trešdiena, 2013. gada 16. janvāris

Ilarions 13.-20.janvāris/2013


Viedas Meistars Ilarions
13.-20.janvāris/2013
 
Mīļie!
 

Pat ikdienā sākat pamanīt izmaiņas ne tikai savā ķermenī, bet arī apziņā. Pēdējā laikā kļuvis daudz vieglāk saglabāt paliekošu līdzsvaru pat tādos brīžos, kad notiek kas negaidīts un neparedzēts. Ja paliekat noskaņoti plūsmai dzīvot dzīvi fiziskā ķermenī un uz šīs planētas, tad tā plūst harmoniskā un sinhronā veidā un piepildīta ar zināmu vieglumu un cēlumu.
 
Daudzi cilvēki ik pa laikam savā ķermenī izjūt intensīvu karstumu, kas parādās īsi pēc tam, kad tas saņēmis augstāku enerģiju lejupielādes un aktivizācijas. Citi izjūt ko līdzīgu skābekļa trūkumam vai arī ir grūti ievilkt plaušās gaisu. Arī tas ir pārejošs simptoms un tas nozīmē, ka jūsu auras lauks atrodas augstāku frekvenču līmeņos. To var salīdzināt ar kāpšanu Everestā- kāpjot augstāk, gaiss kļūst retināts un ‘plānāks’. Te, kā skābekļa pilieni, lieliski palīdz dzīvās pārtikas tirgos iegādājami produkti, tāpat, pašsajūtas uzlabošanai, jums ievērojami palīdzētu apņēmīgas un enerģiskas elpošanas tehnikas.
 
Šajā laikā, mīļie, atkal atgādinu palikt iezemētiem Zemes kodolā. Tā augstās enerģijas daudz vieglāk spēj integrēties un ļaus jums katram apzinātāk iet savas dvēseles ceļu uz šīs planētas un ienesot un vairojot uz Zemes vairāk no sava augstākā aspektiem. Ja aizmirstat sevi iezemēt, tad varat zaudēt fokusu un vairs nespēt pabeigt iesāktos projektus. Jūs esat tilti starp debesīm un zemi tāpēc tā ir atbildība pret sevi- iezemēties; un tā jūs nodrošināt to, ka darbojieties sabalansētā enerģētiskajā Gaismas ķermenī.
 
Pēdējā laikā daudzi cilvēki atklāj sevī dārgumus, kas tajos snauduši eonu gadu ilgumā. Virspusē paceļas agrāk neapzināti talanti un šis process liek karam kļūt vērojošākam un atbalstīt to, kas ceļas no jūsu iekšienes. Tāpat jūsu auras laukā ienāk iepriekšējo un nākamo dzīvju talanti un prasmes, lai to visu atzītu, uzņemtu un attīstītu. Šis patiešām ir visaizraujošākais laiks visām dvēselēm, kuras atrodas fiziskajā ķermenī uz planētas Zeme!
 
Vērojiet savas domas, jums tagad ir spējas izdarīt izvēli- vai nu ieslīgt tajās, vai arī laist tās sev garām un prom. Katra doma nes sevī bezgalīgas variācijas par iznākumu, kas atkarīgs tikai no tā, kur virzāt savu uzmanību. Jūsu meistarības pilnveidošanās patlaban rit pilnā sparā un plaukumā un brīdī, kad apjaušat savu kopradīšanu ar Lielo Bezgalīgo, tad arī saprotat, ka esat atbildīgi par to ko radāt, jo tagad jūsu radītā īstenošanās- manifestēšanās notiks daudz ātrāk- ar iespējām redzēt, ka esat radītājs. Kad apradīsiet un ņemsiet vērā to to, ka manifestācijas parādās daudz ātrāk nekā agrāk, tad arī kļūs vieglāk. Visu to priekšā, kuri paveikuši darbu, ir vareni laiki, kas piepildīti ar iekšējām atklāsmēm.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante