sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Par sirds atbildību


22.01.2013 ... Māte Marija caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-303…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
Sveicinu jūs, dārgie!
Kopā ar jums šeit Māte Marija.
Dārgie, ļaujiet man šodien parunāt ar jums par Mīlestības atbildību, par jūsu starojošo Siržu atbildību Visa Pastāvošā Radītāja Vienotās Dievišķās Sirds priekšā, kuras daļa un veselais ir katrs no jums.

Dārgie, Sirds Atbildība – tas ir dabisks Mīlestības stāvoklis, kurš jūtami izpaužas jūsu Siržu klusumā.

Šī atbildība ir bezgala pacilājoša, un piepildīta ar neaprakstāmu godbijību [величайшимблагоговением], jo dziļi savā iekšienē jūs saprotat, ka veicot ikkatru rīcību, paužot katru domu saskaņā ar savu Sirdi – jūs dzīvojat PRIEKŠ VISIEM, un šinī brīdī jūs kļūstat par LīdzRadītāju jaunām starojošām Pasaulēm, jaunām Daudzdimensiju telpām visā PasaulsĒkā.

Dārgie, ļaujiet sev dzīvot katru mirkli – No Sirds. Katrs jūsu solis pretī Sev, Dievišķajam – paver jūsu priekšā arvien plašāk un plašāk neaptveramos un daudzdimensiālos horizontus – Dāvāšanai un Kop-Radīšanai, kā līdzautoram ar Svētā Gara Pasaulēm, Kvantu Valstībām, Kosmosa Pasaulēm.

Un dzīve jums uz Zemes tad momentā izmainās. Visas krāsas kļūst spožākas, katrā cilvēkā jūs sākat ieraudzīt vienīgi Dvēseles skaistumu, rodas negaidītas iespējas vēl spilgtākai Sevis Dāvāšanai un Kalpošanai VISIEM un VISAM.
Nebaidieties no Sirds Atbildības. Tā – ir liela Debesu Dāvana, ar ko Radītājs ir apbalvojis Bērnus savus uz Zemes.
Esiet, BĒRNI – bezgala skaisti un atbildīgi – savā vēlmē – DĀVĀT Sevi – Visam Pastāvošajam.

Dziļi paklanoties katram un visiem –
Māte Marija