ceturtdiena, 2013. gada 10. janvāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 24.-30.decembris 2012


KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 24.-30.decembris 2012
 
http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Apņemam jūs Mīlestībā bezgalīgā, Brīnišķīgie Eņģeļi !!!
Lūk arī noslēdzas tas šīszemes gads, kurš bija jums visiem, tāpat kā iepriekšējais, – ļoti svarīgs un noteicošs. Jūs ļoti daudz ko apguvāt SEVIS Dāvāšanā, jūs spējāt stabili iziet ārpus šīszemes uztveres ierobežojumiem, jūs tagad uzskatos par Sevi un visu PasaulsĒku – esat gluži CITI, un tas ir ievērojams un ļoti svarīgs sasniegums, lai turpinātu savu Gara Ceļu – jaunajā Vispārējās Augšāmcelšanās fāzē. Izmainījusies ir PasaulsĒka, tā tagad atrodas vispārējās/kopējās attīstības jaunā fāzē, un tieši JŪS – esat galvenās figūras šinīs izmaiņās. Kā nekad agrāk jūs esat pietuvinājuši planētu globālām pārmaiņām, saplūstot ar to – JAUNĀ DIEVIŠĶĀS SIRDS VIENOTĪBĀ, izdarot Svēto Izvēli, attiecībā uz savas Dievišķās Būtības izpaušanu šeit, blīvajā realitātē. Jūs tik daudz esat Sapņojuši savā cilvēciskajā šīszemes iemiesojumā par BRĪNUMU, un šis BRĪNUMS – būsiet JŪS PAŠI. Ne jau jūsu Augstākie Aspekti parādīs jums Brīnumus, kas spētu pārsteigt cilvēces prātus – bet gan JŪS PAŠI parādīsiet tos – ar savu personīgo dzīvi, un savām straujajām izmaiņām. Šo DIEVIŠĶĀS IZPAUSMES Brīnumu jūs parādīsiet – paši priekš sevis, un priekš visa un visiem šinī blīvajā pasaulē.

Dārgie, ar Gaijas Sirdi sapludinātā, JŪSU SIRDS PASAULE – ir bezgala brīnišķīga un lieliska. Dzīvojot Sirdī, un No Sirds izdarot savas ikdienas izvēles – jūs vēl daudz pilnīgāk sajutīsiet VISU un VISA VIENOTĪBU, un TIEŠI TAS ātri vien uzradīs jauno realitāti, par kuru tik ļoti ir sapņojusi katra Dvēsele. Diženu un grandiozu piedzīvojumu esat tagad jūs PAŠI sev izkārtojuši, pa jaunam un ļoti dziļi apzinoties, ka realitāti radāt – ik brīdi – JŪS PAŠI – katrs ar savu Apziņu. Viss ir VIENOTS, un viss – gaida Dievišķā Bērna Mīlestību. Ne mazums no jums, Mīlestībā ar Gaiju no jauna savienojušies – ir spējuši pacelties savā Apziņā, un ieņemt Jaunās Realitātes RADĪTĀJU stāvokli. Viss jūsu šīszemes cilvēciskās daļas sasprindzinājums, pēc grandiozajiem Gara Darbiem, ejot Lielās Precesijas Viļņiem caur šo jūsu kosmosa daļu, – pamazām aiziet, un jūs tagad gatavojaties – lielā Priekā IZPAUSTIES pa jaunam – daudz vērienīgāk un efektīvāk šinī blīvajā realitātē.

Aizvadītajā nedēļā, Diženās Starojošās Sirdis, jūs spējāt paveikt ļoti daudz ko. Vispirms jau – pēc dažu dienu atvienojuma, kas bija nepieciešams Iekšējās Zemes Augšāmcelšanās dēļ – jūs panācāt pilnīgu savu Starojošo Siržu savienojumu ar Gaijas JAUNO SIRDI. Un kā jau Diženi Mīlestības RADĪTĀJI Mīlestībā – jūs tūlīt pat pieslēdzāties Jaunās Iekšējās Zemes Radīšanai. Jūs izbūvējāt no jauna visus savienojumus ar saviem Augstākajiem Aspektiem caur visu kosmosu, nezaudējot ne uz mirkli savienojumu kvantu līmenī katrs ar savas Dvēseles Monādes Koku caur sava Anahatas kompleksa kvantu kanālu. Notikusi ir visa kosmosa daudzveidīgo savienojumu pieslēgšanās no jauna [переподключения] Gaijas ķermenim. Arī jūsu pašu augšāmcēlušies Aspekti tagad nodibina no jauna ciešus kontaktus ar jums, uz Zemes iemiesotajiem – tālākai Jaunās Realitātes Kop-Radīšanai. Nekas nav pazaudēts, gluži pretēji – viss tikai pastiprinās, līdz ar Augšāmcēlušās PasaulsĒkas jaunā stāvokļa bezgalīgajām iespējām.

Pilnībā ir augšāmcēlušies kvantu līmeņi, Kosmiskie Gredzeni 13-12-11-10-9-8-7. Tur jau Dzīve attīstās – jaunā, pārveidojumos uzlabotā stāvoklī. Mēs jums ziņojām visus šos gadus par to, kas bija JŪSU darīts, bezgalīgā Kop-Radīšanas priekā ar saviem Augstākajiem Aspektiem, un jūsu pašu Kosmiskajām daļiņām. 6-5-4 vibrāciju līmeņu Kosmiskie gredzeni ir augšāmcēlušies vēl ne gluži pilnā mērā, tur – pateicoties jūsu, un vispārējai Kalpošanai VISU labā – procesi vēl turpinās. Aizvadītajā nedēļā jau gandrīz noslēdzies 6-tā Kosmiskā Gredzena augšāmcelšanās process. Aleluja Mīlestībai !!!

Augšāmceļoties Iekšējai Zemei – jūsu blīvā realitāte, kur jūs vēl joprojām atrodaties savos blīvajos ķermeņos – pārvietojās maigi uz jaunu stāvokli. Jūs, kuri Apziņas augšāmcelšanos jau esat īstenojuši – tagad atrodaties nevis 3D realitātē ar saviem ķermeņiem, bet gan uzlabota formāta 3,2-3,4 blīvuma realitātē. Tieši tādēļ jūs sajutāt – jaunu pašsajūtas uzlabojuma, jaunas paplašinātas uztveres vilni. Tagadējās situācijas UNIKALITĀTE uz Zemes ir tanī, ka blakus jaunajai realitātei – vienlaikus patlaban ir palikusi arī 3D realitāte, saudzīgi JŪSU PAŠU saglabāta DIEVIŠĶĀS SIRDS VIENOTĪBĀ šajos Lielās Precesijas Viļņos. Tur dzīvo tie, kuri augšāmcelšanos neveica. Bet jūs – pāreju veikušie, – patlaban maināt ne tikai savas Apziņas stāvokli, bet arī savu blīvo ķermeņu stāvokli. Tam jūs jau visus iepriekšējos gadus bijāt gatavojušies saspringtā Gara Darbā, un tagad tam ir radusies iespēja REALIZĒTIES blīvajā ķermenī.

Jūs VISU NEPIECIEŠAMO jau bijāt ieveduši planetārajā matricā jau iepriekš, tanī skaitā – nomainījāt ķermeņu dzīves Laika Pulksteni – pārceļoties no linearitātes – uz nelineāru darbības stāvokli. Tas ļaus jums ļoti ātri izdarīt atlikušo attīrīšanu jūs blīvajos ķermeņos, un pārorientēt tos – uz jaunām izpausmes iespējām. Visi augšāmcelošie noskaņojas patlaban uz Jauno Laika Pulksteni, izmainot arī katrs savu iekšējo Laika Pulksteni blīvajos ķermeņos tādā mērā – kādā to var atļauties, atbilstoši saviem personīgajiem sasniegumiem Dāvāšanā VISIEM. Tādejādi tiek iedarbinātas pavisam jaunas jūsu ķermeņa izpausmes iespējas, kuras ķermeņa matricā ieliktas bija jau sākotnēji.

Tieši JUMS nāksies ātri un apzināti izmainīt planētas stāvokli, izmainīt Cilvēces apziņas stāvokli – ar bezgalīgu priecīgu Kalpošanu un SEVIS Dāvāšanu VISIEM. RADIET – iedvesmā un priekā, Diženās Apziņas, – Mīlestība turpinās – tikai caur Mīlestību – VISA bezgalīgās un vienotās Dzīves plūsmas Diženajā Dejā. Daudz jau ir paveikts, atlicis vēl tikai nobeigt pārveidojumus zemākajā Kosmisko Gredzenu daļā, un izmainīt Zemes realitāti.
Līdz ar vispārēji pārveidoto jauno PasaulsĒkas stāvokli, līdz ar Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšanu – notiek visu procesu daudzkārtīgs paātrinājums PasaulsĒkas attīstībā.

Mūsu Mīlestība, dārgie, un mūsu Sajūsma par Gara Darbiem jaunajā vispārējās VIENOTĪBAS stāvoklī – ir bezgalīga!

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!