trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Viela pārdomām jeb elastībai


Ļaujat vecajam aiziet, lai arī kādā veidā tas tīrās! 
Dace

Viela pārdomām jeb elastībai. 

Kas ir Vecais Laikmets? 

2012.gada 21.decembrī beigsies 5125 gadu garais Sarkanās Zemes Laikmets, kā arī 26000 gadu Lielais Cikls. Tie ir ārkārtēji astronomiski notikumi, jo visa Saules sistēma ieies Galaktikas ekvatora joslā. 

Katra planētas Zeme cilvēka dzīves uzdevums šajā laikmetā bija attīstīt sirds biķeri. 

Kā izpaužas sirds biķera attīstība: 

kā atbildība, 
individuālās apziņas evolūcija, 
domu un runas skaidrība, 
vērīgums, 
prāta modrība, 
uzmanība un cieņa pret apkārtējiem, 
harmonija starp vīrišķo un sievišķo enerģiju, 
tilts starp polaritātēm, 
enerģētiskais tilts starp Debesīm un Zemi, 
atbrīvošanās no pagātnes nastas, 
atbrīvošanās no negatīvām emocijām, vainas sajūtas un aizvainojuma, 
pašvērtības celšana, 
veselais saprāts un 
Sevis, savas Augstākās Būtības atcerēšanās. 
  

Franču domātājs Dekarts teica savu bēdīgi slaveno frāzi: „Domāju – tātad eksistēju”. Un cilvēce turpināja filozofēt un tajā pat laikā vēl dziļāk ieslīga materiālismā un patērētāja filozofijā. Patiesībā šīs ēras uzdevums bija iemācīties Mīlestību. Mīlestības vietā cilvēce mācījās karot un attīstīt tehnokrātiju, kas balstās uz patērētāja vajadzībām: vairāk, vairāk, vienmēr tikai vairāk... 

Tā laikmetu griežos mēs esam nonākuši nesagatavoti. Tā vietā, lai pārvērstu Zemi par Galaktisko Dārzu, mēs dzīvojam milzīgā lunaparkā. 

Kas ir Jaunais Laikmets? 

2013.gada 3.janvarī, pēc mūsu redzējuma, sāksies Jaunais Laikmets, kura nosaukums Maiju tradīcijās ir Baltais Suns. 

Tas nozīmē, ka arī mēs ar savu Zemeslodi ieiesim jaunas informācijas ietekmē, jaunās vibrācijās, jaunās frekvencēs. Tā būs cita enerģētiskā „barība”, kas daudziem, ļoti daudziem nebūs „pa zobam”. Mēs esam pakļauti bioritmiem, protam pielāgoties stundu, diennakts un gada ritmiem. Bet ko mēs zinām par Lielo Ciklu? Par Jaunā Laikmeta bioritmiem? Kā tiem pielāgoties? 

Pārmaiņas notiks gan Makrokosmā, gan Mikrokosmā. Un šie Pasaules pārvērtību procesi skars ikvienu, jo nekas vairs nebūs pa vecam. Un nedomā, ka šie procesi neskars Tevi, ka Tev izdosies palikt malā. Tā būs katra cilvēka individuālā Transformācija. 

Pārmaiņas cilvēkā: energoanatomijā, fizioloģijā un psiholoģijā. 

Patiesībā šīs pārmaiņas nenotiek vienā dienā – tās notiek pakāpeniski sākot jau no 1992.gada. 

Kādas pārmaiņas mēs varam novērot savā dzīvē? 

- ārsti nevar Tev uzstādīt diagnozi un tāpēc nezina, kā Tevi ārstēt; 

- medikamenti Tev nepalīdz vai ir mazefektīvi, izraisa nepatīkamas blakusparādības; 

- tautas līdzekļi nedod solīto rezultātu; 

- vingrošana Tevi nogurdina; 

- Tu joprojām ir lieks svars, neskatoties uz pareizu uzturu; 

- Tu esi vīlies jogā vai kādā citā „enerģētiskajā” metodē. 

  

Vai zini, kāpēc tas tā notiek? Tāpēc, ka tu jau esi mainījies, tikai vēl neesi iemācījies dzīvot savādāk. Un, kas ir vēl svarīgāk – Tu nezini, kur to visu var apgūt, iemācīties. 

Šeit vietā būtu atcerēties Raini, kurš teica: „Pastāvēs, kas pārvērtīsies”. Ja Tu iemācīsies „pārvērsties” - uzņemt un akumulēt JAUNO enerģiju, ja Tu iemācīsies sevi dziedināt pēc JAUNIEM principiem, apgūsi pilnvērtīga uztura JAUNOS pamatus, Tu dzīvosi veselīgu un laimīgu dzīvi. 

Kas Tevi sagaida Jaunajā Laikmetā? Kā Pasaules pārvērtības ietekmēs Tavu dzīvi? 

1992.-2012.gads – tas bija pārejas posms, kad cilvēkiem vajadzēja ļoti strauji pielāgoties jaunajiem apstākļiem. 

Tad, kad mainās Galaktiskās vibrācijas, jāmainās arī vibrāciju „uztvērējam” – jāmainās Tev. Visai cilvēcei un katram indivīdam jāuzskaņojas uz jauno „frekvenci”, iepriekš uzskaņojot uztveres instrumentu – cilvēka organismu un tā energostruktūras. 

Mēs redzam, ka arī dziednieku vecās metodes vairs „nestrādā”, jo ir mainījusies cilvēku energoanatomija. Mēs redzam arī to, ka čakru izvietojums vairs neatbilst vispārpieņemtajām normām. Arī meridiānu un bioloģiski aktīvo punktu izvietojums ir mainījies. Jau 90-to gadu sākumā Pēteris, kurš vairākus gadus bija praktizējis akupresūru, pamanīja šo neatbilstību. 

Mēs redzam, ka arī cilvēku „aura” vairs nav olveidīga, bet apaļa vai pat kubiska, cilvēku Astrālais energokanāls ir 1,5 metru plats, nevis šaura urdziņa gar mugurkaulu, ka raksta populārajā literatūrā. Attiecīgo grāmatu informācija balstās uz to cilvēku gaišredzību, kuri dzīvoja pirms vairākiem tūkstošiem gadu. Pārējie to pieņēma par aksiomu, bet neaizdomājās par to, ka laiki mainās, evolūcija turpinās, un cilvēks attīstās. 

  

  

Mēs, Pēteris un Ērika, savos atveseļošanās kursos atjaunojam veselību pavisam ne tā, kā to darījām līdz šim. Un mēs iesakām saviem skolniekiem aizmirst arī mūsu līdzšinējās metodes, jo daudzas no tām vairs nestrādā, nepalīdz. 

Ir novecojusi arī tāda sena tehnika, kas balstās uz Zemes spēka „pacelšanu” kā „kundalini”. Tās pielietošana mūsdienās ir pat bīstama. Cik daudz pacientu griežas pie ārstiem un dziedniekiem ar nezināmām diagnozēm, ar neārstējamām slimībām. Zinātniskie pētījumi liecina, ka daudzas no šīm slimībām pacientiem radušās pārdabiski spēcīgas „kundalini” enerģijas ietekmē. 

Joga, kas parādījās vēl pirms 5000 gadu, šodien jau ir izpildījusi savu uzdevumu - pacelt „kundalini” enerģiju pa mugurkaulu uz augšu. Mūsdienu cilvēkiem būtu jāpadomā, kā realizēt pretēju enerģijas plūsmu - „sazemējumu” – no Visuma uz Zemi. 

Ar katru gadu vispārpieņemtās ārstēšanas un dziedināšanas metodes arvien vairāk zaudē savu efektivitāti. Vajadzēs aizmirst daudzas parastās medicīniskās metodes, kā arī daudzas farmaceitiskās un homeopātiskās zāles, kas vairs nepalīdzēs. 

Tāpēc neprasi mums par preparātiem un uztura piedevām: vai tās ir labas vai sliktas, vai tie ir labi vai slikti homeopātiskie līdzekļi. Arī daudzas tautas medicīnas metodes un līdzekļi aiziet pagātnē. Lai gan mums nav morālu tiesību izjaukt medicīnas un farmācijas darboņu biznesu, bet mēs esam uzņēmušies atbildību par jums, saviem skolniekiem, un tāpēc mēs izskaidrosim lietu īsto būtību. 

Vēl 90-to gadu sākumā Pēteris teica, ka nākotnes medicīna būs vibrāciju medicīna. Šodien šī nākotne ir klāt, un medicīnai, lai tā palīdzētu cilvēkiem, jau būtu jābūt vibrāciju medicīnai, jo dzīvības pamatā taču ir enerģija, nevis zāles vai procedūras. Bet tā tas nav. Tāpēc vibrāciju atveseļošanās metodes, ko var pielietot bez kādām ierīcēm, Tu varēsi apgūt mūsu kursos. 

Bet kā ar fitoterapiju? Ar pirtīm? Dietām? Aromaterapiju? Vai tas viss joprojām uzlabos veselību? 

Mūsu atbilde ir viennozīmīga: „Šīs metodes jau sen ir novecojušas. Tāpēc neatskaties pagātnē, skaties nākotnē un meklē jaunu pieeju! 

Fitoterapija nepalīdzēs, ja zem tās ir domāta tikai ārstniecisko tēju lietošana. Mēs, gaišreģi, piemeklējam ārstnieciskos augus pēc to starojuma (pēc spektra). Mēs salīdzinām auga un iekšējā orgāna starojumu un meklējam atbilstību. Progresīvie zinātnieki nosaka augu starojumu fotosintēzes laikā. Mēs iepazīstināsim Tevi ar šo zinātnieku atklājumiem, un Tu saņemsi sarakstu ar augiem katram Tavam iekšējam orgānam, kā arī iemācīsies tos pareizi sagatavot un lietot. 

Izskatās, ka mēs vairs nekad nespēsim izvairīties no organismam kaitīgās pārtikas – mūsu pārtika ir pilna ar ķīmiju, tā satur modificētus produktus un gandrīz vairs nesatur vitamīnus un minerālus. Mēs piedāvāsim Tev jaunu zinātnisku risinājumu, kas paaugstinās Tavu imunitāti pret kaitīgām vielām. 

Bet, patiesībā mūsdienu cilvēkam būtu jāēd daudz, daudz mazāk kā pašreiz. Mēs paši pārliecinājāmies, ka ēdot enerģētiski uzstrāvotu pārtiku, mierīgi var iztikt ar mazumiņu, turklāt nezaudējot muskuļu masu un spēku. 

Lai atgūtu slaidumu, diētas un nogurdinoša vingrošana nepalīdzēs. Jaunākie pētījumi rāda, ka visdrošākais un dabiskais veids, kā pazaudēt liekos taukus ir miegs. Savos kursos mēs iemācīsim Tev īpašu miega tehniku, ar kuras palīdzību Tu zaudēsi 1,5kg mēnesī. 

Mēs iemācīsim Tevi uzstrāvot ūdeni, ņemot vērā Tavu enerģētisko potenciālu. Tavs enerģētiskais potenciāls ir aptuveni 12000 Bowie vienības. „Visstiprākais” ūdens, kas atrasts uz mūsu planētas atbilst tikai 7500 Bowie vienībām. Tas nozīmē to, ka katram izdzertajam ūdens malkam Tev jāpieliek sava enerģija, lai ūdens asimilētos Tavā ķermenī. Tāpēc tev jāiemācās strukturēt un uzstrāvot ūdeni ar pilnīgi jaunām metodēm. 

Mehānistiskā bioloģija uzskata, ka cilvēkam preparātu veidā ir jālieto kalcijs, dzelzs, jods, magnijs u.c. Taču visas šīs vielas tikai piesārņo Tavu organismu, un uzņemtais kalcijs nemaz nenonāk kaulos, dzelzs – asinīs, jods – vairogdziedzerī utt. Mēs piedāvāsim Tev mūsdienīgi-zinātnisku risinājumu, kas balstās uz kodolreakcijām Tavā ķermenī. Tu uzzināsi, ka, piemēram, kalcijs, kas ir Tavos kaulos, neveidojas no uzņemtajiem kalcija preparātiem, bet gan no hlorīdiem, ko satur jūras sāls. Dzelzi var uzņemt, tikai lietojot pārtikas produktus, kas satur kobaltu. Par šiem un daudziem citiem zinātnieku sasniegumiem tu dzirdēsi mūsu kursos. 

Tu dzirdēsi informāciju par Enerģētisko kosmetoloģiju – savas ādas stāvokļa uzlabošanu un ādas defektu likvidēšanu bez kosmētikas un procedūrām. 

Jaunā Laikmeta psiholoģija vairs nebalstīsies uz piedošanas metodēm. Mēs mācīsim Tevi atbrīvoties no iekšējā svarīguma un sevis žēlošanas. Tev jāsaprot, ka šodien katrs cilvēks var paveikt daudz vairāk kā agrāk, jo tagad mums tiek dota iespēja būt daudz brīvākiem savā izvēlē: izvēlē dzīvot, darboties, mainīt sevi un savu realitāti pēc saviem ieskatiem. Taču vispirms Tev jāiemācās nevis pareizi vēlēties un pozitīvi domāt, bet pārvaldīt sava Nodoma spēku. 

  

  

Kā mēs, Pēteris un Ērika, varam Tev palīdzēt? 

Ja tas, kā Tu dzīvoji līdz šim, Tev nepatīk, laiks pagriezt skatu citā virzienā. Mūsu misija ir palīdzēt cilvēkiem pārveidoties, pielāgoties jaunās enerģijas uztverei. Tāpēc mēs vairs nesaucam sevi par dziedniekiem, bet par dzīves treneriem, jo mūsu vadītie kursi nav tikai par veselību, tie ir par visu cilvēka dzīvi. 

Mēs zinām, kā sakārtot Tavu domāšanu, kā uzlabot Tavu veselību, sadziedēt Tavu Dvēseli, kā pievērsties Mīlestībai un kā būt harmonijā ar Visuma enerģijām. 

Mēs aicinām Tevi piedalīties mūsu jaunajā Atveseļošanas kursā, kas palīdzēs Tev ne tikai atgūt veselību, bet arī soli pa solim apgūt Jaunu DZĪVESVEIDU Jaunajā Laikmetā. 

Palūkojies uz mūsu fotogrāfijām! Ja mēs Tev liekamies tuvi un pazīstami, un Tu vari mums uzticēties - tad mums ir pa ceļam. 

Atveseļošanās kurss „Veselība Jaunajā Laikmetā” notiks Rīgas centrā, 10 nodarbības, vienu reizi nedēļā, maksa par visu kursu 65 lati. Izvēlies savu dienu (grupu) un piesakies no 2012.g.20.decembra par tālr 28866000 vai 26520819. (Vecbiedri var pieteikties ātrāk, ņemot vērā to, ka vietu skaits ir ierobežots; vecbiedriem ir priekšroka) 

Sestdienās 10.00-12.00 no 12.janvāra; vai 

Pirmdienās 18.30-20.30 no 14.janvāra; vai 

Otrdienās 18.00-20.00 no 15.janvāra. 

http://veselibastreneri.1s.lv/240-jauns-kurss-2013g-janvari/