trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Enerģētiskā prognoze 2013.gada janvārim


Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2013.gada janvārim
 
 
Lūk, arī noslēdzas 2012.gads. Pēdējais spriedzes uzliesmojums būs vērojams 30.decembrī,
kad Saule savienosies ar Plutonu. Mēs teicām, ka šī enerģētiskā spriedze sniegs šajā gadā pēdējo iespēju kaut ko izpaust, izlabot un/vai radīt.
 
Daudziem šķitīs, ka nekas nav mainījies, tomēr - tā tas nav. Jaunais cikls ir piedzimis un pamazām sāk sevi izpaust. Taču šī izpausme būs gandrīz nemanāma un to saskatīs tikai tie, kuri būs pratuši noskaņoties šim jaunajam. Astronomiski janvāra sākums ir samērā labvēlīgs visiem. Daudzi beidzot atslābināsies, beidzot gaidīt pasaules galu, un sāks ar cerībām raudzīties nākotnē. Tie, kuri ir noskaņoti jaunajam, sāks aizvien vairāk veidot optimistiskus plānus. Janvāra pirmajā pusē gandrīz visi būs augstāko vērtību un ideālu iedvesmoti. Kopējā atmosfēra kļūs aizvien atslābinātāka, priecīgāka. Turklāt Jaunā gada sagaidīšanai planētas lielākajai daļai piemīt sakrāla nozīmē: vecais ir beidzies un mēs ieejam jaunajā gadā ar jaunām cerībām un centieniem.
 
Tomēr - esiet modri! Viss, ko mēs esam sējuši 2012.gadā, sāks dīgt 2013.gadā. Tie, kuri sīksti turas pie vecajiem scenārijiem, kas balstās uz bailēm, aizvainojumiem un agresivitāti, janvāra otrajā pusē sastapsies ar problēmām, taču jau daudz skarbākā variantā. Par likumu (kosmisko un cilvēcisko) neievērošanu nāksies maksāt.
 
Enerģētiskā spriedze atkal palielināsies, saasinot situāciju. Tas izpaudīsies gan personisko, gan sabiedrisko attiecību jomā. Daudzi jau desmito reizi dosies pa vienu un to pašu problēmu apli, uzkāpjot tiem pašiem "grābekļiem", apgrozoties vienu un to pašu cilvēku lokā. Viņus burtiski piespiedīs kardināli atrisināt problēmas - reiz par visām reizēm.
 
Noslēgtība (publiskā un personiskā), kuru nosaka karmiskie parādi, izraisa enerģijas trūkumu/nepietiekamību, jo, ja cilvēks nebalstās uz augstākajiem spēkiem un nav ar tiem saistīts informatīvi un enerģētiski, viņam nav kur ņemt enerģiju savu problēmu risināšanai. Šādi cilvēki "izvelk" enerģiju no savas apkārtējās vides, radot jaunas karmiskās saites. Līdzsvara trūkumu/neesamību starp garīgo un materiālo, nesaprotot, ka šie divi aspekti ir cieši saistīti savā starpā un faktiski ir vienas un tās pašas "monētas" divas puses.
 
Savukārt tie, kuri ir noskaņoti jaunā cikla enerģijām, saņem neierobežotu pieeju enerģijas avotiem, lai atrisinātu viņu priekšā esošās problēmas. Tomēr viņiem nāksies būt piesardzīgiem un uzmanīgiem, lai atrastu jaunas, daudz piemērotākas/adekvātākas formas jaunā izpausmei. Noskaņošanās uz jauno realitāti pagaidām vēl ir ļoti trausla, ir iespējama "atripošana" atpakaļ uz vecā pusi, un šeit tad ir ieteicams izmantot visu jūsu meistarību, lai noturētos jaunajā realitātē.
 
Tatjana Zolotuhina
2012.gada 18.decembrī