sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

Ko varam darīt Dualitātes seku dziedināšanā?



 
03.01.2013 ...Nikas atbilde
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Taisha jautā:
Ir man tāds jautājums Nikai (varbūt vēl kādam citam). Viss it kā iet savu gaitu (augšāmcelšanās ziņā). Taču ... pēkšņi neizprotama Sirds vēlme (tieši Sirdī, nevis galvā uzradusies) – piesaistīt tumšu kaut ko, neizprotamu ... aplūkot, pavērot – neko ”neuzsākot”, neizdarot nekādus vērtējumus – nodibināt ar šo tumšo jaunas attiecības un harmoniju ... Taču sanāk ne visai ... Nepatīkama sajūta izplatās Sirdī ... Varbūt tā ir mentāla Tumsas nepieņemšana, vai arī Dvēsele nevar pieņemt? Vai varbūt es jaucu Tumsu – harmonisko un disharmonisko (duālo)? Kā tad ar jaunajām Tumsas-Gaismas attiecībām?


Nikas atbilde:
Labu vakaru, dārgā un Brīnišķīgā!
Laikam gan nav nejauši, ka uzdūros uzreiz uz tavu jautājumu, jo tas ir svarīgs priekš visiem jaunajos apstākļos, strauji attīstošajos. Tādēļ liels paldies par jautājumu.

Pastāv *tumsa-gaisma*, kā apgaismotības izpausme matērijā, pastāv pozitīvi un negatīvi lādētas plūsmas, pastāv *matērija-antimatērija* – tas viss attiecināms uz matērijas izpausmes duālo dabu, un tam pēc būtības nav nekā kopīga ar Dualitātes spēli, ko iziet Apziņas. Dualitātes pieredze Apziņām – kad vieni palika pie Mīlestības, bet citi devās meklēt dzīves ceļu bez Mīlestības – tika radījusi daudz ciešanu otrajā meklējumu ceļā. Tieši tas tagad tiek izdziedināts visās pasaulēs, un izdziedināt nepieciešams VISUS, kuri atradās šajā eksperimentā, un VISU. Neskatoties uz visiem interesantajiem rezultātiem – Dualitātes ceļš viennozīmīgi ir atzīts par strupceļu, kas ne vien nodarījis daudz ciešanu, bet sagrāvis arī daudzas civilizācijas un pasaules, pie tam milzīgās mokās. Bet VISA Radītājs – tā ir VIENOTA APZIŅA, un tātad – cieš VISI.

Sirds vēlme – tuvāk aplūkot tumšās (slimās) daļas izpausmi – tā ir dabiska vēlme IZPĒTĪT – lai IZDZIEDINĀTU. Gluži tāpat kā labs ārsts vispirms uzmanīgi apskata slimo pacientu, pirms pieņem lēmumu par turpmāko ārstēšanu. NOVĒROŠANA un IEPAZĪŠANA – tā ir TUVINĀŠANĀS dažādā pakāpē, un tas ir veids – kā izdziedināt. KĀ TAS IESPĒJAMS? Tas ir vienkārši.
 
Tu, dārgā, izstaro Gaismu no Sirds, tu esi harmoniska un mierīga, TEVĪ IR SPĒKS - līdzvērtīga kuram nav visā PasaulsĒkā, un šis Spēks ir – SIRDS MĪLESTĪBA. Tātad pirmā lieta, kas tev nepieciešama – tev ir jāuztur augsta līmeņa harmonija sevī pašā, un tas ir pats galvenais, kas tev vajadzīgs. Tas ir tas, ko mēs saucam – STABILA ATRAŠANĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS APZIŅAS STĀVOKLĪ.

Tevī mīt arī cita spektra, uz Zemes radītais, Mīlestības Spēks – MĪLESTĪBAS PILNA LĪDZCIETĪBA, kam nekā kopīga nav ar žēlumu, šīszemes prātam pierastajā šī vārda izpratnē. Saskarsme ar slimu Apziņu vai struktūru vienmēr iesākumā ir nepatīkama – pārāk atšķirīgas ir vibrācijas. TAČU ... ja tu šinī laikā NEVIS IZBĪSIES, bet vienkārši IZJUTĪSI LĪDZCIETĪBU un BEZGALĪGU MĪLESTĪBU uz to, kas izsauc tavā Sirdī sāpes – tad tevī radīsies TIK SPĒCĪGS Mīlestības Uzliesmojums, ka jebkuri izkropļojumi, Dualitātes pieredzē gūtie – izdziedināsies!

Tam nav vajadzīga nekāda prāta piepūle, nekādas prāta diktētas komandas – TE DARBOJAS SIRDS, un Viņa ir – kvantu portāls AVOTA Mīlestības enerģiju plūsmai, un šī plūsma – ir SAPRĀTĪGA !!! SIRDS MĪLESTĪBA patstāvīgi darbojas pašā visoptimālākajā veidā, izdziedinot, un dzēšot visas graujošās sekas. Tanī laikā, kad darbojas MĪLESTĪBA caur mūsu Dievišķo Sirdi – mēs tikai SAJŪTAM, cik STIPRI MĪLAM visus un VISU, SAJŪTAM, cik Brīnišķīga ir pasaule visur un it visā, SAJŪTAM Bezgalīgu Pateicību par to, ka varam būt MĪLESTĪBAS vadītāji !!!
за то, что можем быть Проводниками ЛЮБВИ]
 
Kad mēs sastopamies ar milzīgām plūsmām tumšajām savā šīszemes dzīvē, un arī tālu vēl aiz Zemes robežām – mēs to ielaižam Sirdī, un izlaižam caur MĪLESTĪBAS GAISMU, kura strāvo caur mums straumēm vien. Mēdz būt smagi pat vairākas stundas vēl pēc šādas saskarsmes, nepatīkama pašsajūta – kā atbalss no sastapšanās ar ļaunprātīgu cietsirdību, ar emociju un domu dubļiem, ar naidīgumu, u.t.t. Ko te lai saka ... TICI, un EJ DROŠI – ja tev ir patiesa Sirds Vēlme – BŪT MĪLESTĪBAI – bez jebkādiem nosacījumiem! VAIRĀK par to – ko var izdziedināt caur savu Starojošo Sirdi – MĒS NEŅEMAM, dārgā! Tātad – ja reiz esam ņēmušies – tad VARAM tikt galā !!! Uzticies savai Sirdij, uzklausi Viņu !!!

Apskauju ar cieņu un Mīlestību –
Nika