ceturtdiena, 2013. gada 10. janvāris

Retrīti



Mīļie draugi- ar sveicieniem šajā gadā!
 
Janvārī paredzētos retrītus pārceļu uz martu (datumus precizēšu). Gan tādēļ, ka janvāra enerģētika ir piemērotāka aktīvam ārējam darbam, pārmaiņas realizējot ''dabā'', gan arī tādēļ, ka Drustu centrā šos pāris mēnešus notiks apkures sistēmas remonts. Tā, kā mīļie retrīta dalībnieki, sazinieties ar mani, lai vienotos par nākamajiem datumiem.
 
 

17.01-seminārs Rīgā, Omnia.lv,
18.01 - Rīgā, Magonite.lv;
31.01- Tukumā, Labo Domu Studijā.
 
 Konferences ''Baltu Sakrālais Mantojums'' 16. un 17. februarī! Reģistrācija rit pilnā sparā!  
Ļoti daudz jaunumu Mistēriju nometnes sakarā 24.- 26.05, būs informācija janvāra beigās.
 
Visvairāk strādāju pašlaik ar konferenci un ceļojuma-retrīta uz Krimu plānošanu   Uzreiz pēc Mistērijām, no 27.05 - 6.06. Ļoti svarīgi man ir zināt tos, kas par 70% būtu gatavi braucēji. Tātad, tāpat kā braucot uz Armēniju, ir pieejamas 14 vietas. Meditācijas, Spēka vietas, lieliska kompānija, ''Pie Dieviņa Gari galdi'', utt garantēti :). Vairāk informācijas šeit: http://sirdscels.blogspot.com/2012/12/brauciens-uz-krimu.html  Pastāvīgi tiek pievienota informācija un katrs no jums ir aicināts pievienoties diskusijai par šo tēmu komentāros. Detalizēta programma būs 2 nedēļu laikā. Tad arī rezervēsim biļetes...
 
Tuvāko dienu laikā saņemsiet informāciju no mācību centra Omnia par aktuālajiem semināriem. Citu starpā, būs iespēja padziļināti klausīties konferencē izskanējušās tēmas. Jau 15.01- Juris Urtāns semināru cikla pirmajā nodarbībā dalīsies savās zināšanās par svētvietām, pilskalniem, baltu etnoģenēzi un daudz, daudz interesantām lietām. Kalendārs tiks tuvākajā laikā aktualizēts.
 
Atrast, noskatīties un dalīties ar konferences lekcijām variet šeit: http://baltumantojums.lv/?section=arhivs
Pasūtīt DVD formātā uz nākamo konfereci variet, atsūtot man pieteikumu.
Tehniskās izmaksas- vienai lekcijai 2,50, komplektam- 14,40 (9 lekcijasx1,80Ls).
 
Dāvana šai reizei, pateicībā Guntiņai, kas man to sūtīja, dalos tālāk: Mīlestības lūgšana
Lai svētīga šī pirmā gada nedēļa!
Lai sokas darbi un gaišums sirdīs!
Sirsnībā-
Inta
inta.bluma@gmail.com