otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

SEKAS RĀHU PĀREJAI TULĀ UN KETU MEŠĀ


SEKAS RĀHU PĀREJAI TULĀ UN KETU MEŠĀ
14. janvārī plkst. 14:34 pēc Rīgas laika vai 12:34 pēc Griniča būs izteikti svarīgs notikums, Rāhu pāries Tulā un Ketu Mešā, kur šīs Grāhas atradīsies pusotru gadu. Meša/Tulā ass ir Kāla Puruša 1/7 ass, bet tas nozīmē, ka visiem cilvēkiem bez izņēmuma attiecību sfērā, lielākā vai mazākā mērā, ielauzīsies Prarabdha Karma, vai citiem vārdiem sakot, cilvēku attiecībās sāksies liela pagājušo dzīvju ietekme. Ja Jūs sekojat manai informācijai, tad esat informēti, ka šī ietekme, kā minimums 75% ir negatīva. Es atceros iepriekšējos analoģiskos periodus savā praksē no 2003 - 2005, un no 1994 - 1995 gadam, kad Rāhu un Ketu atradās uz šīs ass. Šajā laikā cilvēku attiecībās pavisam negaidot sākās milzīgas problēmas, un ļoti daudzas attiecības vienkārši beidzās.
Šo Grāhu pārvietošanās iespējams var radīt jaunas attiecības, kuru iesākums ir iepriekšējās dzīvēs, bet ar vienu vienīgu mērķi - lai atdotu partneriem negatīvoKarmu, ko sauc par Rnānubandhana, vai vienkārši iznīcināt vienam otru, ne obligāti fiziski, bet noteikti psiholoģiski. Atšķirībā no pagājušās, šo situāciju sarežģītu dara fakts, ka Tulā atradīsies Šanaiščara, kas ir Grāha, kas atbild par visu cilvēku Karmu kopumā. Rāhu un Šanaiščara savienojums rada globālas izmaiņas cilvēku likteņos, ne tikai attiecību, bet visās dzīves sfērās. Tātad daudz interesantu notikumu mūs gaida nākotnē.
Saistībā ar šiem notikumiem, 15. janvārī plkst. 20:00 mēs rīkosim īpašu, ārkārtas nodarbību, kas veltīta šai vitāli svarīgajai tēmai. Šajā nodarbībā pastāstīšu arī par to, kas jādara, lai no šīm problēmām izvairītos. Lekcijas video-versija būs pieejama pēc kāda laika.
(15.01.2013., otrdien, plkst. 20.00 Zinātņu akadēmijā. Vada Šiva. Cena LVL 6.00.)