ceturtdiena, 2013. gada 17. janvāris

Dienas doma


http://www.urantija.lv/lv/dienasd/
17. janvāris    
Šis laiks ir piesātināts ar seksualitāti. Viss jūsu mūžs un dzīves mērķis ir orientēts uz seksualitāti. Tāpēc jūs pārprotat Mani, kad ES jums saku, ka jums ar savu seksualitāti vajadzētu apieties uzmanīgāk.
Jūs domājat, ka ES gribu jums atņemt lielu labumu. Jums liekas, ka ES nesaprotu, cik svarīga ir seksualitāte.
Tici Man, ES tevi saprotu labāk, nekā tu vari nojaust, jo ES zinu cēloņsakarības. Padomā, ka dzīvē visam bez izņēmuma ir sava cena. Seksualitātes cena ir tāda, ka seksualitāte tevi saista gan pie sava, gan pie vēl kāda cita ķermeņa.
No viena puses tas ir kaut kas skaists, no otras puses tas slēpj sevī arī problēmu. Skaisti tas ir tādēļ, ka ķermenis ir brīnums, un ir labi, ka tu par to priecājies. Problēma rodas no tā, ka - no vienas puses - ķermenis noveco, bet - no otras puses - seksuālā tieksme nav apklusināma. Jo vairāk tu savu seksualitāti baudi, jo vairāk tu pēc tās slāpsti. Kālab pēc tavām domām jūsu attiecības ir nestabilas? Tāpēc, ka tās ir dibinātas uz seksualitātes un kaislības pamatiem, un seksuālā tieksme pastāvīgi tiecas pēc jauna objekta. Bet ar to tu sev radi daudzas atkarības, kas tevi saista, un kam sekas ir tādas, ka tev jāpiedzimst par jaunu.
Tāpēc seksualitāti - saistībā ar mīlestību un ētiku - izdzīvo savā laikā. Tad ES varu tevi vest no laimes uz vēl lielāku laimi. Un tavu darbu rezultāti tevi svētīs.