otrdiena, 2013. gada 29. janvāris

Omnia semināri šai nedēļai


Labdien! 

  

Šonedēļ mūsu kalendārā daudz interesantu nodarbību, ko piedāvājam apmeklēt!   

  

Otrdien, 29. janvārī 18:00- 21:00 

Dzimtas terapija pēc Helingera metodes. Vada Gunta Jēkobsone. 

Metodes pamatlicējs B.Helingers apgalvo: "Jebkuras uzvedības, pat tādas, kas šķiet pavisam dīvaina, iemesls ir mīlestība. Arī visu simptomu apslēptais virzītājspēks ir mīlestība. Svarīgi, atrast to punktu, kur ir koncentrēta visa cilvēka mīlestības enerģija, jo tieši šeit atrodas gan viņa ģimenes problēmas sakne, gan tās atrisinājuma atslēga". 

Strādājot kā psihologs-konsultants, bieži esmu saskārusies ar situāciju, ka klienta problēmu risinājums ir meklējams nevis viņa individuālajā pieredzē, bet gan dzimtas vēsturē. B. Helingera metode ļauj strādāt ar tādām problēmām kā pārmantotās jūtas, neapzinātās identifikācijas, destruktīvās zemapziņas programmas. Turklāt, kā tika minēts iepriekš, visa pamatā ir darbs ar mīlestību - tiek meklēta iespēja atjaunot pārrauto mīlestības plūsmu dzimtā. 

Piedāvātais nodarbību cikls sniegs iespēju dziļāk izzināt "savas saknes" - savu dzimtu, atklāt pārmantoto problēmu cēloņus un neapzinātos resursus. Nodarbības tiks balstītas uz individuālo un grupas praktisko darbu ar mērķi - personības izaugsme. 

Tiks aplūkoti arī daži teorētiskie jautājumi: 

1. Dzimta kā sistēma un tajā pastāvošie likumi.
2. Jūtu veidi (primārās, sekundārās un pārmantotās)
3. Neapzināto programmu veidi.
4. Dzīve kā mīlestības plūsma. 

  

Dalības maksa 5 lati, ar individuālu izvietojumu 15 lati. 

Iespējams pierakstīties arī uz individuālo konsultāciju. 

  

  

Trešdien, 30. janvārī 18:00 

"Ievads dievturībā: avots, saturs, būtība"  vada Gunta Saule 

  

Dievturība – tā ir latviešu tautā pastāvīgi uzturētā Dainu dievestība (reliģija) un latviešu tradīcijās saglabātais senu un vienlaikus pārlaicīgu garīgo un tikumisko vērtību kodols, ko nodibinoties Latvijas valstij, godprātīgi latviešu kultūras darbinieki pasludināja kā latviešu garīgo satversmi, nosaucot to par Dievturību. Būdama latviešu nacionālā dievestība, vienlaikus ir universāla – vispārcilvēciska un individuāla, jo vēršas pie katra cilvēka iekšējās apziņas, runā par patiesībām un vērtībām, kas ir kopīgas un vajadzīgas visiem garīgas attīstības cilvēkiem uz Zemes. Latviešu dievestības tēli un simboli sevī nes pieredzē izkoptu augstāko garīgo un dvēseliskās pilnveides kritēriju sistēmu un tikumisko normu vērtumu. Dievturība – latviskā pasaulskata, kultūras un radošuma pamats. 

Dalības maksa 12 Ls. 

  

  

  

Trešdien, 30. janvārī 18:00 

Meditāciju cikls ”Dārgumu krātuves izgaismošana” Vada Ligita Saule 

  

„Kad cilvēks pamana vienotā telpai līdzās savā ķermenī tīrību un piepilda savu ķermeni ar to, tad viņam ir sava dārgumu krātuve, jo svētums nolaižas tajā un piepilda to ar sevi, kurš ir debesu gaisma un svētās mīlestības zelts. Un tikai tad dārgumu krātuve top piepildīta ar: 

Dzīvo Dzīvību, Labo, Mīlestību, Prieku, Zināšanām, Pilnību, Sevis Pietiekamību, Nesagraujamību, Gribu, Pilnīgo prātu, Visvarenību, Vienu Varu, Valstību, Nepārtrauktību, Dievišķību, Mūžību, Garīgumu un Pilnīgo Brīvību. Tas, kuram pieder šie dārgumi pieder viss un viņam var piederēt vēl vairāk nekā viss, jo viņš ir patiesais cilvēks, dzīvais Dievs no dzīvā Dieva!” 

Katrā meditācijā integrēsim sevī vienu no šīm dievišķajām kvalitātēm ar krāsas, skaņas, smaržas, kustības, taustes, garšas vai kādu citu instrumentu, kas pēc izjūtas iederēsies attiecīgajā kvalitātē. 

  

Meditācijas būs par ziedojumiem: 

katrs pēc savām iespējām (vēlamais min. 5 Ls) un izjūtām varēs ziedot kādu daļu enerģijas naudas izteiksmē.  Daļu no ziedojumiem ziedosim kādam gaišam mērķim, lai Gaisma var izplatīties tālāk. 

  

  

  

  

Ceturtdien, 31. janvārī  18:30 

"Peldēšanās Gongu skaņās", vada Reiki un Gongu meistare Krista Džulija Kirkupa 

  

AUM – tā ir skaista dzīves skaņa - Visuma balss...tajā skan Visums..... un tā skan caur Gongu. Gongs ir ļoti sens sakrāls instruments. Gonga spēkam ir universāla nozīme, jo caur to tiek atbrīvots visaptverošs,  rotējošs Visuma spēks, ko sauc par AUM  vai OM – mistisko Visuma Sākuma skaņu. 

Pilna Gonga skaņa – tā ir visaptveroša atbalss, balss, kas skan it visā esošajā. 

Cilvēks, kurš to sadzird un izjūt it visās sevī pastāvošajās sajūtās, emocijās, domās un pat fiziskajā ķermenī, vienlaicīgi saplūzdams ar šo skaņu, ieiet neparastā stāvoklī – transā. Šajā stāvoklī ļoti efektīvi darbojas univesālā skaņa – tā ievibrē visu fizisko, mentālo, astrālo ķermeni un pilnībā atjauno un harmonizē tos. 

Skaņa darbojas pilnīgi visos līmeņos – kā šūnu, tā arī ēteriskājā ķermenī – enerģētiski. Skaņa izlīdzsvaro enerģijas, likvidējot enerģētiskos blokus visos ķermeņos. 

Klausoties varenajos Gongos, cilvēks dodas vēl nebijušā un neiedomājamā ceļojumā...un šajā ceļojumā ir iespējams piedzīvot, ieraudzīt un sastapt jebko...Sastapt pašam sevi! 

  

Gong terapija ir metode, kā atrastu prieku, mieru un spēku savas personības garīgai izaugsmei un attīstībai skaņas pasaulē.
"Peldēšanās Gongu skaņās" - ir gan skaista meditācija, gan dziļa individuāla dziedinoša terapija skaņā. 

Senie Gudrie izmantoja Gongu, lai pārvarētu bailes no nāves, lai atjaunotu šūnas, attīstītu intuīciju. 

Gongus, dziedošos Tibetas traukus un arī citus arhaiskus instrumentus pielieto, lai palīdzētu ārstēt daudzas ar veselību saistītas problēmas un arī burvīgs pielietojums psihoterapijā, palīdzot emocionāla stresa gadījumos. 

Gongs ir dziļš personīgās transformācijas un garīgās izaugsmes avots. 


Saplūšana ar Tibetas dziedošo trauku un Gongu skaņām ir meditācija, kas pieejama katram cilvēkam. Ir tikai jāapguļas un jāļauj sevi piedzīvot un izjust skaņā! 

  

Līdzi jāņem  siltas zeķes un sedziņa. 

  

Dalības maksa 7 Ls. 

  

  

  

  

  

Piektdien, 1. februārī 

  

12:00 - 17:00 Individuālās konsultācijas pie Ineses Roznieces, pēc pieraksta. Konsultācijas ilgums 1 h, 12 Ls. 

  

18:00  Ineses Roznieces seminārs ”Tautasdziesmu izmantošana sevis sakārtošanā un ikdienas dzīvē” 

  

Tautasdziesmu enerģētika un kodi (dainu pamatsimbolika). 

Tautasdziesmu izmantošana biolauka sakārtošanā (atbrīvošanās no negatīvās enerģijas, enerģētisko centru attīrīšana un harmonizēšana, biolauka palielināšana). 

Tautasdziesmas aizsardzībai. 

Tautasdziesmu pielietojums ikdienas problēmu risināšanā (pašapziņas uzturēšanai, veiksmes piesaistīšanai, auglības veicināšanai, attiecību sakārtošanai, veselības uzlabošanai u.t.t.) . 

Tautasdziesmu dziedāšana, eksperimenti…. 

  

Dalības maksa 8 Ls. 

  

  

  

  

Kā jau katru pirmdienas vakaru, arī šovakar 18:00 praktizējam Cigun kopā ar Līgu Kolneju. 

Šajās brīvdienās, 

2. un 3. februārī  10:00-16:00 notiks apmācība Cigun 1. pakāpei. 

Dalības maksa ir 60 Ls par abām dienām vai arī piedaloties 10 talkās, ko organizē fonds „ZEME.CILVĒKS.STARI”. Vairāk informācijas par fonda darbību šeit: http://stari2013.wordpress.com/ 

Lai nostiprinātu iegūtās zināšanas- 4 nodarbības grupā par brīvu. 

Un 9.-10. februārī 10:00- 16:00 apmācība Cigun 2. pakāpei. 

  

  

Lūdzu uz semināriem pieteikties aizpildot pieteikuma anketu omnia.lv mājaslapā:   http://www.omnia.lv/pieteikums.html , 

vai rakstot e-pastu (norādot semināru, vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru) uz omnia@omnia.lv. 

Vai pa tālruni 27037878 

  

Norises vieta: Pašizziņas, Izaugsmes un Attīstības centrā „Omnia” Rīgā, Vecpilsētas ielā 19, ieeja no Alberta laukuma puses. 

  

Vairāk informācijas par lektoriem un semināriem  var skatīt www.omnia.lv 

  

  

Skaistu un Gaišu Jums šo nedēļu, 

  

Vita Poželaite