sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Tur, kur Dvēsele sastopas ar ķermeni


Lorena Gorgo 2013.gada 17.janvārī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šnoriņa
 
Laimīgu Jauno Gadu! Tātad, mēs esam tikuši ne tikai līdz svētītajam, spēcīgajam, mežonīgi radošajam, alķīmiskajam un transformējošajam (13) 2013.gadam, bet arī līdz mūsu pasaules jaunajam (zelta) laikmetam. Un, lai gan šī fakta zināšana man/jums/mums visiem ir ar grūtībām aptverama, apsveikumi mums, neapšaubāmi, pienākas. Svinības pilnā mērā tā īsti vēl nav sākušās, mums vēl joprojām ir blīvi-ķermeniskās lietas, kuras ir jāintegrē, taču, ja jūs paraudzīsieties ļoti vērīgi, tad savā sirdī spēsiet sajust to, ka ballīte ir sākusies.
 
Kopš pēdējā vēstījuma, man ir sakrājies tik daudz tā, par ko varētu rakstīt. Un, lai gan tehniski tas bija pirms mēneša, sajūta ir tāda, ka tas nav bijis pirms mēneša, bet gan pirms veselas dzīves. Un priekš daudziem tas ir tieši tā. Pēc saplūšanas ar Dvēseli, kas notika laikā starp 2012.gada 12. un 21.decembri, mēs tagad burtiski dzīvojam jaunu dzīvi. Tā bija sakrāla atkalapvienošanās ikviena no mums iekšienē, par kuru es tiku minējusi iepriekš; tā bija Dievišķo Vīrišķā un Sievišķā Spēku laulība; tā bija vieta, kur gars sastopas ar matēriju, galva ar sirdi, Dvēsele ar ķermeni; vieta, kur notiek augšāmcelšanās.
 
Ko tagad?
 
Plejādieši saka, ka, lai gan mums tagad arī ir pastāvīga piekļuve šim paaugstinātajam esības stāvoklim, mums, protams, vēl joprojām ir jāgaida, kamēr mūsu daudz blīvākais ķermenis mūs panāk, kas nemaz nav tik pārsteidzoši. Un tas ir tieši tas, ar ko mēs nodarbojamies tagad, šajā pārejas periodā, kurš acīmredzot, turpināsies līdz marta saulgriežiem.
 
Tie no jums, kuri jau pietiekami ilgi iet pa šo ceļu, neapšaubāmi, ļoti labi orientējas šajā integrācijas procesā.
 
Iesākumā atnāk jaunas vibrācijas un svētlaime, ko pavada milzīga garīgā un mentālā ķermeņa paplašināšanās. Bet pēc tam seko emocionālā attīrīšanās (lasi: kritiens) un fiziskās mutācijas (lasi: sāpes), kas nepieciešamas, lai atbrīvotos no jebkurām uz bailēm balstītām programmām un atmiņām, kas glabājas mūsu zemākajos ķermeņos/ šūnās.
 
Turpinošamies emocionālās tīrīšanās un fiziskās mutācijas, kurām cauri daudzi no mums ir gājuši diezgan daudzu gadu laikā, īpaši tā, kas pastiprinājās 1999.gadā, lielākajai daļai no tiem, kuri lasa šo vēstījumu, beigsies 2013.gadā. Dažiem (īpaši Indigo, Zilajiem Stariem un Zvaigžņu Bērniem) šis transformācijas process ir izpaudies ilgstošā vientulības, bet dažos gadījumos arī izolācijas un pat fiziskas rīcībnespējas veidā, lai dotu iespēju Dievišķajam šablonam izpausties šūnu līmenī. Un tas nebija nekāds joks. Pastiprināta ārējās pasaules ietekme ir bijusi tik nospiedoša priekš šīm jūtīgajām dvēselēm, ka bieži vien vienīgā izeja ir bijusi daudzu gadu gaitā palikt sevis pašu izveidotajā drošajā vietā, mājās.
 
Šis process nav bijis nekas cits kā vien mocības priekš tiem, kuri tikuši notverti tajā, un neviens, izņemot tos, kuri iziet caur intensīvām pārmaiņām/fiziskām mutācijām, nespēs saprast un nesapratīs šo ceļojumu.
 
To sakot, Plejādiešu Padome apliecina mums, ka mēs jau sākam vērst mūsu pilnīgi iekšējo ceļojumu uz āru. Ka mēs patiešām esam „ieradušies”, pat, ja (pagaidām) mums tas tā nešķiet.
 
Šī nav tā „ierašanās”, kāda ir bijusi iepriekš/pagātnē, kad mēs gājām cauri attīrīšanās viļņiem un piezemējāmies uz jaunas dimensionālās zemes. Drīzāk – tā ir vibrācijās īstenota atgriešanās mājās, kuru noslēdz pilnīga (šūnu līmenī) nostiprināšanās šajā patiesībā. Līdz šim brīdim mēs lēnām apguvām katru vilni, kurš mūs apskaloja, dažkārt ļoti intensīvi un sāpīgi, taču man atgādina par nepieciešamību tagad atlaist šos „paradumus”, jo tas vairs neatbilst realitātei, un tagad viss virzās uz priekšu daudz ātrāk.
 
Sākot ar ziemas Saulstāvjiem, ikviens no mums „ieslēdzas” pilnīgi jaunā un unikālā veidā. Šis „ierašanās” punkts, protams, katram ir atšķirīgs, taču pastāv līdzība, pēc kuras mēs varam salīdzināt. Tā ir kopējā saikne ar to, kas ir patiess, sirds vienotības sajūta, beznosacījumu MĪLESTĪBAS īstenošana un aktualizācija.
 
Neredzamie arī norāda, ka daudzi no tiem, kuri lasa šo, patiesi meklē savu nākamo soli šajā ceļojumā, jūtot aicinājumu virzīties uz priekšu/īstenot pārmaiņas, taču jums nav ne jausmas par to, ko tas nozīmē un kādā veidā [to darīt]. Viņi pilnīgi skaidri lika man saprast, ka šobrīd tam nav laika, ka nenoteiktība, kas mūs ieskauj tagad, – ir tā skaidrība, kas nepieciešama, lai pa-īstam godātu klusumu un mieru.
 
Putekļi nostāsies un mākoņi izklīdīs mums tuvojoties Saulgriežiem, taču pagaidām šo sakrālo pāreju vislabāk ir izmantot, lai sajustu savu ceļu un ļautu sev labāk iekārtoties jaunajā „nišā”. Šis pārejas    ir ļoti būtisks un tas ir jāsagaida ar atplestām rokām, jo drīzumā mums nebūs nedz laika, nedz intereses par šādu pašanalīzi. Mūs lūdz novērtēt un lolot šos pēdējos ne-rīcības brīžus, glabājot mūsu jaundzimušā „Es” nevainību, un efektīvi izmantot šo laiku, lai uzturētu savu blīvumu. Pieņemt katru jaunā/jauninājuma brīdi tieši tagad, kad mēs atrodam jaunas sevis pašu daļas šajā pilnīgi jaunajā izplatījumā/telpā ar šo pilnīgi jauno perspektīvu.
 
Mums būs jāpieņem tik daudz, ka Neredzamie lūdz mūs tērēt mūsu laiku/enerģiju šī jaunā sasniegumu līmeņa pieņemšanai un palēnām un ar nodomu atvērt sevi tiem augstumiem, kuros šis MĪLESTĪBAS ceļojums mūs ievedīs. (tāpat ir vērts pieminēt, ka, ja šajā rekalibrēšanās laikā jums ir grūti uzturēt saikni ar Avotu, tad es dzirdu, ka šis atslēgtības periods drīz beigsies un jūsu bēdas norimsies).
 
*******************************************************************************
 
Kas tālāk?
 
Uzreiz pēc 21.decembra mēs saņēmām iespēju ieskatīties jaunajā pasaulē, kas mūs gaida, un tas bija brīnums.
 
Mēs esam iegājuši vienotībā un lejuplādējuši pirmos kosmiskās MĪLESTĪBAS viļņus. Pēc šī sākotnējā MĪLESTĪBAS sprādziena, ap mums pacēlās ļoti daudz cilvēcisku grūtību. Atšķirība ir tikai tajā, ka tagad mums ir noteikta izvēle un spēja turēties tālāk no tā visa.
 
Šie viļņi nāks viens pēc otra, apskalojot un atklājot aizvien jaunus atmošanās, atklāsmju slāņus, katru ar savu specifisko rezonansi un saskaņojumu. Pagaidām vēl ūdens ir duļķains, taču drīzumā kļūs dzidrs, un Padome [Plejādiešu Augstākā Padome] mums apliecina, ka tad, kad mēs ieiesim šajā paaugstinātajā cilvēciskās Dievišķības stāvoklī, atklāsmes kļūs par mūsu jauno normu.
 
Mēs, neapšaubāmi, vēl joprojām esam gaidīšanas zonā un vēl kādu brīdi uzkavēsimies tajā, kamēr notiek mūsu fiziskā pāreja. Tā kā mēs īstenojam pāreju [būdami] FIZISKAJOS ĶERMEŅOS, tad procesam ir vajadzīgs laiks. Taču pilnīga klātbūtnes iespēja un pagātnes un nākotnes neesamība padara pat šo gaidīšanas pārejas periodu daudz paciešamāku.
 
Taču visvairāk šajā laikā Plejādieši vēlas, lai mēs visi sevi atzītu par MĪLESTĪBAS emisāriem, par Dievišķības un priesterības kareivjiem – par šīs planētas un daudz zvaigžņu nāciju galaktiskajiem pilsoņiem.
 
Mēs esam pabeiguši ar dualitāti, soļojot vienā procesā ar saviem brāļiem šajā dievišķajā apskāvienā saņemt diplomus. Tagad, ar apliecībām rokās, mums ir vajadzīgs kāds laiks, lai rūpīgi apdomājoties, izlemtu, ko mēs iesāksim ar šo, tik sūri grūti nopelnīto godu. Pasaule mūs gaida un, atvadījušies no savas dzīves mācības un skolotājiem un pateicībā svētījot visas šīs neizturamās grūtības, mēs sākam just, ka jau esam tai [Pasaulei] gatavi.