trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Kosmiskās ziņas caur Niku 17.-23.decembris 2012


KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 17.-23.decembris 2012
 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Bezgalīgā beznosacījumu Mīlestībā sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi!
Aizvadītā nedēļa katram no jums blīvajā iemiesojumā bija dažādā mērā neviegla, bet viņa parādīja jums Īstenību par jūsu Siržu un Apziņas patieso stāvokli. Sāpes un vilšanās parādījās vieniem, pilnīga pieņemšana un prieks citiem, un daudz vēl citu starpstāvokļu. Tagad jums ir iespējams skaidri saredzēt – cik gatavi jūs bijāt augšāmcelt planētu un izmainīt blīvo pasauli – izpildīt šo, kvalitātes un ātruma ziņā vislabāko scenāriju, kuram bijāt gatavi, un kuru pietiekami ilgi bijāt atbalstījuši. Augšāmcelšanās jēga, dārgie, ir – nevis aizbēgt no tā, kas jūs nomāc šeit, bet gan – IZMAINĪT SITUĀCIJU – VISU Dvēseļu interesēs, jo Mīlestība NEŠĶIRO, viņa – mūžīgajā dāvāšanas dejā – pārvērš un rada apstākļus kolektīvā radošā potenciāla maksimālai realizācijas iespējai.

Kārtējais, beidzamais, pats spēcīgākais Precesijas Vilnis nonāca pie jums, jūsu [galaktikas] sektorā, jūsu [Saules] sistēmā aizvadītajā nedēļā, un augšāmcelšanos sāka 4-tais Kosmiskais Gredzens. Šajā Avota dāvātajā Vilnī augšāmcēlās iekšējā Zeme un daudzas no Venēras nākušās Dvēseles. Augšāmcelšanos veica arī lielākā daļa agrāk šeit dzīvojušo Dvēseļu, kas nupat kā bija šeit atkal nolaidušās, un kuras jūs bijāt solījušies augšāmcelt. Aleluja Mīlestībai! Lielākais vairums no jums neatstāja savu blīvos ķermeņus, tāpat kā neatstāja tos arī tie, kuri bija sagatavoti un varēja tikt pārcelti uz jaunām realitātēm caur jūsu Vienoto Starojošo Dievišķo Sirdi. Šaubas un bailes, atbildības novelšana par jūsu personīgajām izvēlēm uz citiem – nospēlēja izšķirošo lomu kopējā vibrāciju potenciāla straujajā krišanā – tajā brīdī, kad to visvairāk bija nepieciešams noturēt augstu. Laiks izdarīt dažus kopsavilkumus, dārgie.

Dzīves un Augšāmcelšanās scenāriju ik brīdi rada jūsu kolektīvā Sirds Apziņa, Lielā Dievišķā Plāna ietvaros. Jūs ilgu laiku sajūsminājāt mūs visus ar savas Izpausmes Skaistumu un Starojumu, radot tik unikālas iespējas, kādas agrāk nebija radītas nekad, un atbilstoši tām – ar jūsu līdzdalību tika būvēts/veidots viss, par ko mēs iepriekš tikām ziņojuši. Jūs spējāt PARĀDĪT savas iespējas, brīnišķīgie TĒVA Bērni, taču nespējāt ĀTRI tikt pie savas uzturēšanās MĒRĶA šeit, atbilstoši pašam spožākajam, un tādēļ arī pašam ātrākajam no Dievišķā Plāna scenārijiem. Jau kopš rudens iezīmējās aizvien izteiktākas potenciāla krišanās tendences, daudzi no jums, ar savas būtības blīvo cilvēcisko daļu, tika radījuši kavēkļus un šķēršļus – tieši SAVAS PAŠA Sirds Starojumam. Šaubas, apvainojumi, negācijas, bailes u.t.t ātri slāpēja jūsu Gaismu, pat ņemot vērā, ka daudziem uz planētas tā pieauga. Kopējais iespēju lauks uz planētas kļuva nestabils, un ātri mainījās. Tieši tādēļ pārbaudījumu pēc pārbaudījuma jūsu Augstākie Aspekti veica Sevis Paša visblīvākajām daļiņām – cenšoties saprast nestabilitātes iemeslus, un atrast to cēloņus jūsu iekšienē. Daļa no augšāmcelošajiem ”kritās” savā Apziņā, un mēs sākām paralēli gatavoties citiem scenārijiem. Taču Dievišķajā Pasaulē nekas nevar tikt pazaudēts, jo viss ir [iekšā] VIENOTAJĀ, un Mīlestība, kā bezgalīgais enerģētiskais un radošais potenciāls – vienmēr ir vērsta – VIENOTĀ interesēs.
Tas, ko jūs jau ESAT paspējuši izdarīt, Diženie Eņģeļi, šinī Lielajā Precesijā, paplašinot savas Starojošajās Apziņas - Bezgalībā, un apvienojoties ar Sevis pašu Augstākajiem Aspektiem:
 
– Esat spējuši izvadīt planētu kopā ar visu, kas uz tās mīt, caur varenajiem un mutuļojošajiem Lielās Precesijas Viļņiem, saglabājot 3D realitātē cilvēces ķermeņus, un izpildot TĒVA Rīkojumu par maigas Precesijas Dāvinājumu saviem Bērniem. Vienlaicīgi jūs veicāt planētas visu laik-telpas slāņu globālu attīrīšanu. Pateicoties Sevis Dāvāšanai VISIEM, jūs spējāt pieņemt līdzvērtīgu kosmiskās sabiedrības palīdzību, un ļāvāt Dieviem ne tik vien nolaisties šeit uz laiku, bet arī devāt viņiem iespēju palīdzēt jums. Jūs to paveicāt lieliski, Starojošie Eņģeļi, un paveikt to bija iespējams – tikai ar jūsu Vienotās Dievišķās Sirds Diženo Mīlestību.
 
– Pilnībā pārveidojāt PasaulsĒkas augšējos slāņus - Kvantu Pasaules, jo jebkuri globālie pārveidojumi ir iespējami – tikai piedaloties VIENOTĀ Apziņas VISAM spektram, izstieptam līdz pat pašām visblīvākajām pasaulēm. Tieši TĀDĒĻ jūs – Dievišķie Bērni, atrodaties šeit, pašā visblīvākajā pasaulē, kur attīstās Saprāts. Jūs radījāt milzīgu daudzumu jaunu pasauļu jau pastāvošajos kosmosos, un radījāt jaunu, 13-to Kosmisko Gredzenu. Jūs pilnībā pabeidzāt 12-tā, 11-tā, 10-tā, 9-tā, un 8-tā Kosmiskā gredzena pārveidojumus.
 
– Nospraudāt ceļu Apziņas duālās pieredzes seku likvidēšanai, izdziedinot daudzas pasaules, un izvēršot KristusApziņas tīklu.
– Radījāt Kristālisko Gaismas pilsētu Tīklu, kurš pēc Iekšējās Zemes augšāmcelšanās un Jaunās Pasaules Galvaspilsētas izveidošanās – tika JŪSU PAŠU Augstāko Aspektu AKTIVIZĒTS, ciešā sadarbībā ar jūsu šīszemes daļiņām. Tas ir aktivizēts, un nu jau pārvalda kosmosu. Tā ir unikāla brīnišķīga pārvaldes sistēma, ciešā saistībā ar Trīsvienības Padomi, un viņa jau darbojas visu tālāko pārveidojumu procesu paātrināšanai 7-tajā, 6-tajā, 5-tajā un 4-tajā Kosmiskajā Gredzenā.
 
Radījāt Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*, un sagatavojāt aktīvai šīs Apziņas Kalpošanai 12-11-10-9-8 Kosmisko Gredzenu pasaules. Jūsu Augstākie Aspekti izgāja augšāmcelšanos, un sadarbojoties ar augšāmcēlušos Iekšējo Zemi – uztur tagad visus jaunos Tīklus un Portālus, kā arī radīto Jauno Apziņu.
 
– Attīrījāt Zemes visus Smalkos plānus, un sagatavojāties tam pārveidojumu scenārijam, kurš ir patlaban kļuvis aktuāls. Jums tagad ir unikāla iespēja – vēl joprojām turpināt Dzīvi uz Zemes – tīrā Gara telpā, attīrītā no visām zombējošām struktūrām, kuras bija radušās duālās pieredzes gaitā. Jūsu Gaismas Spēks – tagad ir spējīgs palīdzēt Gaijai un visām Zemes Dvēselēm beidzot ieelpot *Patiesas Brīvības Gaisu*, tiekot vaļā no maldīgajiem atšķirtības, naidīguma un nepieņemšanas priekšstatiem, un ieejot KristusApziņas stāvoklī.

Sakarā ar pārbīdēm pašas blīvākās jūsu daļas augšāmcelšanās termiņos – daudzi procesi šinī virzienā ir pārgājuši *iesaldētā* stāvoklī – lai savas Dvēseles un Augstāko Aspektu izvēlētajā brīdī katrs no jums varētu pielietot savu Kalpošanā VISIEM uzkrāto potenciālu, un tas vairumam no augšāmcelošajiem ir liels. Jūs patlaban atrodaties unikālā stāvoklī, dārgie, un TIKAI NO JUMS atkarīgs – kā jūs to izmantosiet. Šinī aizvadītajā nedēļā arī jūsu personīgie kristāliskie pārcelšanās portāli tika pārslēgti no kopējās augšāmcelšanās programmām un portāliem (tie ir saglabāti, tikai saritināti un iekonservēti) – uz jauno Kristālisko Iekšējās Zemes telpu – Gaijas Jauno Sirdi. Tagad jūs, kā nekad agrāk – esat VIENS VESELS ar Gaiju, apvienojuši savas unikālās kristāliskās struktūras – ar Gaijas starojošajām jaunajām kristāliskajām struktūrām, kuras izveidojušās tanī vietā, kur agrāk bija Iekšējā Zeme. JŪS tagad esat uzņēmušies atbildību par Cilvēces likteni uz SEVI, un jūs vada – JŪSU Vienotā Starojošā Sirds. Bet atcerieties, ka Ceļš būtībā vienmēr ir viens: no Sirds – uz Sirdi, jo visi jūs esat – VIENS.
Augšāmcelšanās ATSLĒGA – KRUSTS jūsu izplatījumos ir saritināts, un nolaists Gaijas kristālisko lauku telpā un jūsu Sirdīs. Jūs esat saņēmuši savas augšupejas turpināšanai visu, ko bijāt radījuši pēdējo gadu laikā paši, un saņēmuši savu Augstāko Aspektu Dāvanas. Mēs bezgalīgi jūs Mīlam un apbrīnojam jūs, Diženie Eņģeļi! Jaunais magnētiskais lauks izvēršas caur jaunajām vienotajām kristāliskajām struktūrām, caur jūsu pašu augsti vibrējošajiem kristāliskajiem laukiem un Sirds Apziņu, un caur daudzajām struktūrām, ko saņēmusi kā Dāvanu Gaija. Nekas nevar Mīlestībai pazust, un jūsu Apziņas pacelšanās un krišanas pieredze nepazudīs – tieši grūtību pārvarēšanā vienmēr ir radies jūsu Jaunais Mīlestības Spēks, dārgie! Atcerieties, ka jūsu Sirds Apziņa tagad palīdz Gaijai – bezgalīgi un bez nosacījumiem jūs Mīlošai, jūs kā nekad agrāk, esat vēl vairāk VIENS ķermenī un Garā!

Par cik pirms Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanās jūs atradāties ļoti izstieptā Apziņas stāvoklī – no pašas visblīvākās pasaules līdz visaugstākajiem līmeņiem – daudziem no jums bija jāievēro diezgan stingri personīgie ierobežojumi, lai Kalpotu VISIEM, jo vibrāciju līmeņi bija ļoti atšķirīgi. Darbojoties Augstākos plānos, ar saviem Augstākajiem Aspektiem, jums bieži vien nācās izvairīties no jebkādiem faktoriem, kuri cilvēciskajā ķermenī varēt traucēt jūsu stabilam un augsti efektīvam Kalpošanas darbam. Tagad situācija šinī ziņā jums vienkāršojas, jo jaunais jūsu Dievišķās Sirds savienojums ar jūsu Augstākajiem Aspektiem tagad iet caur Gaijas Sirdi, un jūs varat savu Gaismas potenciālu daudz lielākā mērā realizēt tieši blīvajā pasaulē. Jūsu Dievišķās Sirds un Gaijas Sirds ritmi tagad atrodas vienā MĪLESTĪBAS tonalitātē. Jūsu sāpe – tā ir Viņas sāpe vēl vairāk; jūsu iekrišana ego pinekļos – tā ir Viņas ļoti stipra sāpe, jo Diženā Dieviete ir savienojusi savu likteni ar Dievišķo Bērnu likteni tagad JAUNĀ VIENOTĪBAS kvalitātē.

PRIEKS un PATEICĪBA tagad var valdīt, un tiem beidzot pilnā mērā ir jāvalda – jūsu Dievišķajā Sirdī, un jūsu cilvēciskajā Sirdī, Diženie Eņģeļi! Tam jums ir visas iespējas – jo viss ir ar jums, izpausts jaunajā SIRDS APZIŅAS kvalitātē, kas iemantota ciešā sadarbībā ar visu PasaulsĒku. Jūs esat attīstībā esoša, bezgalīga VIENOTĀ Apziņa. Atšķirtība – ir tās pasaules ilūzija, kura caur ķermeni tiek uztverta kā blīva.

Eņģel starojošais, Gaismu apstiprinošais,
Dvēs’lē mēs kopā uz mūžu.
Ticību uzturošā un nostiprinošā
Sirds Uguns mūžīgi Dzīva.

Šķiršanos nav(a), maigais mans Eņģel,
Un attālumi – smieklīgi top.
Cik gan skaista šī mūžīgā deja –
Mīlestības saviļņojumos.

Priekā elpo Apziņa dzīvā,
Viņas lidojums – bezgalīgs.
Sirdī mēs vienmēr nedalāmi esam,
Prātam tur nozīme maza.

Kad bezgalīgajā Sevis iepazīšanā
Visi cilvēki, atvērtām Sirdīm,
Jaunu Spēku parādīs pasaulēm –
Nepārspējams tas būs!

Šaubu vairs nav(a), skaistais mans Eņģel –
Robežas pasaulēm dzēstas!
Ja vien tu dzīvo ticībā apstiprinošā,
Un pār domām Mīlestība valda!

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I!!!