ceturtdiena, 2013. gada 10. janvāris

Akashic Transformations - par 2013. gada janvāri


Akashic Transformations - par 2013. gada janvāri
 
Kādi notikumi un kāda enerģija gaidāmi šajā mēnesī?
Šajā mēnesī enerģija ir draudzīgi noskaņota. Šķiet, ka viņa pati gatavojas tikties, iepludinot kaut ko jaunu mūsu dzīvē. Enerģijas atnestie notikumi var īstenoties viegli un patīkami, bet dažiem tie var kļūt par problēmu. Šī mēneša enerģiju var salīdzināt ar draudzīgu suni, kas skrien tev pretim, draudzīgi luncinot asti. Ja esi gatavs ar viņu tikties, jutīsies droši un mierīgi, tad varēsi ar viņu parotaļāties. Tieši tāpat arī janvāris var būt noskaņots paspēlēties ar tevi. Tev vēlams pamēģināt kaut ko jaunu, kļūstot nedaudz bezrūpīgākam un atvērtākam nekā parasti.
Tomēr, tajā pašā laikā, šī metafora var pavērsties pret tevi arī pilnīgi no citas puses. Ja tu jutīsies slims vai noguris, asti luncinošais suns var izraisīt tevī nemieru vai pat bailes. Ja tu neesi gatavs tikties, jūties nedroši vai esi koncentrējies uz kaut ko citu šajā brīdī, enerģija, kas virzās tev pretim var likties postoša. Janvāris var izraisīt tevī bailes no tā enerģijas, ja tu nebūsi pietiekami godīgs pret sevi un savu dzīvi. Šajā gadījumā tev liksies, ka kāds tevi burtiski stumda.
Taču tāpat kā gadījumā ar draudzīgi noskaņoto suni, tev ir iespēja izvēlēties, kādam būt un kā dzīvot, tātad arī kontrolēt savu gatavību enerģijas uzņemšanai. Gatavības novērtējuma galvenais faktors ir tava vēlme būt godīgam pašam pret sevi.
Ja tu izliksies par to, kas neesi, izrādīsi jūtas, kuras patiesībā nepārdzīvo, ja nebūsi patiess pret sevi un nedzīvosi godīgu dzīvi, tad tev jābūt gatavam uz to, ka janvāra enerģija biedēs tevi. Noliegšana un negodīgums šajā mēnesī, visdrīzāk, novedīs tādā stāvoklī, ka tu jutīsies tā, it kā tevi ierobežo vai komandē. Savukārt, ja tu būsi tīrs un patiess pret sevi un pasauli, tad šis metaforiskais suns tev nekaitēs. Rotaļājies ar to! Janvāris būs godīgs un patiess, tāpēc esi atklāts un tiešs. Tas būs labākais veids, kā sadzīvot ar uz tevi plūstošo pilnīgi jauno, svaigo enerģiju.
Kāda veida darbībām jāvirza šī mēneša enerģija?
Šajā mēnesī diezgan produktīvas būs intensīvas fiziskās nodarbības vai vienkārši laika pavadīšana svaigā gaisā. Nevajadzētu novirzīt enerģiju uz vienveidīgu rutīnas darbu, labāk izmantot to aktīvām nodarbībām spēlēs ar bērniem; vai aktīvi kustoties. Ja tev ir priecīgi - palēkā! Ja ej - paskrienies! Ja ir nepieciešams kaut ko pacelt – pamet šo priekšmetu augšup, paspēlējoties ar to! Vienkārši mēģini padarīt katru savu līdzdarbošanos enerģiskāku un rotaļīgāku. Tas arī ir dzīvot aktīvāku dzīvi - vienkārši būt enerģiskam, veicot ikdienišķas darbības.
Kā jau minēts, šāda darbība palīdzēs tev ikdienas rutīnas darbu padarīt daudzveidīgāku. Neizvairies no tā, jo pat ikdienas darbi, ja tos veic enerģiski, ļauj tos izbaudīt, tā iegrimstot janvāra enerģijā! Fiziskās aktivitātes palīdzēs tev justies spēcīgam un baudīt apmierinājumu, enerģiskumam izplūstot. Tātad šajā mēnesī jebkura kustība ir labdabīga, it īpaši rotaļīga kustība.
Vai mums vajadzētu šajā mēnesī no kaut kā uzmanīties vai izvairīties?
Jā. Svarīgi ir, lai tu rīkotos vienkārši un atklāti sadarbojoties ar cilvēkiem. Nevajag neko sarežģīt. Izvairieties no tenkām un tukšas pļāpāšanas! Ja tev ir ieteikums kaut kam, tad pasaki - pazvani un pajautā, izsakot to. Ja vēlies kaut ko, bet tas nenotiek, palūdz palīdzēt tiem, no kā tas ir atkarīgs. Neuzkrāj aizvainojumu sevī, vienkārši izsaki to, kas satrauc tevi, jo cilvēki ne vienmēr var uzminēt tavas domas! Izturies pret cilvēkiem godīgi, atklāti un pēc iespējas vienkāršāk!
Lūk, šomēnes tev ir lieliska iespēja praktizēt godprātību. Ja apsoli, tad vienmēr izpildi solīto vai neapņemies to, ko nevar izdarīt. Janvāris var kļūt tev par nozīmīgu un spilgtu laika periodu. Lai to panāktu un pareizi izmantotu mēneša enerģiju, mums jābūt vienkāršiem un godīgiem, neļaujot sev būt augstprātīgam un iedomīgam.
Kas vēl mums būtu jāzina par 2013. gada janvāri?
Svarīgi zināt un saprast, ka pēdējā laikā notikušas ievērojamas izmaiņas kolektīvajā apziņā. Daudzi cilvēki uztraukti gaidīja 2012.gada nogali. Tomēr izteiktās dramatiskās prognozes nepiepildījās un tāpēc liekas, ka nekas īpašs nav noticis. Taču tas ir tikai acumirkļa iespaids, jo visas izmaiņas ir notikušas, lai arī slēptā formā. Izmaiņas notikušas katra cilvēka sirdī, ikviena cilvēka apziņā.Izmainījušās iespējas pārvaldīt valstu valdības un valstu sadarbību. Mainījies viss, kas vien varēja mainīties. Pienācis laiks palīdzēt šīs izmaiņām pieaugt.
Centies izvairieties darīt kaut ko tikai tāpēc, ka tas ir ierasts. Ja kāds tev saka vai vēršas pie tevis kā ierasts, atbildi savādāk nekā esi pieradis atbildēt uz šādu rīcību. Tiecies uz mierīgāku un harmoniskāku mijiedarbību ar apkārtējo vidi, un kolektīvais potenciāls palīdzēs tev un jums visiem dzīvot mierā un saticībā.
Tā būs aizraujoša pieredze, bet tie, kuri gaidīja un gaidīs acīmredzamas pēkšņas izmaiņas, būs vīlušies. Ja tu gaidīsi redzamas izmaiņas visā, tad tu neieraudzīsi tās vispār. Taču, ja tu pēkšņi pamanīsi, kad tavs kaimiņš brīžiem nav saīdzis un pasmaida, kad pēkšņi kāds tevi nevis apsaukā, bet atvainojas - tas jau būs mazais izmaiņu brīnums. Ja tu vēlēsies atvērties šādiem mirkļiem, kad cilvēki uzvedīsies ne tā, kā parasti, tu atklāsi sev ceļu lielām izmaiņām. Tas ir vienkārši izdarāms, jo globāli cilvēka iespējas strauji pieaugušas, un tagad tev ir tikai jāizlemj, kā izmantot šo potenciālu. Izmaiņas kļūs pamanāmas nākamos 7-10 gados, un šīs izmaiņas jau iesākušās. Izmanto katru iespēju, lai izmainītu savu ierasto, ieveidoto virzības trajektoriju. Mainies un izmainies, dzīvo priecīgi un iedves enerģiju un sirsnīgu patiesumu visā, ko vien dari!
Tulkojums no lapas - http://gaisma12.lv/jaunumi.php
http://gaisma12.lv/jaunumi.php