemiesoties uz Zemes un netiek arī uz augstākiem plāniem. Viņas ir iestrēgušas Astrālajā plānā. Lielāko daļu sapņus, kurus mēs atceramies, kad pamostamies, Gars redz Astrālajā plānā. Astrālajā plānā tiek sniegta gan patiesa, gan maldinoša informācija, jo Astrālā plāna būtnes ir tās, kas mēģina uzņemt kontaktu ar cilvēkiem, kuri dzīvo uz Zemes un var sākt ar tiem manipulēt. Astrālā plāna būtnes uzņem kontaktus ar cilvēku gan miegā, gan nomoda stāvoklī.
Daudz tā saucamie dziednieki,  skolotāji, garīgi atvērti cilvēki, psihiski slimi cilvēki ir nonākuši astrālo būtņu tīklos. Viņi dzird to balsis vai citādā veidā saņem informāciju. Astrālās būtnes ir ļoti viltīgas. Lai iegūtu cilvēka ticību, ka cilvēks saņem informāciju no smalkās pasaules augstākajiem plāniem, viņas sākumā dod patiesu informāciju. Tiklīdz cilvēks astrālai būtnei ir noticējis un tic savām sazināšanās spējām ar augstākajiem plāniem (enģeļiem u.c.), tad astrālā būtne/es sāk ar šo cilvēku manipulēt.

Kāds ir astrālo būtņu mērķis? Panākt, lai uz Zemes turpina attīstīties materiālisma idejas, lai cilvēkos būtu bailes no dzīves un atkarība no kāda, piemēram, sava skolotāja (vēlme, lai skolotājs vada cilvēka dzīvi, kas ir brīvprātīga piekrišana, ka ar tevi manipulē)Ja cilvēks ir nonācis astrālās būtnes/ņu tīklos, tad viņu nelaiž vaļā un, lai viņš no šī tīkla atbrīvotos, viņam ir ļoti jāstrādā ar sevi, jāatbrīvojas no savām sliktajām īpašībām (īpaši no sava ego), paradumiem un vēlmēm, bet rets cilvēks to vēlas izdarīt, jo viņam materiāli ir ļoti izdevīgi dzīvot astrālās būtnes vadībā – viņš, saņemot informāciju no astrālās būtnes, ļoti veikli manipulē ar cilvēkiem, kuri griežas pie viņa pēc palīdzības un par to pelna labu naudu. Es zinu, ka Latvijā ir vairāki tā saucamie dziednieki un  skolotāji, kuri ir nokļuvuši astrālo būtņu tīklos un daži no viņiem pašlaik ir guvuši uzticamību arī sabiedrībā. Viņi pelna naudu, stāstot cilvēkiem informāciju (gan par iepriekšējām dzīvēm, gan kāds uzdrošinās kaut ko teikt par nākotni), kuru guvuši no augstākiem plāniem. Tas nu ir cilvēku ziņā, cik ilgi viņi ar savu enerģiju un naudu atbalstīs šos viltus dziedniekus un skolotājus.

Kā, lai cilvēks atšķir, kurš ir īsts dziednieks un kurš ir viltus dziednieks un tieši tāpat attiecībā par skolotājiem, jo visi runā vienādi? Netieši par dziednieka īstumu var spriest pēc diviem faktoriem. Īsts dziednieks ārstē nevis jūsu ķermeni, bet ārstē jūsu dvēseli. Tas ir, viņš palīdz jums noskaidrot cēloņus, kas radījuši jūsu slimību. Viņš jums pateiks tos jūsu trūkumus, kas reāli bija par cēloni jūsu slimībai, pateiks, kā, strādājot ar sevi, jūs pats varat sev palīdzēt un izvairīsies stāstīt par iepriekšējām dzīvēm. Un otrs, tā kā dziedināšanas spējas ir Dieva dāvana, tad īsts dziednieks nekad neņems no jums naudu par izdziedināšanu. Viņš par velti no Dieva ir saņēmis savas spējas un par velti arī atdod. Tomēr nekad neaizmirstiet, ka jums ir pienākums tādā vai citādā veidā atlīdzināt par saņemto izdziedināšanu. Un vienmēr atcerieties, ka īstais dziednieks ir Dievs. Bet cilvēks tikai atdod sevi Augstāko Spēku rīcībā, lai īstenotu savu kalpošanu dzīvībai un atvieglotu cilvēku ciešanas. Tieši tāpat var atšķirt īstu Skolotāju no viltus skolotāja. Īsts Skolotājs nekad jums neprasīs naudu par palīdzības sniegšanu, jo viņš apzinās, ka viņa spējas viņš bez maksas ir saņēmis no Dieva. Skolotājs, kurš „taisa biznesu uz citu ciešanām” nav īsts Skolotājs – tas ir viltus skolotājs.

Vēl jāņem vērā, ka skolotājs, kurš stāsta par iepriekšējām dzīvēm, to patiesībā nedrīkst darīt, jo tas attīsta cilvēkos ziņkārību uzzināt kaut ko par sevi, ko Dievs dabiskā veidā neļauj uzzināt. Saņemot informāciju, ka cilvēka problēmas ir saistītas ar iepriekšējām dzīvēm, cilvēkā pazūd vēlme kaut ko darīt lietas labā, lai mainītu situāciju uz labo pusi. Cilvēkam izveidojas nolemtības sajūta, kas ir pilnīgi nepareizi. Kad mēs piedzimstam, Dievs izdzēš no mūsu atmiņas informāciju par mūsu iepriekšējām dzīvēm tikai tāpēc, lai mūs saudzētu, lai mēs neapstātos savā attīstībā un, strādājot ar sevi – atbrīvojoties no savām sliktajām īpašībām, paradumiem un vēlmēm, izdzēstu savu slikto karmu, kura patiešām var būt saistīta ar iepriekšējām dzīvēm.

Atgriežoties pie jautājuma par mūsu sapņiem miegā, ja cilvēka Gars ir pietiekami augsti attīstīts un ikdienā strādā ar sevi, tad viņam tiek dota iespēja miega laikā tikt cauri Astrālajam plānam uz augstākiem plāniem. Tas nozīmē, ka Gars miegā tiekas ar Augstāk attīstītām būtnēm – Augstākajiem Spēkiem. Tas notiek tad, kad mēs esam dziļā miegā, kad grūti ir mūs uzmodināt. Augstākajos plānos mēs mācāmies – apgūstam dzīves gudrības. Savukārt garīgi augsti attīstīti zinātnieki saņem informāciju par jaunajiem zinātniskajiem atklājumiem, kurus Dievs ir gatavs nodot cilvēcei.
Kā, lai Sanita zina ar kādām būtnēm viņa sapnī kontaktējas? Es nevarēšu uz šo jautājumu atbildēt objektīvi, jo neko nezinu par Sanitu un viņas garīgo attīstību. Tāpēc nevaru izvērtēt vai viņa tiekas ar astrālajām būtnēm vai ar augstāk attīstītām būtnēm. Es tikai varu dalīties savā pieredzē, kad es esmu pavadījusi laiku Astrālajā plānā, tad pamostoties dažkārt esmu nervoza un neatpūtusies. Ja man miega laikā ir izdevies tikt augstākos plānos, tad es pamostoties izjūtu iekšēju mieru un laimes sajūtu. Es nekad neatceros, ko man Augstākie Spēki ir mācījuši tūlīt pēc pamošanās, bet dažādās dzīves situācijās no manis plūst tik viedi vārdi, ka pati brīnos no kurienes es viņus zinu.

Iesaku Sanitai turpināt strādāt ar sevi un garīgi attīstīties, un tad jau miega laikā saņemtās gudrības īstenosies arī dzīvē, bet viennozīmi Sanitai ir jāuzmanās no astrālo būtņu tīkliem, jo tieši tādus, garīgi atvērtus kā Sanita, astrālās būtnes medī savos tīklos.

http://domatajs.lv/ar-kadam-butnem-mes-sastopamies-miega-laika/