otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Ilarions 20.-27.janvāris/2013


Viedas Meistars Ilarions
20.-27.janvāris/2013
 
Mīļie!
 
Turpinot sava individuālā ceļa gaitas, ievērosiet arī smalkas izmaiņas, kas notiek jūsu ķermeņos un enerģētiskajās sistēmās, kā arī būsiet pārsteigti par „kanāla” lomu, ko spēlējat. Katru dienu kādos noteiktos laika periodos cauri jums plūst enerģijas un jūs tās izstarojat apkārtējā Pasaulē. Tas tad arī ir jūsu ieguldījums kopējā lietā- jūs augstākas frekvences ienesat un iezemējat virs Zemes un Zemē, neskatoties uz šķietamos haosu ap jums.
 
Jūsu darbs nu kļuvis par Jaunā laikmeta kop-radītāja darbu. Katra jūsu doma, vārds un darbs paceļas augstākā izpausmē tiklīdz pakļaujat savu cilvēcisko gribu Dievišķajai gribai un ik dienas izsakāt nodomu savienoties ar jūsu augstāko un daudz smalkāko Es. Ar prieku mēs redzam, ka patlaban valda daudz lielāka pieņemšana, iecietība un piedošana ne tikai pret sevi, bet arī pret citiem, jo sākat saprast, ka ikviens ejat savu izvēlēto ceļu; tāpat arī jūs atceraties savu jau noieto ceļu un iedrošināt apkārtējos atvērt sevi augstākām iespējām.
 
Tā kā izaugsme notiek arī ar jums apkārt esošajiem cilvēkiem, tad ziniet, ka jūsu klātbūtne tiem ir ļoti svarīga stabilizēšanai un polaritāšu nomierināšanai. Jūsu klātbūtni izjūt ikviens cilvēks, un tas atspoguļojas ārējā pasaulē kā enerģiju pārmaiņas, jo notiek savienošanās ar augstāko viņu izpausmi. Jūsu neatlaidīgais nodoms uzturēt un saglabāt Gaismu un augstāko redzējumu visu labumam, šobrīd ir visvairāk vajadzīgais. Dažkārt tas mēdz būt diezgan izaicinoši un pagrūti, jo jums joprojām jāpieredz veco uzskatu un paradigmu izpausmes, to, kas vēl nav transformētas un jūs ilgojaties pēc ārēja atspulga tai pasaulei ap jums, kas saskanētu ar jūsu Gaismas būtību, kāda esat iekšienē.
 
Esiet pacietīgi un saudzējiet sevi. Jūsu fiziskie ķermeņi turpina iziet transformācijas, ieklausieties to klusajos čukstos. Atpūtieties tad, kad jūtat tādu vajadzību, īpaši- lai saglabātu līdzsvaru. Daudziem cilvēkiem šobrīd vajadzīgs lielāks miega daudzums un gulēšana palīdz jūsu pārkalibrēšanā (noskaņošanai jaunās vibrācijās). Miega laikā jūs iekšējos līmeņos palīdzat un veicat ievērojamu darbu un, ja vien to atcerētos nomoda stāvoklī, tad būtu pārsteigti par paveikto darbu.
 
Jūsu Pasaules un jūsu fizisko ķermeņu izsmalcināšanās un „pavieglināšanās” turpināsies, līdz viss būs transformējies un nu jau zināt arī to, ka jūsu fokuss jeb koncentrēšanās reāli veic izmaiņas augstākā rezultāta radīšanā. Viss, kas no jums tiek prasīts, ir savas būtības vieglumā dzīvot dzīvi priecājoties un smejoties, ar visām ēnām, kas palikušas- lai tām nav kur slēpties un tādējādi tās integrētos ar to, kas jūs esat un visu kas esat, ar VISU kas esat, mīļie, tagad ar to visu jūs ieejat lielākā spēkā un varēšanā. Labi darīts!
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 
Tulkoja Māra Brante