otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

2013.gada prognoze un senču karma



 
Dziednieks Oskars Peipiņš
 
Nepāra gadi ir augšupejas gadi. 2012.gads bija noslēguma, kopsavilkuma gads. Tie, kas pareizi aizvadīja 2012.gadu, šajā gadā varēs pacelties augšup. Gads būs produktīvs cilvēkiem, kuri liks pie malas egoismu un domās plašākā mērogā. Tie, kuri kaut ko vēlēsies sasniegt ne tikai karjerā, bet arī garīgajā un tikumiskajā jomā, tiks pacelti virsotnē.
 
10.februārī sāksies Melnās ūdens čūskas gads - vieduma un gudrības gads. Iestājas arī daudz aprunātais Ūdensvīra laikmets, un tas nozīmē, ka pasaulē ļoti nozīmīga būs sievietes loma. Būtiska nozīme būs arī tiem vīriešiem, kuri nevēlas būt karotāji, bet veiksmīgi darbojas kompromisu meklēšanā, diplomātijā.
Mēs dzīvojam ļoti īpašā laikā - līdz 2013.gada 10.februārim varam atstrādāt senču karmu, vairs nebūs jāatbild par seniem nedarbiem, ko sastrādājuši mūsu senči. No pavasara katrs atbildēs tikai par savu rīcību, saviem darbiem un nedarbiem, tāpēc ļoti būtiski šajā laikā ir rīkoties labi un nesavtīgi. Ļoti izdevīgi šādi investēt ne tikai savā, bet arī savu pēcteču karmiskajā nākotnē.
 
Šis gads Latvijai būs pēdējais, kad mūsu valūta ir lats, tas nozīmē, ka pēc tam mums zudīs daļiņa mūsu identitātes, tāpēc svarīgi to smelties citur, piemēram, dainās, Lielvārdes jostā, kaut vai lauku zemē, ko aprūpējam.
 
Neizskatās, ka Latvijā gaidāms ekonomikas pacēlums. Neredzu ne izeju no krīzes, ne lejupslīdes apstāšanos. Tas viss ir atkarīgs no lielajām stratēģiskajām struktūrām, kurās esam iepīti. Neredzu arī, ka būtu gaidāmas lielas investīcijas vai apjomīgi projekti, kas apvienotu tautu. Tās vairāk nekā 50 partijas turpinās skaldīt valsti, arī pašvaldību vēlēšanām tajā visā būs sava loma.
 
Kādam laikam ir izdevīgi to duļķaino ūdeni tādu turēt. Ja cilvēki vienotos kādas lielākas idejas vārdā, būtu ideāli, viss veiktos. 2013.gads ir intuīcijas gads, tas nozīmē, ka jādomā par tālāku perspektīvu, par nākotni, nevis tikai šodienu.
Liela daļa izbraucēju atgriezīsies.
Viņu reģionālais ķermenis, kas dots katram cilvēkam, sūtīs impulsus, kas liks atgriezties dzimtenē, kaut gan ekonomiski tajā nav tik labi. Līdzi atvestās tālienē iegūtās zināšanas palīdzēs valstij. Ir pienācis laiks, kad latviešiem ir jāceļas no upura lomas, ir jāsāk vēl atlikušos laukus ļoti uzmanīgi laistīt un mēslot, jālūdz augstākiem spēkiem palīdzība. Tā mūsu tautai nekad vēl nav atteikta. Latvijai nedraud nekādas milzīgas dabas kataklizmas. Jāpaļaujas uz pozitīvismu, tas arī izvilks no sliktajiem laikiem.
 
 
Как отрабатывать карму отношений с родителями.
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=toaxpkScQ7c
8 min
 
Vēlos padalīties ar kādu nelielu video lekciju. Tā gan nav nekādā saistībā ar Helingera metodi, taču tā ir par mūsu attieksmi pret mūsu vecākiem. Un kā jau mēs to droši vien visi esam caur Helingera metodi sapratuši - attiecības ar mūsu vecākiem ir pamatu pamats.
Klipiņš nav garš, 8 minūtes
Linda