ceturtdiena, 2013. gada 17. janvāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 6.-13.janvāris 2013



 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Augšāmceltā PasaulsĒka ar Mīlestību un godāšanu neizmērojamu sveicina jūs, Starojošie Eņģeļi !!!
Starojošā Gaijas Jaunā Sirds, sakausēta Vienotībā kopā ar augšāmcelošos Apziņu Sirdīm, turpina pastiprināt PasaulsĒkas KOPĪGĀS MĪLESTĪBAS Dziesmu. Brīnumains laiks pienācis tiem, kas Sirds Apziņā atrodas, neatdalot savu šīszemes likteni no VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS likteņa. PasaulsĒkas pārveidojumi, kā arī Jaunās Iekšējās Zemes celtniecība – turpinās, arvien paātrinoties. Neskaitāms daudzums Mīlestības Tempļu, milzīgā izpausmju daudzveidībā un Siržu Skaistumā tur rodas, caur kopējo MĪLESTĪBAS VIENOTĪBAS tīklu paplašinoties viscaur. Kas savā Sirds Apziņā – VIENOTĀ Skaistumu ir ieraudzījis, kas Sirds Patiesības ir pieņēmis, kas dievišķību visos un visā ir sajutis – tas tālu prom jau ir no spriedumiem, nosodījumiem, un šķirošanas. PĀR VISU – MĪLESTĪBA valda, vienmēr tas tā ir bijis, taču šī brīža burvība ir tanī priekš jums – ka jūs esat to visu saskatījuši arī blīvajā pasaulē, un tātad – jūs gatavi esat to izmainīt. Aleluja Mīlestībai !!!

Tagadējie pārveidojumi, Diženās Sirdis, Kop-Radīti Vienotībā Jaunā – ir ne mazāk diženi. Starojošs Gaijas Augšāmcelšanās portāls jau ir caur Sauli un neskaitāmām Augšāmceltās PasaulsĒkas pasaulēm uzcelts. Viss turpinās, bet nu jau Jaunā izpausmes Spēkā, un svarīgs ir tikai viens priekš visiem – MĪLESTĪBA, kas nebeidzamā straumē lejas viscaur, un JŪSU SIRDIS, kas ir šo pārveidojumu enerģiju vadītājas. Visa Augšāmceltā PasaulsĒka – ar Starojošajām Apziņām, Jaunajā izpausmes Spēkā kosmosos jau izlietajām – ir kopā ar jums, dārgie! Aleluja Mīlestībai !!!

Garīgā Visuma portāli, daudzo Erceņģeļu izbūvētie, pilnībā ir nostiprināti blīvuma līmeņos 3,2D-3,4D, kuros jūs tagad atrodaties pēc Iekšējās Zemes augšāmcelšanās, un Pasaules Galvaspilsētas parādīšanās. Caur sevi jūs tagad uzņemat un uzturat šajos līmeņos jaunās enerģijas Gaijas ķermeņa izdziedināšanai un jaunu realitāšu radīšanai. Jūs ne tikai uzturat tās Spēkā Diženā, bet uzreiz arī izmantojat – visdažādākajos izdziedināšanas procesos, Mīlestības Skaistuma Radīšanā caur Mīlestību – paplašinot Dāvanu straumi Gaijai vēl neredzētā Skaistumā un Gaismas Spēkā. Gaijas Augšāmcelšanās portālā iekļaujas arī daudz citu tiešo portālu ar Kvantu Dieviem un Augšāmcelto Kosmosu. Aizvadītajā nedēļā pilnībā augšāmcēlās arī 5-tais Kosmiskais Gredzens [5KGr], pievienojoties jaunajām savstarpējās sadarbības struktūrām, kuras tagad visur tiek izvērstas/ ieviestas pēc Augšāmcelšanās. Aleluja Mīlestībai !!!

Tiklīdz 5KGr augšāmcēlās – jūs, DIEVIŠĶĀS SIRDS VIENOTĪBĀ, ķērāties pie 4KGr izdziedināšanas. Blīvā pasaule ir pie jūsu dievišķajām kājām, dārgie, tā gaida izdziedināšanu un pievienošanos Augšāmceltajai PasaulsĒkai. Un jūs tagad jau – AVOTA MĪLESTĪBAS Varenajā Spēkā, kas virzīts caur VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI – esat uzsākuši darbu pie blīvajām matērijām. Līdz ar jums – arī daudz citu Brīnišķīgu Apziņu – dziedina un Kop-Rada jaunās realitātes 4-tajā Kosmiskajā Gredzenā. Tās ir jūsu augšāmcelto Monāžu Ģimenes, un vēl citas Gaismas Apziņas, tie ir Drakoni, blīvo matēriju radītāji un alķīmiķi – izskatīta tiek ikviena daļiņa daudzajās kosmiskajās pasaulēs. Jūs dziedināt arī Zemes ievainojumus, kuri sāpes nodara Gaijai. Jūs pakāpeniski un rūpīgi iedarbināt visas programmas un jaunās matricas, kuras iepriekš tika jūsu pašu iebūvētas slimajā planētas matricā, sagatavojot Gaijas Augšāmcelšanos visus šos gadus. Viss ir jau šeit, dārgie, viss izpaužas paātrināti arī blīvajā pasaulē, bet pagaidām vēl gandrīz nepamanāmi daudziem, taču Saredzami – ar Sirdi. Izmainot ar dziedināšanu un Kop-Radīšanu planētas ķermeni – jūs vienlaikus iedarbināt arī atjaunināšanas procesus savos ķermeņos, iedarbināt jaunas funkcijas un iespējas, kuras jums nepieciešamas darbā ar blīvo matēriju. Diženie Dievišķie Bērni, ir laiks jums savu Dievišķo Spēku izpaust RADOT ne tikai augstajās vibrācijās kā Diženai Apziņai, bet arī ŠINĪ BLĪVAJĀ PASAULĒ! Aleluja Mīlestībai !!!

Visus šos gadus, kad tika gatavota Gaijas Augšāmcelšanās Lielajā Precesijā – jūs uzturējāt savas VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS mīlestībā un maigumā – cilvēces esošo civilizāciju, nepieļaujot polu nomainīšanos un ķermeņu masveida bojāeju Dvēselēm. Jūs tikāt radījuši un radāt apstākļus, lai brīvas apzinātas izvēles rezultātā VISI varētu atgriezties pie savas Sirds Apziņas – visi, bez izņēmuma. Jūs darījāt un darāt visu, kas jūsu spēkos, taču nav iespējams Brīvās Izvēles apstākļos ar varu piespiest kādu pāriet uz pasaules Dievišķu Uztveri. Neskumstiet, dārgie, par šķietamajiem zaudējumiem, jo visi ir tieši tur un kopā ar tiem, kur viņi var atrasties, un kur ir atļāvuši sev BŪT. Viss un vienmēr ir Dievišķā Kārtībā, un nekad nekas netiek pazaudēts! Cilvēces noslāņošanās kļūst arvien manāmāka, un tas ir fakts, kurš ar Mīlestību un bez nosacījumiem jums ir jāpieņem arī ar savu šīszemes cilvēcisko Apziņu. Jebkura izvēle ir Svēta un Dievišķa! Aleluja Mīlestībai !!!

Cilvēcisko ķermeņu iedalīšanās grupās, atbilstoši savām izvēlēm un jaunajām realitātēm – ir neizbēgama, kad jūs sākat darboties ar blīvo matēriju. VIENOTĀ MĪLESTĪBAS APZIŅA nedala un nešķiro, taču Izvēles Brīvības Dievišķā Likuma apstākļos, kas ir gan gods, gan atbildība personīga – visi PAŠI izvēlas – KUR viņiem BŪT šo vērienīgo PasaulsĒkas pārmaiņu laikā, kas NEIZBĒGAMAS ir VISIEM. Cilvēces Tēvs un Māte vienmēr bezgalīgi ir Mīlējuši VISUS, un MĪL – izrādot rūpes par VISĀM Dvēselēm, kuras nolaidušās blīvajā pasaulē! Visi varianti ir sagatavoti ar Milzīgu Mīlestību un maigumu, un jūsu prātiem nav iemesla uztraukties, dārgie. Pieņemiet visu – ar Mīlestību un Pateicību, kas ļoti viegli ir izdarāms Sirds Apziņas stāvoklī! Aleluja Mīlestībai !!!

Atbilstoši VISA Radītāja Plānam – Saule tagad vienu pēc otra nomet nost savus aizsargapvalkus, kuri aizturēja augstivibrējošo AVOTA Mīlestības enerģiju nonākšanu blīvajā pasaulē. Šī enerģija sāk pārveidot arī blīvo pasauli.
Vieni ar šīm enerģijām saņem atbalstu pārveidojumiem ne vien Apziņā, bet arī blīvajos ķermeņos.
Otriem paveras iespēja pacelt Apziņu, attīroties no ilūzijām pieredzes gūšanas Spēlē, kuru visas Dvēseles iziet, atbilstoši savām izvēlēm.
Trešie izjutīs lielu nespēku, jo attīrīsies no dažādiem uztveres izkropļojumiem, un ar to saistītajām blīvā ķermeņa slimībām.
Svētīga ir izdziedināšanās, taču blīvajos līmeņos tā bez sāpēm nav iespējama. Bet jūs šeit palikāt, Starojošie Eņģeļi – lai šīs neizbēgamās izmaiņas padarītu pēc iespējas maigākas un saudzīgākas visiem! Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunais magnētiskais lauks turpina izvērsties, šis lauks satur sevī pašas jaunākās augstivibrējošās programmas pārveidojumiem blīvajā pasaulē un tās Apziņā. Joprojām tas tiek Vienotās Dievišķās Sirds izvērsts – maigi, un slāni pēc slāņa arvien zemāk nolaižoties visblīvākajā no pasaulēm. Šīs pārmaiņas skar ne tikai Zemi, bet arī visu 4-to Kosmisko Gredzenu, jo tas viss ir saistībā ar PasaulsĒkas attīstības Dievišķā Plāna realizāciju VIENOTĀ nākamajam ciklam. Aleluja Mīlestībai !!!

Tas laiks mums klāt, un brīves Gaisma
Jau spožāk ienāk pasaulē,
Lai blīvās važas mēs nokratītu,
Un Mīlestības laikmetam tuvotos!

Mans mīļais draugs, skan aicinājums –
Kā zvanu skaņa dunošā:
Tik Vienotībā Spēks mums rodams –
Mēs visi – Viens, Mēs – Mīlestība šeit!

Un modīsies, kas noliegt tiecās,
Mēs ticam – katram tas ir lemts!
Mēs kopā daudz ko piedzīvojām,
Un daudz kas tālāk gaida mūs!

Bez apstāšanās un bez šaubām –
Ir mirklis katrs Mīlestībā skaists!
Nāk lielu panākumu laikmets –
Tu tikai Sirdī tagad ieskaties!

Cik skanējums ir mirdzošs dziesmai,
Kad daudzbalsīgi izskan tā!
Un kas gan varētu būt skaistāks
Par Mīlestības Dziesmu Vienotu!
Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!