otrdiena, 2013. gada 29. janvāris

Dziedināšanās darbnīcas 2013.gadā



 „Ir iespējamas tikai divas kļūdas ceļā uz patiesību. Nenoiet visu ceļu līdz galam, vai vispār to neuzsākt.” Buda

„Ceļojumam tūkstoš jūdžu garumā ir jāsākas ar pirmo soli.” Lao Tzu.

Dzīvē nav nekā labāka par sava ceļa atrašanu pie līdzīgi domājošiem cilvēkiem, tā radot pavisam jaunu enerģijas lauku ap sevi. Viena no tādām iespējām ir pievienojoties SZC „Sidrabvējš” darbnīcu dalībnieku pulciņam.
Tā ir iespēja uzsākt ceļojumu, kas iepazīstina ar Andu un Meksikas senajām Gaismas priesteru un šamaņu zināšanām un praksēm, kas to skata caur seno baltu zināšanām un mūsu zemes enerģijām. Tas ir ceļš, kuru ejot, mēs dziedinām sevi un apkārtni, kļūstam sirdsskaidrāki, gūstam prāta skaidrību, paplašinām savu apziņu, iemācāmies uztvert un sadarboties ar enerģiju pasauli... Ikviens, kurš ir saklausījis savu iekšējo aicinājumu doties šādā ceļojumā, ir mīļi aicināts pievienoties...
Iemācīties kā senie zintnieki ir pratuši dzēst jebkuru slimību „ierakstus” mūsu gaismas ķermeņos jeb mūsu gaismas elektromagnētiskajos ķermeņos, kā atbrīvoties no dzimtas ģenētiskā mantojuma, kā pārtapt laimīgās, priecīgās un radošās būtnēs.
Pateicoties mūsdienu kvantu fizikas atklājumiem, mēs esam nonākuši līdz sapratnei, ka visa matērija ir blīvi sablīvēta gaisma. Bet senie inku priesteri Laikas jau tūkstošiem gadu ir zinājuši par realitātes gaismas būtību, viņi zina, ka gaisma un vibrācija var sevi organizēt tūkstošiem veidos un formās.

Ceļojums sevis dziedināšanai, attīrīšanai, plašākai apziņai un prasmju apgūšanai uztvert un darboties enerģiskajā līmenī, saskaņā ar senajām tradīcijām tiek organizēts kā dziedināšanās rats četru debess pamatvirzienu, četru pamatelementu raksturīgo kvalitāšu un enerģiju apgūšanai. Katram no šiem virzieniem tiek veltīta atsevišķa vairāku dienu darbnīca. Zināšanu nodošanas tradīcija nosaka, ka darbnīcās galvenokārt praktiski darbojamies, mazāk klausāmies teorētisku informāciju. Iemācāmies stiprināt, attīrīt un uzturēt tīru savu Gaismas ķermeni.

Dienvidu virzienā atbrīvojamies no pieķeršanās savai pagātnei. Apgūstot savas pieredzes sniegtās mācības, mums tās vairs nav jāatkārto. Savas dziļākās emocionālās un psiholoģiskās traumas pārvēršam spēka un līdzjūtības avotā, ko izmantojam savas dzīves izmainīšanai par tādu, kādu vēlamies savās sirdīs. Mācāmies kā ikdienā praktizēt nevērtēšanu, nepieķeršanos, dzīvi bez ciešanām un dzīvot daiļumā.

Rietumu virzienā atbrīvojamies no bailēm, ceļojam aiz nāves robežas, lai pārtrauktu bijušo un ļautu dzīvei ritēt saskaņā ar mūsu izvēli. Atbrīvojamies no dzimtas ģenētiskā mantojuma, kas nodots no paaudzes paaudzē. Mācāmies kļūt par gaismas kareivjiem, kuri dzīvo iekšējā mierā un sadarbojas ar pasauli godīgi, atklāti un saskaņā ar savu sirds balsi. Mācāmies kā ikdienā praktizēt bezbailīgumu, noteiktību, neiesaistīšanos un nerosīšanos.

Ziemeļu virzienā mācāmies kā ceļot laikā, ārpus laika un ārpus telpas, kur eksistē visas iespējas un viedās zināšanas. Mācāmies sadarboties ar Visuma dzīvības tīklu kā zintnieki. Apzinām savu mūžīgo būtību un atbrīvojamies no ierobežojošiem priekšstatiem un lomām. Apgūstam neredzamības, laika pārvaldīšanas un noslēpuma viedās zināšanas. Mācāmies kā ikdienā praktizēt bērna prātu, dzīvot apzinoties kādas sekas radām, dzīvot neko neslēpjot.

Austrumu virzienā atbrīvojamies no ierobežojošiem pamatuzskatiem un projekcijām. Kļūstam gaišredzīgi un mācāmies kā darboties ar enerģiju un nodomu, lai radītu savu realitāti un izsapņotu savu pasauli, to izpaužot realitātē. Mācāmies kā ikdienā darboties ar laika vadību, kā darboties un mainīt savas projekcijas, darboties neiesaistot prātu, praktizējam seno enerģētisko alķīmiju.

Katrā darbnīcā saņemam atbilstošas iniciācijas, kas ļauj mums piesaistīties konkrētām seno zināšanu glabātāju enerģijām. Iniciācijās saņemam gaismas sēklas, kuras paši tad briedinām un audzējam, lai kļūtu par Gaismas cilvēkiem (Homo Luminous) no tagadējiem Prāta cilvēkiem (Homo Sapiens). Katra virziena darbnīca sākas un beidzas ar atbilstošiem uguns rituāliem.

2013.gada darbnīcu kalendārs

Šogad tiek piedāvāta jauna iespēja tiem, kuriem nav iespēja atbrīvoties no darba uz vairākām dienām. Katra virziena mācību apgūšana ir sadalīta divās trīs dienu darbnīcās, kopā cikls tad sastāv no astoņām darbnīcām. Darbnīcas notiks no piektdienas rīta plkst.10iem līdz svētdienas vakaram katru mēnesi viena. Pirmā darbnīca notiks no 22.līdz 24.februārim. Maksa par vienu trīs dienu darbnīcu: 60,- LVL + izdevumi par ēšanu, naktsmājām un koptelpām. Maksa par pirmo darbnīcu no 22.februāra līdz 24.februārim, ieskaitot ēšanas, naktsmāju un koptelpu izdevumus, ir 85,- LVL. Pieteikums dalībai tiek apstiprināts ar maksājuma veikšanu divas nedēļas pirms darbnīcas (līdz 8.februārim par darbnīcu, kas sākas 22.februārī).

Šīs grupas (LV1) darbnīcu kalendārs:
Dienvidu darbnīca 1.daļa             22.–24.02.2013 – Kloni, pie Gaiķu pilskalna, Saldus novads
Dienvidu darbnīca 2.daļa             15.-17.03.2013 – Kloni
Rietumu darbnīca 1.daļa              12.-14.04.2013 – Kloni
Rietumu darbnīca 2.daļa              10.-12.05.2013 – vieta tiks precizēta
Ziemeļu darbnīca 1.daļa              07.-09.06.2013 – vieta tiks precizēta
Ziemeļu darbnīca 2.daļa              12.-14.07.2013 – vieta tiks precizēta
Austrumu darbnīca 1.daļa                     vieta un laiks tiks precizēti (13.-15.septembris?)
Austrumu darbnīca 2.daļa                     vieta un laiks tiks precizēti (11.-13.oktobris?)

Tiem, kuri vēlas savu dziedināšanos veikt dziļāk un pamatīgāk, kā arī tiecas pēc dziļākām transformācijām, un spēj izplānot ilgāku prombūtni no sava darba un ikdienas, šogad tiek piedāvātas četras darbnīcas katra piecu dienu garumā aptuveni katru otro mēnesi. Praksē ir apstiprinājies, ka būtiskai garīgai transformācijai ir nepieciešama četru līdz sešu dienu prombūtne no ikdienas enerģijām. Šajā plūsmā pirmā darbnīca sāksies 28.martā un turpināsies visas oficiālās Lieldienu brīvdienas. Pirmajā dienā sākums plkst. 10os. Pēdējā dienā darbnīca beidzas līdz plkst.18iem. Maksa par vienu darbnīcu: 99,- LVL + izdevumi par ēšanu, naktsmājām un koptelpām. Maksa par pirmo darbnīcu no 28.marta līdz 1.aprīlim, ieskaitot ēšanas, naktsmāju un koptelpu izdevumus, ir 144,- LVL. Pieteikums dalībai tiek apstiprināts ar maksājuma veikšanu divas nedēļas pirms darbnīcas (līdz 14.martam par darbnīcu, kas sākas 28.martā).

Šīs grupas (LV2) darbnīcu kalendārs:
Dienvidu darbnīca   28.03. – 01.04.2013 – Kloni, pie Gaiķu pilskalna, Saldus novads
Rietumu darbnīca    23.05. – 27.05.2013 – vieta tiks precizēta
Ziemeļu darbnīca     vieta un laiks tiks precizēti (augusts vai septembris)
Austrumu darbnīca  vieta un laiks tiks precizēti (oktobris vai novembris)

Pieteikšanās un papildus informācija pa e-pastu: baltvejs@hotmail.com
Informācija arī  http://sidrabvejs.blogspot.com

Uz tikšanos darbnīcās
Baltais Vējš