sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

D.Brauns Rīgā


Esiet sveicināti!

Vēlos jūs informēt, ka Kryon kanāls Deivids Brauns šī gada februārī ieradīsies Rīgā ne tikai lai vadītu Kryon čenelinga vakaru, bet arī semināru „Piepildīt neiespējamu sapni: Iekšējās dzimtas zvaigznāja dziedināšana pēc Kryon metodes”.

Kryon čenelinga vakars notiks šī gada 7. februārī (informācija par to manā iepriekšējā e-pasta sūtījumā), savukārt divarpus dienu seminārs – no 22. līdz 24. februārim. Dalības maksa par semināru: piesakoties līdz 10. februārim 105 Ls; no 11. februāra 125 Ls.
Abu pasākumu norises vieta: viesnīcas „Teater” konferenču zāle (Rīga, Bruņinieku iela 6).

Semināra laikā, čenelējot Kryon dziedinošo enerģiju, Deivids vadīs dziļas transformējošas meditācijas, strādājot vienlaicīgi gan ar visu grupu, gan katru cilvēku atsevišķi, tādēļ semināra dalībnieku skaits ir ierobežots.

Semināra dalībnieki iegūs dziļas teorētiskas zināšanas par iekšējās dzimtas dziedināšanu pēc Kryon metodes, kā arī praktisku pieredzi savas iekšējās pasaules iepazīšanā, apzināšanā un sakārtošanā.

Tiem, kurus iekšējās dzimtas dziedināšana pēc Kryon metodes interesē dziednieka prasmju un iemaņu līmenī, šis seminārs palīdzēs teorētiski un praktiski sagatavoties dziednieku mācību kursam „Cilvēka gara evolūcija”, kas sāksies š. g. jūnijā.

Ir pāris brīvas vietas arī uz individuāliem seansiem pie Deivida Brauna. Maksa 85 Ls.

Pielikumā
plašāka informācija par Deivida Brauna vadīto semināru „Piepildīt neiespējamu sapni: Iekšējās dzimtas zvaigznāja dziedināšana pēc Kryon metodes”.

Visu mīļu,

Iveta Boiko
SIA „Stellaria”
T.29176120