sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

2013.gads – Jaunais Ceļojums sākas



 
Daniels Džeikobs 2012.gada 29.decembrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Nav pietiekami ar to, ka bija gana daudz cilvēku, kuri ir ticēja tam, ka 21.decembrī pienāks „pasaules gals”, bija arī tādi, kuri to vēlējās. Zigmunds Freids ir runājis par „zemapziņā esošu vēlmi pēc nāves”, kas esot klātesoša ikvienā no mums. Personīgi es tajā drīzāk redzu Vēlmi Transformēt Sevi. Lielākā daļa no mums zina, ka šie „kostīmi no ādas” ir tikai daļa no tā, kas mēs patiesībā esam, un mēs alkstam pēc kaut kā vairāk! Un, kāpēc gan ne?
 
Fakts, ka mēs, šķiet, „vēl joprojām atrodamies 3D”, nenozīmē, ka nav noticis nekas ievērojams. Kāds gudrais ir teicis: „Jo augstāk ceļas mūsu vibrācijas, tiecoties debesīs, jo zemāk ir jāatkāpjas mūsu dziļākajiem, jūtīgākajiem toņiem, lai tiktu saglabāts līdzsvars”.
 
Ikdienas dzīves šabloni ļoti centīsies, lai viss izskatītos pietiekami „normāli” (lai ko tas arī jums nenozīmētu), lai netiktu pamodināti tie, kuri vēl tā īsti nav gatavi pamosties. Spēles nosaukums tagad skan tā: „Visi, kam ir acis, lai redzētu un ausis, lai dzirdētu, - klausieties!!!” Un mēs klausīsimies! Vai jūs jebkad esiet redzējuši to burvju triku, kad cilvēks norauj galdautu no galda, neizkustinot neko no tā, kas uz tā atrodas? Tieši tas tagad notiek. Tikko kā jūs to redzējāt – un pēkšņi – tā vairs nav, bet tā vietā jūs redzat kaut ko pavisam citu.
 
Dzīve trīsdimensionalitātē – tā jebkurā gadījumā ir uztvere. Mēs nevaram radīt savu realitāti NO NEKĀ. Mēs to radām NO VISA, kas jau ir, bet pēc tam „apcērpam” mūsu uztveri ar ļoti sarežģītas un izsmalcinātas „filtru” sistēmas palīdzību, lai redzētu un sajustu tikai to, kas mums ir jāredz, lai darītu to, kā dēļ esam šurp nākuši.
 
Reālā problēma skan tā: „Vai cilvēks spēj tik ļoti mainīties, lai kļūtu par kaut ko citu un vienlaicīgi saglabātu veselo saprātu un kārtību šajā procesā?” Mēs nespējām to paveikt nedz Atlantīdā, nedz Lemūrijā. Tajos laikos, kad sākās Pārbīde, viss, kam mēs ticējām, sabruka.
 
Vai mēs varam to izdarīt šeit, tagad, šajā nozīmīgajā mūsu vēstures laikā? No Multiversa viedokļa raugoties, planēta Zeme – ir REALITĀTES ŠOVS Nr.1. DAUDZU DIMENSIJU acis un ausis ir pievērstas mums. Un kādu gan izrādi viņi ieraudzīs?
 
Fāžu Pārbīde
 
Viena no visievērojamākajām pēdējās dienās notiekošajām Transformācijām, bija gadījumi, kad indivīds uz mirkli pārslēdzās no Cilvēciskā uz Dievišķo skatupunktu. Kad šis redzējums beidzas un mēs atgriežamies pie mirstīgā domāšanas, lietas var šķist ļoti traumējošas. Daži raksturo savu atgriešanos cilvēciskajā formā kā „krišanu no Debesīm”. Ja jūs nesamērojat un nefokusējat savu enerģiju, tad varat iegūt „kosmisku mugurkaula traumu”.
 
Ikvienas apziņas dziļumos ir paslēpts „pārslēdzējs”, kas mums ļauj paplašināties un sarauties, pārvietojoties starp Cilvēcisko Perspektīvu un mūsu pilnībā Paplašināto „Es”. Es to dēvēju par „Fāžu Pārbīdi”. Jūs variet to salīdzināt ar fotoaparāta objektīva „Zoom” funkciju. Līdz šim lielākā daļa cilvēku bija spiesti iemigt vai „atslēgties” pirms pārlēkt uz Dievišķīgo skatupunktu. Atrodoties tur, tomēr jau ir samērā viegli noslīdēt atpakaļ fiziskajā.
 
Šī īpatnība ir uzskatāma par vienu no daudzo fizisko slimību komponentēm, kuras cilvēki šodien izjūt. Kad cilvēciskā apziņa pieņem lielu izaicinājumu un „trāpa paplašinātās apziņas mērķī”, tā rezultātā rodas transcendences sajūta, ko pavada spēcīga sapratne. Kad cilvēks kļūdās, noslīdot augstprātības un baiļu bedrē, enerģētiskā sistēma var atteikties darboties, radot cilvēkam depresijas, noguruma vai izmisuma sajūtu. Ja šāda „krišana” ir pamatīga, mentālās shēmas var pārdegt un atmiņas par paveikto uz laiku var tikt zaudētas. Šādā laikā jūs varat nospriest, ka šī pēkšņā garastāvokļa maiņa ir atnākusi no „nekurienes”. Taču patiesībā, tas bieži vien ir ļoti ambicioza apziņā izdarīta manevra rezultāts, kas paredzēts, lai mūs visus sagatavotu priekšā stāvošajām Transformācijām.
 
Masu apziņas sapņi
 
Man patīk domāt par dažādām izklaides masu informācijas līdzekļu formām, tādām, kā: grāmatas, televīzija, kino, mūzika, videospēles, kā par „Masu apziņas sapņiem”. Noteikti apdāvināti indivīdi dievišķās svētlaimes mokās ir spējīgi intuitīvi sajust, kādi simboli un tēli būs nepieciešami, lai piespiestu auditoriju ATCERĒTIES un ATKALAPVIENOTIES ar noteiktām patiesībām un iespējām, kas paslēptas mūsos. Piemēram, - burvība, izbrīns un godbijība. Šīs īpašības, parasti, ir apspiestas pastāvīgas atkārtošanās dēļ praktiskajā ikdienas dzīvē.
 
Tumšā teātra zālē vai siltā gultiņā atrodoties, cilvēki iegūst brīvību iepazīt savu augstumu virsotnes un savas iztēles visdziļākos dziļumus. Kad gaisma atkal tiek ieslēgta vai, kad no rīta uzaust saule, viņi smejas par savas reakcijas spēku un intensitāti. „Paldies Dievam! Tas ir tikai sapnis!”, „O, tas jau ir tikai kino!”. Tā tas notiek atkal un atkal, pasludinot REĀLAS BŪTĪBAS un VIETAS par „fantāzijām”, pat, ja viņu visdziļākās bailes grūž viņu nacionālo ekonomiku lejup no „finanšu klints”.
 
Tas fakts, ka fejas un drakoni neeksistē ķermeniskā veidolā, nepadara tos mazāk REĀLUS, nekā, teiksim zirgs, krēsls vai kaimiņu meitene. Un tomēr, pat šodien jūs varat dzirdēt, skeptiķus sakām: „Kamēr es to neieraudzīšu, nesaodīšu, nepieskaršos tam ar roku, - tas neeksistē” Vai patiešām? Vai tad šis nav tas pats kritērijs, kuru izmanto miljoniem cilvēku visā pasaulē, kad izvēlas – vai viņiem ticēt vai neticēt Dievam?
 
Viss ir REĀLI, lai kur tas arī izpaustos. Stingri pieņemiet to, ka jūsu iekšējā pasaule sāks mainīties ļoti strauji. Bildes uz sienām, skulptūras, kinofilmu un grāmatu personāži, visi šie elementi ir pilnīgi reāli. Pasaule, kurā tie mīt, vienkārši vibrē ar ātrumu, kas acīmredzot atrodas ārpus cilvēciskās sapratnes robežām. Rakstnieki un mākslinieki nevis vienkārši izveido tos. Viņi tos ATCERAS fiziskajā pasaulē no citiem realitātes līmeņiem. Protams, saņemot tam atļauju.
 
Viss ir reāli, taču ne visam šoreiz IR SAISTĪBA ar mūsu ceļojumu. Turieties pie tā ciešāk un jebkurš neprāts, kas, šķiet, ir iemājojis jūsu galvā; jebkuri dēmoni, kas jūs vajā un neļauj mierīgi gulēt, ātri vien noklusīs. JŪS – esat Radītāji. JŪS – izvēlaties. Es tagad nerunāju par Ego, par Zemes Novērotāju. Es runāju par jūsu Atkalapvienoto, Atmodināto „Es”, par šo Cilvēku-Tiltu jūsos, kurš vada visus ikdienišķos apstākļus un tos organizē. Mēs vēl parunāsim par šo personību vēlāk.
 
Lai sasniegtu Dievišķo skatupunktu, cilvēkam ir jāaizmirst noteiktas robežas, kas atdala viņa uztveres lauku. Iesākumā noteikta „izlaušanās” notiek emocionālu vai fizisku traumu rezultātā. Daži to pat atkārto ar kaut kādu preparātu palīdzību. Taču esiet piesardzīgi. Atbildības par jūsu „ceļojuma” spēku pārlikšana uz kaut kādiem preparātiem, guru, meditatīvo praksi vai garīgo sistēmu, var liegt jums būtisku izpratni. Bet kāda izpratne šeit var būt?
 
Tas viss esiet JŪS. Jūs to darāt, jūs to formējat, radot sev savas pasaules tēlus. Jūs to darāt ar savas uzmanības koncentrēšanas vai tās neesamības starpniecību.
 
Nākotnē mūsu Masveida Maiņas Valūta būs nevis nauda, bet gan Apzinātības Fokuss. Viss, kam tiek pievērsts jūsu skatiens, un viss, ko apskauj jūsu sirds un prāts, pieaug un vairojas. Tas jau notiek tagad, bet planētas vibrāciju pieaugums palielinās šo spēku vairākkārtīgi.
 
Tas ir saistīts ne tikai ar to, ko mēs DOMĀJAM. Tā ir Vecā Metafiziskā Gvarde. Jūs variet atkārtot savas mantras, burties un izteikt afirmācijas līdz pat „otrajai atnākšanai”. 2013.gadā un turpmāk būs svarīgs tikai tas, kam jūs PATIESI TICAT. Kas patiesībā jūs vada – no iekšpuse un ārpuses? Tieši šeit atrodas dārgums, kas spēj pārcelt kalnus; kas spēj radīt un sagraut nācijas. Un tikai no katra no mums ir atkarīgs tas, vai mēs ieskatāmies iekšā un atrodam to.
 
Ģēnijs – tas ir Džins mūsos (GENIUS=THE GENIE IN US)
 
Nav aizraujošāka un tādējādi iespaidīgāka skata par cilvēku absolūtas koncentrēšanās stāvoklī. Viņu neuztrauc, kā viņš izskatās, jo viņš ir pilnībā atslābinājies un izbauda mirkli. Šādam cilvēkam visa pasaule, šķiet, pārstāj eksistēt un paliek tikai uzdevums, kuram viņš ir koncentrējies.
 
Tāda intereses un apzinātības tīrība vainago sevi ar goda un spēka kroni, neatkarīgi no tā, kas notiek iekšā. Šādi brīži – ir fotogrāfa sapnis, tās ir dabiska ģēnija izpausmes, kas virza mākslinieka otu un rakstnieka spalvu.
 
Šāda pirmatnēja skaidrība pastāv ap mums katru dienu. Kamēr daudzi steidz pabeigt savu sasniegto mērķu un ikdienas uzdevumu sarakstu, pasaule jums visapkārt atveras tik pārsteidzošā diženumā, ka cilvēki ar grūtībām spēj sevi noturēt, ja, beigu galā ,to pamana. Es domāju, ka ģēnija galvenā būtība ir spēja pamanīt to, ko citi palaiž garām.
 
Pastāv atšķirība starp „personīgu ģēniju” un „publisku ģēniju”. Būt pirmajam – tā ir svētība, kādu var iegūt ikviens, kurš pacentīsies to sasniegt. Pēdējais, savukārt, nāk un iet pēc sabiedrības iegribas. Patiesību sakot, „publiskajam ģēnijam” vairāk ir sakars ar acumirklīgu sabiedrības vajadzību pēc varoņa, nekā ar cildenu cilvēku.
 
Daudzi cilvēki nepiekrīt, kad es izmantoju terminu „ģēnijs”, īpaši, kad es to attiecinu uz viņiem. „Kas? Es – Ģēnijs? Nekādā gadījumā!” Taču es esmu pārliecināts, ka katrā cilvēkā ir apslēpts Mags un Brīnumdaris, kurš gaida piemērotu gadījumu, lai iznāktu priekšplānā. Es šo aspektu iztēlojos, kā „Džinu mūsos”. Viss, kas mums ir jādara – tas ir – paust vēlēšanos paberzēt lampu. Un viņš parādīsies. Taču, kā mums to izdarīt?
 
Es jūtu, ka viens no galvenajiem traucēkļiem šeit ir mūsu tiekšanās meklēt apliecinājumu un atļauju ārējā pasaulē tā vietā, lai paļautos uz sevis pašu jūtām un ķermeniskajām sajūtām. Daudzi baidās tiks „apburti” no kaut kā vai no kāda puses. Mēs arī baidāmies no satraukuma, ja tas šķiet neatbilstošs pieņemtajām „normām”.
 
Kādreiz cilvēki ķēra un dedzināja „raganas”. Šīs sievietes (parasti dziednieces un šamanes) darīja neparastas lietas, kuras sabiedrība nesaprata. Ir tāda veca paruna: „Jūs vienmēr varat atpazīt pirmatklājējus pēc bultām viņu mugurās”. Ģēnija pieredze var būt skarba pieredze, taču tā ir vistuvāk debesīm.
Tas, kas mums šodien ir vajadzīgs, - ir izbeigt meklēt raganas ugunskuriem, bet sākt pievērst uzmanību tam, ko ikviens no mums iemet ugunī.
 
Trīsdimensionālā pasaule mums var daudz ko piedāvāt. Tā ir sava veida laboratorija, kas ļauj pieskarties lietām tuvu un personīgi, neiedziļinoties, neiesaistoties tajās (līdz brīdim, kad mēs sāksim gribēt, lai tas notiek). Tie, kuri fizisko pasauli saprot BURTISKI, tērēs visu savu laiku tās izpētei, aprakstīšanai un atšifrēšanai. To, ko viņi redz, viņi arī saņem. Savukārt, tos, kuri pieļauj burtisko interpretāciju, taču uzdrošinās izpētīt arī to, kas atrodas AIZ šo interpretāciju ROBEŽĀM, sagaida patiesi brīnišķīgi piedzīvojumi.
 
Viens no maniem iemīļotākajiem „Masu apziņas sapņiem” – ir „Intervija ar Vampīru”, ko sarakstījusi Enna Raisa. Pievilkšanos, kuru ikviens no mums sajūt pret Nemirstīgajiem – tā vienkārši ir ēnu deja, kuru mēs dejojam ar mūsu „Es” mūžīgajiem aspektiem. Atcerieties to ainu, kad Luiss pirmoreiz atver savas vampīra acis?
„Nav vārdu, lai to aprakstītu. Jūs variet pajautāt to arī Debesīm”. Vai tad viņš nesaka tieši to?
 
Šķiet, ka statujas kustās, bet durvis atveras, lai arī tas nav tā. Spogulī, līdzās jūsu pašu sejai, parādās neparastas sejas. Figūras guļ vienkārši iekļāvušās ainavā vai pamirkšķina jums no vecu koku grubuļainajā mizā. Mežonīgas ballītes virpuļo un griežas uguns centrā, dejojot pusnakts sirdī.
 
Elementāļi, fejas, elfi, rūķi. Šīs leģendas ir izturējusi laika pārbaudi, pārejot no kultūras uz kultūru, no paaudzes uz paaudzi. Vai patiesi zem jūsu bērnu gultiņām nedzīvo briesmoņi? Vai esiet par to pārliecināti??? Bet varbūt tie nemaz nav briesmoņi? Varbūt tas ir kāds sen aizmirstais, kurš cenšas atrast ceļu mājup? Mazi bērni redz to visu, tāpēc, ka vēl nav paspējuši uzstādīt uztveres filtrus.
 
Tas viss, un vēl daudzas lietas bez šīm, eksistē tur priekš tiem, kuri uzdrīkstas, skatīties, just, TICĒT plašāk par tiem realitātes rāmjiem, kuros viņi ir ievietoti. Un mēs zinām, kad mēs kaut kur „esam iekļuvuši”, jo mūsu enerģētiskais ķermenis sāk mainīties. Pa muguru skrien skudriņas, rokas trīc un sāk svīst plaukstas un dziļi vēderā kaut kas sāk pulsēt. Tas ir mūsu laiks SEKOT ENERĢIJAI. Vai atceraties Trīs Baušļus? Sekojiet tai un paskatieties, kurp tā jūs aizvedīs.
 
Nav vērts vērsties pie ĀRĒJĀS PASAULES pēc apliecinājuma un atļaujas. Un nav vērts pilnībā noslēgties. Esiet TILTS. Tilts Cauri Mūžībai. Paraugieties uz to, kas atrodas jums tieši priekšā, bet pēc tam uz to, kas ir uzreiz aiz tā. Uz to vietu, kur tēls vēl pastāv, bet jau sāk izkliedēties. Aizvāciet no jūsu realitātes visas robežas un stūrus, atbrīvojot vietu, lai izstieptos un augtu. Vienmēr jautājiet sev: „Kas vēl šeit var būt? Ko vēl šis tēls, jūtas, smarža man nes?” Bet pēc tam – gaidiet.
 
Vai jūs ziniet, ka viss, kas cilvēkam ienāk prātā, patiesībā ir kaut kāda veida komunikācija no tālienes? Daži cilvēki patiešām ZINA, kad tas notiek. Citiem – tie ir vēstījumi no viņu zemapziņas. Nākotnē mēs parunāsim par telepātiju, teleempātiju, enerģētisko biolokāciju (tas ir vesels ceļojums – varat man ticēt!!!) un dažiem citiem fenomeniem, kas šajā pašā brīdī attīstās uz planētas Zeme.
 
Tostarp dažiem no mums var būt grūti aizmirst šī gada „Labos Paziņas” (atsauce uz tradicionālo Jaungada dziesmu ar Roberta Bērnsa vārdiem „Vecie labie laiki”). Vai daži no tiem [Vecajiem Paziņām] regulāri nāk prātā? Sveiciet tos ar mīlestību. Necentieties tos bloķēt. Īpaši tos, kuri jau ir pārgājuši. Kā reiz ir teicis mūsu dārgais tēvocis Volts Vitmens:
 
Nekam nekad nav dots izzust:
Nedz sākumam, nedz formai, nedz būtībai – nekam, kas ir pasaulē,
Nedz pūliņiem, nedz dzīvībai, nedz mums izpaustajiem priekšmetiem.
Neļauj sevi samulsināt nedz ar šķietamību, nedz mainīgiem debesu ķermeņiem.
Nav robežu laikam un telpai – bezgalīgi ir Dabas lauki.
Nogurušais, vecais, knapi siltais ķermenis – ogles bijuša ugunskura vietā, -
Un acis, kas zaudējušas gaismu, uzmirdz no jauna;
Saule, kas tagad ir apakšā, rietā, no rīta ceļas, bet drīz vien nonāks zenītā;
Sasalušajos zemes kukuržņos, mūžīgi nemanāms, ienāk pavasaris
Ar zāles un puķu likumu, ar vasaras augļiem un stiebriem.
 
Tiksimies 2013.gadā. Man ir tāda sajūta, ka tas būs ellīgs brauciens! Vecā Spēle ir beigusies, Jaunā Spēle ir sākusies. Un Debesis zina … mēs, Meta-Cilvēki, esam nekas … ja nespēlējam.