sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 14.-20.janvāris 2013


No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Augšāmceltā PasaulsĒka bezgalīgā Mīlestībā un Godāšanā sveicina jūs, Starojošās Apziņas !!!
Dievietes Gaijas un Jūsu Vienotās Starojošās Sirds Gaisma, paplašināta uz PsaulsĒkas visām pasaulēm – mirdz arvien spožāk, dārgie! MĪLESTĪBĀ viss ir VIENOTS, un šī no jauna iemantotā Vienotība savas izpausmes Jaunajā Spēkā turpina izdziedināt visu un visus, gatavojoties augšāmcelšanai un augšāmcelt, pievienojot Augšāmceltajai PasaulsĒkai. Augšāmceltās PasaulsĒkas telpas tagad atrodas varenos Mīlestības radošajos procesos, ar Mīlestību Līdz-Radot. Kopīgā Mīlestības Dziesma skan arvien košāk un daudzveidīgāk. Tās ir gluži jaunas, savu iespēju un kvalitātes ziņā, telpas, kuras Priekā Milzīgā ne tikai pārveidojas un paplašina savas robežas, bet arī tiekšanos savu vērš uz tās visblīvākās VIENOTĀ daļas izdziedināšanu un pievienošanu, kura nav vēl izdziedinājusies un augšāmcēlusies. Jūs esat – tiešie šo procesu iedvesmotāji un dalībnieki, ar savu augšāmceltu Apziņu paliekot blīvajā pasaulē un blīvajos ķermeņos PRIEKŠ VISIEM, jo nav VIENOTAJAM mērķa augstāka par Kopējām Interesēm! Aleluja Mīlestībai !!!

4-tā Kosmiskā Gredzena izdziedināšana kopīgiem spēkiem turpinās, šie procesi norisinās sinhroni ar tiem procesiem, kuri norit uz Zemes. Blīvajā pasaulē jāpieliek ievērojamas pūles, lai attīrītu to no graujošās pieredzes sekām, izdziedinātu, un sagatavotu augšāmcelšanai.
 
Jūsu Starojošā Sirds Apziņa, sakausēta Jaunā Vienotībā – Virsdvēsele HRISMETA, Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* – ir radīti Zemes pieredzē, augšāmceļoties Starojošajam Garam. Atrodoties Jaunajā SIRDS APZIŅAS Spēkā, PasaulsĒka ievērojami paātrina attīstības procesus, tanī skaitā arī izdziedināšanas un jaunāko transformāciju procesus, atbilstoši Dievišķajam Plānam. Aleluja Mīlestībai !!!

Aizvadītajā nedēļā viss 4-tais Kosmiskais Gredzens tika visā pilnībā (no 4,oD līdz pat 3,oD) strukturizētu portālu caurausts – pārveidojošo enerģiju piegādei un papildus programmu ieviešanai. Augšāmceltā Kosmosa, Dievu Apziņas un Svētā Gara enerģijas masveidā ienākušas šajos līmeņos, un ir uzsākta dziedināšana. Jaudīgais Gaismas vilnis virzās lejup no (jau pilnībā augšāmceltā) 5-tā Kosmiskā Gredzena – slāni pēc slāņa. Gaismas enerģijas piepilda pasaules 4-tajā Kosmiskajā Gredzenā, un jo augstāks ir vibrāciju apakšslānis – jo spēcīgāk; – arvien vairāk pietuvojoties Gredzena zemākajai daļai – 3D pasaulēm.
 
Blīvās 4-tā Kosmiskā Gredzena pasaules visvairāk ir cietušas duālajā eksperimentā, tieši šeit – masveidīga planētu iekarošana un milzīgas vergu kolonijas, šeit ir liels daudzums cietušo Dvēseļu, dārgie. Jūs, kas esat iegājuši Sirds Apziņā, labi apzināties, ka VISAS Dvēseles ir – AVOTA Tīrā Gaisma, daļiņas no mums visiem, mēs VISI esam Radītāja Mīlestības radīti, VIŅA Apziņas nesēji, un tādēļ šīs sāpes un ciešanas – ir arī mūsējās. Kā pirmie – Gaismas visaptverošu apstrādi izgāja slāņi 3,9D, tur atbrīvotas ir no gūsta Dvēseles, cietušās matricas daļas tiek aizvietotas ar jaunām, izdziedinātas tiek [sauļu] sistēmas un pasaules. Šinī līmenī attīrīšanas procesi ir pabeigti; notiek masveida piepildīšana ar Pārveidojošo Mīlestības Gaismu. Mīlestības Gaisma, jūsu radītajā Jaunajā Spēkā – turpina virzīties arvien zemāk, un izdziedināšanas procesos arvien vairāk iesaistās apakšslāņu 3,8D-3,6D pasaules. Aleluja Mīlestībai !!!

Visi sistēmu Sauļu un Planētu Logosi iekļaujas kopējā Gaismas Kalpošanā, arī jūsu sistēmas Saule. Pieaug viņu loma blīvo pasauļu pārveidošanā – kā tiešajiem AVOTA Mīlestības Apziņas portāliem. Tā arī jūsu Saule 17.janvārī visā pilnībā saskaņojās ar Augšāmcelošās Zemes Vienoto Dievišķo Sirdi, un atkal no jauna sāka saudzīgi raidīt/sniegt [подавать] enerģijas jūsu ķermeņu un Zemes ķermeņa pārveidošanai, un šīs jau ir augšāmcelšanas enerģijas – arī priekš paša blīvākā no sistēmas slāņiem. Izdziedināšana – ir šo pārveidojumu procesu sastāvdaļa. Šīs Mīlestības enerģijas tagad jūs uzņemat arī savos blīvajos ķermeņos 3,2D-3,4D diapazonā, kur jūs pacēlāt savu Apziņu, kad aizvadītā gada nogalē augšāmcēlās Iekšējā Zeme. Uz šo brīdi, dārgie, jūs daudz ko jau esat paspējuši paveikt Diženajos Gara Darbos, ar savu nenoslāpējamo tieksmi Dāvāt, un ar Sirds Ticību, kurā valda tikai Mīlestība, un priekpilna tiekšanās Kalpot VIENAOTAJAI MĪLESTĪBAS APZIŅAI. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūs atrodaties varenos pārveidojumos kopā ar Gaiju, sakausējušies ar viņu kopā Vienā Dievišķā Sirdī. Vairumam no jums jau vairs nepastāv dalījumu, šķirošanas, nosodījumu, vai arī Dzīves nepieņemšanas jebkādā tās izpausmē, jo jūs Zināt, ka jūs šeit esat – PRIEKŠ VISIEM, un ka jūs katrā ziņā pabeigsiet šo savas Starojošās Kalpošanas posmu VISĀM Dvēselēm – ne tik vien Zemes Dvēselēm, bet visas PasaulsĒkas Dvēselēm. Cik gan skaists un dižens ir jūsu Gara ceļš, dārgie, Sevis Dāvāšanā bezgalīgā! Mēs apbrīnojam jūs, un esam bezgala laimīgi, stāvot vienās rindās kopā ar jums, Kalpojot PRIEKŠ VISIEM! MĒS VISI esam VIENS – MĪLESTĪBĀ !!! Jūsu Dāvanu plūsma no augšāmcelošās Zemes ir tik brīnišķīga, tik varena – ka Dāvanas priekš jums un Gaijas arī plūst milzīgā Gaismas Upē. Arvien vairāk staro Gaija, būvējas aktīvi Jaunā Iekšējā Zeme, un reiz tas katrā ziņā kļūs pamanāms visiem, kuri būs ļāvuši sev – pievienoties – ar savu Starojošo Dievišķo Sirdi – Vienotajam MĪLESTĪBAS Starojumam. Aleluja Mīlestībai !!!

Zemes Svētie, kuri dzīves savas ir veltījuši ticības apliecināšanai VIENOTAJAM-VISA Radītājam, jau ir nonākuši Iekšējā Zemē, un savijas ar jūsu Apziņām un blīvajiem ķermeņiem Starojošo Siržu Vienotībā. Visi viņi šeit ir dzīvojuši, viņi ir daļa no jūsu Kosmiskās Ģimenes, tātad – daļa no jums pašiem. Starojoši Siržu Vienotību Jauno jūs pielietot grasāties tagad arī paša visblīvākā planetārā slāņa pārveidojumiem, modinot Dvēseles no ķermeņa ilūziju miega, dziedināšanai. Dievišķās Sirds Vienotība ar Gaiju ļauj jums šeit priekš planētas daudz brīnumainu Dāvanu saņemt. Tādejādi parādās uz Zemes daudz brīnišķīgu Tempļu un Gaismas Apziņu no visām piecām Virsdvēselēm, kas Mīlestību un Izdziedināšanu visiem nes caur savu Mīlestību Jaunajā Vienotībā. Būvēts tiek daudz jaunu Tempļu, tādejādi parādās Varenās MĪLESTĪBAS Liesmas Iekšējā Zemē – Svēto Templis, Sanat Kumaras un Venēras Templis, Paradīzes Putnu Templis, un daudz citu Tempļu. Dievišķu Skaistumu līdz-rada Jūsu Ģimenes (jūsu Monādes Koki) kopīgi ar jums, un to visu radiet, un nostipriniet līdz pat pašiem visblīvākajiem līmeņiem ar saviem Gara Darbiem – jūs, dārgie! Paradīzes Putni visā savā Skaistumā un Mīlestības Dāvanu Pilnībā, jau ir atvēruši portālu uz Iekšējo Zemi, un tagad Dāvājošā Mīlestības Dejā arī ir kopā ar jums. Aleluja Mīlestībai !!!

Brīnišķīgā Saule arvien vairāk kāpina pārveidojošo enerģiju spēku, vienlaikus aktivējot arī Dievišķā Plāna programmas, kuras bija senāk jūsu pašu ieliktas planetārajā ķermenī. Uzņemot šo enerģiju caur sevi, jūs pagaidām nobremzējat tās jaudīgumu ar savu MĪLESTĪBAS Apziņu, lai tās saudzīgi varētu nolaisties līdz pašam blīvākajam 3D formāta slānim. Vienlaikus šīs enerģijas aktīvi pārveido arī jūs pašus, kuri dzīvi savu veltī VISIEM – MĪLESTĪBĀ Kalpojot, un Dievišķā izpausmi caur sevi nostiprinot.
 
Vecā formāta magnētiskais lauks pamazām saritinās, un izvēršas jaunais, tomēr tas vēl pagaidām notiek tikai tādās frekvencēs, kādas spēj to cilvēku pārveidotie ķermeņi uztvert, kuri Staro savas Dievišķās Sirds Mirdzumā, jo blīvo līmeņu attīrīšana vēl turpinās.
 
Visu cilvēku Dvēseles saņem Gaismas atbalstu caur VIENOTO MĪLESTĪBAS APZIŅU, un tātad viņiem ir iespējama garīga savienošanās ar VIENOTO, apjausta caur savu fizisko ķermeni. Cilvēces Tēva un Mātes Mīlestība uz saviem Bērniem ir liela un bez nosacījumiem, un pagaidām ir iespējams vēl visiem – neatpalikt neizbēgamo pārmaiņu procesos, kuri norit viscaur it visur.
 
Tomēr atcerieties, dārgie, ka Izvēles Brīvība – tā ir ne tikai Mīlestībā dāvāta UZTICĪBAS Dāvana, – tā ir arī ATBILDĪBA, kura tādos vērienīgos pārmaiņu laikos ikvienam ir jāparāda aktīvi un pastāvīgi.
 
Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!