sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Cigun intensīvais seminārs


Džun Juaņ cigun 1. pakāpes seminārs

Esiet laipni aicināti uz Džun Juaņ cigun 1. pakāpes intensīvo semināru, kas notiks 
2013. gada 9. un 10. februārī plkst. 10.00-14.00, papildus 3  nodarbības otrdienās 18.00-21.00.
Rīgā, Tērbatas ielā 5 - 10, studijā "Smalkā pasaule" ( 5. stāvs)
Ekskluzīva apmācība mazā grupā, individuāla pieeja katram studentam!
txt_38904_middle
Mēs esam pieraduši cilvēku uztvert kā fiziskā ķermeņa veidolu, aizmirstot, ka īstenībā cilvēciska būtne ietver sevī arī smalkos enerģētiskos, tai skaitā torsionu laukus, kas var sniegties neierobežoti tālu Visumā.
Cilvēka fiziskā manifestācija ir tikai viena no viņa būtības izpausmēm, tomēr vidusmēra cilvēks pamatā visu savu dzīvi velta tieši savu fizisko jeb materiālo vajadzību apmierināšanai. Mēs zinām, ka, lai uzturētu savu veselību, ir regulāri jāmazgājas un, piemēram, jātīra zobi. Daudz laika mēs veltam nagu un matu kopšanai, dažādu ēdienu gatavošanai un baudīšanai, nemaz nerunājot par apģērba maiņu, izdabājot modes tendencēm.
Bet, vai daudzi no mums zina un prot savest kārtībā savas enerģētiskās struktūras, turēt nepiesārņotus savus enerģētiskos kanālus, apzināti attīrīties pēc nogurdinošas darbadienas, kas pavadīta dažādu destruktīvu enerģiju ielenkumā.
Kā atgūt savu patieso būtību, likt iemirdzēties savam varenajam enerģētiskajam potenciālam, saglabāt un vairot savu spēku un patiesību – to māca seno viedo garīgo meistaru prakses, kas ir aktuālas joprojām un it īpaši tagad, kad esam iegājuši Ūdensvīra zīmes laikmetā, kas nāk ar smalkāku enerģiju vibrāciju un nes sev līdzi citus dzīves uzdevumus.
Pasaule mainās! Mainās enerģijas, kas mūs ietver, mainās cilvēku sajūtas, domāšanas process, attieksme pret dzīvi.
Un Tu? Vai Tu esi gatavs mainīties? Vai Tu proti to darīt apzināti? Vai Tu zini kā smelties enerģiju no Visuma un no Zemes, kā to saglabāt un pārveidot, lai uzturētu savu veselību, attīstītu savu prātu, transformētu savu apziņu augstākos līmeņos?
To visu un daudz citas noderīgas prasmes un iemaņas Tu vari apgūt starptautiskajā Dzuņ Juaņ cigun skolā, kas balstās uz tūkstošgadīgām seno garīgo skolotāju izlolotām un pārbaudītām vērtībām.
Sāksim ar 1. pakāpes semināru, kur mācīsimies, kā sajust enerģiju jeb Ci, vadīt Ci pa ķermeņa enerģētiskajiem kanāliem, apgūsim dinamiskās un statiskās cigun prakses, elpošanas vingrinājumus, attīstīsim plaukstu jutību, aktivizēsim savu iekšējo enerģiju un dzīvības spēku, uzlabosim veselību, pilnveidosim ķermeni, enerģiju un garu.
Semināru vadīs Gundega Freimane
Džun Juaņ cigun skolas sertificēta instruktore
Maksa 60,-Ls (cenā iekļauts izdales materiāls un meditāciju muzika)
Sīkāka informācija http://www.ciguns.lv
Lūgums iepriekš pieteikties: tālr. 26525560
Pēc semināra kursa apguves tiek izsniegts skolas sertifikāts un ir iespēja turpināt cigun prakses iknedēļas grupas nodarbībās. Atkārtotam 1.pakāpes semināra apmeklējumam atlaide 50%.