otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Meistars Kuthumi. Metatrona Stara aktivācija


Meistars Kuthumi. Metatrona Stara aktivācija.
 
Saņemts caur Mišelu Manders (Michell Manders (Ex- Michell Eloff))
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

 ********************************************************************
Esiet apzināti, jo, notiekot šai pārbīdei no Zivju laikmeta uz Ūdensvīra laikmetu, jūs ieejat pilnīgi citā laika līnijā.
Visas tiesības aizsargā Mišelas Manders (Michell Eloff) Autortiesības. Vēstījums saņemts Johannesburgā, Dienvidāfrikā 2007.gada 25.maijā
Mišelas Manders (Eloff) pārskatīts un atjaunots 2012.gada maijā Kuthumi-Agripas aizgādnībā.
Šis atšifrējums ir publicēts uz brīvprātības pamatiem, kā Mišelas Manders Intelektuālais Īpašums, lai atbalstītu cilvēkus, kuri meklē skaidrību, dziedināšanu un mieru.
Ir atbalstāma fragmenta publikācija ar atsauci uz pilna atšifrējuma lejuplādi mājaslapā http://www.placeofpeace.net
 
*****************************************************************
Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka šīs informācijas izlasīšana ietekmēs jūs kā ārpus laika esoša informācija. Jūs būsiet enerģētiski saistīti ar Būtni, kura nodod Vēstījumu, un iziesiet sarežģītu procesu, kurš būs tikpat spēcīgs. Neuztraucieties par dzīvā čenelinga/vēstījuma dalībniekiem dotajām laika robežām, ja tādas ir. Jūs izvedīs cauri sarežģītam procesam atbilstoši jūsu Dievišķajam Plānam, Laikam un Mērķim.
 
Mišelas Manders (Eloff) Pārskatīts un atjaunots Kuthumi-Agripas aizgādnībā 2012.gada maijā.
****************************************************************
 
 
Es esmu Kuthumi un es nāku Mīlestības un Gudrības staros, lai sveiktu jūs šajā laikā un atnestu jums transformācijas, caurspīdīguma, pārtapšanas un dzīvotspējas Svētību.
 
Sveicu jūs, Mīļotie, ar vislielāko prieku un sajūsmu mūsu sirdīs par to, ka mēs varam sanākt kopā ar jums šajā dienā - laikā, kad mēs jūs turam cieši Kristus sirdī un drošībā Dieva rokās.
Ikviens no jums pats par sevi ir Dievišķais Plāns. Jūs – esiet Dievišķais Plāns un informācija jūsos ir ārkārtīgi svarīga lielāka plāna daļa. Ja kāds informācijas gabaliņš iztrūkst, plāns vai kopaina ir nepilnīga.
 
Tāpēc sākumā ir būtiski, lai jūs atzītu, ka spēlējat noteiktu lomu - neatkarīgi no jūsu vecuma, dzimuma, kultūras vai izglītības; neatkarīgi no tā, kāda ezotērisko, metafizisko vai filozofisko pieredzi un zināšanas jūs esiet apguvuši.
 
Nekam nav nozīmes, atskaitot to faktu, ka jūs esiet ārkārtīgi svarīga lielāka plāna daļa.
 
Tas ir viens no iemesliem, kura dēļ mēs tagad ienesam Meistaru Kosmiskos Starus, un mēs sākam ar Metatrona Staru, par kuras noenkurošanu/sazemēšanu planētas Zeme sistēmu iekšienē, līdzās Saules sistēmai, ir atbildīgs Erceņģelis Metatrons.
 
Metatrona Stars – tas Platīna enerģijas stars, kurš kalpo kā aizsarglauks ap mentālo ķermeni. Jūsu mentālo ķermeni veido tūkstošiem prāta aspektu – jūsu cilvēciskais prāts, dvēseles prāts, gara prāts, dažādu dimensiju astrālais prāts, kā arī Dievišķais Saprāts. Tāpat arī nav nozīmes, kādā jūsu mentālā ķermeņa līmenī jūs atrodieties. Taču ir svarīgi, lai jūs apzinātos, kā darbojas mentālais ķermenis.
 
Šī aizsargājošā vairoga mērķis ir svarīgs, jo Planetārā Ieiešana Zelta Laikmetā ārkārtīgi paātrināsies un es esmu pārliecināts, ka jūs visi jūtat tā ietekmi. Pat Gaismas Darbinieki, kuri pārvietojas pa šo ceļu jau ilgus gadus un kuriem ir plaša pieredze un zināšanas, atrodas dziļā notiekošo pārmaiņu ietekmē.
 
Paejot ikvienai dienai, nedēļai un mēnesim, jūs virzāties aizvien tuvāk to kontraktu, plānu un kalpošanas lomu noslēgumam, kurām piekritāt sagatavošanās ietvaros tam, kam pievienosieties Jaunajā Kalpošanas Laukā pēc 2012.gada.
 
Šis ir „vecās bildes” pabeigšanas laiks, tieši tāpēc jūs esiet tik svarīgi, tāpēc, ka jūsu pūliņi, ieguldījums un dalība ir nepieciešami, lai bilde varētu tikt pabeigta. Metatrona Stars to paātrina.
 
Tas piesaista jums visu, kas jums ir vajadzīgs šajā laikā, lai sasietu brīvos galus; visu, kas jums ir vajadzīgs, lai ienestu visdziļāko sapratni par to, kas ir pabeigs, kam ir nepieciešama pēdējā uzmanības kripata, lai tas varēti tikt pabeigts, un – kā darboties, just un atcerēties.
Tas viss veicina pabeigtības sajūtas izpaušanos.
 
Metatrona Stars noenkuro/sazemē visu radītā un kopradītā pamatu trīsdimensionālās realitātes iekšienē priekš visām dvēselēm, kuras izvēlas virzīties tālāk aiz novecojušā robežām.
 
Jūsu izvēle izjust/pieredzēt jebkāda veida dziedināšanu un jebkā, kas jums vairs nekalpo, pabeigšanu ir indikators tam, ka jūs esiet tam gatavi.
Jūsu jautājumi, jūsu alkas uzzināt vairāk, redzēt vairāk, just un izdzīvot savā pieredzē vairāk sevis un Gara, ir apliecinājums tam, ka jūs esiet tam gatavi.
 
Cilvēce tiek pakļauta zemu vibrāciju mentālās aktivitātes bombardēšanai, kas ietekmē daudzus Gaismas Darbiniekus un cilvēkus kopumā.
 
Tāpēc, ka pēc šī nāk cits Dievišķā Saprāta augstāko vibrāciju enerģijas vilnis, kas burtiski nostumj veco nost no ceļa, jo priekš jums visiem ir pienācis laiks jaunajam.
 
Es jau iepriekš esmu teicis, ka Māte Zeme ir izvēlējusies veikt šo pāreju ar vai bez jums.
Cilvēce ir sasniegusi kritiskās izvēles punktu, burtiskā nozīmē – neatgriešanās punktu; laiku, kad instrumenti sevis apveltīšanai ar spēku tiek sniegti milzīgā skaitā.
Citiem vārdiem sakot, izvēle ir tajā, lai izvēlētos: dzīvot vecajā paradigmā vai arī dzīvot jaunajā paradigmā.
 
Katrs cilvēks, kurš saka „jā” tam, lai atgrieztu sev atpakaļ savu spēku, iziet cauri portāliem no Zivju Laikmeta apziņas - Ūdensvīra Laikmeta apziņā, kas ir dabisks ciklu nomaiņas fenomens.
 
Dabiskā pāreja ir astroloģiski saskaņota ar cikliem, kas noved pie Zivju Laikmeta nobeiguma un Ūdensvīra Laikmeta sākuma. Tas vienlaicīgi sakrata arī milzīgu daudzumu mentālo atkritumu.
Šis mentālais „absurds” izraisa milzīgu sajukumu, laiku pa laikam vājina indivīda spēju palikt pie veselā saprāta vienkārši tāpēc, ka tik daudzas mentālās enerģijas kabatas peld visapkārt kolektīvā mentālā ķermeņa iekšienē.
 
Tādejādi, brīžiem ir grūti atšķirt, kas esiet jūs pats, bet kas nāk no kolektīvās apziņas. Metatrona Stars palīdzēs jums tikt galā ar šo īpašo pieredzi.
 
Iekārtojieties ērti un ieelpojat savā ķermenī, pilnībā izelpojiet un izjūtiet, kā atslābinās jūsu muskuļi. Izdariet vēl vienu dziļu ieelpu, šajā reizē sasprindzinot muskuļus, kad ieelpojat, aizturiet elpu, skaitot līdz četri, un izelpojot, atslābiniet visus muskuļus vienlaicīgi.
 
Atslābinātības stāvoklis – tā ir uztveres jūtīguma/uztvertspējas metode. Kad iekšpusē viss ir mīksts, tas [ķermenis] spēj saņemt, enerģijas spēj plūst un jūsu magnētiskais lauks spēj aizsniegties līdz tam, ka jums ir nepieciešams, un atnest jums to atpakaļ.
 
Iztēlojieties, ka atrodieties plaša Platīna Tempļa gaismā grandioza Kristāla Kupola iekšienē. Tas ir Metatrona Templis.
 
Atcerieties par jūsu ķermeņa atslābinātību un veltiet mirkli tam, lai pavērotu savu apkārtni. Kad jūtaties gatavi, atveriet jūsu enerģiju izstarojamo enerģiju saņemšanai un ļaujiet jūsu ķermenim saņemt un atbrīvot caur elpošanu.
 
Tā, kā visas Metatrona Platīna Tempļa enerģijas cauri četriem jūsu zemākajiem ķermeņiem, iekļūst jūsu enerģētiskajā laukā - jūsu fiziskā ķermeņa šūnās, virzoties uz jūsu DNS, molekulām, atomiem, jūs savienojaties ar iekšējo dziļo lielā Gaismas Erceņģeļa Metatrona vibrāciju.
 
Apzinieties neparasti spēcīgo Gaismu, kas piepilda Templi, kad Viņš ienāk un sveicina jūs Viņa Esības un Būtnes Būtībā, Viņa Stara Gaismā, Tempļa Sirdī, caur kuru Viņš izlaiž Platīna Aizsardzības Staru.
 
Šī Kristāla Kupola iekšienē tiek glabāti patiesības ieraksti, kuriem ir īpaša saistība ar mentālo ķermeni un mentālo ķermeņu paaudzēm - kā zināšanu kolektīvajam ķermenim.
Tas jums parāda, ka jūsu enerģija ir savienota ar šo informāciju, tāpēc, ka jūs esiet daļa no lielā darba tās [informācijas] radīšanā un tās iekodēšanā Kristāla Kupolā, lai [to] saglabātu drošībā.
 
Jūs visi, kas piedalāties šodien, un ikviena dvēsele, kura izlasīs vai dzirdēs šos vārdus nākotnē – esiet daļa no Metatrona Stara.
 
Jūs esiet daļa no Gaismas Darbinieku grupas, kuri strādā ar Erceņģeļu Leģionu, Erceņģeļa Metatrona aizgādnībā, lai nodrošinātu, ka Lēdijas Gaijas kolektīvais mentālais ķermenis, ieskaitot jūsu pašu un visu jūsu paralēlo un alternatīvo realitāšu ķermeņus, kuri ir ar jums savienoti īpašā veidā, un kalpošanas lomu, ar kuru jūs esiet savienoti, - pārvietojas no Zivju [Laikmeta] apziņas uz Ūdensvīra [Laikmeta] apziņu.
 
Tas jums izdosies - vienkārši, darot to priekš sevis.
 
Tādejādi šis ir laiks, kad māsas un brāļi dara to priekš sevis. Šis ir laiks, kad jūs atsaucaties atmiņu atmodināšanai, kas virza un vada jūs pa jūsu Dievišķā Plāna ceļu. Tagad jūs vienkārši lūdz atvērt jūsu enerģētisko lauku Erceņģeļa Metatrona gaismai un pieņemt.
 
Pavērsiet jūsu plaukstas uz augšu, palūkojieties uz Erceņģeļa Metatrona gaismu un, kad būsiet gatavi, dodiet atļauju aktivizēt Metatrona Staru jūsos.
 
Šī aktivācija ienes dzīvē Platīna Apzinātības un Platīna Apziņas frekvences, kuras virzīsies cauri mentālajam ķermenim.
 
Platīna vibrācija ir saistīta ar Dievišķo Sievišķo, ar mūsu Kosmisko Māti. Jo viņa auž Platīna Gaismas Stara rakstus līdzās viņas diženajam Gaismas dēlam, Erceņģelim Metatronam, viņa rada aizsargrežģi apkārt mūsu mentālajam ķermenim, kurš iestiepjas ikvienā paralēlajā un alternatīvajā realitātē, kurā jūs piedalāties, un sniedz visiem šiem jūsu aspektiem to pašu iespēju, kāda tagad tiek sniegta jums. Šis jūsu aspekts tagad tiek aicināts kalpot, kalpot līdzās Erceņģelim Metatronam un Viņa Erceņģeļu Leģionam, lai ieviestu, noenkurotu un uzturētu Metatrona Aizsardzības Platīna Staru mentālajam ķermenim.
 
Mēs lūdzam jūs tagad atslābināties šī Stara vibrācijās un vienkārši pieņemt. Turpiniet elpot, līdz katra gaismas pulsācija virzās dziļāk iekšā jūsu mentālā ķermeņa apziņā, apzinātībā un zināšanās.
 
Erceņģelis Metatrons tagad sāk nodot smalku skaņas vibrāciju. Iesākumā jūs variet to nedzirdēt, tomēr jūsu ķermeņu šūnas jau atsaucas tai, atkarībā no tā, kā tā virzās tālāk aiz jūsu ego filtru, barjeru, ierobežojumu un programmēšanas; attiecību un ticības sistēmu robežām.
 
Tā iekļūst jūsu zemapziņas dziļumos, izejot pilnībā cauri neapzinātajam līdz jūsu virsapziņai un aktivizē kodu, kurš tika ievietots jūsos pašos laika sākumos (tā teikt), tāpēc līdz jūsu pašas pirmās iemiesošanās brīdim izplatījumā/telpā, kurā pastāv laiks, šis kods tika ierakstīts jūsu plānā.
 
Šī skaņa aktivizē jūsu kodu.
 
Tā [koda] enerģija, vibrācija un sakrālā valoda tagad virzās cauri laikam no virsapziņas, cauri neapzinātajam, apejot visus ego filtrus, un atnāk, lai iekārtotos jūsu hipofīzē, novirzot saknes caur čiekurveida dziedzeri, virzot enerģētiskās saknes uz hipotolāmu un ļoti maigi novirzot šīs saknes uz jūsu vairogdziedzeri un pēc tam uz tīmusu.
 
Šis kods aktivizē jebkuras snaudošās atmiņas, kas saistītas ar šo Platīna Lauku šo dziedzeru iekšienē un iniciē būtisku ķīmisku pārbīdi jūsu ķermenī, kas turpinās izpausties nākamo septiņpadsmit dienu laikā, izraisot „mentālo detoksikāciju”. Jūs iztīrīsiet vecos mentālos atkritumus, tāpēc nebaidieties, ja jums piemetīsies „mentālā caureja”, tā sacīt.
 
Tiklīdz tā izpaudīsies, visas domas plūdīs caur jūsu prātu, vienkārši ļaujiet tam būt, nekļūstiet piesaistīti ne pie vienas domas vai domāšanas procesa. Atslābiniet jūsu ķermeni. Atlaidiet jūsu spriedzi/saspringumu, elpojiet un turpiniet saņemat no Erceņģeļa Metatrona.
 
Skaņas vibrācija, kuru viņš izstaro, tagad palaiž jūs ķermeņa šūnu iekšienē apzinātu izvēli – atlaist Zivju Laikmeta mentālo ķermeni; paradigmas, kas baroja jūsu mentālos procesus, un nākamo septiņpadsmit dienu laikā jūs pilnībā ievilksiet jūsu mentālo ķermeni Ūdensvīra [Laikmeta] Apziņas paradigmā.
 
Tāpēc pateicieties par to un atslābiniet jūsu ķermeni vēl mazliet, lai pilnībā noenkurotu šo enerģiju caur jūsu ķermeņa sistēmu.
 
Ercenģelis Metatrons tagad pastiprina šī Platīna Stara plūsmu, kurš tagad stiepjas no jūsu hipofīzes lejup caur čiekurveida dziedzeri, virzoties līdz jūsu mugurkaula pirmā kakla skriemeļa galiņam un atrod savu ceļu uz jūsu muguras smadzeņu šķidrumu, kur viņa saplūšana ar muguras smadzeņu šķidrumu tagad pilnībā aktivizē „mentālo pāreju” no vecās paradigmas gaismas kopijas/nospieduma (blueprint), kuru jūs sevī ietvērāt, pārveidojot to par Zelta Laikmeta apziņu.
 
Dziļi ieelpojat, pilnībā izelpojot, laikā, kad Platīna Stars piepilda mūsu muguras smadzeņu šķidrumu ar savu vareno gaismu un frekvencēm, kuras demontē ierobežojošās enerģijas, kas notur prātu vecajā paradigmā.
 
Jūsu ķermeņa čakras atsaucas tam un automātiski sāk uzsūkt vibrāciju, enerģiju, gaismu, informāciju un direktīvas, kurās ietilpst šis Ūdensvīra Nospiedums. Citiem vārdiem sakot, jūsu Zelta Laikmeta Zelta Nospieduma Gaismas Kopijas.
 
Simt četrdesmit četri Erceņģeļi tagad ienāk Platīna Templī, atnesot sev līdzi unikālu vibrāciju, uz kuru jūsu ķermenis automātiski noskaņojas un no kuras saņem enerģiju. Šī enerģija - nav Erceņģeļu enerģija, bet drīzāk gan enerģija, kas caur viņiem tiek uzturēta, un visas simt četrdesmit četras vibrācijas iekļūst jūsu ķermeņa šūnās, savienojoties ar jūsu DNS divpadsmit pavedieniem, iekļūstot katrā jūsu ķermeņa molekulā un atomā, izraisot jūsos masīvu pārbīdi.
 
Tas novedīs pie sava veida „Zemes Pārmaiņām” jūsu mentālā ķermeņa un Mātes Zemes mentālā ķermeņa iekšienē, izraisot dziļu pārbīdi apzinātajā izpratnē par mentālo procesu un instrumentiem, kas doti cilvēcei, kura turpinās paātrināt spēka piešķiršanas sev procesu daudz ievērojamākā pakāpē.
 
Brīvības no ierobežojumiem aptveršana un spēja pieņemt sevi bez nosacījumiem, tas viss bija sagatavošanās šim neizbēgamajam masveida pārbīdei mentālā ķermeņa iekšienē. Kad mēs lietojam vārdu „pārbīde”, mēs atsaucamies uz kustību, kas notiek. Šo kustību nosaka kritiskā masa, kura virza pārbīdi tā virzienā, kas tiek izskatīts kā „lielāka plāna visaugstākās intereses/visaugstākais labums”, un jūs, Gaismas darbinieki, esiet daļa no šīs kritiskās masas.
 
Enerģijas, kuras simt četrdesmit četri Erceņģeļi tieši tagad kodē jūsos – tas ir tas, kas jūs apvieno ar Eņģeļu Leģionu, kam līdzās jūs kalposiet, kas jūs vadīs, virzīs un iedvesmos, lai jūs spētu palikt jūsu spēka centrā un vienlaicīgi uzturēt Ūdensvīra Mentālā Ķermeņa augstās vibrācijas.
 
Iztēlojieties, kā mūsu Dievišķā Kosmiskā Māte apņem mūs savā enerģija, kā māte, kas apskauj savu bērnu, turot šo dārgo būtni tuvu klāt pie savas sirds.
Ja spējat, iztēlojieties viņas Kosmiskā Ķermeņa siltumu, iztēlojieties, kā Viņā skanošo Kosmisko Sirdspukstu skaņa atbalsojas jūsu ķermenī, savienojoties ar jūsu sirdspukstu skaņu, un jūsu sirds sāk skanēt unisonā ar viņas sirdi.
 
Neatkarīgi no jūsu attiecībām ar jūsu Māti Zemi, Kosmiskā Māte – tas ir pilnīgs tēls un apraksts visam tam, kas simbolizē/ir visaptveroši mīloša māte.
 
Tāpēc atlieciet malā tās problēmas, kuras jums, iespējams, ir bijušas ar jūsu bioloģisko māti šajā dzīvē, un ļaujiet sev saņemt mūsu Kosmiskās Mātes enerģiju, kas iekļūst jūsu zemapziņā, vietā jūsos, kas satur jūsu dievišķo sievišķo.
 
Zemapziņa ir tā, kur tiek glabāta visa informācija par to, ko jūs esiet izjutuši jūsu pašreizējā dzīvē, viss, ko esat redzējuši savā apkārtnē, un viss, ar ko esiet bijuši saistīti visas dzīves laikā.
Viņas uzturošā enerģija izsijās to visu un palīdzēs jums pārveidot to, kas jums vairs nekalpo, par gudrības un spēka dāvanām.
 
No jūsu puses jums nevajag pūlēties, viss, kas jums ir jāizdara, - jāatsaucas dzīvei, kura nāk, jāizdara apzināta izvēle – aptvert dzīvi, būt dzīves plūsmā, strādāt ar dzīvi, rotaļāties ar to un izvēlēties piesaistīt to, kas jūs atbalsta.
 
Laikā, kad Metatrona Platīna Stars turpina plūst caur jūsu ķermeni, mūsu Kosmiskā Māte rada vairogu, kas vajadzīgs, lai noturētu jūs centrēšanās un iekšējā spēka stāvoklī, kamēr jūs esiet iesaistīti trīsdimensionālajā pasaulē.
 
Pateicieties viņai tagad par to un ļaujiet radītajam (vairogam) notikt (ja jūs to izvēlaties, protams). Viņas radītais jums apkārt ir kodēts ar visu, kas jums ir vajadzīgs, lai uzturētu šo vairogu.
 
Vēlreiz atslābinieties un pieņemiet. Enerģija tagad pastiprina savu plūsmu nākamo piecu minūšu laikā. Ar katru minūti tā palielinās/pieaug, piepildot jūsu ķermeni ar Platīna Gaismu, ļaujieties savai vēlmei to saņemt.
 
Kamēr šī enerģija ienāk, mēs gribētu, lai jūs apzinātos faktu, ka ar pārmaiņām, kādas notiek starp Zivju un Ūdensvīra Laikmetiem, tagad tiek radīta jauna trīsdimensionālā realitāte. Metatrona Gaisma Platīna Stars ieenkuro pamatu šai [jaunajai] trīsdimensionālajai realitātei caur mentālo ķermeni, tāpēc, ka tas ir tas, kā radīšanā jūs visi esiet devuši savu ieguldījumu.
 
Dziļi ieelpojiet un izelpojiet, kamēr enerģija turpina pieaugt. Kāds no jums var sajust zināmu spriedzi un diskomfortu jūsu kaklā. Ja tas ir tā, tikai pagroziet kaklu uz jūsu pleciem; ja jūs jūtat nelabumu vai vājumu, vienkārši ieelpojiet un uzlieciet rokas uz sakrālās čakras un saules pinuma čakras, ļaujot enerģijai jūs atbalstīt, zinot, ka tas ir droši – ļaut šai jaunajai enerģijai ienākt jūsu būtnē.
 
Tā kā šūnas uzņem aizvien vairāk gaismas, daudzas gaismas daļiņas, kuras līdz šim atradās sastingušā stāvoklī, kas radīja tumsu, tagad atdzīvojas. Tas nozīmē, ka gaismas frekvence jūsos pieaug. Kad ir vairāk gaismas, automātiski paaugstinās vibrācijas jūsu čakrās un jūsu ķermenī kopumā, kas izraisa diskomforta un nelabuma sajūtu jūsu ķermenī.
 
Platīna Stars un Dievišķās Kosmiskās Mātes enerģija, kas jūs atbalsta, uzsūcas šūnu atmiņā (tā tagad jūsos kļūst aktīva), kas saistīta ar vecajām paradigmām, kur jūs tikāt traumēti tā rezultātā, ko jūs uzzinājāt par to, ko jūs bijāt spējīgi darīt un, ko jūs izdarījāt.
 
Esiet apzināti tajā, jo – tā kā notiek šī pārbīde no Zivju Laikmeta uz Ūdensvīra Laikmetu, arī jūs ieejat pilnīgi jaunā laika līnijā; sistēmā, kas iemieso ārkārtīgi varenas Būtnes, un jūsu ar spēku apveltītie aspekti izpaudīsies, jo šīs Būtnes vada jūs [ir jūsu pavadoņi].
 
Tātad, šajā īpašajā pārejas laikā jūs ieejat šo sevis aspektu spēkā, pieprasot jūsu sākuma pozīciju Pacelšanās Programmu „hierarhijā” - Planētai Zeme; Saules Sistēmai, kurā atrodas Planēta Zeme; Galaktikai, kas ietver Saules Sistēmu un Visumam, kurš pašlaik ietver Galaktiku, kurā esošā Saules Sistēma ir mājas Planētai Zeme.
 
Vēl vairāk, visas citas Galaktikas un Saules Sistēmas būs ieguvējas no tā, kas tagad notiek, tās saņems un tās skars Aicinājums pēc Brīvības, jo tieši Metatrona Stara noenkurošana sūta impulsu visam un visiem par to, ka tagad ir piemērots laiks, lai jaunā trīsdimensionālā paradigma kļūtu par realitāti, kurā uzplauks Zelta Laikmeta Apziņa.
 
Tieši šo modeli/šablonu jūs pašlaik uzņemat sava ķermeņa šūnās. Izdariet vēl vienu dziļu ieelpu, kamēr šī informācija ielādējas jūsu ķermeņa šūnās. Mūsu Dievišķā Kosmiskā Māte vēl vairāk piepilda jūs ar savu gaismu, mīlestību, gādību un radošo palīdzību.
 
Tas sāk atmodināt atmiņas par jūsu kopradošajiem spēkiem no daudziem iepriekšējiem cikliem, kad jūs palīdzējāt iedarbināt šo rīcības plānu. Ikviena atmiņa jūsos saistās ar jaunās paradigmas kristalizācijas procesu, kas tagad atdzīvojas/atgriežas dzīvē, lai turpmākajā dienās un mēnešos uzsāktu darboties noteiktā virzienā.
 
Tas atnāks iedvesmas veidā – redzēt, kā jūsu dziedināšanas process tuvojas noslēgumam; pārveidot, pārspēt veco paradigmu un virzīties ārpus blīvās vides, kuras daļai jums fiziski ir jābūt.
 
Platīna Stara Gaisma aizsargā jūs un jūsu mentālo ķermeni.
 
Iztēlojieties, kā Platīna Stars kļūst par cauruli, kas virzās uz jūsu vainagčakru, virzās cauri visam jūsu ķermenim un iznāk ārā caur jūsu saknes čakru.
 
Un šīs caurules centrs tagad piepildās ar šķidru kristālu, kas kļūst par Patiesības Saņēmēju, kā arī par tās Raidītāju caur jūsu radošajām spējām un caur jūsu īpašībām, kuras jūs esiet apguvuši citos ciklos un šajā laika līnijā, kas uzjundīs atmiņas visiem, kuri ir Gaismas Plāna daļa, mentālā ķermeņa Metatrona Aizsardzības Stara un Platīna Atbrīvošanās Vibrācijas un Pārvietošanās uz Ūdensvīra Laikmeta daļa.
Atcerieties, ka tas viss ir saistīts ar jūsu mentālo ķermeni īpašā veidā.
 
Prāts – tas ir neticami spēcīgs instruments, patiesībā visspēcīgākais cilvēciskai būtnei, jo tieši jūsu prāts nosaka jūsu dzīves kvalitāti un es zinu, ka jūs to jau zināt, taču, jo vairāk jūs to dzirdat, jo dziļāku izpratni gūstat par to.
 
Platīna un Kristāliskās enerģijas kombinācija rada frekvences, kas noturēs uz vietas un ļaus īstenot Zelta Laikmeta gaismas kopiju/nospiedumu (blueprint); Ūdensvīra Laikmeta Zelta Nospiedumu, kas iekļūs ikvienas jūtošas dvēseles mentālajā laukā, kura ir gatava un zina, ka viņai ir pienācis laiks virzīties uz Ūdensvīra Laikmetu, kurš pilnībā būs noenkurots 2020.gada 20.decembrī.
 
Jūsu prāts ir viens no visspēcīgākajiem instrumentiem, kāds ir jūsu rīcībā tieši tagad, jo tieši kolektīvās apziņas mentālā enerģija ir radījusi pasauli, kuru jūs atstājat aiz muguras.
 
Zivju Laikmeta mentālajam ķermenim ir beidzies derīguma termiņš. Tas ir kļuvis par novecojušu ķermeni, mirušu ķermeni.
 
Jūs izvēlaties jaunu gaismas ķermeni, tādu, kurš vibrē savā maksimālajā veiktspējā, un vienīgais paņēmiens, ar kura palīdzību jūs variet uzturēt šo efektivitātes virsotni, ir būt apzinātiem attiecībā uz to, kur jūs ieguldāt savu enerģiju, un būt apzinātiem attiecībā uz to, kā jūsu apkārtne/apkārtējā vide ietekmē šo seno un ļoti spēcīgo radīšanas instrumentu.
 
Vai jūs atstātu tik dārgo jaundzimušo bērnu „nekurienes” centrā? Vai jūs atstātu savus vistuvākos, visdārgākos un vismīļākos sevis aspektus naidīgā vidē? Vai jūs atstātu savus bērnus vai bērnu (ja jums tāds ir) naidīgā vidē bez aizsardzības, atbalsta, vadības? Neviens tā nerīkotos.
Tomēr jūs to izdarījāt paši ar sevi - viena vienīga iemesla dēļ: jūs nezinājāt, ka jūs to darāt.
 
Taču tagad Metatrona Stars ir atnesis jums spēcīgu apzināšanās gaismu, kas apgaismo jums ceļu; kas apgaismo visu ap jums, atklājot jums vietas, kurās ir naidīgums, un visas vietas, kas vibrē, lai izdabātu vecajai paradigmai.
 
Viss, ko jūs integrējāt pēdējās 30 minūtēs, brīdinās jūs par šādu enerģiju. Tā joprojām ir un vienmēr būs jūsu izvēle, vai nu jūs uzturēsiet veco paradigmu – vai nē.
 
Šī jaunā mentālā ķermeņa nozīme ir patiesi svarīga, tāpēc, ka tagad jūs gatavo un apmāca, ja tā var teikt, lai [jūs] izmantotu šo instrumentu pasaules, kurā jūs vēlaties dzīvot , radīšanai; pasaules, kuru jūs izvēlaties, lai tajā dzīvotu jūsu bērni un bērni, kuri nāks pēc viņiem, tāpēc, ka jūs – esiet to bērnu Sargātāji, kuri nāks.
 
Jūs visi liekat pamatu septiņdesmit septiņu jaunu augsti attīstītu būtņu rasu atgriešanai uz Zemes. Šīs būtnes piekrita atgriezties tikai tad, kad Ūdensvīra Laikmets būs pilnībā noenkurots, kā arī klātesoši būs Gaismas Darbinieki, kuri ir radījuši tiltu un ir bijuši šī radošā procesa daļa.
 
„Būtnes”, kuras ir šī radošā procesa daļa, - tie esiet jūs. Tāpēc šīs septiņdesmit septiņas augsti attīstīto būtņu rases vēlas, lai jūs būtu daļa ceļa sagatavošanā viņu atnākšanai.
Jūsu enerģija, jūsu spēks, jūsu gaisma, jūsu gudrība un radošums padarīs iespējamu viņu atnākšanu, un dāvana ir tajā, ka jūs piedzīvosiet šīs jaunās pasaules veltes. Tā ir dāvana jums uz dienas beigām.
 
Tādējādi, izmantojiet to, kas ir pieejams tagad, ieklausieties vēstījumos, kas nāks. Jūsu rokās tagad ir daudz instrumentu un esiet nevainojami savās domās.
 
Izvēlieties savas domas tā, it kā jūs izvēlētos ēdienu savam ķermenim, it kā jūs izvēlētos draugus, ar kuriem būt kopā, it kā jūs izvēlētos kaut ko svarīgu, lai tas kļūtu par daļu no jūsu dzīves. Tā rīkojoties, jūs sev garantējat pozitīvu nākotni Ūdensvīra laikmetā. Dziļi ieelpojiet un izelpojot – atslābinieties.
 
Atļaujiet mums tagad fokusēties uz mentālā ķermeņa Kristālisko un Platīna morfoģenētisko lauku. Morfoģenētiskais lauks – tā ir sistēma, kas radīta ar tieša, rūpīga plānota informācijas pastiprināšanas un projicēšanas jeb, citiem vārdiem sakot, ar domu procesa starpniecību. Lauks nekad nezaudēs intensitāti informācijai, ar kuras palīdzību tas tika sākotnēji radīts.
 
Tagad mēs palūgsim jūs pieslēgties savas būtnes spēkam un dabūt no šīs ļoti dziļās vietas jūsos tieši to, ko jūs gatavojaties radīt caur domāšanas procesu, kas kļūs par jūsu Ūdensvīra Laikmeta realitāti.
 
Mēs dosim jums kādu laiku, lai to izdarītu, un pārliecinieties, ka ikvienu tēlu, katru domu, kas jums rodas, jūs glabājat Metatrona Gaismas Starā, un iztēlojieties, kā jūs projicējat to morfoģenētiskajā laukā, kuru jūs varat iztēloties kā vien vēlaties.
 
Kas ir vissvarīgākais? Tas ir Nodoms, šīs informācijas intensitāte ir būtiska. Lūdzu, turpiniet.
(Ilga pauze)
 
Tagad, kamēr domu virkne nonāk morfoģenētiskajā laukā, mēs lūdzam jūs izņemt spēka un sevis apveltīšanas ar spēku vārdus, gaismas vārdus un ievietot tos laukā. Šie vārdi var būt vienzilbīgi vai tie var sastāvēt no vairākiem vārdiem, tomēr pārliecinieties, lai tie būtu pozitīvi.
 
Piemēram: miers un skaistums, gaisma un patiesība, pateicība un žēlsirdība.
Projicējiet vārdus. Mums ir jāizdara enerģētiskais ieraksts, kas nozīmē, ka jums tagad ir jāpasaka skaļi šie vārdi.
 
„Harmonija, prieks, miers, labklājība, pārpilnība, laime, mīlestība, smiekli, zināšanas, meistarība, vienotība, sapratne”.
 
Es gribu, lai jūs tagad mainītu šo enerģiju un turpinātu izrunāt vārdus, taču turpināsim ar Mīlestības uz sevi vārdiem.
(skaļi atkārtojiet vārdus, lietojot vārdu - „sevi”).
 
Piemēram: uzticēšanās sev, sevis atzīšana, līdzcietība pret sevi, pašsavaldība, gādība par sevi, pārliecība par sevi, sevis paša dzīvotspēja, u.c.
 
Enerģijas pavēršana uz sevi nodrošina, ka viss vibrē unisonā ar kolektīvo redzējumu tā izpausmei, kas tika iekodēts morfoģenētiskajā laukā ar kolektīvo mērķi – apgūt pašmeistarību, meistarību mīlestībā uz sevi, sevis pazīšanu, uzticēšanos sev un tas viss sasniegs meistarību, mīlestību, gudrību un zināšanas.
 
Par šādas neticamas mentālā ķermeņa transformācijas daļu ir uzskatāma lielāka apzināšanās par to, cik svarīgi ir ieklausīties sevī, būt apzinātiem domās par sevi.
 
Tas ir tas, kas noveda pie augsta toksiskuma līmeņa Zivju laikmeta paradigmā – toksiskās domas par sevi.
 
Ir bijušas un līdz šim ir saglabājušās šaubas par sevi, naids pret sevi, sevis noliegšana un vissvarīgākā pilnīgas Metatrona Stara integrēšanas daļa ir meistarība „dāvināt sev” – nodarboties ar jūs pašus interesējošām lietām.
 
Apzinieties savas lietas, sevis nodarbinātību. Uz ko fokusējas jūsu nodarbinātība?
Apzinieties domas par sevi, kuras ir uzskatāmas par sākumu un par kodolu jaunās Ūdensvīra laikmeta trīsdimensionālās realitātes paradigmas pamatam.
 
Neviena dvēsele pilnībā nespēj integrēt Metatrona Stara spēku un varenību Ūdensvīra Laikmeta paradigmā, ja mentālā ķermeņa iekšienē vēl joprojām pastāv mentāli indīga aktivitāte, kā pašdestruktīvu tendenču rezultāts.
 
Tātad, jūsu ceļojums caur Metatrona Staru, caur Platīna Lauka gaismu un mīlestību, kurā mūsu Kosmiskā māte tur jūs tagad, un jūsu saikni ar simt četrdesmit četriem Erceņģeļiem – tā ir sevis pārradīšana.
 
Enerģijai, kuru mūsu Kosmiskā Māte ir novirzījusi uz zemapziņu, ir milzīga loma šajās pārmaiņās tieši tagad.
Kā es jau teicu, mentālās detoksikācijas process izfiltrēs visas pārliecību/ticību sistēmas, attiecības, uztveres piesaistītības un jūsu aspektus, kuri tic, ka no viņiem tiek prasīts noturēt jūs Zivju laikmeta paradigmā.
 
Tādejādi, lai jūs izjustu mīlestību, līdzcietību, laimi, harmoniju, pateicību, skaistumu un jebkuras citas kvalitātes/īpašības, kuras jūs ieprogrammējāt savā morfoģenētiskajā laikā, ir nepieciešams, lai jūs apgūtu meistarību un tās sev dāvātu.
 
Esiet gatavi izjust vienu no vislielākajām „apzinātības kustībām” cauri mentālajam ķermenim, līdz šim vislielāko jūsu garīgā ķermeņa kustību.
 
Mentālās detoksikācijas process izvilks visas toksiskās attiecības no paklāja apakšas, no skapja un no visurienes, lai kādās ēnās tās arī neslēptos. Tagad jūs sākat izjust personīgā pieredzē augstāko savaldības līmeni.
 
Ir ļoti svarīgi, lai jūs saprastu to, ko mēs pateicām, enerģija, kuru jūs sevī ievilkāt/uzņēmāt, prasa no jums uzņemties saistības pašiem pret sevi, gatavību nodrošināt to, ka jūs pilnībā ieejat Ūdensvīra Apziņā, ko – es esmu par to pārliecināts – jūs esiet gatavi darīt, taču faktiskā šī procesa īstenošana praksē kļūst par izaicinājumu, - tāpēc arī mēs esam radījuši Platīna Vairogu; tāpēc mēs iesakām jums apzināties to, ko jūsu apkārtne jums parāda.
 
Atcerieties, ka mazs bērns – viens naidīgā vidē - tas ir tas, ko jūs ar sevi darāt, kad jūs ignorējat notiekošo procesu, kad jūs ignorējat vai „padodaties vājumam” saistībā ar jūsu uzmanību un sevis apzināšanos.
 
Kad jūs tā rīkojaties, jūsu rīcība runā skaļāk par jūsu vārdiem, un jūsu rīcība pavēstīs to pārējiem ap jums, atstājot viņiem izvēli rīkoties tāpat vai arī palikt vecajā paradigmā.
 
Neviens no jums, šeit klātesošajiem, vai tiem, kuri dzirdēs vai izlasīs šos vārdus nākotnē, nav saistīts ne ar kādu kontraktu jeb piesaisti palikt Zivju laikmeta paradigmā, nekādu!
 
Lai arī mēs tagad strādājam tikai ar mentālo ķermeni. Jums iespējams ir palicis attīrīt kaut kādus sīkumus, taču nekas jūs nepiesaista šai paradigmai. Pateicieties tagad par to.
 
Izdariet dziļu ieelpu, pilnībā izelpojot, apzinieties, kā mūsu Dievišķās Mātes enerģija izveido „atslēgu” jums apkārt, ne kaut ko, kas jūs ievilinātu lamatās, bet kaut ko, kas pieiet jums tik tuvu, saplūst ar jums, tur jūs viņas mīlestības, viņas gādības un radošuma centrā, vienlaicīgi darot to pašu priekš jums.
 
Paplašiniet jūsu enerģētisko lauku līdz tas sasniegs simt četrdesmit četrus Erceņģeļus, katrs no viņiem kodē savu Svēto Parakstu jūsu enerģētiskajā laukā. Dziļi ieelpojiet, ievelkot savu enerģētisko lauku atpakaļ sevī, aiznesot Erceņģeļu Parakstus sev līdzi.
 
Platīna un Kristāliskais Kanāls paliks kā pastāvīga plūsma caur jūsu čakrām, saistīts ar morfoģenētisko lauku, kalpojot par pastāvīgu Ūdensvīra Laikmeta Zeltītās Apziņas paradigmas uztvērēju un raidītāju.
 
Tagad pievērsiet savu apzinātību Erceņģelim Metatronam, viņa varenajai gaismai, kas ir jūsu priekšā.
 
Izdariet dziļu ieelpu, ieelpojot šo gaismu, un izelpojot pieņemiet Metatrona gaismu vienotu ar jums pašiem, šo atbalstošo/uzturošo gaismu jūsos, šo gaismas avotu jūsos un spēku izgaismot jūs.
 
Pateicieties par to, ka saņēmāt šo gaismu. Tagad pateicieties Platīna Tempļa Platīna Vibrācijai, kas ir viesmīlīga vieta šai spēcīgajai noenkurošanai un integrācijai.
 
Esiet pateicīgi Kristāla Kupolam, kurš ietvēra sevī to visu, un atzīstiet, ka viss, kas tika darīts caur jūsu, kā cilvēciskas būtnes, mentālo ķermeni, turpinājās arī caur Mātes Zemes mentālo ķermeni, caur Saules Sistēmas mentālo ķermeni un paplašinājās galaktikā un aiz tās robežām.
 
Un visbeidzot, atzīstiet, ka jūs esiet izvēlējušies aizvērt durvis uz Zivju Laikmeta paradigmu un pilnībā ieiet Ūdensvīra Laikmeta paradigmā, un, ka jūs aktīvi padarāt to par savu realitāti.
 
Izdariet vēl vienu dziļu ieelpu, ienesot savu apzinātību un apziņu atpakaļ jūsu fiziskajā ķermenī.
 
Vēlreiz dziļi ieelpojiet un, izelpojot, iztēlojieties, kā enerģija plūst no augšas uz leju pa jūsu čakrām, laižot saknes tieši Zemes Mātē, pašā tās būtības centrā, kolosālajā dzelzs lodē tās fiziskā ķermeņa centrā un apvij jūsu saknes apkārt tam, stingri noenkurojot jūs zemē.
 
Izstiepiet kājas, pagroziet potītes; izstiepiet rokas, pagroziet plaukstas, plecus, kaklu; iztaisnojiet muguru un pilnībā pārvietojiet sevi atpakaļ jūsu ķermenī.
 
Ar milzīgu prieku mēs jums pateicamies par jūsu izvēli piedalīties šajā varenajā enkurošanā. Mēs priecājamies, jo tieši jūs to padarījāt iespējamu - caur jūsu izvēli piešķirt sev spēku; caur jūsu izvēli - uzņemties atbildību par savu dzīvi, izvēloties izmantot jūsu iedzimto spēju atsaukties tam, ko dzīve jums nes.
 
Jūs atvērāt papildus portālus Ūdensvīta Laikmeta paradigmai, padarot iespējamu lielāka skaita dvēseļu pieplūdumam iziet tam cauri paātrinātā tempā. Caur jūsu ceļojumu, jūs ienesat vairāk mūsu Kosmiskās Mātes enerģijas fiziskajā realitātē. Jūsu fizioloģija padara to iespējamu. Jūs atspoguļojat to, jūs to projicējat, jūs to izceļat – patiesībā – vienkārši esot.
 
Nākamo septiņpadsmit dienu laikā esiet (mentāli) īpaši saudzīgi pret sevi. Atgādiniet sev, ka detoksikācijas process – tā ir Zivju laikmeta absurda paradigmas, kurai jūs bijāt ieprogrammēti; kurai jūs pārliecināja ticēt, kā patiesībai, dzēšana. Kolīdz jūs atvadīsieties no Zivju Laikmeta un apsveiksiet Ūdensvīra Laikmeta fundamentālās enerģijas, izpratne, atklāsmes, apgaismība nāks viegli un graciozi, un to būs daudz.
 
Tāpēc, esiet uzticīgi un lojāli sev un izvēlieties Gaismas Domas. Izvēlieties redzēt sevi savu domu skatījumā tādus, kā jūs gribētu, lai citi jūs redz (izdariet to priekš sevis), jūs kļūsiet „par tiem/tādiem” priekš sevis un pārējie ieraudzīs to, un tie, kuri neizvēlēsies redzēt, nespēs to saskatīt, tāpēc, ka viņi līdz šim ir bijuši akli pret to; viņi to neredz sevī.
 
Tajā nav pilnīgi nekāda nosodījuma, tikai atšķiršana, kur jums piemīt spēks novilkt robežu un turpināt veidot /radīt tiltu uz Ūdensvīra Laikmetu.
 
Pirms es pabeidzu šo vēstījumu, man gribētos īsumā jums pastāstīt par Jauno trešo dimensiju.
 
Šī Jaunā trešā dimensija sakrīt ar esošo trešo dimensiju, kurā jūs dzīvojat. Tas ir sākums daudzu dimensiju līmeņiem, kas saskaņojas ar Zivju Laikmeta dimensijām.
 
Tāpēc tas, kas jums ir tagad, - ir divas pasaules, kas pārklājas viena otrai; divi laikmeti, tāpēc, ka šis ir pārejas laiks, šis ir - tiltu radīšanas laiks.
 
Un laiku pa laikam jūs jutīsiet, it kā vienā dienā dzīvojat vienā pasaulē, bet citā – pilnīgi citā pasaulē. Neļaujiet tam sevi iebiedēt, vienkārši – uztveriet to kā pasauļu pārklāšanos.
 
Ja būs dienas, kurās jūs jutīsieties smagi, sajutīsiet veco sajūtu paradigmu, vienkārši atzīstiet, ka jūs esiet šajā Zivju Laikmeta stadijā tikai uz mirkli, tāpēc, ka jūs atbrīvojaties; tāpēc, ka jūs noskaņojaties spēkam, lai pārveidotos un atgrieztos atpakaļ - Ūdensvīra Laikmeta brīvajā dzīvesveidā.
 
Tas būs ļoti acīmredzami nākamo septiņpadsmit dienu laikā, pēc kā kļūs vieglāk. Beidzoties šim laikam, ja jūs atklāsiet sevi atrodamies esības smagumā, jūs automātiski spēsiet ātri atraut sevi atpakaļ trīsdimensionālajā Ūdensvīra laikmetā vienkārši caur mentālā procesa apzināšanos.
 
Ieelpojiet Metatrona Gaismu, atgādiniet sev par morfoģenētisko lauku, kurš tika radīts un ar kuru jūs esiet savienoti caur Platīna un Kristāla Cauruli, kas iet caur jums, un atcerieties, ka tagad jūsos ir ietverts šķidrs kristāls jūsu būtnes centrā, tāpēc jūs – esiet plūstošas enerģijas kanāls, plūstošas uztvertspējas, plūstošas raidītspējas kanāls, patiesībā – ārkārtīgi spēcīgs.
 
Tomēr mēs sniegsim šo [informāciju par Jaunu trešo dimensiju] jūsu personīgajiem Pavadoņiem, lai informētu jūs par to detalizētāk atkarībā no tā, cik tas būs vajadzīgs jūsu ikdienas dzīvē.
 
Mēs turpināsim pārraidīt informāciju turpmākajās dienās un nodosim jums to caur iekšējiem plāniem, tiekoties ar jums, kamēr jūs guļat. Ja kādā brīdī jūs sastapsieties ar jebkāda veida grūtībām saistībā ar šo pāreju, pat pēc tam, kad šīs septiņpadsmit dienas būs pagājušas, viss, kas jums ir jāizdara, ir jāpalūdz paņemt jūs uz Platīna Templi, lai atkalapvienotos ar Erceņģeli Metatronu un Leģionu no simt četrdesmit četriem Erceņģeļiem, un dziedināšana notiks.
 
Viss, kas nepieciešams, lai atgrieztu jūs atpakaļ līdzsvara stāvoklī, - notiks. Dodieties ceļā tagad, veldzējieties mierā, apzinieties savas izvēles spēku un radiet jūsu Sirds, Dvēseles un Gara pasauli, kurā viengabalaina būtne ir pelnījusi būt.
 
Jūs – esiet Jaunas Pasaules radītāji, tad dariet to gudri.
 
Es Esmu Kuthumi, Mīlestības un Gudrības Zelta Stara Čohans, un es Mīlestībā sveicu un svētu jūs.
Adonai!
 
Rīcība:
 
Lai pilnībā integrētu šīs enerģijas, pārskatiet to, uz ko jūs esiet fokusējušies/koncentrējušies un ar ko esiet piepildījuši morfoģenētisko lauku.
Pierakstiet to savā dienasgrāmatā, pārskatiet un papildiniet to nākamo 17 dienu laikā.
Pacentieties un turpiniet pierakstīt jūsu procesu šī cikla laikā, lai jūs pienācīgā veidā izietu cauri atbrīvošanai un detoksikācijas procesam no jūsu Zivju laikmeta mentālajiem toksīniem.
 
*******************************************************************************
 
Ja jums ir pieeja Facebook, jūs variet pievienoties Grupai PlaceofPeace, lai iegūtu kopienas atbalstu un vadību.
Jūs variet arī apmeklēt mūsu mājaslapu http://www.placeofpeace.net, kur jūs atradīsiet vairāk mācību un vēstījumu, tādus, kā augstāk sniegtais, kuri jums palīdzēs šajā ceļā.
MichelleManders ©
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4612048