trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

El Morija 28. decembrī



Vajag sākt darboties!
2012. gada 28. decembrī
 
ES ESMU El Morija!
Steidzamība diktē šīsdienas vēstījumu.
Tikko es atstāju Karmas Valdes sanāksmi, lai dalītos ar jums pēdējos jaunumos no šīs sanāksmes.
Jā, gada kopsavilkums ir izdarīts. Man jums jāsaka, ka no vienas puses kopsavilkums ir iepriecinošs, jo mēs konstatējām, ka planētas Zeme vibrāciju pāreja jaunā līmenī ir sekmīga! Mums izdevās iztikt bez ārkārtas situācijām. Un tas ir iepriecinoši!
 
No otras puses ir arī, kas apbēdina. Jūs droši vien nojaušat, kas tas ir. Mēs cerējām sagaidīt lielāku izveicību, lielāku apzinīgumu un lielāku uzticību no mūsu čela, kuri pašlaik ir iemiesojumā.
Dažu pēdējo gadu laikā mums izdevās sasniegt gandrīz neiespējamo: mēs radījām un nostiprinājām Brālības priekšposteni, Gaismas priekšposteni fiziskajā plānā Krievijas zemē. Pašā Krievijas centrā! Tā bija līdz šim nepieredzēta uzvara! Tas notika 2007.gadā.
Tas, kas bija pēc tam, nevar kalpot par paraugu. Mums visiem par nožēlu Krievijas gaismas nesēji nespēja noturēt Brālības priekšposteni. Mūsu Sūtnes ašrama zeme visu šo piecu gadu laikā tika pakļauta nepārtrauktiem uzbrukumiem no pretējo spēku puses. Mēs nepaspējām atvairīt vienu uzbrukumu, kad sekoja nākamais. Par visām bēdīgajām situācijām sakarā ar mūsu Sūtnes ašramu jūs tikāt savlaicīgi informēti mūsu vēstījumos. Es pats daudzas reizes nācu un tieši ļoti lūdzu jūs, lūdzu jūsu palīdzību.
 
Palīdzības vietā mēs vērojām mūsu bijušo dedzīgo sekotāju pārakmeņojušās sirdis. Cits pēc cita gaismas nesēji aizgāja no mūsu Sūtnes, un daudzi no viņiem izdarīja visļaunāko noziegumu – nodevību.
Rezultāts nelika uz sevi gaidīt: mēs zaudējām tās priekšrocības, kas bija radītas Krievijas zemē. Mēs zaudējām kustības tempu un tagad esam spiesti plūkt neizdarības, slinkuma un nodevības augļus.
Vai tiešām tik grūti bija saliedēties un izturēt spiedienu? Vai tik smaga ir Gaismas nasta?
Ļoti žēl, ka Dievišķās iespējas logs, kas Krievijai bija atvērts visu šo laiku, ir aizvēries.
Paredzu daudzu mūsu skolnieku paniskos noskaņojumus, kas lasīs un pārlasīs šo manu Vēstījumu.
Paredzu šaubu un negatīvu uzplūdu viļņus.
Vai tā rīkoties ir mūsu skolnieku cienīgi? Vai tā mēs, Dievišķie Valdoņi, jūs mācām?
Jā, Karmas Valde apstiprināja, ka Dievišķā iespēja Krievijai ir slēgta un ir uzlikts veto Valdoņu vēstījumu došanai Krievijas zemē.
 
Mūsu īstie skolnieki neveiksmi uzskata par iespēju mācīties no kļūdām. Mūsu īstie skolnieki jebkuram pretējo spēku spiedienam liek pretī savu saliedētību un vienotību.
Ir iemesls apvienoties! Ir uzdevums, ko nepieciešams atrisināt!
Ar jūsu pūliņiem un jūsu siržu uguns dēļ var pavērties jauna iespēja. Parādiet savu saliedētību! Nodemonstrējiet gatavību ziedot savas mirkļa aizraušanās un spēles ilūzijā Valdoņu lietas dēļ!
Kāpēc zem mūsu karogiem ir tik maz īstu un uzticīgu kareivju? Kur palikuši tie bruņinieki un spēkavīri, kas pirms iemiesojuma uzņēmās saistības aizsargāt mūsu Sūtni?
A-ū? Kur jūs esat?
Vai tik smaga ir jūsu daļa? Vai nav laiks atcerēties savas saistības un savu pienākumu?
Es nerunāju par tiem, kas nodeva un aizgāja. Es griežos pie tiem, kuros vēl kvēlo uzticības dzirksts un Dievišķības uguns.
 
Demonstrējiet savu apņēmību kalpot Valdoņiem, un Karmas Valde no jauna izskatīs Dievišķo iespēju Krievijai.
Bet tagad mēs esam spiesti dot savus vēstījumus pavisam citās valstīs. Šajā reizē mēs devām mūsu vēstījumu ciklu Portugālē. Iepriekšējo mūsu vēstījumu ciklu, kā jūs atceraties, mēs devām Latvijā.
 
Jā, Dievs jebkurā situācijā prot atrast pozitīvus momentus. Ja gaismas nesēji nespēja laikus pārtvert mūsu karogu un izplatīt mūsu Mācību visā pasaulē, tad mēs paši to izdarīsim.
Jūs zināt, ka pieņemot mūsu vēstījumus, tiek izliets milzīgs Gaismas daudzums. Tas ir galvenais, kā dēļ mēs dodam mūsu vēstījumus. Tāpēc tagad daudzām pasaules valstīm ir parādījusies iespēja radīt mūsu Sūtnei apstākļus, kādi nepieciešami mūsu vēstījumu pieņemšanai. Vienmērīgāks enerģijas sadalījums uz zemeslodes ir vēlams!
Mana vēstījuma nobeigumā es vēlētos jūsu apziņā apstiprināt pārmaiņu neizbēgamību, kuras tuvojas.
Jo ātrāk jūs spēsit apgūt mūsu doto Mācību, jo straujākā tempā notiks izmaiņas visās cilvēku sabiedrības dzīves jomās.
 
Sākumam iegaumējiet reizi par visām reizēm: viss, kas attiecas uz Gaismas lietām fiziskajā plānā, pilnībā ir jūsu rūpes un atbildība. Iedomājieties citas valsts sūtni, kas sastapies ar neizpratni un klaja naidīguma demonstrāciju no tās valsts varas iestāžu puses, kurā viņš ir sūtnis. Es domāju, ka neviena pasaules valsts nevar ignorēt naidīguma izpausmi pret savu pārstāvi. Mēs, Dievišķās būtnes, tāpat nevaram ignorēt naidīguma izpausmi pret mūsu Sūtni. Daudzas reizes ir dota mācība par karmu, kas rodas jebkādu negatīvu darbību gadījumos, kas vērsti pret mūsu pārstāvi uz Zemes, mūsu Sūtni.
 
Jebkura karma var tikt atstrādāta visvieglākajā ceļā, ja tiek atzītas kļūdas un lūgta piedošana. Ja gara tumsonība un augstprātība cilvēkiem neļauj atzīt savas kļūdas un nožēlot tās, tad negatīvā karma sāk nogulsnēties fiziskajā plānā kā dažādas kataklizmas, sociālie sprādzieni un finanšu katastrofas.
 
Tāpēc nav laika sēdēt ar saliktām rokām. Vajag sākt darboties! Nebaidieties radīt karmu ar savām nepareizajām darbībām. Ja jūsu motīvs ir pareizs, tad lai cik nepareizas neliktos jūsu darbības konkrētajā vēsturiskajā brīdī, Dievs vienmēr spēs sakārtot situāciju un izlabot jūsu kļūdas. Daudz sliktāka ir bezdarbības karma, kad ar pieklājīgu ieganstu neiesaistīties cīņā jūs zaudējat iekarotās pozīcijas un zaudējat ātruma un strauja uzbrukuma priekšrocības.
 
Mācieties no savām kļūdām.
Nekautrējieties darboties planētas Zeme evolūciju labā!
 
ES ESMU El Morija!
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle